418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Shion
    Tapasztalati pontot nem csak kill-re, okozott sebzésre ad a játék, vagy hogy kisebb/nagyobb tankot sebeztél, hanem a te sérüléseidre (a ténylegesen vagy virtuálisan bekapott sebzések), a felderítésed miatt az ellenfél bekapott sebzései után is, a bázis védésre/foglalásra, stb.

Nézd csak meg a csata végén a részletes jelentést, hogy adott csatában milyen tevékenységeket számolt el neked a játék.

Sajnos az XP-Credit fülön már nem írja részletesen, mit miért kaptál, csak a végeredményt írja ki. A részletes fülön látod, hogy mit csináltál és azokra fog pontokat osztani.

Nekem sokszor van olyan csatám, hogy 0 kill-em van, de kiosztok 2000 sebzést, bekapok (elvileg) 3000-et és scoutolok 2-3 tank sebzéséhez. Ilyen kill nélküli csatákra is simán kapok 600-800 xp-ket. De ha még killem is lenne pár, akkor simán 1000 felé (premium) menne az xp-m még vesztes csatában is. A győzelemért meg eleve kapsz +200 xp-t, ha nem többet. Sok afk-zó erre hajt, bár én nagyon ritkán látom őket. Tegnap este is lenyomtam 28 csatát, de egyet sem láttam.
  • Tono34
    Kell a lánctalp is, de ferrari akkor se lesz belőle :)
  • stoppos
    Igazából némelyik pályán van "másodvonalbeli" kulcspozíció is, néha még nyerni is sikerült onnan. Csak sajnos azokat nem ismerem annyira, így inkább hátrány, mint előny.
  • Szpecnyaz
    Első benyomásom a VK-ról, ha már így szóba került.
    "Hú ez tetű lassssúúúúú"
    De sebaj, én hülye tuti nem tettem fel rá a nagy motort csata előtt. Szóval csata után az első dolgom az volt, hogy ezt lecsekkoltam. Hát bizony fent volt a nagy motor.
    Szóval jött a második benyomás: "OMG, ennél még egy Tortoise is mozgékonyabb" :D.
  • patchaou
    Próbálkoztam már azzal is, hogy kb fél percig meg sem mozdulok. De olyankor szinte biztos hogy elveszítjük a kulcsfontosságú pozíciókat.
  • stoppos
    Ezért is utálom azokat a tankokat, amik zsengék az első volnalban bóklászáshoz. Az ilyen toronyforgatós csatákban, vagy mehetek előre hullani, vagy forgathatom én is a tornyomat hátul, miközben vakarom a csövemet.
  • patchaou
    Lassan bele kellene a 30 másodperces gondolkodásomba kombinálnom azt is, hogy a csapatom balfasz és úgysem azt fogja csinálni amit kell.
  • patchaou
    Ment a plusz! Én amint lejár a visszaszámlálás indulok arra amerre a 30 másodperc alatt az adott tankok, pálya, oldal szerint a helyem van. Ez sokszor azért szar, mert a bázison tötyörög a csapatnak több mint a fele és csak a tornyát forgatja... Aztán egyedül vagyok a kulcsfontosságú helyeken, ahova az ellen bezzeg azokkal a tankokkal érkezik amiknek ott a helye. Ezalatt az enyéim még mindig a bázisnál nézelődnek sírnak hogy van egy afk, dumálnak és lenooboznak ha elsők között halok meg. Holott ha jöttek volna segíteni akkor...
  • Maala
    Amúgy tegnap 2x, vagy 3x is láttam olyan esetet, hogy 2 tank kilövi egymást... Tehát az bullshit, amikor azt mondták, hogy a halott tank lövedéke "eltűnik". Just saying.
  • TomDantes
    Nagy ügy, közben a hetedik csatám is szopás lett...hétből hét, nem mondom hogy nem vagyok ideges, és nem mondom ,hogy nem ütném a fejét a sok hülyének, de ez még nem jelenti azt, hogy direkt most veszítek, az elmúlt héten sikerülot 50% feletti átlagot elérni, ma meg nem? Hát hosszú távon ez van, kiegyenlítődik.
  • FosTalicskaa
    Nem tudom mi ez az új b*szogassuk az afk playereket jelenség, de én pl eddig nem sokat láttam. Sőt szinte nincs is. Bár ha a rinyagépek is mennének előre és tennék a dolgukat és nem pedig jó komisszárként hátul kempelnének és figyelnék hogy ki az aki nem indul el az első 3 másodpercben, akkor lehet ők sem lennének annyire érzékenyek erre a műbalhéra.

