418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Javítás mindenkinek, aztán camo. Ha parancsnoknak át lehet képezni, akkor mehet neki a 6. érzék. 3. skill elérésekor választod a BIA-t, 6. érzéket, camot a parancsnoknak, BIA, javítás, álca a többinek. 4. skill ízlés szerint.

Mellesleg a T-44et ne add majd el, hanem duplázgatással képezd a legénységet a 2. orosz 10-es medbe, aztán ha meglesz az első, szépen átrakod a T-54be.
  • bobitusz
    de szeretem ezt a fórumot, pár hónap kihagyás után visszanézek egy értelmes kérdéssel(kéréssel) és mi van itt zsidózás meg a szokásos veszekedés, persze segíteni nem tud senki, semmi nem változott...
  • Master91
    Gusztustalan dolog ki forgatni a szavakat az embereknek, maradjunk ennyibe.

Fikáztam a zsidókat 1 kommentbe is?
    Mondtam hogy felőlem ki pusztulhatna??

Hopp, nem!
    Le lehet állni, puszi.
  • TomDantes
    Értem különben, persze, juj zsidókbazdmegfúj. Értem. Vagyis azt nem értem, hogy lehet így gondolkodni, de azt értem hogy ez a bajod. Meg még lesz rohadt sok másik embernek is. Persze, mindezt úgy, hogy valójában a kifogálsolt emberekről szart se tudtok, de hö bazd meg! és kész ezzel le van tudva.
    De mindegy, ez egy játék, és ismételten, engem az érdekel, hogy a mellettem lévő csapattárs jól játszik-e. Hogy siemka-val köszön, vagy shalom-al, esetleg vanmagyar-al, az mellékes. Bár én a játékon kívül is így gondolom...de mindegy.
    A játékra vissza térve, ami még érdekel, hogy legyen kiegyensúlyozva, ne legyen az hogy X dolog olyan OP hogy akadály nélkül csesz szét, stb.
    A zsidók kérdése, teljesen irreleváns, nem érdekel, szarok bele. Se jobb se rosszabb.

Ha kicsit gondolkodnál rájöhetnél erre, de ahhoz túl kell lépni a ,,fújbazdmegzsidók " szellemi színvonalon.
  • Pares
    Sajnos ennek nagyobb a valószínűsége, mint gondolnád...
  • Master91
    majd jönnek azok a tankok amiket ha ki lősz lebannoltat téged hogy megtagadod a holokausztot :D :D
  • Master91
    1. parancsokat ne osztogass nekem

2. Akkor nem kéne kérdezni ,vagy erre nem gondoltatok? :D

• AlucardHuN
    Jew task force? :D
  • Oddball29
    Tényleg nem akarjuk, úgyhogy csendben is maradhatsz.
  • bobitusz
    Valaki segítsen, t44,t54 vonalra kéne valami fasza legénység skillezés mondjuk a 4.ig, eddig van 6.érzék, többinek álca, kérdés hogyan tovább, nem vagyok otthon annyira a medek skillezésébe.
    előre is köszi
  • TomDantes
    Mert neked személy szerint rosszabb lesz ezentúl. Drábban kapod a kenyeret?
    Vagy rosszabb statod lesz a WoT-ban? Kevesebb kört mehetsz? Kevesebbet fogsz sebezni? Fájni fog ettől netán a fülcimpád?

Nem? Akkor meg? De érdekes, én ezt a hírt, hírt? Annak se nevezném, magasról leszarom. Kit érdekel? Nekem ettől se jobb se rosszabb.

Ez egy játék, ahol engem csak érdekel, a mellettem harcoló hülye-e vagy sem. Magasról szarok minden egyébre.
  • Master91
    Ne akard tudni.
  • TomDantes
    Ez neked miért fáj de most komolyan?
  • Maala
    Ezzel most arra akarsz utalni, hogy a te arcodat is BotoXszal kezelteted? :D
  • Oddball29
  • Kronos79
    Remélem az arabok lesznek a következők. :D
  • Master91
    http://ftr.wot-news.com/2013/09/15/israeli-community-in-wot/

Eh fuck this shit!
  • Maala
    Nah, újra játszogatunk?
  • Oddball29
    Biztos nem lett, mert még mindig minden további nélkül átlövöm az M58-al.
  • bigmano
    Valaki tudna adni egy linket egy működő Warhammer chaos sound mod-hoz?
    Nem találok működő linket hozzá...
  • madmanic
    de jók ezek az eventek, dől a lé
  • davidbog
    Azt hittem most lett. Akkor csak szerencsém volt az egyik csatában, hogy alig tudták átlőni.
  • N3suten
    erről ennyit

Győzelmek/Csaták: 41.67% (15 / 36)
    Tapasztalat: 17920
    Szapad tapasztalat: 1426
    Kredit: 798081
    Arany: -500
    Okozott sebzés: 26176
    Kapott sebzés: 34371
    Ölések: 21
    Találatok: 67.13% (362 / 243)
  • Eagle16
    Nem lett visszaállítva, majd egyszer megcsinálják. Azt mondták hogy elhanyagolható a hiba mértéke, szóval alacsony prioritása van a dolognak...

