418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Őszintén kérdezem a MOD használókat.
    Szerintetek a MOD-ok lehetőséget adnak olyan jellegű, szintű csalásokra mint az FPS-ekben a WallHack, az Aimbot, stb?
    A saját szerveren beállított extrák itt nyilván nem játszanak.

De például van lehetőség az ellenfél szerveren számolt láthatóságának jelentős növelésére? Vagy a dobókocka elv szerinti találati pontosság, ( amit szintén a szerver számol ) jelentős növelésére?
    Vagy a saját sziluett elrejtésére az egyébként fennálló láthatóság ellenére?

Lehet hogy pont azért engedik a MOD-okat, mert a játékteljesítményt lényegileg befolyásoló csalások nem kivitelezhetőek?
  • Maala
    Dehogynem jelzi. Van egy szép nagy baszott szám a csata jelentésben a küldetés neve mellett...
  • pointer4
    Az csak az állítja, hogy hova ugorjon, így a jobb alsó sarokban lesz qurva nagy :D

Amit bangarou linkelt, ott kell false-t állítani

"minimapZoom": {
    "enabled": true,

a horkey.xc ben.
  • Maala
    NP, csak eddig manuálban csináltam az xvm configomat, aztán le voltam maradva mindig jó pár hsz-el. :D
  • toocha
    Az angolt tetted föl? Mert a magyar nem színes.
  • Bangaro
    /**
    * Special XVM hotkeys.
    * Специальные горячие клавиши XVM.
    */
    {
    "hotkeys": {
    // onHold: false - take action by key click. True - while key is remains pressed.
    // onHold: false - произвести действие по разовому нажатию клавиши. True - по удержанию.

// The only supported keys are:
    // Поддерживаются только клавиши:
    // "Backspace": 8,
    // "Tab": 9,
    // "Ctrl Left": 17,
    // "Ctrl Right": 163,
    // "Shift Right": 161,
    // "Esc": 27,
    // "Insert": 45,
    // "Delete": 46,
    // "Page Up": 33,
    // "Page Down": 34,
    // "A": 65,
    // "C": 67,
    // "V": 86,
    // "X": 88,
    // "F1": 112
    // "Caps Lock": 20

"minimapZoom": {
    "enabled": true,
    "onHold": true,
    "keyCode": 20
    }
    }
    }
  • szakasz
    hát, elvileg minimap.rc:

zoom, "centered": false

• 400V
    Ez a színvonal képzeld el. Nem tudok magyar CS be szervert ahol ne banolnának ki mert régóta játszok és reflexből megy minden. Vagy tenném szóvá hogy ne sírjanak végig mikrofonba. Külföldi DM szerverek a menők. :)
  • Bangaro
    Hotkeys.xc
  • GabeE3e
    Háát persze,csak mi csalunk, haggyááál már.
  • 400V
    Azt tudtad hogy a mostani auto shoot funkciót hogy nyomod az egér bal gombját és amint betöltött egyből lő azt azrt tették be mert van hack ami olyan hogy ha az ellenen van a vélkereszt automatán lő? Ez komoly!
  • 400V
    Csak magyaroknál van ez a színvonal, oroszoknál meg románoknál nincs ilyen.

