418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Még mindig nem lesz pontosabb az ágyú a zoom modtól. Nem értem, olyan nehéz ezt megérteni? A mai napig egy rakás ember esküdözik égre-földre, hogy ő a zoo-moddal szanaszét lő mindent 4-500 méterről, amire egyébként esélye nem lenne. PLACEBO
    Egyszerűen kényelmi funkció, hogy fél másodperccel kevesebbet pepecselsz azzal, hogy kikeresd a weak spotot a tankon. Mondom mindezt úgy, hogy sosem használtam zoom-modot, csak működés közben láttam ismerősömnél.
  • FosTalicskaa
    Mondjuk egy hardcore módban simán el tudnám képzelni azt, hogy nem látod egyáltalán a másik hp-ját, nincs kijelölés, nincsenek ikonok (csak térképen). Nem látod a játékosok neveit, a tankokét sem és betöltéskor sem látod, hogy milyen ellenfeleid vannak. Spotoláskor persze megjelenhetne oldalt a tank jele, de abból is csak annyi. Vicces lenne...
  • stoppos
    Én feltettem és nyomtam 10 olyan béna kört, mintha most látnék először egeret. Fűcsomókra zoomoltam tankok helyett, azt sem tudtam merre áll a csöve, ilyenek. Aztán leszedtem. :)
  • 400V
    Nemaz ja! mikor feltettem játszi könnyűséggel lőttem szarrá egy T29 et Type 59 et kb 400 - 450 m távolságról és csak bambultam hogy remélem ez nem cheat. Meg emlékezzetek Foxbat is hogy örjöngött hogy 400 m ekről kicsontozza az ellent TD be ülve.
  • stoppos
    Igazából a legjobb az volt, ahogy eredetileg kinézett. Azt sem láttad, hogy mennyi HP-ja van az ellenfélnek, ha nem nyomtad az altot. Még az altot is kivettem volna és had szóljon. Ott tank, nyírjad.
  • kHares
    Jó 1 évig játszottam modok nélkül, most hogy tudom mik vannak biztos nem mennék vissza. Régen nem volt ám marker, nem volt hogy az enemy fölött kiírja mennyi hp-ja van meg mi típus csak az xvm hozta be. Jóval később része lett a wot-nak. Célkereszt modok nagyon régóta kiírják másodpercre mennyi az utántöltés erre most a wg is bejelentette hogy lesz alapból. Más kérdés erre a patchre akarták csak annyira nincsenek fölkészülve hogy nem sikerült berakni "mert nem olyan egyszerű"

Szóval lehet magyarázni nem a játék része de csak azért mert wg leszarja, berakják ha nagyon megy már a sírás. Ugyan nem használok zoom modot de nem nevezném cheat-nek, pont olyan pontos marad az ágyú csak nagyobb célpontot látsz. Ja ez a "utánnajárás, odafigyelés és tapasztalattal" szöveg kicsit lol, mondjuk a minimap mod biztos hogy jobb teljesítményt segít elő mert tudod ki hol van a saját és ellenséges csapatból, megnézném magadtól honnan tudod ki van a térkép másik felén ill. hogyan jegyzet meg folyamatosan az enemyk pozícióját

• yossarianHUN
    Hány olyan embert ismersz, aki modok nélkül gyenge játékos, de a modoktól hirtelen überpró lesz?
  • nemtudommivan
    na 24 óra szünet. Szétlövi a seggem a gyökér csapattárs, bekékül ,kilövöm erre elkezd lőni a társa . Belelövök és ki is dobott.
  • FosTalicskaa
    A modok 95%-a egyszerű cheat. Ha majd ezeknek bevételcsökkentő hatása lesz, ergo a fizető playerek megunják a szarrámodolt kliensű userek elleni harcot és nem akarnak költeni a játékra akkor a wg lépni fog és letiltja a kérdéses modokat.
    Egyébként most is van néhány mod amelyek jelenleg is tiltólistán vannak és korábban azokra a modokra is nagyjából ugyanezek az SG-s hangemberek mondták, hogy ez egyáltalán nem csít, meg bárki számára elérhető meg bla bla bla, nagyjából azokat ami most is megy.

