418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
200 ezren vannak fent EU-n most is .... -
-
Ilyenek lehetnek a piros játékosok
-
TomDantes #263518 Így van. Te melyik vagy? -
csoszi87 #263516 "Megjöttem okosat és keményet mondani!"
-
Igy jar aki egyedul megy, alkalmazkodi kell a nyomorekokhoz :D -
És ezt hol látod ? -
A b|_|ziság is divat, mégsem csinálja mindenki. 
Akkorát röhögtem mikor rákattintottam a replay linkre. Utána olvastam hogy magad is rájöttél elég hamar.
-
VanDaal #263511 3 napig azon voltam, épp ideje volt, hogy átbillenjen :D -
írtam hogy felesleges volt xD azé huztam ki mert láttam hogy ez divat mostanság xD -
yossarianHUN #263509 De elfogadnám ezt a tankot:D Már régóta csorgatom rá a nyálam, ott van a listán a "Akarom... De majd egyszer" listán az ST-I, és a JT mellett. -
Loooooooooooool minek húztad ki a neved?

Nopara
22.09.2013 23:17
M103 -
FosTalicskaa #263507 Huu, mekkora szopóágat fogsz te ezért néhány nap múlva kapni... -
yossarianHUN #263506 Hetente mást mondanak, már megszokhattuk. Ugyanez van a KV1-S, a T57 heavy, és a Foch nerf kapcsán. Majd meglátjuk mi lesz belőle. -
hm a név ki húzás tök értelmetlen volt, de mindegy már XD -
Végre meg van a tankász ezzel a drágasággal :))
Gyökér volt az ellen csapat, rusholni próbáltak, de nem jött össze..
REPLAY
-
csoszi87 #263503 Asszem mára ez a végszó.

-
R3nton #263502 Ezt én is hallottam, azért is húztam ki :D Viszont, most megint azt olvastam, hogy nem változtatnak róla. -
yossarianHUN #263501 Át is lesz kalibrálva T8-cá, majd egyszer. Sokára. Már ha egyáltalán. -
VanDaal #263500 Nem tudom, hogy mi van ma a játékban, de meg tudnám szokni, az tuti :D
Folyamatosan jó csapatokba pakol, minden körben van pár zöld, sőt, a kék és lila csapattársak sem voltak ritkák ma. Volt kivel összedolgozni, tették a feladatukat, én meg szinte csak úsztam az árral.
Nagyon felemelő tud lenni egy ilyen nap a sok szívás után :) -
R3nton #263499 Hát 1 kört mentem vele 3 kill, de nekem nem tetszik. Lassú, páncél se nagy szám t10-ben. Negatív kitéríthetőség jó, de nekem érzésre a Leo1-nek jobb. Van még 1 hátránya, nem lehet bele gold ammot rakni, mert pici az átütése. És lassan is szűkül az orosz medekhez és a Leo1-hez képest.
Aki nem med freak, annak nem ajánlom, Leo1 százszor jobb... -
Greenscape #263498 Latom nagyon idegesit a jatek szopo resze. Hidd el ez kijut mindenkinek csak a az igazan jo jatekosok meg akkor is kiosztjak az atlagsebzesuk 75-80%-at ha hulyekkel kerulnek ossze egesz nap.
Tobben javasoltak a platoont, hogy majd akkor jobban fogja adni a gyozelmeket, de szerintem nem ez csak arra jo, hogy nagyon kevessel megnoveli a winrate-d mivel hozzad hasonlo kepesseguek fognak veled platoonozni valoszinu akiktol nem sok mindent lehet tanulni. Ez ilyen "szonyeg ala seprem" megoldas.
A hiba ott kezdodik, hogy nem sebzel eleget. Ez tobb okbol adodik ossze.