Bocsi az offért :P
  • Scorce
    Kösz a választ! Mostmár csak arra kell rájönnöm, hogy ha megnyomom a ctrl-t akkor miért nagyítja ki a lenti térképet és hol tudom ezt kikapcsolni mert nagyon idegesítő hogy ezen a nagy térképen kell jelölnöm hogyha valami veszélyt látok.
  • lexlutor
    mondjuk a legszebb az egeszben , meg ev elejen jottek avval, h majd csak az altauk jovahagyott modok mehetnek majd, mert ilyen olyan csodat irnak a kodba, stb stb... aztan szepen szokas szerint semmi nem lett az egeszbol... mert ugy mindjart korrektebb lenne a helyzet, csak akkor picit dolgozni is kene vele.. mert a multkori utan megis ki hiszi el h nem lehet csitelni, vagy h bamit figyel a redszer.. bullshit..
  • Kronos79
    Én pont ezért nem CS-ztem soha. Havernál láttam. Egyik alkalommal a wall hack miatt halt meg, máskor pedig az aktuális "szerver" tulaja kapcsolt be magának egy kis villám sebességet. Mire haver felszedte volna a fegyvert már halott volt az egész csapattal együtt. Ebben nem tudom mit lehet élvezni.
  • foxbat88fx
    na akkor majd mehetünk együtt pszichiátriára :)
  • 400V
    Bocsi csak nekem van ilyen mizériám mert sokat CS zek aztán ha látok egy cheatert egyből agyérgörcs és ************* ********* neki aztán ez átjött ide is. :D
  • Tono34
    Ha találnának fejlesztőt aki továbbvinné ....
  • Gottfried
    Nem is bántás volt,szimplán hülyeség. :)
    És ezt én sem bántásból írtam....
  • Count Adyn
    Hát ha meg tudnák oldani hogy 20 garázshellyel ne 8 tankot lássak egyszerre max, meg reload time visszaszámlálót kitenni megtanulnának nem kéne modolni, de addig... :D
  • lexlutor
    ezt a wg-nel is megtehetnek, ha cheatnek tartanak..addig meg szabad a vasar,amig lehet. mivel nem vagy foreszvenyes, max marad az o borzalom neked is.
  • stoppos
    Nem is a cheat modokra válaszoltam. :)
  • 400V
    Lehet durva hasonlat de kb olyan mint counter strikeba modolok magamnak egy wall hacket mert úgy a jó ha látok mindenkit falon át meg esetleg egy kis auto aimot is hogy még kényelmesebb legyen.

Nem bántásból írtam. :)
  • Solten
    Hadd dontse mar el mindenki maga hogy milyen es melyik modra van szuksege... A kuldetes allapot megfigyelo klassz (vegre nem kell strigulazni mehhehehe) de nem jelzi a nyert csatakat, kreditet, stb, stb, locastan modja ismet szuper lett: link.
  • stoppos
    Jaj de jó, hogy te így el tudod dönteni, hogy másnak mi a fölös, zavaró dolog.
  • 400V
    Simán raknék a kliensbe egy integrity checket azt max a célkereszthez lehetne nyúlni. Mikor menne a sírás fórumon érte meg csak annyit válaszolnék: Ó BORZALOM!

Teljesen egyetértek veled, csomó mod cheat kategória.
  • pointer4
    Azt nem tudod, hogy egy komplett frankó config-ot, hogy a bánatba lehet szétszedni annyi apró config fájlra ?
  • pointer4
    Kellett nekem rászoknom :(
  • Pares
    Olyan vicces, amikor egyesek a nem működő modok miatt sírnak... a fele kb. csít kategória, a másik fele meg fölös zavaró infó. Most, hogy lesz küldetés állapot figyelő, még a stat modot se kell feltennem...
  • GabeE3e
    Akkora rakás szar néha ez a játék, simán nyerhetnénk,erre egy kis szutyok szemből full hpról robbant, utána mi pattogunk mindenkiről,ők meg gyújtanak mindent, vicces,hogy nem a csapatokon múlik,hogy nyerünk-e vagy sem.
  • toocha
    Köszi szépen a segítséget neked is, már működik.
  • Kronos79
    Értem már. Nem nyomtam válasz gombot. Én értem, hogy hogy működik, csak reagáltam arra, hogy a webes config hibát jelez.
  • Kronos79
    Ugyanazt csinálta, amit mindenki. Neki sincs külön saját xvm.xc-je. Az övé is a configra mutat. Ő is ott állította be.
  • Toweliee
    Óriási. Kössz..
  • Maala
    1-2.: Playerspanel.xc
  • Bangaro
    Linkeltem működőt olvass
  • Commandier
    Üdv! Super Pershing tulajok véleményét szeretném kérni. Mit tapasztaltatok? Mennyire változott meg a gép? Tervezitek eladni? Én eddig csak egy meccset mentem vele, de abban a t8 haevyk elég kényelmesen lőtték át a frontom, ami eddig nem volt jellemző annyira. Ti mit tapasztaltatok?
  • Bangaro
    Mert tök üres. Vagy nyiss egy olyat amiben már van valami vagy esetleg keresd meg itt a fájlokat \World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs. Gyakorlatilag már minden beállításhoz külön fájl van
  • Kronos79
    Ha a volt saját xvm.xc fájlodat akarod szerkeszteni az túró lesz, az xvm.xc.sample-ról átnevezett pedig nem szerkeszthető.
  • Kronos79
    A webes configok nem működnek. Ha bejön az oldal a game versionnél a 8.7 van.