418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Battle of Flers-Courcelette. To commemorate this World War I battle all the tanks involved will benefit from some bonuses.

eheh, low tier francia, angol és német tankos hétvége közeleg...
  • wowpress
    M103 azon kevés vasak egyike ami még stock-ként is baromi jó cucc, a parancsnoki kupolára kell vigyázni hulldown közben, meg a tank oldalára, az tényleg papír. Tarts ki, rá kell érezni, jó lesz az.
  • Styx36
    A meglévőket nem tudom valahogy újra betenni?
  • Seriallkillah
    Van most valammi promo kódos akció?
  • Maala
    Hát, szedsz le újabb modokat.
  • Maala
    lövések között*, nem közben.
  • Styx36
    Most kezdtem újra játszani a wottal és nem nem tudom, hogy hogyan lehet az ddig bent lévő modokat visszatenni? Mosat beléptem a játékba és ugye minden eltűnt. Átraktam a cuccokat a 8.8ba úgy se jó.
  • Maala
    Amcsik tornyát mozgatni jobbra-balra, lövegpajzzsal játszani fel-le nem árt, lövés közben.

Nekem kedvelt taktikám az volt vele, hogy kidugtam az orrát kb 30 fokos szögben az ellennek, ő pattant, aztán ki, és lőni. Persze ha van ott más is, akkor könnyen ammo rack lehet belőle.

Szerintem jó tank, nagyon jó ROF-fal, pennel. Ahogy látom, már megvan rá a közepes ágyú, de a nagy torony még nincsen. Várj az ítélettel addig, amíg az is meg lesz rá, a t32 is egy kalap fos stock toronnyal.
  • lord nihilus

Egyébként az E-75-öt én is imádtam, és az egyik legjobb statom is vele volt!
  • kerla
    ahha, köszi! igen, van H-m is, de ritkán jut rá sor.
  • AlucardHuN
    Ha volt vk 3001 h-d azért kaptad. Az előbbi t5-be kerüllt.
  • kerla
    Sziasztok!

Ezt a Vk30.02(M)mire kaptuk ajándékba vagy vmi helyett? Nem vágom, most tűnt fel a 30+ tankom között... és mod-okról tudtok már a 8.8-hoz?
  • Gottfried
    Csak hogy ne legyél egyedül! :)

Az egyik legszarabb statom van az M103-al. 44% win 300 csata alatt.Ha csak ez a t9 heavym lenne,azt mondanám hogy nem megy ezen a szinten heavyvel de az E75-el 1000 csatát mentem,az is8-al is 400-at,54 és 57% winnel,sokkal több sebzés és kill/ csata átéaggal és mindkettőt imádtam.
    A T110E5-el folytatódott a szopás. 22 csata után kibasztam belőle a legénységet és a garázsban porosodik,szintén 44% winnel.Egyszerűen nálam ezek a tankok nem működtek.Hihetetlen hogy vannak ilyen peches tankjai az embernek,amivel bármit csinál,szopás az egész.A 80-90% esélyes csatákat is sorra vesztettem vele és már a hideg futkosott a hátamon ha a duplát meg kellett vele csinálni.
    Neked talán csak a kezdet nehéz és majd később szerencséd lesz vele....
  • Karelgott
    köszi
  • AlucardHuN
    Összeesküvés elmélet szagú de ismerős élmény csak nekem t29-el. Én manapság hiába találom el a kupolát, 10-ből 8-9-szer pattan... Visszafelé már másabb a szitu. Ennek ha jól tudom a lövegpajzs körül van egy kis gyenge sáv, gondolom ott kapod. (azt se egyszerű amúgy)
  • Maala
    105mm howitzer, sima HE lőszerrel. Epic.
  • Maala
    statisticform.xc
  • kisokka
    Szóval adott a dolog, Őrjárat medál:

Ez eddig oké, de mi a retekért írja a Felderítő sebzést a "Megsemmisített ellenség" sorba? Ami ráadásul nem is mindig igaz, mert van, amikor nem is ott jelzi, hanem vegyesen mindkettőben. WTFASZ?!?!

