418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
darkwraith #263689 Azaz, csak már 2 peccs óta nem tudták kijavítani, mert a pici kínai hekkerek az óccó gépeikkel meghekkelték, hogy az eredeti kínai tankjukat ne lehessen büntetlenül lőni. Egyébként is, manapság ami nem kínai, az hamisítvány. -
Te beteg vagy 
Itt mintha azt mondta volna vki, h a damage panel mod okozza ezt a hibát, de lehet rosszul tudom. -
Bangaro #263687
-
darkwraith #263686 nekem csak az xvm van fenn, az csinálja, gondolom ebben a modpackban is az az xvm van. -
TomDantes #263685 Serene coast, de jó ez is vissza került..és ez is szarabb mint volt. Ilyen nincs, hogy nem látok senkit de szarrá lőnek...ez is jól sikerült pálya. -
stoppos #263684 Sebzésszámláló van az xvm-ben is, nem? Vagy az csinálja? Mert ha nem, esetleg lehet azt használni. -
darkwraith #263683 Én már egész megszoktam, a 2,3,6,7,8,9,0 egész jók, sniper módban el lehet lőni közte :d
Az 1, 4,5 az szívás. Olyankor jön a HE és lövök valamire, csak sebezzen valamit és akkor eltűnik. Egyébként "Itt jön képbe a tehetség! A háború nem a kényelemről szól!" Akár vakon is tudni kell célozni. Szerinted a harctéren mindig tisztán láttak mindent? -
Közben lenyomod az altot,akkor eltűnik.
-
csoszi87 #263681 Ha jól látom az a probléma, hogy hiányzik az 1-2-3.
Illetve mivel a számok nem pont középen vannak, így "lelógnak a képernyőről".
-
neee, most komolyan?????? -
darkwraith #263679 Ne lőjjél kínai heavyre :d
a sebzésszámláló okozza, ha kínai heavyt lősz, akkor jelenik meg. -
Sziasztok!
Nálam néha (napi 2-4szer) előjön ez a grafikai hiba! Mitől lehet?
Csak a Jacktor MOD pack - 0.8.8 van fent mod, de elötte is csinálta:S
HELP!!!! -
Hiszed, vagy nem, nekem régebben meg többször előfordult, hogy elindultam egy úgymond fontos pozíció felé, amit tartani kellett volna. Aztán, hogyhogy nem, pont az ellen csapatjának 1-2 unikumjába futottam bele - hiszen az fontos pozíció. A csapattársak meg a másik "fontos" pozíciót, vagy a legfontosabbat, a bázist védték veszettül.
Akkor ha nem tudok mit kezdeni az ellenséggel és szerencsém van, meg tudom oldani azt, amit Thoryne is leművelt :D
Felhúzni magamat ilyenkor nem érdemes, ha már ilyen helyzet állt elő, akkor nagy esély van a bukóra - hiszen cirkáló módban hajtanak el a füstölgő tankom mellett egy üresen hagyott oldalon...
A félperces felmérés néha azért hasznos, kiegyenlíteni a gyengébben maradtakat valahogy. -
Toweliee #263676 Nem. Újra át kell képezned. -
suba53 #263675 Sziasztok!
Ha egy legénységet átképzek egy másik tankra, akkor alacsonyabb szintről indul, kreditbe kerül, stb.
De ha később visszateszem abba amin már elérte a 100%-ot, és spec képzettségeket, akkor ismétlődik a folyamat, vagy a tudásuk képzettségük visszaáll az azon a tankon már megszerzett állapotra? -
madmanic #263674 próbáltam..
a válasz: "how terrible.." -
rosszul fogalmaztál
a Kemping szimulátorozóknak spotolhatsz -
FosTalicskaa #263672 Nem tudom láttad e a Langolierek c. filmet, de szerintem te egyszerűen beleragadtál egy olyan idősíkba ahol már csak te létezel, mindenki más már elhagyta azt a momentumot...
Valószínű a te felvetéseidre is csak a kvantumfizika tudja a választ, hogy mégis miért csak a te játékodba kerül az összes szerver összes afk playere... szerintem írj egy ticketet a CERN-be hátha ők többet tudnak mondani mint az sg fórum. -
madmanic #263671 az afk k nak spotolhatok....