• Count Adyn
    Én meg úgy jártam tegnap t1 es kis szarral vadásztam egy FT re mert az hiányzik még, és ugye 2 fős legénység, na mindkettőt kicsapták belőle,a tank meg visszagurult még fedezékbe lendületből és csata végéig ott ált 10% hpn mozdulatlanul, elég lol volt:D
  • sir Hunnish
    A T-62A-n nekem nem volt se tűzoltó képesség a legényeken, sem CO2 palack és hát az elején gyakran leégett. Rákerült a palack és a jelenség megszűnt. Az automata tűzoltó is sokat dob rajta persze. Az azóta eltelt 900 meccsen nekem sem volt.
  • davidbog
    Ebben a patchben lett visszaállítva az IS-4 homlokpáncéljának a döntöttsége 29°-ra?

Nem tudom ki hogy van vele, de véleményem szerint elég irritáló lett ezzel az új patchel az E-75 fordulékonysága. Nehéz rendesen beállítani side scrap harcmodorban a harckocsit. Túl sokat fordul egy gombnyomásra. Remélem nem marad így. Ezen kívül egy kicsit romlott a gyorsulása 20 km/h felett, de nem olyan vészes. Még mindig jól használható. Illetve a fordulékonyság "buff" miatt majdnem jól.

Ki tudtam próbálni a két német tier 10 közepest. Eddig azt hittem, hogy a T110E5 120 mm M58-asa brutális és már OP, de nem. Ez a két tier 10-es német löveg az OP, meg gondolom a többi tier 10 közepesé is. E-50M-el úgy szedtem szét egy T110E5-öt, hogy 350 méterről lőttem a parancsnoki kupolára és nem volt időm célozni, mert hiába lettem volna hull dawn pozicióban, 120 HP-val nem mertem megkockáztatni. Előbbre gurultam lőttem majd vissza. Simán elhullott szerencsétlen T110E5.
    Másik csatában meg egy T-54 volt hull dawnban annak meg a tornyát csaptam át háromszor hasonlóan kevés célzással 200 méterről.
    Csak pár csatát mentem vele, de az alapján piszok könnyű ezzel az E-50M-el játszani.
    A Leopard 1 viszont nem tetszett. Tűzerőre, mozgékonyságra az is kiváló, de modulsérülős szar. Sofőr is meghal és két csata alatt három ammo rack sérülést kaptam. Ráadásul az egyiket egy T21 adta...
  • R3nton
    nekem egyik se szokott kigyulladni a 2 közül
  • sir Hunnish
    Sziasztok Srácok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Obj 140 szintén gyullad-e, mint a T-62A, vagy nem. Kell rá CO2 palack, vagy tűzoltó képesség a legényekre? Köszi előre is. ;)
  • Maala
    A 76mm-essel, 100 lőszerből 20 gold, néha elkél T8 csatában, de amúgy nem fontos.
  • Master91
    akkor mutatja ha spottolva volt az, aki ki lőtt téged
  • GaBenc
    Hogy is van ez? Ha kilőnek akkor meg mutatja ki az aki lőtt. Ha viszont valami extra (szerintem lehetetlen) helyről lőnek ki akkor meg nem mutatja. Ez valami bug, vagy csak egy "ficsőr"?
  • voivod32
    Hát, ez az xvm nem az igazi.... Rohadt színes, csicsás inkább zavaró, mint segítene. Az ellenfél WN6 értékét nem számokban, hanem csak egy apró színes kockával jelzi.... Gondolom lehet valahol állítani rajta, de már nincs hozzá türelmem.
  • toocha
    Nyehehe!
  • AlucardHuN
    Francba, megelőztél :D
  • toocha
    Mert az a lóhalál!
    Bocsi..:)
  • hawken
    Ha mellettem csapódik be egy lövedék, akkor miért van lódobogás utána?
    Másnak is van ilyen?
  • toocha
    Ha van replay tedd föl légy szíves, pont most tanulgatom ezt a tankot.
  • voivod32
    Isten vagy! Működik! Bár az a betűtípus kicsit olvashatatlan...
  • haflac
    like :)