1: nem ismered a palyakat rendesen
2: nem tudod kihasznalni a tank nyujtotta elonyoket(mert minden tanknak van valami)
Ennek orvosolasara az egyik legjobb megoldas ha egyedul tolod es ha a csapatodban feltunik egy kek vagy lila jatekos akkor azok melle csapodsz es figyeled mit, hogyan csinalnak. Ha nagyon kulkonbozo tankkal vagytok es mas utvonalon kell menni akkor ha meghalsz ne lepj ki a jatekbol hanem a meg jatekban levo jo jatekosokat figyeld. Rengeteget fogsz belole tanulni, hogy milyen tankkal hova mennek es hogyan oldjak meg a necces szituaciokat. Meg a lila jatekosok is tanulnak egymastol az uj palyakon es igy adodik ossze a tudas sok jatekos tapasztalata alapjan. Ezert olyan eredmenyesek a jo klanok tagjai mert megosszak egymassal a hasznos informaciokat igy toredek annyi ido alatt jutnak komoly mennyisegu informaciohoz. -
AlucardHuN #263497 Mai tapasztalat: SerB mai kedvencei a kínai tankok. 59-16 szutyokkal folyamatosan hozom a 20k kredites win köröket, meg jön a sok mesterlövész, kiváló lövész stb
Igazi mocskos dögkeselyű, tulajdonképp igazi erőssége abban rejlik hogy annyira lenézik (annyira szar) hogy alig foglalkoznak vele
Is 3-ak , Td-k Kt-k segge (oldala) nincs tőle biztonságban
-
Ne legyetek egyszerűek! Ezt senki nem írta... -
TomDantes #263495 Pontosan így van. Mindig más a hibás. Én annyira jó játékos vagyok, hogy én sose hibázok, csak mindig mások, és folyton direkt kitolnak velem. -
madmanic #263494 ma 20 % wr..
eddig 70...
Nem manipulálják a játékot..
Melyik a kakukktojás?
-
madmanic #263493 a goldammó ma mindenről pattan...
-
Sajnos a kék zóna az , ami igazabbnak bizonyul:
Győzelmek / Csaták: 32.43% (12 / 37)
Tapasztalat (átlag): 13935 (376.62)
Szabad tapasztalat: 1059
Kreditek: 105988
Arany: 0
Sebzés adott (avg): 40037 (1082.08)
Sebzés kapott: 36994
Ölések (átlag): 35 (0.95)
Találatok: (229 / 294) (77.89%)
"A néha én is elszúrok valamit" ,igaz, de ennyiszer azért nem.
Magyarázd meg, hogy miért van az ezerszer, hogy -mint az előbb is- nekem oldalt halad a Jadgpanther, én leláncolom, lövöm ,lövöm ő nem tud rám lőni, 3x eltalálom, és amikor már csak 40 HP-je marad, a negyedik lövés egyszerűen leesik előtte a lövedék. Nem mögé megy, nem mellé, nem fölé, egyszerűen erejét veszti a lövés , és nem találja el. 3 mp múlva valami fasz kilövi. Ez minden meccsen megtörténik.
Szerintem, ilyenkor joggal pipa az ember, és azt sem mondhatom, hogy elszúrtam valamit.
A másik, hogy tényleg nagyon sok balfasz "játszik, " akik miatt nem lehet nyerni. Rengetegszer -szinte mindig- benne vagyok a 3 legtöbbet sebző játékos között, igaz, ez sokszor csak 1000-1500 dmg, mivel a meccs teljes 3 perces időtartama alatt ennyire van idő... -
madmanic #263491 .. néha én is elszúrom, de akkor kussolok 
-
csoszi87 #263490 Mondd, mit hagytam ki?
1-2 már eszembe jutott: pirosak, sárgák, Noob platoonok, Tk-zók. -
madmanic #263489 ezen még van mit csiszolni.. -
mittomén1 #263488 reagálnék a fejlesztői hírcsokorra mert most már nem nézhetem tovább tétlenül a sok hülyeséget amit írnak...ezt a játékot majmok vagy majomagyúak készítik.
"Storm szerint az, hogy a Küldetések bevezetése óta több bot lenne a játékban, nem igaz" persze hogy nem...anyádat kedves storm akárki is legyél.ha minden afk-s jelentek 3 csata alatt elfogy az az 5lehetőség amennyit jelenteni lehet.
