418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Csak untat a vacak AI.
  • R3nton
    És azt, te honnan tudod, hogy mi baja van a gyereknek? Amúgy meg mi van akkor ha csata előtt lerohan vízért és 20 sec-et késik.

Meg lett mondva, hogy aki folyamatosan afk-zik, berakja csak a tankot, vagy botozik, azt megbüntetik.

Innentől kezdve pedig te vagy a fogyatékos, hogy ezt nem vagy képes megérteni. Egyébként én nagyon kevés AFK-ssal találkozom.
  • Sunsetjoy
    Pár hónapja telefonos tech support közben valami midtier tankkal csináltam emlékeim szerint topgunt Murovankán, fenntről indulva, valahol délre a varázserdőtől.

El lehet képzelni, milyen csapatok is voltak a meccsen...
  • Tono34
    Azt még most is meg lehet tenni :)
  • Master91
    Akkor a fogyatékosok érdekében (igen, rád is célzok) leírom ÚJRA:

"Persze vannak olyan szituk amiért én se szólnék!
    Postát,betörnek és éppen a torkát vágják, ég a ház, kutya marcangolja a gyereket stb.
    Azok idegesítenek hogy tudja hogy mindjárt kaja de elindul a köcsög , leszalad inni / wc-zni de bejön a csatába, stb."

Remélem érted kis együgyű barátom, de ha kell óvódás nyelven is letudom írni, bár ahhoz nincs sok kedvem.

Stimt?
  • Roger6
    Jó ez a szorzós cucc, így ha a csapatod szar is, akkor is kapsz XP-t mocskosul:

• Oddball29
    Jajj, a régi szép idők, amikor még telefonálás közben is nyugodtan Panzer General-ozgattam...
  • voivod32
    Egy csata rövid története: Kezdetben:
    Kicsit később:
    És a végén!:[spoiler[IMG][/IMG][/spoiler]
  • R3nton
    téged kéne inkább bannolni, bárkinek közbe jöhet akármi, egy telefon akármi.

Múltkor például azért kellett otthagyni csataközepén az IS-7est mert leesett a fáról az fater, ki kellett hívni a mentőt, csigolya törés meg borda törés. De te biztosan végigjátszottad volna...Pedig aztán nem is vagyok túl jóba az öregemmel, de azért ilyen esetbe csak kirohan az ember és hív segítséget.

Ha állásügyben hívnak, akkor is pont leszarom majd, hogy 10esben ülök. Vagy akármi más. Hív csaj telón, nem fogok közbe játszogatni, mert nem tudok odafigyelni stb.
  • hellokitty92
    Ja, kipróbáltam, tényleg működik. Régen mintha nem engedte volna... Bocsesz.

Lehet így próbálják szívatni a sealclubbereket a wgsek.:)
  • PetiPetiHUN
    Tier I: bármikor lelépek
    Tier II: pl.: wc ha szükséges
    Tier III: pl.: postást még beengedem
    Tier IV: pl ha a gyerek kiabál hogy kakiltam még megyek és kitörlöm
    Tier V: még felveszem ha szól a vonalas telefon
    Tier VI: innentől már csak katasztrófa esetén szakítom meg a játékot, földrengés egyebek
    Tier VII: esetleg haláleset (másé)
    Tier XI: Haláleset (enyém)
    Tier X: Még a végéig elhúzom a haláltusát tuti
  • voivod32
    Attól még nem lesz sem gyorsabb sem pontosabb a löveg. Nem veszek gold ammót,állandó kreditügyi problémáim vannak. Különben is , akkor nem szidhatnám a "golnúúúúúbokat"! :D
    De mondom, nekem így tökéletesen megfelel, csak szopat a játék.
  • Koridor
    Szerintem a 152-esbe nem kell bele gold. A pontosságon nem javit és a T9 heavyket is lehet vele sebezni 150-250 hp-val. Igaz hogy 900-at ritkán adja még T6-oskra is, de beléjuk meg simám beleversz 400-600-at.
  • Master91
    60k expet úgy gyűjtöttem volna a 6os artymmal hogy nem is volt bele képezve a legénység.. ?
  • Bangaro
    Tessék csak neked. Már megjelenik ég még legénység sincs benne.

• Thoryne
    152-es golddal prém accal, 5 lövésből 2 találattal (ami full sebzést okozott, nem csak 100-ról kinyírtam egy tankot) kb kijött +1-2k hozamra.
  • popey8
    Én is a 122-est használtam rajta, sztem is sokkal jobb. Sebzést kivéve mindenben jobb a 152-esnél. Golddal ki bírja azt fenntartani, HE-vel meg nagyon megbízhatatlan. 122-essel nagyon durván lehet osztani a 390-es átlag dmg-el, 6-7 mp-enként (ha jól emlékszem), láthatatlanul. Ha nem lenne elég a 175 pen, ott a gold és azzal a brutál ROF-al iszonyat dolgokat lehet művelni.
  • Bangaro
    Ezt nem ítélem hasznos hozzászólásnak.
  • Thoryne
    (SPOILER)*ide a cucc amit spoilerezni akarsz(/SPOILER) és a ( ) zárójeleket kicseréled [ ]-re.
  • Koridor
    25mp? Én le tudtam vinni 15mp-re a töltést.
  • lammaer
    Szóval neked még nem volt olyan hogy a postás bejelentés nélkül csöngetett, esetleg az asszonyra bejelentés nélkül rádőlt a fregoli és ki kellett szabadítani? :)

Nekem volt, és hát valljuk be, az a hülye aki idegbeteg attól mert egy internet tankos játék miatt örjöng. Úristen, hát Tier 10es volt. Nem érted? Tier 10essss??? :)
  • csoszi87
    Ilyenkor mindig ez jut eszembe.