Menni kell előre vagy támogatni a csapatot, nem pedig azon keseregni, hogy miért nem tudják a kinder kommandós csapattársaid megnyerni nélküled a csatát, míg te a kezdőkör mellett figyeled a csapattársaid aktivitását, majd mikor már mindenki elhullott körülötted akkor kiszórni utolsóként 1.5-2k dmg-et a low hp-s ellenfelek között majd idejönni verni a nyáladat a hülye printscreenekkel, hogy de már megint defeat van... hát basszus, mit vártok ezek után?
  • madmanic
    23 bó 10 win...
  • HHpanther
    Amúgy nem értem ezt a kilépek a csatából dolgot. Nekem mindegy mennyi az állás,addig próbálkozom míg megy a tank. Kilépsz,holott összejöhetne még egy acélfal,egy védő..vagy akármi.

Olyan mintha fociznátok a téren és kiállsz mert már nem lehet nyerni.

• Roger6
    Figyi mad... Nem akarod befejezni ezt? Csak kérdezem. Tudod, már többször szóltam a sírás miatt, persze a te dolgod, de engem kicsit idegesít, hogy állandóan az árnyoldalát látod a játéknak. Az elmúlt egy hétben összesen egyetlen hozzászólásod volt, ami pozitív volt. Néha megkérdezném tőled, hogy te minek játszol vele, ha ilyeneket gondolsz róla? Ez a scriptes elméleted nálam lassan az elmebetegség kezdetét jelentené, frankón.

Mondjuk ez a scriptes dolog biztos nem hat az új accot kezdőkre, akik lilának akarják az XVM-üket, és 60% körüli a WR-ük. Rohadék csíterek... Pfejj! :)
  • TomDantes
    Dehogy nincs. Most már hatból hat csata volt szopás eddig. Most akkor mi van? Ez elmúlt héten fölfelé tekerték, mától lefelé tekerik hogy direkt szívjak?
  • Maala
    http://wotreplays.com/site/355261#mountain_pass-maala-vk_4502_p_ausf_b

Csak egy afk su-122-54 kellett az ace tankerhez. :)

Mindenesetre erről beszéltem, amikor "dombokon" szeretek vele OP-skodni.
  • patchaou
    De akkora foshalom az a játék, hogy csak a mazohistáknak éri meg. Komolyan, minden második csata úgy kezdődik, hogy az első 3 másodpercben, amikor még sehol senki nem látszik máris kikapnak valakit a pálya túlsó feléről. Ha van egy kis mázlid akkor nem Te vagy az. A földi célpontok hamar megvannak bombázóval, de tier1-es 2-es gépek olyanokkal kerülnek szembe amik kétszer olyan gyorsak, stb... szóval a légiharc elég gáz, főleg a hulladék irányítással. Féléves prémet tuti nem fogom vele kiszenvedni.
  • Tono34
    Szerintem ha programot sem tudják rendesen megcsinálni akkor pont ezt fogják megvalósítani?
  • madmanic
    ilyen NINCS.

Gondolj bele, elég annyi, hogy úgy rak össze az MM, hogy lehet h tankban meg effiben kiegyenlített, de az egyik csapatban csupa stock..

Vagy a lista végére teszi a jobbakat..

Simán belefér, egy egyszerű scripttel megoldható...
  • TomDantes
    Na, negyedik megalázó vereség zsinórban. Biztos jól belepiszkáltak ,hogy most rossz legyen...
  • Maala
    Hagyd rá, ha ő nem tud ilyet szerezni, akkor lépjen csak ki. :d
  • Roger6
    Hát én leszarom, ha kikapunk, amíg hasonló vereségek vannak (2 perce készült a kép): Vereség.
  • Master91
    prémet
  • yossarianHUN
    Most ez nekem nem tiszta; ezekért a tokenekért goldot kapsz, vagy prémiumot?
  • TomDantes
    Miért ne eshetne? Tudod, hosszú távon a dolog kiegyenlítődik. Vagy azt gondolod,csak neked piszkálnak bele, hogy essen, nekem meg nem? Érdekes volna. De miért ne eshetne, nem volt szerencséd ennyi. A másik meg, hiába volt sok találati arányod, sok sebzésed, de ha teszem azt a pálya jobb oldalán voltál , de inkább bal oldalt lett volna rád szükség, és emiatt vereség...hiába a sok sebzés, ez van.

