418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #261101 Mármint, amikor meg akarom nyitni az xvm.xc filet, akkor írja ki. -
Toweliee #261100 Nem működik, ezt írja ki: Cannot find root config element ("configVersion" must present). -
VanDaal #261099 Itt van pl ez.
A használatában sajnos nem tudok segíteni, mert őszintén szólva, soha nem igazodtam ki túl jól ezeken a dolgokon. -
szakasz #261098 olvass már vissza vagy két hsz-t.
ezt kell csinalni, az xvm oldalán is nagy betük ki van írva:
Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc
Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true -
VanDaal #261097 Letöltöttem a legújabb XVM-et a linkelt oldalról, és a World_of_tanks/res_mods mappába csomagoltam ki. Ennyit csináltam, semmi többet. Ja meg még előzőleg kitöröltem mindent a res_mods mappából, nehogy valami régebbi maradvány bekavarjon a működésbe. -
Bangaro #261096 Na akkor újra:
Ha valaki nem akar pöcsölni modokkal, vagy csak nem akar keresgélni, esetleg nem tud, akkor kipróbáltam egy "packot" amiben a népszerű modok fennt vannak. Rendben működik minden vele. Átmenetileg használható úgyis finomodik majd. Ez még angol nyelvű info-t ad, de gondolom napokon belül lesz magyar változat is.
chr1schi´s modpackage releaseday version (multilingual)
Van mellékelt XVM editor is, de figyelem minden .xc fájlt meg kell vele nyitni egyszerre, ahogy fel is hívja rá a figyelmet.
-
Toweliee #261095 Tudsz egy editort mondani amivel lehet szerkeszteni? -
Scorce #261094 Vandaal légyszíves írd már le akkor, hogy pontosan mit csináltál.Én is leszedtem az 5-ös teszt verziót, be is másoltam ahova kell és láss csodát baszik menni. Megnéztem a leírást is és ott azt írja hogy statistic is disabled in the config by default, de miért van kikapcsolva? Nem pont az a lényege az xvm-nek hogy a statot mutassa? Valamit manuálisan meg kell csinálni de már átírtam az xvm.xc.sample-t xvm.xc-re és akkor sem megy. -
VanDaal #261093 De ez már az 5.0.0-test1, amit én leszedtem. -
kHares #261092 Hahaha, mountain pass bal felső sarok, csata kezdődik visszaváltok firefoxból, elindulok. 20 sec elteltével föltűnik egy jgtiger 88 triplaplatoon délről. WTF? Lehetetlen, hogyan kerültek ide? Aztán látom új encounter battle, elég lol pillanat volt -
stoppos #261091 Hát én sem tervezem buzgerálni egy darabig, ahogy az itteni szenvedést elnézem. :) Tegnap belöktem az új xvm alá a régi xvm.xc filémet, de azzal nem működött semmi, úgyhogy egyelőre maradok az alap wotnál. -
NH3CL #261090 Én is leszedtem a 4.1.1-et de baszik menni. Ráadásul elbassza a játékoslistát is a csatában, konkrétan annyit ir, hogy "true" a játékosok neve helyett. -
Fefe82 #261089 Hali..Jaktor megcsinálta már a cross modját ?Mert a web nem elérhető,ahogy látom :( -
Én azokat nem értem akiknek mégcsak nem is működik...
Addig nem csesztetem az xvm-et amíg a többi mod nincs meg amire várok, majd egyszerre szopok a modokkal egy délutánt, addig megteszi ez a pack is. Na meg ha a következő "patch" csak fele akkorát rúg a vasamba mint a mostani, akkor végleg abbahagyom a wotozást, verzióról verzióra kevesebb az fps-em, már örülök a 20-nak is és szomorú hogy így is majd minden csaatában top sebzésem van..