Mit akar ezzel mondani? Ha azt jelentené, hogy ennyi spot ment a killre, azt mondom oké. Nade ez nem igaz, akkor hol a többi sebzés? Itt valamit nagyon bekavartak.
  • lord nihilus
    Ezek szerint folyamatosan szuper szerencsés skilles emberek ellen játszhatok, ugyanis még szemből is simán sebezgetik a tornyot, ami tovább növeli az élményt :)
  • Sunsetjoy
    Ha ilyen állapotában utálod az M103-at, tényleg komolyan gondolkodj el a továbblépésen :)
  • AlucardHuN
    Mellesleg, még szinte stock, de szeretem

klasszikusokkal jobb húzni mint a stock Is 3-at (bár annaka tornyával lehetett hülyéskedni)
  • Karelgott
    szal T18 melyik gun?
  • Tono34
    Csatában, ha megnyomom a tab-ot mutatja a játékosokat és tankokat részletesen. Itt hol kell és mit beállítani, hogy ne a 2 számos formátumban mutassa a wn6 értéket?
  • AlucardHuN
    Fujj, pattogós rohadék cheat hulldown tank, de utálok harcollni ilyen szarokkal, az M103 is rémálon (kivétel ha az oldalát látom...)
  • pointer4
    Szerintem ha ez a vélmeényed azM103-ról, akkor inkább ne is folytasd az ágat.
  • mijki
    Nagyon király tank, én szeretem. :)
  • lord nihilus
    Ez a legújabb picinyem...szavak nincsenek rá mennyire utálom. Az agyvizem minden csata után egyre jobban fortyog.
    A T110E5 miatt kezdtem el az egész ágat, mert teszt szerón régen próbáltam és tetszett, de ez eddig szörnyű, kész kínszenvedés lesz eljutni a 10-esig.
    Agyhalál...
  • Okmyx
  • Tono34
    A leendő kínai TD-k .. ugyanazok mint az orosz csak más színben. :D
  • Maala
    A méret a lényeg. az optimalizált sokkal kisebb. (Csít!)
  • ToCsEk
    nah nemond már :D mert az nem nfo mi?:D amugy én arra gondoltam pdf filre mint nfo nem a changelogot olvastam xD mint irtam másoltam a 4féle crosshair_sniper és nem láttam változást de mondtam mind1
  • Master91
    Elméletileg jó minden ( bár most csináltam 1 configot, azt sikeresen írja a geci statokat, baromira nem vagyok rá kíváncsi...)
  • Maala
    Manual alatt a pdf file-t érti. :D

Master91: Én használok, lehet ez a bajod. :D

BTW, már felkerült a szokásos oldalra is az új xvm.
  • pointer4
    Nekem is csak tegnap 20:00 körül jelent meg először, lehet előtte nem is ment.
    http://download-xvm.by-reservation.com:8080/xvm/
    frissítsd az asw főjlokat.
  • Master91
    Ugyan ez van nekem is, még se jó. Van minimap mod.

Nem használok ikon modot !
  • ToCsEk
    olvastam nfot, ki is próbáltam mindegyik verziót de lehet vak vagyok és nem láttam változást :D mind1 marad így majd ez lesz megszokva kösz az infót meg a panelt is
  • kHares
    A nagyobb kör ahova 100% mehet a lövedék a kisebb ahova 68%-ban. Opcionálisan lecserélhető, a letöltött file-ban mindent megtalálsz. Read the fucking manual.
    Damage panel
  • Karelgott
    A T18 melyik gun-nal op?
    derp vagy top?
  • ToCsEk
    hali, 2 dolog kellene nekem:
    8.8as jimboban miért van 2 kör aimnál? zavaró mármint nekem, hogy lehet megoldani hogy olyan legyen mint 8.7ben 1 kör csak?
    valamit kellene egy alap dmg panel ami nem változtat semmi kinézetet, ilyet se találtam sehol :(
  • pointer4
    plyerspanel.xc- ben van

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

// Enemy spotted status marker at right side panel.
    // This feature depends on enabled XVM minimap mod
    // Маркер статуса засвета в правой боковой панели списка игроков.
    // Фича зависит от включенного XVM мода миникарты
    "enemySpottedMarker": {
    // false - Disable.
    // false - отключить.
    "enabled": true,
    // Offset relative to level icon (by X, Y).
    // Смещение относительно иконки уровня танка (по X, Y).
    "Xoffset": 15,
    "Yoffset": 0,
    // Формат.
    "format": {
    // Never seen this enemy.
    // Этот враг никогда не светился.
    "neverSeen": "<font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>*</font>",
    // This enemy was seen atleast once.
    // Этот враг светился хотя бы один раз и отмечен на миникарте как потерянный.
    "lost": "",
    // Enemy currently revealed at minimap.
    // Виден на миникарте прямо сейчас.
    "revealed": "",
    // Dead enemy.
    // Уничтоженный враг.
    "dead": "",
    // Artillery specific values.
    // Специфичные значения для артиллерии.
    "artillery": {
    "neverSeen": "",
    "lost": "",