A modoknak szerintem meg kellene maradniuk abban a kategóriában, amik maximum újrarajzolnak egy-két kényelmetlen felületet, átszíneznek dolgokat, ilyenek... de!! NEM adnak hozzá extra funkcionalitást a játékhoz, NEM juttatják olyan információk birtokába a használójukat, amivel egyébként nem rendelkezhetne. Minden olyan kiegészítő cucc ami ezeket tudja az cheat. Lehet ezt bárhogy szépíteni de ez akkor is csak egyszerű cheat. A különbség most csak annyi, hogy még nincsenek titlva.

Mi sem jobb bizonyíték a fentiekre, minthogy akik használják és itt irogatják, hogy semmi különös dolog nincs a használatában, azok már nem is tudnak megtenni a pályán 3 méternél többet a hülye scriptjeik nélkül..
  • stoppos
    Hehe. Jó dolog is a 3g. :)
  • Ytar
    nesztek:

• Adjunktus
    Sose használtam modokat.Pontosabban egyszer pár csatában,de aztán le is szedtem.Jól el vagyok így is.Ha összefutok az ellennel akkor harcolok.Aztán vagy meghalok vagy győzök,de ha tudnám hogy az űberpró,akkor sem futnék el előle.Ígyhát tök mindegy számomra,hogy van-e xvm vagy nincs.
    A saját csapatom meg ha full lúzer,akkor így is úgy is ki fog halni az első 3 percben,függetlenül attól,hogy én az xvm alapján ezt 3 percel korábban megjósolom,vagy csak 3 perc után konstatálom.
  • Maala
    Ez sem volt még. :o
  • Kancsalborz
    Ja...:D Mobilról ìrok, azért ilyen hülye....
    Ràadàsul munkaidőben...:D
  • tepi1
    Maximálisan egyetértek veled
  • Oddball29
    Modolgatás helyett inkább fejlődni kéne meg jobban játszani; tanulni a térképet, tanulmányozni technikailag a saját tankot és az ellenfeleket.

És nem a másik statjait kell méricskélni, hanem odamenni és odacsapni, mert az unikum is benzint/gázolajat vérzik. Ahogy a régi sensei mondta, ne azt nézd, hogy kicsoda, hanem azt, hogy ellenél.
  • Maala
    Én pedig úgy gondolom, hogy nem lenne res_mods mappa egy friss install után, ha csak meg lennének tűrve.
  • Pares
    Ahogy Oddball29 is írta, ezeknek a modoknak a többsége kiküszöbölhető egy kis utánnajárással, odafigyeléssel és tapasztalattal (töltésidő, gyengepontok, minimap). A maradék meg szimpla csít (zoom).

Ahogy írtam korábban, és ami elindította ezt az egész vitát, hogy számomra meglepő, hogy egyesek modok nélkül képtelenek játszani. Ez alapján szerintem nem a játékban van a hiba...
  • Okmyx
    Én nem értem ezt az oldalt, nem villog a pofámba a download link valószínűleg, lehet, hogy ezért nem látom őket. Valószínűleg ugyanott van mind, de nem találom.
  • Tono34
    Mivel meg vannak tűrve ezért a játék részei.
  • 400V
    Nem lesz pont a végén úgy se. Ezért írtam akinek alap annak szétmodolva a normal akinek meg vannak elvei és nem csal az szenved vagy felteszi és próbálja élvezni azt hogy segédeszközökkel jobb a másiknál.
  • Pares
    Nem, ezek egyáltalán nem a játék részei. Csak el vannak tűrve. Akkor lennének a játék részei, ha a WG adta volna őket ki.
  • Maala
    Pölö.
  • Szpecnyaz
    Nekem sincs, mert én több helyről szedem össze őket. Szóval aki rendelkezik ilyennel, az ne tartsa vissza.
  • stoppos
    Na azom nincs. Pont ezért kérdeztem. :)

Valaki mintha elkezdte volna gyűjtögetni őket itt tegnap. Még be is linkelte.
  • Szpecnyaz
    Ha valaki lök egy normális linket akkor beteszem.
  • stoppos
    Szal izé...
  • Tono34
    VK4502P megvétele pont erre vár :)
  • PetiPetiHUN
    A modok többlet adatait fel is kell ám dolgozni és aki már az alap infóktól lefagy (pl minimap) annak tök fölöslegesek a modok. (játékosokról beszélek)
  • Maala
    A hasonlat sok szempontból sántít, de csak arra akartam rávilágítani vele, hogy nem az a hülye, aki kap az alkalmon, hanem aki nem. Remélem, sikerült elmagyaráznom, melyik részére koncentrálj a hasonlatnak.

