418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    SerB: semmi szükség a nerfre vagy a hardcapre :D Lol lassan minden barom TD-vel fogja tolni :D
  • rudii
    Tudom, hogy csak par oraja sirtam... de ma egy hisztis picsa vagyok!
  • Bangaro
    Hijnye, de érik bennem a SzuperPörsenés lecserélése....
  • Okmyx
    Látom nincs kikapcsolva a profanity filter
  • Thoryne
    Jaj, így legyen ötösöm a lottón. Srác, 14 éves, magyar... SU-100Ynal egy bokorban amiben én (SU-152) épphogy el tudnék bújni. Persze fél sec alatt majdnem elfogyott a hp-ja, amikor visszahúzódott és elkezdett pattogni. A játék elején mondtam magamban: na, ez tuti elkezd cryolni valamin. És voilá...

• Okmyx
    Tudom mindenki görcsöt kap, ha onnan lövöldözök, de mindig meg is nyerem, ez az érdekes (kivéve ha jó az artyjuk, de az ritka, olyankor lejjebb kell mászni kicsit).
    Szerintem egyre többen fognak odamászni, erre számítani kell, ha a másik oldalról játszol.
    Ha megnézed óriási területet láthatsz be onnan, rejtve.
  • Toweliee
    Ki fogom próbálni, mert tetszett a hely, de szerintem semmi csít nincs ott. Majd felmászok a Jagdtigerrel :)
  • Okmyx
    A festésen kivül semmi camo nincs azon a heavyn.
    Fel is spottolódtam csomószor az igaz, de azért simán elkenhették volna a számat odafent a világ tetején, ha valóban látnak, és nem rejt úgy a növényzet.
    Viszont bármi mással mászol oda fel, aminek jobb a camoja (pld. TD-k) gyakorlatilag végigkempelheted a meccset retorziók nélkül.
  • Oddball29
    Ha kell, gereblyével, de leszednélek onnan, hidd el.:)
  • Okmyx
    Én bármivel megyek oda fel, mindig megnyerem, általában 4-5 kill minimum.
    Most azért másztam fel a Black Prince-szel, hogy megnézzem azt is rejti-e.
    És működött.
    Szerintem kicsit unbalanced lesz tőle a játék, remélem javítják majd.
  • Toweliee
    Ebbe mi volt a láthatatlan Black Prince? Rengetegszer felspotolódtál, egy csomó találatot is kaptál. Jó hely, de de semmi camovarázslatot nem látok.
  • besti
    Igen, ez tuti hely. Mióta Fritzi mutatta, azóta ha tehetem oda megyek, még meddel is. Sokszor lehet a sebzés tetején végezni vele. Lehet, hogy tényleg van ott valami bug (olyan varázserdőszerű anomália).
  • Okmyx
    Na ezért unbalanced Severogorsk.
    avagy Hogyan legyünk láthatatlanok olyan semmi camojú heavykkel mint ez a Black Prince.

Láthatatlan Black Prince kempelés
  • popey8
    Ma eddig 2 döntetlen T10 csatában, a TD-k miatt. Előzőben senki nem volt olyan hülye, h kimenjen 2 T95, 1 Foch, ISU+Obj 268 elé Prokhorovkán "2-es úton". Nekem kellett szintén 9-es Fossal megmozdulni és spotolni, h ne legyen döntetlen. Persze simán elintéztek, mert az agyhalott csapattársaim nem voltak képesek segíteni. Arty nerf óta nincs camp fest
  • JeffDunham
    Múltkor ugyan ezt az üzenetet linkeltem. És már rájöttem a megoldásra.

Nem egy mód csinálna. Akkor dob ki ilyennel mikor vége egy csatának, és az eredmény kiírása előtt egy másodperccel kilépsz. A rendszer valahogy úgy érzékeli hogy flood-olod az eredmény kiírást. Jó nagy hülyeség, de próbáljátok ki.
  • Szpecnyaz
    Hát én mostanában nagyon sokat játszok a T54/62 párossal és engem speciel nem zavarnak.
    Sokkal jobban irritál az amikor oldalanként 5-6 T54 van :D.
  • Dani271
    Ennyi, ezt vágyta a közakarat. Megcsinálták.
    Az egyik járműtípus eltűnt a csatákból. ( Nem mintha kár lenne :D )
    Ennek ez az eredménye. Nem OP, csak nincs a pályán a hatékony ellenszer.

