418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    Azaz, csak már 2 peccs óta nem tudták kijavítani, mert a pici kínai hekkerek az óccó gépeikkel meghekkelték, hogy az eredeti kínai tankjukat ne lehessen büntetlenül lőni. Egyébként is, manapság ami nem kínai, az hamisítvány.
  • popey8
    Te beteg vagy

Itt mintha azt mondta volna vki, h a damage panel mod okozza ezt a hibát, de lehet rosszul tudom.
  • Bangaro
  • darkwraith
    nekem csak az xvm van fenn, az csinálja, gondolom ebben a modpackban is az az xvm van.
  • TomDantes
    Serene coast, de jó ez is vissza került..és ez is szarabb mint volt. Ilyen nincs, hogy nem látok senkit de szarrá lőnek...ez is jól sikerült pálya.
  • stoppos
    Sebzésszámláló van az xvm-ben is, nem? Vagy az csinálja? Mert ha nem, esetleg lehet azt használni.
  • darkwraith
    Én már egész megszoktam, a 2,3,6,7,8,9,0 egész jók, sniper módban el lehet lőni közte :d

Az 1, 4,5 az szívás. Olyankor jön a HE és lövök valamire, csak sebezzen valamit és akkor eltűnik. Egyébként "Itt jön képbe a tehetség! A háború nem a kényelemről szól!" Akár vakon is tudni kell célozni. Szerinted a harctéren mindig tisztán láttak mindent?
  • GabeE3e
    Közben lenyomod az altot,akkor eltűnik.
  • csoszi87
    Ha jól látom az a probléma, hogy hiányzik az 1-2-3.
    Illetve mivel a számok nem pont középen vannak, így "lelógnak a képernyőről".
  • ChevyG #263680
    neee, most komolyan??????
  • darkwraith
    Ne lőjjél kínai heavyre :d

a sebzésszámláló okozza, ha kínai heavyt lősz, akkor jelenik meg.
  • ChevyG #263678
    Sziasztok!
    Nálam néha (napi 2-4szer) előjön ez a grafikai hiba! Mitől lehet?
    Csak a Jacktor MOD pack - 0.8.8 van fent mod, de elötte is csinálta:S

HELP!!!!
  • Sunsetjoy
    Hiszed, vagy nem, nekem régebben meg többször előfordult, hogy elindultam egy úgymond fontos pozíció felé, amit tartani kellett volna. Aztán, hogyhogy nem, pont az ellen csapatjának 1-2 unikumjába futottam bele - hiszen az fontos pozíció. A csapattársak meg a másik "fontos" pozíciót, vagy a legfontosabbat, a bázist védték veszettül.

Akkor ha nem tudok mit kezdeni az ellenséggel és szerencsém van, meg tudom oldani azt, amit Thoryne is leművelt :D

Felhúzni magamat ilyenkor nem érdemes, ha már ilyen helyzet állt elő, akkor nagy esély van a bukóra - hiszen cirkáló módban hajtanak el a füstölgő tankom mellett egy üresen hagyott oldalon...

A félperces felmérés néha azért hasznos, kiegyenlíteni a gyengébben maradtakat valahogy.
  • Toweliee
    Nem. Újra át kell képezned.
  • suba53
    Sziasztok!

Ha egy legénységet átképzek egy másik tankra, akkor alacsonyabb szintről indul, kreditbe kerül, stb.

De ha később visszateszem abba amin már elérte a 100%-ot, és spec képzettségeket, akkor ismétlődik a folyamat, vagy a tudásuk képzettségük visszaáll az azon a tankon már megszerzett állapotra?
  • madmanic
    próbáltam..

a válasz: "how terrible.."
  • Nesuten
    rosszul fogalmaztál

a Kemping szimulátorozóknak spotolhatsz
  • FosTalicskaa
    Nem tudom láttad e a Langolierek c. filmet, de szerintem te egyszerűen beleragadtál egy olyan idősíkba ahol már csak te létezel, mindenki más már elhagyta azt a momentumot...
    Valószínű a te felvetéseidre is csak a kvantumfizika tudja a választ, hogy mégis miért csak a te játékodba kerül az összes szerver összes afk playere... szerintem írj egy ticketet a CERN-be hátha ők többet tudnak mondani mint az sg fórum.
  • madmanic
    az afk k nak spotolhatok....