Jöhetne már a WT :) -
stoppos #261087 Mert pont az a jó benne, hogy testre tudod szabni. Nem szeressem az alapot, furcsa kétbetűs számok vannak benne és a szinezés is túl szivárványos. ;) -
VanDaal #261086 Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
NH3CL:
Én ma töltöttem le innen, és működik. Töltőképernyőn rendesen kiírja a statokat, csata közben meg alt lenyomására. -
Nem tudom mit szenvedtek az xvm-el, tegnap belinkelt ide valaki egy modpackot, amiben van xvm és tökéletesen működik. -
Kronos79 #261084 A csata alatti pedig a statisticsForm.xc-ben van. Szitu ugyanaz, mint az előző hsz-emben. -
szakasz #261083 playersPanel.xc enemyspottedmarker -
Kronos79 #261082 Épp most küzdök vele. A töltő képes cucc a BattleLoading.xc-ben van. Amit keresel az a legalján van formatleft és formatright vehicles néven. A másikat még keresem. -
Azt, hogy nem kell már resmodsba rakni semmit. Egyszerűen a zip tartalmát átmásolod a wot könyvtárba, és kész. -
Azt hiszem nem lesz :( -
kHares #261079 A mission kijelzés bugos?
Heti mission, ezt írja a honlap: "Destroy 50 enemy vehicles Participants: Medium tanks tier IV or higher"
Ez van a kliensben: "Destroy 50 vehicles from the list: és t5-t10 mediumok fölsorolva"
Eddig azt gondoltam csak menni kell médiumokkal és pusztítani nem kifejezetten médiumokat pusztítani bármivel. Ja miért nem számolja azt sem értem -
stoppos #261078 Az editor bal oldalán lévő nevek hasonlóak a file nevekkel. Úgy próbálkoznék. -
Toweliee #261077 Nekem tegnap működött, ma már nem. -
NH3CL #261076 Heff: 2 soros garázs modod van már? -
NH3CL #261075 XVM még nincs 8.8-ra nem? legalábbis reggel még nem volt, ezért nem is megy az XVM... -
VanDaal #261074 Valaki meg tudná mondani, hogy az XVM által használt fájlok közül konkrétan melyik az, amelyikben meg van határozva, hogy csata közben a játékosok statját milyen formában írja ki?
Illetve azt is jó lenne tudni, hogy melyikben van tárolva az az opció, hogy a csata során még fel nem derített játékosokat egy kis csillaggal jelölje? -
Kipróbálom, köszi! -
kisokka #261073 Sztornó. Nekem a Gnomefather engines van fent és a HRMOD gonsounds. De az engines-nél azt írta, hogy nem kell az audio-t másolgatni, elég róla biztonsági másolat. -
Hálás köszönet! :)
Most már csak a játékos statisztikák kijelzését kellene valahogy visszaállítani a régire és teljes lenne a bóódogság . -
kisokka #261071 Az új leírás szerint már nem kell az audio-t átmásolni a resmods-ba, készítesz róla egy biztonsági másolatot, aztán csak kicsomagolod a főkönyvtárba és működnie kell. Nekem működik. -
stoppos #261070 Köszi, kipróbálom majd este. Tegnap valaki mintha írta volna, hogy nem az igazi ha egybe rakod, de az is lehet, hogy ez csak az editor hibája, mert még nincs átállítva. :) -
pecaboy #261069 Crew voice-ot tud valaki? -
szakasz #261068 mennie kell egyben is, mivel a az alap file is csak a többit includolja be. -
Felraktam a gnomefather gun sounds modot, de szokás szerint elbaxtam, nincsenek ágyúhangok a játékban. Először a res fileból átmásoltam az audio mappát a resmodsba aztán moddoltam. Mit rontottam el?
-
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/294489-neues-xvm-mit-88/ -
Feltöltöttem a data.hu-ra neked. 100% hogy működik mert használom. -
stoppos #261064 Azt értem, de a kérdés az, hogy megy-e úgy az xvm, hogy mindent egy filébe rakok, vagy most már mindenképpen szét kell dobálni kis fájlokba. Módosítani akarom az alapbeállításokat, csak az a kérdés, hogy tudom-e vajon egybe lementeni, vagy szét kell-e dobálnom darabonként. Erre keresem a választ. -
A csata utáni részletes jelentés alsó része nektek is elvan csúszva,(?)legalábbis néhány adat.