"Még túl korai az időpont ahhoz, hogy tudni lehessen mennyire növekszik meg a gépkövetelmény majd a WoT-ban, a fejlesztett grafika bevezetésével" 2éves gépen alacsony grafikán van 28 fps.el akarják veszíteni a játékosokat?biztos rohanok a boltba majd 200ezerért újszámítógépet venni venni,meg sokan mások is-.-
"Storm megerősíti hogy az MM súly is egyensúlyozási paraméter. Néha jobb egy tanknak nagyobb MM súlyt adni, mint a nerfelés" sztem szín szerint kéne válogatni őket,vagy hajszín szerint...már értem mért van a másik csapatban mindig több nagy tank
"K: "SerB, mivel egyre több és több a WoT-al versengő játék, egyetértesz-e azzal, hogy több vetélytárs nagyobb minőséget jelent?" V: "Azt figyelembe véve, hogy olyan 100 fajta szójaszósz van és 20 fajta kenyér, valahogy kétlem. Jöjjenek csak, majd meglátjuk" mondjon nekem vki egy másik tankos játékot.már megyek is oda.
"K:"Mért nem változtatjátok vissza az MM-et a 8.5ös formára ahol a legtöbb csata ugyan olyan szintű tankok közt volt (vagyis pl csak T7 tankok)?" V:"Sosem volt ilyen szabály az MM-ben. De volt +/-3 szint eltérés régebben, hozzuk vissza azt?" tipikus komcsi hozzáállás.vki felvet vmi jobbat erre azonnal támadnak vmi roszabbal
"SerB az ágyúk sebzéséről: "Amint találtok történelmi adatokat arról hogy egy ágyú menyi HP sebzést okozott változtatunk." én tudom!!! vagy átütött és a tanknak vége is volt vagy lepattant.mikor várható a bevezetése a játékban?-.-
"mindig lesz valami ami felidegesít" na ezt de jól látja.végre vmi
K:"Mért nem volt a csapatsebzés rendszer változás benne a patchnoteban?" V:"A leírás egyszerű - a csapat sebzés rossz dolog. Semmi sem változott e tekintetben." ja nagyon jó hogy egy kalap alá vannak véve a szándékos sebzések azzal mikor a marhák belerohannak a lövésembe.persze az én hibám minek lövöldözök... -
csoszi87 #263487 Csináltam 1 táblázatot, hogy miért nem sikerül nyerni.
(remélem a spoiler is sikerül. Ha nem, akkor bocs)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!* -
yossarianHUN #263486 Hát tervbe van véve, hogy T8-at csinálnak belőle, és beraknak fölé két új gépet, mondván T10-ben baromi gyenge, szóval... -
FosTalicskaa #263485 Viccesek ezek az orosz td-k. Régebben amikor húztam a francia td ágat a növekvő wn6-om leesett 1870-ről 1830-ra. Most elkezdtem az orosz td ágat is , stock szarok, erre az 1860 nemhogy csökkene, de még növekedett is. Szóval valóban a erősek a franciák, különösen a foch 155, az oroszokkal meg nincs semmi baj sem, á dehogy... köcsög oroszok. Ha rajtam múlna az e3 meg az obj.268 összes statja is kb úgy el lenne felezve mint a huzat.
A fizika meg úgy lenne poén ha a nagy sebességgel beforduló járművek lerepülnének a francba az útról. Aztán ha valamelyik med vagy light úgy gondolja, hogy jó ötlet 70km/h-val 3 méter átmérőjű körben forogni akkor max csak annyit érne el, hogy rosszabb esetben oldalra vagy fejreáll, jobb esetben meg csinálna pár pörgést és veszítene pár száz, ezer hp-t meg a fele legénységet.... :D -
Szoktam, de a spanok pont offline-ok. -
a6m2mszero #263483 üdv mindenkinek.
néha a balfék banda mellett is lehet alkotni valamit. Igaz vesztettünk, de nem rajtam mult szerintem.
-
És az milyen? Használható valamire?:D Alig látni belőle -
AlucardHuN #263481
Mert kínomban néha szeretem ráfogni hogy manipulálják
Aminek persze nincs sok valószínűsége de ilyen szopórollerben régen voltam. -
Bangaro #263480 sáláláláláááááá..... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!