418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Sosem rakok camot td-n kívül másra.
  • FosTalicskaa
    SerB férje?
  • JeffDunham
    Még lánykoromban? NEEEEEEM!

A SerB is kapufa...
  • Plata
    Szerintem ez hülyeség,Is3-on már minimum 3 skilles legénység van,ha hozza alsóbb szintekről.
  • Maala
    Mert minden tankra létfontosságú, főleg az oroszokra? :D
  • popey8
    SerB?
  • Plata
    Te?
  • Commandier
    Jól van ez így ahogy van szerintem
  • JeffDunham
    OFF

Találós kérdés. Ki van a képen?

• DarkHorSe
    Minek rakjak az is3-ra camot? Most az elso skill mindenkinek a bia, a masodik meg a javitas az van kb 60%on
  • Maala
    És lesz egy kihasználatlan parancsnokod kb tier 9 elejéig, azután meg jól le fog maradni a mentor miatt. Majd ott lesz a gyorsítás TX-nél addig inkább legyenek egyben.
  • Plata
    Szerintem Bia legyen az első,parancsnoknak utána mentor.Én ezeket szeretem első kettőnek.
  • Maala
    Javítás, camo, parancsnoknak 6. érzék+javítás, 3. skillnél meg átképezni BIA-ra. Mindenre.
  • Master91
    full bia, aztán őőő vezetés közbeni pontosság , torony forgása közbeni pontosság ( ez a 3 legyen meg ), meg a töltődön a safe storage legyen
    többi szerintem egyéni dolog. patch óta majdnem naponta ammon lövök egy - egy Is3-mast Isuval,
  • Maala
    Igen, az 5-ösből a 9esre. Seems legit. :D
  • Nesuten
    Marder II és ebből jön a Marder III
  • hNeo2
    Tudja valaki véletlenül hogy hol fog kapcsolódni az új német TD ág a mostani tankokhoz?

A Pz4-ből lehet a Pz4 TD re menni? köszi
  • Tono34
    Egy HDD ellenőrzés nem árthat a gépnek.
  • bigmano
    Szerintem meg el van szálva nem kicsit... nagyon!
    (Volt szerencsém egy klánban századozni vele)
  • matyashun
    Az mittakarhat? Minden egyéb szépen fut csak ez nem...
  • Lunki88
    Lehet hogy hardveres gond lesz, de ne legyen igazam.
  • matyashun
  • matyashun
    http://www.pic-upload.de/view-20825265/3333.jpg.html

Szóval ez a probléma! Valakinek van jó tippje? Próbálkozások itt véget is értek mert megint megszakadt 15 százaléknál, hely van a gépen mindkét meghajtón, tűzfal le volt kapcsolva, nem tudom mi lehet ez, support kilőve.
  • popey8
    Szívesen. Szegény Solten már sajnos nem tud ilyen pozitívan nyilatkozni. Nem volt velem tegnap szerencséje. Bár ez az ő hibája, mert belevitt engem is a szopóágba

U.I.: Nem:)
  • DarkHorSe
    Is-3ra milyen skilleket javasoltok? Bia meg javitas oszt jovan?
  • AlucardHuN
    I'm saw things... unspeakable things...
  • DarkHorSe
    Mikor veszik ki a kv1st a jatekbol? Lehet mar tudni hogy mit kapunk helyette?
  • Commandier
    Mondjuk én is úgy haltak ki, hogy az ellen su152-ese közvetlen közelről belélküldött egy repeszskúlót, ő sem volt épp maxon, szóval vittem magammal :D.
  • Ok5
    bocs nem belekotyogni akarok Ph3lan saját játékait is láthatjuk néha nála nem csak másokét
  • Toweliee
    Sokmindent nem láttál még :)
  • Commandier
    Az előbb néztem végig hogy egy kv1 hogy nyírja ki a tigris és az e25 csapattársaimat. A tigris a legnagyobb lövegével volt... Az e25 meg próbálta lerammolni a kv1-et... Megdöglik, aztán a tigris képtelen volt közelharcban 5 lövésből kinyírni a fél hp-s kv1-et. Nem hittem a szememnek.
  • Lunki88
    Én csak azért nem szeretem mert sokszor nem lehet érteni mit mond, hadar meg néha túl halk a videó is.
  • Roger6
    Amúgy Karvaly is jó fej szerintem.
  • besti
    Köszi (Malarkinak is), feliratkoztam rájuk! Azért az élő közvetítés varázsa miatt, jó lenne stream is, de hátha egyszer valaki.
  • carp3tm0nster
    optimista naív emberi lélek lévén volt bennem egy ilyen perverzió :-D
  • patchaou
    A gond ott kezdődik, hogy be van kapcsolva az a játékmód :) A sok retardált normál csatában sem tudja mit kellene csinálni, miért várod el hogy egyéb játékmódban értelmesen játszanak?
  • patchaou
    Így működik a rendszer. Ha kilő akkor őt büntetik, így viszont téged. Ha hagytad volna hogy kilőjön, akkor ő megy a banamákra és talán tanul belőle. Így viszont téged pihentetnek, ő meg szórakozik tovább.
  • Reaper
    Igazából leszarnám, ha nem hosszabbítanám a premiumot az 50k xp-vel. Megvolt már a fele, de baszhatom már, hála egy ilyen gyökérnek...
  • Me Ga
    jaja, Ph3lan csatornája elég jó. Itt találod: Ph3lan
  • carp3tm0nster
    Sziasztok!

Valaki világosítson már fel pls. Sand Riveren, ha támadnunk kell, akkor miért megy minden heavy fel a hegytetőre és kempeli végig a meccset? Én gondolom hülyén, hogy ebben az esetben támadnunk kellene, és max TD-k szedjenek virágot csak a hegytetőn? Komolyan kérdem, mert frusztráló, hogy 10-ből 5 hevy megy a hegyre, én meg ott maradok tigrissel az is3 hordák ellen.
    köszi előre is.

ha én vagyok a hülye és tényleg az alényeg hogy a hegyen kempeljünk, akkor bocs.