418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A sok sírás, szemét és zsidózás közt elvesznek a hasznos infók. -
JagdE100-ad nincs? Cimborának azzal ilyen. -
Okmyx #262154 Már kitárgyaltuk többször, hogy melyik mod csinálja ezt a bugot, és javítás is készült rá. Tessék letölteni a hotfixet hozzá.
(Gnomefathers Historical Sounds Mod) -
Még az is lehet... De csak ennél??? Minden más rendesen működik... -
ÁÁÁ, ha csak rendesen tudsz lőni akkor no para. Nem lehet hogy valami mod kavar be? -
Végül is igen :D Csak nehogy bannoljanak cheat miatt :D -
:) De azért a többiek is úgy látják, mert akkor ijesztgetni azért még lehet vele XD -
Sajnos a szerveroldali célkereszt az szabályosan ott van ahol lenni kell, tehát csak előrefelé lő :D -
-
JpE100-ról már hallottam, képet is láttam. Lőni is tudsz? -
http://kepkezelo.com/images/dwhtb4kobwxnvkbdhir.jpg
http://kepkezelo.com/images/tsimji5736c8xwdjp0ar.jpg
http://kepkezelo.com/images/uznuvhl90ua41olg2jcq.jpg
Az utolsó képen látszik is hogy a testből túlságosan kint van a cső, egy nagy hézag van. S körbeforog :D -
A stugIII-asomon körbe tudom forgatni a csövet :S Másnak is van ilyen bugja??????,
-
Ez már egy kicsit túlzás az információkból :) Nálam bőven elég ha a színt látom altot nyomva... Egy jó játékos akkor is jobb egy gyengénél ha adott tankkal az a második csatája... -
Így meg az Aslain -féle xvm. Csak az a baj vele, hogy a sok kis kocka miatt, ami a WN6-ot szimbolizálja, sokszor a csapattársra lövök, mert azt hiszem, egy csomó ellenséges arty vesz körül...
-
Nekem így néz ki az xvm.
-
Ez baszik működni...
-
SolóGTV #262140 Szeva. tudnál egy kicsit konkrétabban segíteni.Letöltöttem a torrent verziót, de mit kell kipucolni a registry-ből? -
- big maps, smoke shells and smokescreens, rocket tanks (RBT-5), new equipment and new crew skills: “when it’s done it’s done” -
madmanic #262138 akkor még PONT nem késő kivakarni az ilyet...
8 vereség SOROZATBAN úgy, hogy én csinálom a legtöbb damaget meg killt a csapatban és én vagyok az utolsó.. -
Én azért napi 60-70 et lenyomok mostanában hogy nincs más dolgom egész nap, az már majdnem reprezentatív:D -
Bangaro #262136 Akkor már késő. -
-
madmanic #262134 fasszopó lengyel geci elc vel A1 ban KEMPEL...
Hogy miert nem vetették el az ilyen majmot a kilencedik hónapban..???
-
Kicsi Marder még mindig nagyon OP :)
Pont azt lehet vele kihasználni amikor két idiota csapat egymásnak feszül. :) Itt terem a halonen medál,a tank ász és a többi csemege. :)
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/9/16/a1_2013_9_16_kfi25jzg3w_tn.jpg] -
VanDaal #262132 Ezt Mijkinek szántam, de hiába nyomtam a válasz gombra, az valahol elsikkadt az éterben :)
Bangaro:
Ha látom, hogy aznap semmi nem akar sikerülni, simán abbahagyom 5-6 kör után. Egy ideje próbálom kerülni az idegbaj közeli helyzeteket :) -
Bangaro #262131 Egyre inkább érik bennem is egy kis szünet. Az edzés is lehet sok, ami már ártalmas.
-
madmanic #262130 sok sötét baromtól ilyenkor játszhatatlan...
Amikor két ilyen debil csapat egymásnak feszül érdemes végignézni... -
VanDaal #262129 Az én kedvemet nem olyan egyszerű elrontani, elvégre a WoT-on edződök nap mint nap :D
Egyébként szép kör, gratula! :) -
Madi92 #262128 Imént történt...
Prohorovka encounter:
Csapatunk elindul foglalni, én be meddel középre!
Köbö 3 percig tartott a játék!
Ellenfél csapata elment a másik oldalra, vagy én nem tudom, de lazán befoglalt a csapat.
1 azaz egy(EGY) darab tank lett kilőve az ellenségtől, sebezni kb 5-en sebeztek bármit is, ebből egyik sem érte el az 1000dmg-t, és mindezt T9-es!!! csatában abszolválták. Ja és persze ez lett a 2x-öm!
Splinter Cell: Blacklist here i come! -
madmanic #262127 ilyenkor jön a kv1s... -
madmanic #262126 rengeteg akció vonzza a nyomorékokat
-
SovereignXY #262125 LOL: Csak szerintem van tele a wot egyre butább és butább emberekkel? 0 a fun faktor már hála nekik. -
Oddball29 #262124 A zöld asztalnál, néha az alatt eldőlt:). -
suba53 #262123 A német tankoknál a következő jelek lehetnek, amik a gyártóra utalnak:
H: Henschel
P: Porsche
M: MAN
D: Daimler
Amikor a felső hadvezetés megrendelte egy újabb tank típus kifejlesztését, akkor általában több céget is megbízott a feladattal, és a végső teszteken dőlt el, hogy melyiket rendszeresítik.
Így jöttek létre olyan tervek, prototípusok pár darabos szériák, amiket a háborúból nem ismerünk, de itt a játékban szerepelnek. -
besti #262122 A motort az E75 miatt kaphattad meg, a csúcs motorjuk ugyanaz volt eddig is. Az E50 a legfájdalmasabb grind eddig nekem, tekintve mennyi XP kell mire fullos lesz (én a motort is ezzel fejlesztettem az E75-re), viszont azután nagyon ütős. Nincs most már sík terepen 60-nal száguldozás, de kb 45-ös tempóra viszonylag jól gyorsul. Én is észrevettem, hogy hegyre fel tudom tartani a lépést a russzki medekkel. A pen jó, és a pontossága (ezt buffolták most) valamint az alfája kárpótol a X-es gun hiányáért. 150-es lett a front felső része, így forgatva heavyknek is bátrabban neki lehet menni, amit nem tud szvsz másik 9-es med. Kedves emlékem, mikor egy Leo Protoba 950 körül rammoltam (lejtőn lefelé), míg én vesztettem kb. 120-at. -
Zodiac #262121 azt nem tudod véletlenül, hogy a régi xvm-es file-ban mit kell átírni ahhoz, hogy működjön 5.0.0 alatt?
köszi -
Toweliee #262120 Nagyon jó lett a Tiger. -
Oddball29 #262119 Annyira nem lehet szar, legutóbb T-54-el nem bírtam elhagyni egyet emelkedőn felfelé. -
Fefe82 #262118 Az E-50-t kifejlesztettem már rég, de nem vettem meg.Most ,hogy volt a ptch meg a náci motor mizéria,látom ,hogy a full motorja ki van fejlesztve,de mondom ,nincs meg a masina!Gondolom vmi másik német vason húzhattam ki,mondjuk nem hiszem,mert E-100 van meg JT volt fullosan!No de félre a rizsával,milyen változtatás volt rajta?netán lassabb lett vagy?mert láttam a lövegen volt változtatás,mert a X löveget nem kapta meg,vagyis a penje gyengébb! -
"M"unkagép