Ám hogyan lehet spoilert beszúrni?
  • Thoryne
    Gold ammoról hallottál már? 250 pen. És az a buzi tank kb láthatatlan. Tudom, mert épp most fejeztem be a húzását.
  • hellokitty92
    Izé, lehet bele kéne képezned a legénységet először a tankba és csak utána jelenik meg a gyorsított képzés?!:D
  • lammaer
    Eh, ezt a hisztit... már az is baj hogy a haverok tolják, mert bántja a fülecskéjét... :D
  • Bangaro
    Te tudod....
  • voivod32
    Szerintem nem. Azzal semmit nem lehet átlőni ami egy kicsitis erősebb, iszonyat lassan tölt, borzasztó pontatlan. Ha mellé lősz 25 mp-ig védtelen vagy. A lassú célzás miatt sokáig kell fedezéken kívül lenned. Ja, és senki sem számít arra, hogy nem a 152-es van rajta, ezért miután lövök, előbújik, kényelmesen célozgat, és ekkor kapja a következőt!: Én a122-essel sokkal jobban élvezem vele a játékot!
  • maross
    Akinek kell 1500 aranyas invite kod (CSAK vadiuj regisztracional felhasznalhato), dobjon egy privit, van meg belole.
  • Bangaro
    Tessék, remélem ez már elég lesz nekik.

• voivod32
    Mindenképpen! Fullosan nagyon ütős jármű, sokszor tízes heavik is visszahőkölnek, ha felbukkansz vele. Gyors, erős gun, Brutális armor, rettenetes lassú sebesség.
  • Toweliee
    Jaja mennyivel dicsőbb face to face harcolni egy td-vel. Ahhoz kell ám a kurázsi!
  • Szpecnyaz
    Most mégis mit csináljunk egy T95el? Álljunk le vele szemből harcolni, amikor könnyen a seggébe is lehet menni? :D Láncot neki és a seggébe. Ez van, ezt kell szeretni, csak a hülyék nem ezt csinálják vele.
  • Kronos79
    A motorral nem volt gondom, mert med ágon a Cometnél járok és az is fullos már. Az ágyút viszont lehet, hogy freeből tolom majd ki.
  • Bangaro
    A 152-est nem használni azzal a döggel főbenjáró bűn.
  • R3nton
    Most, hogy nem volt néhány napig klánom, megkerestek néhány magyar klántól. Egyet nem értek, honnan tudták, hogy én magyar vagyok. Semmi erre utaló nincs a nevemben...
  • PetiPetiHUN
    Ebben a játékban mindenki homokos?
    Kezdődik a csata és minden 3. körben egy önkéntes segítő a seggembe mászik és próbálja a T95-met feltolni a célállomásra. Ha lenne rajta torony már nem élnének a rohadékok mert olyan hangot ad közbe a játék hogy minden hajam szála az égnek áll.
    Az ellenfél meg állandóan próbál a seggembe bújni a kis buzik. Mindnek az a vágya hogy hátulról megbecstelenítse a T95-öt ha már szemből nem megy.
    Csatánként átlag 5-6 láncolást kapok, gondolkozom hogy a legénységi skilleket átrakom javításra meg álcaháló helyett javítódobozt rakok fel.
    A javítás kezdetlegessége miatt sokszor megszívom és kezdődik a toszogatás hátulról.
    Kérdés: A T28 Proto-t érdemes megvenni kipróbálni mert a mögötte lévők már rég meg vannak már csak ez hiányzik a sorból?
  • voivod32
    Na, ma is meglesz! 10-ből tíz vereség! SU152 vel 175 pen átütésű gunnal, IS-3-ra, 3x NEM SPACED ARMORRA, 3x 0-s kritikus találat...
  • Okmyx
    Megnéztem a AT 8 gunok statjait, az első kettő tényleg fospuska, a 3. meg 14500 xp-t akar. Tartalékban most csak 5000 free expem van, úgyhogy nehéz grind lesz. Ráadásul a motort is ajánlgatja 1000 expért, ami 15 lóerővel segít, nem tudom azt csináljam-e, vagy totál érzékelhetetlen a plusz teljesítmány, és hagyjam a végére.
  • Okmyx
    Ez valami szerverfissítős bug, nekem már 2x is volt, a következő csata után megjelent a kis kocka, hogy bepipálhassam. Ugyanaz lehet az eredete, mint a mini missionoknél a +1 csata.
  • Okmyx
    Jaja, a postás, meg a váratlan telefon nagyon idegesítő dolog.
    Meg ha a kutya ordít odakint, mintha nyúznák.
    De a többire nincs mentség.