418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    kinek mi a tipje, milyen tankok lesznek majd a kov 1millios akcioban?

m4?
    bdr?
    crusader?
  • Karelgott
    A 3 német prém közül valamelyiket érdemes megvenni?
    Nem elsődlegesen farmolni, hanem fun tanknak.
  • Ytar
    a kettő együtt már 420m .. nem olyan haszontalan az .. igaz, csak 4-5. skillnek teszem be.
  • haflac
    Magyarul, egy 400m-es látótávval rendelkező tank ezen parancsnoki skill használatával 408m lesz.Hát akkor ez a legfeleslegesebb skill a világon,maximum uccsó skillnek jó.
  • madmanic
    ezzel mondjuk a faszkivan, hogy nem lehet egy egyszerű kérdésre ilyen paraszt stíluson kívül válaszolni...

Igen, képzeld el, feltételeztem, hogy mondjuk az 50 es limithez szükséges xp t kiteszik valahova, amit meg kell ugrani, ahogy változik nem az összes eredményt névvel címmel telefonszámmal...

• Bmsrt n2
    A parancsnoké 2%(100%-nál)
    A rádiósé 3%(100%-nál dettó)
  • madmanic
    tehát nem...
  • kHares
    Ha minden egyes verseny után egy hónapot kell eredményhirdetésre várni szerinted majd menet közben folyamatosan lesz kiírva? Mióta játszol ezen a serveren?
  • haflac
    Egy felderítői skill,mennyivel növeli meg a látótávot?
  • madmanic
    tankokra bontva természetesen.
  • madmanic
    nocheinmal: a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?

Vagy az eddigi legjobbakat?
  • JeffDunham
    Ha már értelmeset nem tudsz írni, akkor legalább ne kavard a sz@rt...
  • stork13
    Köszi.
  • patchaou
    Én még délelőtt fogtam neki, T-34-el és T1Heavyvel meg is lett még délelőtt. Összesen kétszer mentem 7-es csatába.
  • AlucardHuN
    Ha at 2-ről van szó akkor vagy kupola vagy a lövegpajzs. Bár én többnyire a kupolát lőttem.
  • R3nton
    folyamatosan 7-esbe vág engem is ezekkel a tankokkal. Gondolom event előtt kicsit megbuherálták ennek a 3 tanknak az MM-jét:P Aztán majd event után visszaállítják :D
  • TomDantes
    Bakker. Előbb azon a nyomorult Sacred Walley pályán, encounter módban kettő kivételével ellőttem a teljes lőszerkészletet, Ferdinand-ból. Foglalta egy IS3 a zászlót, de annyira körbe vették a roncsok, hogy akárhogy céloztam, pattant róla, csak egy kicsi rész látszott ki a tankból. Vagy hat lövés pattant róla, ráadásul goldammo, na nem azért mert gold-al akartam lőni, az AP elfogyott. Kész vicc volt, és közben maradt egy perc hátra, és akkor bukó. ( de nem ám, hogy valaki megkerülné esetleg...neeeem. kerüljem meg én egy lassú TD-vel? ) épphogy sikerült, de röhögtem volna, ha ki fogy a lőszer. Így azért még nem nagyon jártam, hogy a lőszerkészlet elfogy.

Akkor nem tudom mit csináltam volna.
  • GabeE3e
    Azt hittem az At2-vel lesz a legszórakoztatóbb a 20 kill,de 3 csatából háromszor tier7-be tett, eléggé dühítő,persze 0 killnél tartok még mindig...
  • Ytar
    igen
  • stork13
    Tehát magára a gun-ra?
  • TomDantes
    De med-el nem a pálya szélén kell beállni egy bozótba akár milyen pályáról van szó. Fel mehet középen a hegyre, mehet a házak felé, vagy a víz felé, van lehetőség. A sarokból nézelődni?
  • Cs3
    Nem akarom védeni őket, vannak agyhalottak. De a Mines az nem kimondottan med tanknak való vidék. Az általános med taktika, hogy fel a hegyre padlógázzal, oszt ki a legény a gáton című játékot játszani az ellen medjeivel. Nem túl vonzó dolog... Ha nincs totális med fölényünk kerülöm a hegyet, inkább sniperkedek/spotolok az elején a félszigeten, a másik oldalról indulva meg hegy aljából spotolva a félszigetet. Aztán amikor ritkul a mezőny már lehet medként játszani, mert lesz élettér.

De Mineshez hasonló 3-4 átjáróból álló pályákon egy med tank nem sokat ér az elején. Nincs hely mozgékonykodni.
  • Oddball29
    Fegyverpajzs közepe.
  • stork13
    Erről jut eszembe:
    T5-ös géppel szemből hol kell lőni? Kupolán kívül, persze.
  • Tono34
    Kellett hozzá egy szép hatalmas adag szerencse ..., hogy ne tudja valaki(k) hol is kell lőni :)
  • Sir Charles
    Mekkora meccset mentem ezzel a T-25-el. Eddig nem voltam benne biztos, hogy meg kellett volna-e venni, de ezek után nem kételkedem.

• madmanic
    a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?

Vagy az eddigi legjobbakat?
  • JeffDunham
    Aztakuvaaaaaaaaa ez gyönyörűűűűűűűűű!
  • Sunsetjoy
    Bizony, ez így van. Nekem hiába lesz gyorsabb netem jövő héttől, egyáltalán nem hiszem, hogy óriási ugrást fogok elérni azzal, hogy kevesebb lesz a pingem az átlag 95-130 ms-től.
    Ugyanolyan hülyeségeket fogok elkövetni, mint eddig :D
  • JeffDunham
    Nyamiiiiiiiii

• voivod32
    A mai kb 30 meccsemből ez volt az első értelmes...
    [IMG][/IMG]
  • madmanic
    kv1s be goldot töltök. Ennyi.
  • mijki
    Na megvettem a PzV/M10-et, remélem jó vétel volt! :)
  • TomDantes
    Agyzsibbasztó hülyeség. Mines térkép, a TD-s helyre, beáll két med...persze semmit sem csináltak, vagy tán az egyik lőtt egyet! de hála istennek engem a TD-mben persze lökdöstek néha..nem értem, med tankja van, aminek lényege a mozgékonyság. Gyorsabb, fordulékonyabb, erre beáll egy kimondottan TD-knek való helyre és...gyorsan ki is löveti magát persze. Akinek minek van medium tankja? Ezt nagyon sokszor látni, és nem fér a fejembe.
  • Rathrol
    Jó mert nekem van Panther/m10, csak azért kérdezem felesleges e a vásárlása!
  • Ytar
    nem
  • Eagle16
    Magyar tudtommal nincs.

Angol van: Itt
  • Rathrol
    Dicker Max hoz olyan kreditet mint a Panther/M10?
  • Attiska
    Ezekről a beállítási lehetőségekről van valami magyar nyelvű info?

Az akadásra a tippem nekem is az egyik mod, méghozzá a Historical Gun Sounds, majd megnézem nélküle.
  • Eagle16
    Nem.

Olyan apróságokat szabályoz, mint a nyomok a sárban, lehullott levelek, kidöntött kerítések...