És igen, sokszor előfőrdul, hogy tízszer egymás után is olyan csapatba rak be, akik még sebezni se tudnak. Van valahol egy képem, ahol KT-vel olyan tier x-es csatában vagyok, ahol pár perc alatt 15-0-ra kapunk ki...semmi belepiszkálás, néha összejön.
  • Trucker39
    Én írni szoktam az eredményeket (húzom a strigulát). Továbbra is a legmacerásabb része a dolognak a 10 nyert csata. Eddig hatvan premium napot sikerült összeszedni és még november közepe odébb van egy kicsit.
  • madmanic
    vagy ha a 60 killes feladat hamarabb megvan mint a 10 win...
  • madmanic
    ha a wr 60-70% ról leesik 30-40% ra és megnézet a K/D ratiodat és ugyanolyan, vagy jobb mint az átlag, a találati arányodat és ha abban sincs változás te ugyanúgy játszol mint mindig.

Mégis esik a wr...?

• Tono34
    "nagy ágyú meg megvolt e-75ről"

Öööö azt hiszem itt valamit nagyon elb....am. Furcsállottam, hogy nem ír ki semmit az ágyúra, hogy mennyi XP, azt hittem majd a torony meglesz majd kiírja ... Hiába néhol a fától az erdőt.
    Na most már mindegy, lassan meglesz a torony.

Tanulság jobban kell figyelni, vagy nem szabad fáradtan játszani.
  • TomDantes
    75-57-72-46-46-54 %-os győzelmi arány az elmúlt napokból csak hogy van-e szopó ág, és van-e belenyúlkálás. Akárhogy is , az elmúlt napok átlaga 50% felett van, pedig volt hogy úgy éreztem, ennyire rohadtul szarul, ennyire mocskosul fosul még sose ment, pedig a statisztika szerint nem rossz: tehát ha azt érezzük nagyon fosul megy, az megtévesztő lehet.
  • Maala
    A kumulatív az eredeti angol kliensben a HEAT.

A többire Eagle válaszolt.
  • Okmyx
    Kis kedvcsináló akkor:

- SerB is playing the VK4502 Ausf.B and is happy with its gameplay (142 battles, 56% WR, Tank Ace)

- SerB states that the rear turret VK4502 is pleasant to play, despite players whining that its dull.

- VK 4502B may get a buff, but don’t expect that to happen anytime soon.

• szakasz
    tegnap akció volt +30% xp járt bizonyos esetekben
  • Okmyx
    Nyugi R3nton, az orosznak a nagy torony után ugyanaz lesz a RoFja, ráadásul könnyebb súlyú ugyanazzal a motorral + az ágyú csövét mélyebbre tudod ereszteni mint a kínain + kb 2x akkora a kreditszorzója.
    A kínainak viszont magasabb a camója. De az orosz akkor is jobb, és nem is tudom hirtelen van-e királyabb T5 medium mint a T-34.
  • madmanic
    óóbazz.... hát erre pont nem gondoltam..
  • Eagle16
    Az HEAT. Az Is-3 oldala csak lánctalp, meg spaced armor, arra nem lövünk heat-et mert nem fogja átütni, akkor se ha csillió mm-es átütése van.

A HEAT elakad a lánctalpban meg a spaced armorban. Néha a kevesebb több, AP-vel ugyanott átlőtted volna simán.
  • stork13
    of course: természetesen
  • madmanic
    ez miez?
  • Thoryne
    Mert ez tudtommal mindig így volt. Minél többet ölsz, annál több az XP. Minél többet sebzel, annál több a credit. (röviden, tömören.)
  • stoppos
    Hogy én is mennyi ilyet csinálok.