-
Ki is rohanhatsz mint Zrínyi, legalább a csapat maradék részének spottolsz valamit te meg kapsz rá egy kis spot damage-et. -
FosTalicskaa #263669 Kedvencem az amikor 1850 hp-s foch-t kilövik 2/2 találattal de a potenciális sebződés csak 1650. :) -
Akkor menj artival, azzal elég egy viszonylag függőleges fal. :) -
madmanic #263667 Ez csak azért nincs így, mert nincs minden mapon van elég mély pocsolya... -
Játékon belül: "Szerzett lehetséges sebzés" - asszem erre gondolhat. -
Asszem értem mit gondolsz "virtuálisan" bekapott sebzésnek, de rohadtul hülyén hangzik. Magyarul egy szóval nem tudom leírni mi is ez, de maradjunk annyiban hogy: bekapott nem sebző találat aminek értéke a rád lövő ágyú átlagos sebzéséből adódik. -
Oddball29 #263664 Fürödjön az, aki lusta vakaródzni. -
Pancsizni mész? :D Aztán csodálkozol, ha más meg elmegy egy pohár vízért. -
HHpanther #263662 Ha így lenne többet fürdenél mint egy sellő..:) -
A spotdmg-re persze, hogy kapsz XPt. Amit a sebzés okozója kapna a sebzéséért, annak az XP-nek a felét te kapod meg. -
madmanic #263660 Mondjuk az elvesztegetett időm jobban sajnálom, ahelyett, hogy egy töketlen csapat utolsójaként szerencsétlenkedjek 13 ellen még pár percet, addig a következő tankkal kurva jó csatába kerülök..
Nem mondtam, hogy követendő példa, én kilépek/leugrok/pancsizni megyek ha debil a csapat.. Ennyi.. -
Hát igen, ennél nagyobb baromságot nem is lehet mondani...
Kreditet a sebző lövésekért kapsz. A tankod így is, úgy is megdöglik, tehát fizetni fogsz. Akkor már sebezz is előtte. Most vagy nem ismeri a weak spotokat, és nem tud sebezni, ezért gondolja, hogy jobban kijön kreditből, vagy szimplán ostoba.
Előbbi esetben ha nem próbálkozik lövésekkel, sosem fogja megtalálni a weakspotokat magától, utóbbi esetben hiába minden magyarázkodás, csak még jobban elássa magát.
Már az "én időm drágább ennél" magyarázat is sántított, de ez. Rofl. -
HHpanther #263658 Nem,persze. Ugyanakkor eszembe nem jutna sajnálni azt a 2-3-4 ezer ellőtt kreditet a még lehetségesen kiosztott sebzésért. Pláne mióta a vesztes csapatban is meg lehet szerezni a győztes jutalmat.
De ahány ember annyi szokás.:) -
madmanic #263657 ez fájt...
attól még leszarom..
de fájt.. -
Shion #263656 Utóbbi hetekben a haverommal közösen (Platoon) játszunk és időnként nézegetjük, hogy ki mennyi xp-t kapott. Ez alatt a kb. 400 csata alatt sokszor nagyon hasonló eredményt érünk el (kb. azonos kill és okozott sebzés), de mégis 30-50%-al eltér a kapott xp-nk. Ilyenkor a részletes jelentés bogarászásával csakis az jön ki gyakorlati alapon, hogy bizony a scout sebzésre és/vagy az általunk (akár virtuálisan) bekapott sebzésre is ad xp-t. Más magyarázatot nem találtunk még rá. -
Szpecnyaz #263655 Attól még szánalmas. Ugyan úgy megérdemelnél egy bant, mint az afk farmolók. -
Én még mindig azt mondom, hogy aki a lövedékek árával foglalkozik annak ez a játék nem való :) -
madmanic #263653 ott azért a lövések nem kerülnek kreditbe... -
Hát, pár napja én is néztem, hogy egy másik VK hogy lehagy engem. :D Aztán rájöttem, hogy még nincs az enyémet a fejlesztett lánc. No para. :) -
stoppos #263651 Ezt a bekapott sebzést honnan vetted? Mert ők nem írnak sehol olyat, hogy a bekapott sebzésre kapsz xp-t.
Viszont ha kilépsz a csatából, azért jár némi bünti. Nem sok, de jár. -
Szpecnyaz #263650 Olyan még nincs rajta :D.
Mert a löveg meg volt a másik ágról, a tornyot meg kiváltottam freeből.