Köszi szépen, én a minimap mod előtt is megjegyeztem a tankok helyét, a gond azzal volt, hogy a pálya másik végén lévő med ikonból az ember nem tudta eldönteni, hogy az T8 med, vagy T10 med. Számomra a tanknévkiírás a leghasznosabb tulajdonsága.
  • Szpecnyaz
    Na zsír :D. Még ő is hiányzik a T10 gyűjteményemből :D. Ráadásul tudok egyből fullos T8től kezdeni.
  • Szpecnyaz
    Elég nonszensz ez a vita. A modok MINDENKI számára elérhetőek. Aki annyira becsületes akar lenni az ne használja és kész, az ő döntése.
    Az meg megint más kérdés hogy egy online játékban mire megy ezzel az ember, elvégre mindenkinek a saját érdekeit kell nézni, mindenki a saját XP és kredit mennyiségét próbálja biztosítani.
    Ha én legyőzök valakit azért, mert van némi többlet infóm a csatában, neki meg nincs, az az ő baja, nem az enyém. Nem érzem magam emiatt szemétnek, vagy csalónak.
    A kis eszmefuttatásom egy ide vágó Game of Thrones idézettel zárnám: "Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz".
  • kHares
    Láttátok? Új top of the tree a Maus vonal lesz.
  • kHares
    Nem akarlak megbántani de csak egy retardált hozna annyit össze. Eleve alig pakol az ember prém ammót és azt is csak akkor lövi el ha nagyon kell. Egyébként meg nem árt tudni használni, nagyon szépen tud az is pattogni. Modért nem kell fizetned, szóval...
  • Oddball29
    Aztán futószalagon jönnek az olyan játékosok, akiknek papíron ugyan jó a statja, de CW-n/században szöges korbáccsal kell hajtani előre, mert elszoktak attól, hogy kockáztatni kell, meg lövést felvenni. Én már régen nem vezetek, de nap mint nap látni ezt.
  • 400V
    Gold ammóhoz! Sztem vannak olyanok akiknek nem szórakozás az hogy megy egy kört és laza 80 000 - 100 000 minusz mert nincs prémiumja.
  • stoppos
    Hányféle á betűd van neked? :)
  • 400V
    Amúgy megmondom az őszintét én hackelnék magamnak vagy 1000000000000000 aranyat a számlámra meg vennék 1000000 nap prémiumot azt nem idegeskednék többet :)
  • FosTalicskaa
    Nálad meg a karakterkódolás sántít ahogy elnézem... :P
  • 400V
    Nekem ezért van fóbiám. Állandóan megyek meddel előre mert spottolnom kell aztán elszaladni máshova is hogy majd ott mi van kell e segítség esetleg fogom a területet míg jönnek a lassú heavyk. Fóbia, megyek előre egyből jön szembe a top tank azt rádköszön egy 400 - 500 ast azt döntsd el hátat fordítasz e vagy sem. Lehet mondani de a csaták többségében ha nem megy valaki előre más se fog. Kockáztatok hogy viszem a frontot de amint megjelenik valaki becampel a fél csapat és ez több mint 60% ba így van. Ne is gondoljak rá hogy az ellennél pár suicid scout már villantott azt a minimapos infokkal már jönnek is a topok azt szednek is ki mert könnyű préda vagyok.

Kicsit gusztustalan. Szerintem ez nem élvezet már ami volt régen 7.3 előtt míg nem voltak ezek a modok max az xvm ami mutatta kinek mennyi az effje azt ennyi.