418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    a barakk csak nálam bugos?

Nem lehet embert küldeni, és üresnek mutatja.
  • Malarki
    A sima worldoftanks.exe-vel kell indítani, miután bemásoltad a fájlokat.
  • Master91
  • mijki
    Na most vagy 1.5 méteres E-péniszt növesztettem. AZ adrenalintól még most is remeg a kezem. Eszméletlenül über király csata volt.

R E P L A Y
  • haflac
    Beköltözött egy nagy,majd 200 tonnás kis egér a garázsomba.:)
  • haflac
    Szpecnyaz,megkérnélek,hogy az utolsó két hsz-emet töröld légyszi,mert számomra láthatatlan,és a kettő ua.Köszönöm.Remélem az látszódni fog.
  • toocha
    Köszi szépen.
  • nobodyattis
    ÁÁÁ ha ez győzelem akkor benne lettem volna a light tankos eventbe az első 50 be

• voivod32
    Szevasztok! Letöltöttem egy xvm-et 8.8-hoz, egy problémám van vele, nem tudom, hogy kell indítani, mert nem találok benne xvm -stat exe-t. Valaki tudna nekem segíteni ebben?
  • QuentinT
    Én ezt használom:
    locastan féle óra 8.8-hoz
  • rudii
    Nyomas T10. Abba tierbe nagyresze mindig paradicsom lesz. Semmi ujjat nem mutatsz...
  • yossarianHUN
    Venti, spall liner (a biztonság kedvéért), rammer.
  • toocha
    Van valakinek működő garázsórája? Ha lehet angol, vagy magyar.
  • haflac
    Most,hogy akciós az egérke,azon agyalok veszek 1-et.Akinek van leírná,hogy miket érdemes tenni rá?
  • Rathrol
    A tier 7 prem és tier 5 prem tank között sok a kredit hozzam különbség(?), mert most van lehetőségem olyanra hogy vagy 1 db prem tier 7 tank vagy 5db prem tier 5 tank!
  • R3nton

És íme az eredmény, mégis mi más lett volna...

• madmanic
    most is8 cal voltam éppen..

kinyírok négyet, lesebzeg hatot a sok ökör meg kempel kint a prérin és a 2-300 hps tier9 esek szarrá lövik őket...

Sok vörös idióta.. Az xvm NEM hazudik..
  • toocha
    Modok
    Akinek még nincs minden modja meg az innen szemezgethet.
  • pZoli81
    elég csak kill-t gyűjteni, ne törődj azzal, hogy vesztetek. :D
  • madmanic
    a negyedik MEGNYERT meccset bukják el ezek a nyomorék debil fogósműtétea sgyhalott placentaszökevények...

Hihetetlen..
  • madmanic
    tipikus hétvégi napra ébredtünk...

és még a stuggal szopok...
  • bigmano
    Azért a T28 is adja ha a random is úgy akarja:
  • Maxtreme
    Az utóbbi vált be úgy néz ki (vagyis volt 1 másolatom az eredeti installból, azt másoltam be, aztán update) Úgy néz ki most jó. (kopp kopp :) )

thx
  • bagolykopet
    azt a kódot nekem is küld el légyszi
  • N3suten
    töröld ki teljesen a res_mod mappát
    vagy telepítsd újra a játékot ...
  • Maxtreme
    Egyedül a Hd textura pack van fent próbáltam anélkül is, de sajna úgy sem nyerő.
  • N3suten
    Valamelyik mód ,már ,ha használsz ,nem jó és ki kellene törölni
  • Maxtreme
    Srácok
    Másnak nincs olyan problémája az új frissítés óta hogy 10 csatából 8-at a töltőképernyő előtt ülve tölt el?
    Mióta frissült a játék, nálam ilyen hibát produkál a játék. Több percen keresztül bámulhatom a loading screent, aztán (miután gondolom lezajlott a csata) a garázsba találom magam ismét.
  • kHares
    A-43-at melyik ágyúval használtad? Én a 57mm zis4-t raktam föl de eddig elég gagyi, mint a t34 csak nagyobb tierbe dob
  • Gerdzso
    Küldtem privátban kódot, remélem működni fog(1000 gold + 7 nap prémium).
  • Maala
    Gyerekek, ez az A-44 valami iszonyat OP egy cucc. :D Már az A-43al is olyan dolgokat lehetett művelni a mozgékonysága miatt, hogy csak na, de ez... Túltesz mindenen.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy megkapja a régi KV-1 ágyúját, ami most a T6 orosz nemK-V1S heavyken van. Mindezt BIA nélkül ~8,9-es töltéssel. ÜBERállat.
  • Solten
    Nekem bejon az Aufkuplung...

• Szpecnyaz
    Hát ez nem volt rossz első kör a T62-vel :D.
    replay

• Bangaro
    A meccs közben volt jó pár mellédurrogtatás, meg rengeteg "táborozás", nade a vége, hogy is mondanák, Like a BOSS!
    [url=http://wotreplays.com/site/341122#prokhorovka-bangaro-jagdtiger]Jagdtiger won the match few secs left [/url]
  • Smithwarden
    Hali.
    Kb tobb mint egy eve probaltam ki a WOT-ot es nem igazan jott be par szempontbol.
    Azota fejlesztettek ugye a jatekot rendesen es ujra kiprobalnam.
    Viszont ugy nez ki, hogy nem europai / magyar regem van hanem amcsi, ugyhogy ujra kell most regisztralnom. :p :)
    Ha mar ugyis uj reg elott allok, esetleg tudtok valami invite kod lehetoseget vagy tippet adni a kezdes elott?
    Ismeros szerint nemreg volt valami Gamescom-os invite kod osztogatas is.
    Kosz a helpet. :)
  • SzocsA
    van!
  • Tono34
    Mit találtam! Locastan garage!

Itt leledzik :)
  • JeffDunham
    Unalmas a 6. érzék? Dobd fel egy SerB-el.

• Maala
    Na, kösz az ötletet, 14 csata alatt meglett Gabeee-el. :D
  • Maala
    Nálam 75% legénység, töltésgyorsító, venti, hosszú 75ös. De akkor kipróbálom a troll gunt. :)

De érzésre a Hetzer után ez hatalmas visszalépés.