• Tono34
    Ki is rohanhatsz mint Zrínyi, legalább a csapat maradék részének spottolsz valamit te meg kapsz rá egy kis spot damage-et.
  • FosTalicskaa
    Kedvencem az amikor 1850 hp-s foch-t kilövik 2/2 találattal de a potenciális sebződés csak 1650. :)
  • Maala
    Akkor menj artival, azzal elég egy viszonylag függőleges fal. :)
  • madmanic
    Ez csak azért nincs így, mert nincs minden mapon van elég mély pocsolya...
  • Roger6
    Játékon belül: "Szerzett lehetséges sebzés" - asszem erre gondolhat.
  • patchaou
    Asszem értem mit gondolsz "virtuálisan" bekapott sebzésnek, de rohadtul hülyén hangzik. Magyarul egy szóval nem tudom leírni mi is ez, de maradjunk annyiban hogy: bekapott nem sebző találat aminek értéke a rád lövő ágyú átlagos sebzéséből adódik.
  • Oddball29
    Fürödjön az, aki lusta vakaródzni.
  • Maala
    Pancsizni mész? :D Aztán csodálkozol, ha más meg elmegy egy pohár vízért.
  • HHpanther
    Ha így lenne többet fürdenél mint egy sellő..:)
  • Maala
    A spotdmg-re persze, hogy kapsz XPt. Amit a sebzés okozója kapna a sebzéséért, annak az XP-nek a felét te kapod meg.
  • madmanic
    Mondjuk az elvesztegetett időm jobban sajnálom, ahelyett, hogy egy töketlen csapat utolsójaként szerencsétlenkedjek 13 ellen még pár percet, addig a következő tankkal kurva jó csatába kerülök..

Nem mondtam, hogy követendő példa, én kilépek/leugrok/pancsizni megyek ha debil a csapat.. Ennyi..
  • Maala
    Hát igen, ennél nagyobb baromságot nem is lehet mondani...

Kreditet a sebző lövésekért kapsz. A tankod így is, úgy is megdöglik, tehát fizetni fogsz. Akkor már sebezz is előtte. Most vagy nem ismeri a weak spotokat, és nem tud sebezni, ezért gondolja, hogy jobban kijön kreditből, vagy szimplán ostoba.

Előbbi esetben ha nem próbálkozik lövésekkel, sosem fogja megtalálni a weakspotokat magától, utóbbi esetben hiába minden magyarázkodás, csak még jobban elássa magát.

Már az "én időm drágább ennél" magyarázat is sántított, de ez. Rofl.
  • HHpanther
    Nem,persze. Ugyanakkor eszembe nem jutna sajnálni azt a 2-3-4 ezer ellőtt kreditet a még lehetségesen kiosztott sebzésért. Pláne mióta a vesztes csapatban is meg lehet szerezni a győztes jutalmat.

De ahány ember annyi szokás.:)
  • madmanic
    ez fájt...

attól még leszarom..

de fájt..
  • Shion
    Utóbbi hetekben a haverommal közösen (Platoon) játszunk és időnként nézegetjük, hogy ki mennyi xp-t kapott. Ez alatt a kb. 400 csata alatt sokszor nagyon hasonló eredményt érünk el (kb. azonos kill és okozott sebzés), de mégis 30-50%-al eltér a kapott xp-nk. Ilyenkor a részletes jelentés bogarászásával csakis az jön ki gyakorlati alapon, hogy bizony a scout sebzésre és/vagy az általunk (akár virtuálisan) bekapott sebzésre is ad xp-t. Más magyarázatot nem találtunk még rá.
  • Szpecnyaz
    Attól még szánalmas. Ugyan úgy megérdemelnél egy bant, mint az afk farmolók.
  • patchaou
    Én még mindig azt mondom, hogy aki a lövedékek árával foglalkozik annak ez a játék nem való :)
  • madmanic
    ott azért a lövések nem kerülnek kreditbe...
  • Maala
    Hát, pár napja én is néztem, hogy egy másik VK hogy lehagy engem. :D Aztán rájöttem, hogy még nincs az enyémet a fejlesztett lánc. No para. :)
  • stoppos
    Ezt a bekapott sebzést honnan vetted? Mert ők nem írnak sehol olyat, hogy a bekapott sebzésre kapsz xp-t.

Viszont ha kilépsz a csatából, azért jár némi bünti. Nem sok, de jár.
  • Szpecnyaz
    Olyan még nincs rajta :D.
    Mert a löveg meg volt a másik ágról, a tornyot meg kiváltottam freeből.