418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #263039 kinek mi a tipje, milyen tankok lesznek majd a kov 1millios akcioban?
m4?
bdr?
crusader?
-
Karelgott #263038 A 3 német prém közül valamelyiket érdemes megvenni?
Nem elsődlegesen farmolni, hanem fun tanknak. -
Ytar #263037 a kettő együtt már 420m .. nem olyan haszontalan az .. igaz, csak 4-5. skillnek teszem be. -
haflac #263036 Magyarul, egy 400m-es látótávval rendelkező tank ezen parancsnoki skill használatával 408m lesz.Hát akkor ez a legfeleslegesebb skill a világon,maximum uccsó skillnek jó. -
madmanic #263035 ezzel mondjuk a faszkivan, hogy nem lehet egy egyszerű kérdésre ilyen paraszt stíluson kívül válaszolni...
Igen, képzeld el, feltételeztem, hogy mondjuk az 50 es limithez szükséges xp t kiteszik valahova, amit meg kell ugrani, ahogy változik nem az összes eredményt névvel címmel telefonszámmal...
-
Bmsrt n2 #263034 A parancsnoké 2%(100%-nál)
A rádiósé 3%(100%-nál dettó) -
madmanic #263033 tehát nem...
-
kHares #263032 Ha minden egyes verseny után egy hónapot kell eredményhirdetésre várni szerinted majd menet közben folyamatosan lesz kiírva? Mióta játszol ezen a serveren? -
haflac #263031 Egy felderítői skill,mennyivel növeli meg a látótávot? -
madmanic #263030 tankokra bontva természetesen. -
madmanic #263029 nocheinmal: a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?
Vagy az eddigi legjobbakat? -
Ha már értelmeset nem tudsz írni, akkor legalább ne kavard a sz@rt... -
stork13 #263027 Köszi. -
Én még délelőtt fogtam neki, T-34-el és T1Heavyvel meg is lett még délelőtt. Összesen kétszer mentem 7-es csatába. -
AlucardHuN #263025 Ha at 2-ről van szó akkor vagy kupola vagy a lövegpajzs. Bár én többnyire a kupolát lőttem. -
R3nton #263024 folyamatosan 7-esbe vág engem is ezekkel a tankokkal. Gondolom event előtt kicsit megbuherálták ennek a 3 tanknak az MM-jét:P Aztán majd event után visszaállítják :D -
TomDantes #263023 Bakker. Előbb azon a nyomorult Sacred Walley pályán, encounter módban kettő kivételével ellőttem a teljes lőszerkészletet, Ferdinand-ból. Foglalta egy IS3 a zászlót, de annyira körbe vették a roncsok, hogy akárhogy céloztam, pattant róla, csak egy kicsi rész látszott ki a tankból. Vagy hat lövés pattant róla, ráadásul goldammo, na nem azért mert gold-al akartam lőni, az AP elfogyott. Kész vicc volt, és közben maradt egy perc hátra, és akkor bukó. ( de nem ám, hogy valaki megkerülné esetleg...neeeem. kerüljem meg én egy lassú TD-vel? ) épphogy sikerült, de röhögtem volna, ha ki fogy a lőszer. Így azért még nem nagyon jártam, hogy a lőszerkészlet elfogy.
Akkor nem tudom mit csináltam volna. -
Azt hittem az At2-vel lesz a legszórakoztatóbb a 20 kill,de 3 csatából háromszor tier7-be tett, eléggé dühítő,persze 0 killnél tartok még mindig... -
Ytar #263021 igen -
stork13 #263020 Tehát magára a gun-ra? -
TomDantes #263019 De med-el nem a pálya szélén kell beállni egy bozótba akár milyen pályáról van szó. Fel mehet középen a hegyre, mehet a házak felé, vagy a víz felé, van lehetőség. A sarokból nézelődni? -
Cs3 #263018 Nem akarom védeni őket, vannak agyhalottak. De a Mines az nem kimondottan med tanknak való vidék. Az általános med taktika, hogy fel a hegyre padlógázzal, oszt ki a legény a gáton című játékot játszani az ellen medjeivel. Nem túl vonzó dolog... Ha nincs totális med fölényünk kerülöm a hegyet, inkább sniperkedek/spotolok az elején a félszigeten, a másik oldalról indulva meg hegy aljából spotolva a félszigetet. Aztán amikor ritkul a mezőny már lehet medként játszani, mert lesz élettér.
De Mineshez hasonló 3-4 átjáróból álló pályákon egy med tank nem sokat ér az elején. Nincs hely mozgékonykodni. -
Oddball29 #263017 Fegyverpajzs közepe. -
stork13 #263016 Erről jut eszembe:
T5-ös géppel szemből hol kell lőni? Kupolán kívül, persze. -
Kellett hozzá egy szép hatalmas adag szerencse ..., hogy ne tudja valaki(k) hol is kell lőni :) -
Sir Charles #263014 Mekkora meccset mentem ezzel a T-25-el. Eddig nem voltam benne biztos, hogy meg kellett volna-e venni, de ezek után nem kételkedem.
-
madmanic #263013 a medium tankos eventnek lehet részeredmányeit látni valahol?
Vagy az eddigi legjobbakat? -
Aztakuvaaaaaaaaa ez gyönyörűűűűűűűűű!
-
Bizony, ez így van. Nekem hiába lesz gyorsabb netem jövő héttől, egyáltalán nem hiszem, hogy óriási ugrást fogok elérni azzal, hogy kevesebb lesz a pingem az átlag 95-130 ms-től.
Ugyanolyan hülyeségeket fogok elkövetni, mint eddig :D -
Nyamiiiiiiiii 
-
A mai kb 30 meccsemből ez volt az első értelmes...
[IMG][/IMG]
-
madmanic #263008 kv1s be goldot töltök. Ennyi. -
Na megvettem a PzV/M10-et, remélem jó vétel volt! :) -
TomDantes #263006 Agyzsibbasztó hülyeség. Mines térkép, a TD-s helyre, beáll két med...persze semmit sem csináltak, vagy tán az egyik lőtt egyet! de hála istennek engem a TD-mben persze lökdöstek néha..nem értem, med tankja van, aminek lényege a mozgékonyság. Gyorsabb, fordulékonyabb, erre beáll egy kimondottan TD-knek való helyre és...gyorsan ki is löveti magát persze. Akinek minek van medium tankja? Ezt nagyon sokszor látni, és nem fér a fejembe. -
Rathrol #263005 Jó mert nekem van Panther/m10, csak azért kérdezem felesleges e a vásárlása! -
Ytar #263004 nem -
Magyar tudtommal nincs.
Angol van: Itt -
Rathrol #263002 Dicker Max hoz olyan kreditet mint a Panther/M10? -
Attiska #263001 Ezekről a beállítási lehetőségekről van valami magyar nyelvű info?
Az akadásra a tippem nekem is az egyik mod, méghozzá a Historical Gun Sounds, majd megnézem nélküle. -
Nem.
Olyan apróságokat szabályoz, mint a nyomok a sárban, lehullott levelek, kidöntött kerítések...