• Commandier
    Köszönöm válaszod. :)
  • McLarenpowa
    Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2013.09.19. 20:34:22
    Jármű: IS-8
    Szerzett tapasztalat: 4 556 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 91 312
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál

replay
  • voivod32
    Nem, de már nem bírom!
  • nemtudommivan
    Te vagy az foxi ???
  • Okmyx
    -SerB said he predicted that the next target of mass whining will be the tank destroyers — and that he was right.

-“Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.

-there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”

• Zegi Norbi HUN
    A "kto pluton?" lemaradt :DD
  • Bmsrt n2
    -Siemma Kto PL?
    -Sukam klanu???
  • Madi92
    Már csak 10k xp kell, hogy vége legyen a kapcsolatunknak.
    Nagyon nem jöttünk ki egymással, erre bead egy ilyet..:D
    Gondolom már nincs event lightokra... ez az én szerencsém. Bár csak 1486 base xp lett, nem tudom elég lett-e volna.

Győzelem!
    Csata: South Coast 2013.09.19. 20:08:38
    Jármű: AMX 13 75
    Szerzett tapasztalat: 4 458 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 47 058
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay ha valakit érdekelne!
  • Bmsrt n2
    Még lemaradt:
    Viszonylag jól keres,legjobb prémes köröm vele 114ezret hozott a konyhára.
    (és még csak goldamózni sem kellet,hp-sem veszett,majdnem tisztán jött a 114K,de az kivételes kör volt,kivételesen nyomi ellenfelekkel)
  • Kubukli
    Ezt a "nagypolszkit" a Nyugati téren lőttem tegnap.
    Ez már a második lengyel cirkáló az idén WOT-XYZ rendszámmal, de az előzőt a négyesen Üllőnél nem tudtam lekapni.

Semmi manipuláció a kitakaráson kívül.
  • Bmsrt n2
    Igen,féláron nagyon éri,igen csak szerethető szerkentyű.
    Nálam is legénységhúzó,tehát nincs agyonhasználva(63 menet,71%WR),mobilitása pont elég,a pen szintén még elég(tierlimites),a kis sebzést a DPM és a sok HP pótolja valamelyest.
  • popey8
    Nem, de már megoldódott. Idióta windows hiba miatt csinálta a wot a fesztivált.
  • Commandier
    Üdv! Panther M10 van valakinek? Élhető gép? Főleg legénységhúzásra kellene, de közben nem baj, ha jön egy kis kredit is. Az amerikai szerveren féláron lesz a hétvégén, hátha nálunk is lesz ilyen most, vagy később... 2875 gold eléggé jól hangzik érte.
  • voivod32
    Azt hiszem, megyek és jól bebaszok. Ezt már nem lehet idegekkel bírni. 2 perc sem telik el és ahol az előbb még 6-an voltunk, egyszercsak azon veszem észre magam, hogy egyedül vagyok, és szemből ,oldalról, és hátulról, vagy 8-an rontanak rám!
  • voivod32
  • Tono34
    Nem tettél fel valamilyen hang modot?
  • Tono34
    Ilyen csatát is régen láttam már (tegnapi csata):

• popey8
    Ez a hibaüzenet "feltűnt" már vkinél? Eddig semmi baj nem volt a nemzeti legénységi hangokkal, most dobta ezt ki először. Ezzel most mit lehet kezdeni? Mindig visszaállítja magát standard-re.

• R3nton
    hehe ez a kemény :D szarom már le a fochot egyébként. Ma kilőttem egyet 59-16-al. Centurion meg ultra király, a lövegpajzsa megfogja a foch155 skulóját :D
  • yossarianHUN
    Dettó. Múltkor is unikumszámba menő, oldalanként 4 artys körhöz volt szerencsém, na el is buktuk, mert a 9. percig nem tudtam kirángatni a csapattársakat a bázis körüli sziklák közül. Az elején valaki megjegyezte, hogy "arty campmode activated", és ennek szellemében telt is a meccs.
    Tegyenek felőlem hardcapet a TD-kre, de arty-buffról szó ne legyen.
  • patchaou
    Más játékkal játszunk :) Én úgy vettem észre kevesebb a döntetlen, de az is inkább akkor, ha sok az arty.
  • AlucardHuN
    R3nton sírni fog:/
  • Szpecnyaz
    Ó jaj, milyen sírás lesz ebből :D.
    Am a Foch-ot igazán nerfelhetnék már. Már a tököm ki van velük.