418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #263849 Su-152 stock ágyújával rálőttem egy Is-re,430 méterre állt tőlem,és az oldalát mutatta,mögötte takarásban vk36h,az Is-en átment a lőszer mintha ott sem lett volna és telibe nyomta vk-t,729-et sebzett rajta. -
Az egyetlen idegesítő dolog, a szánalmas szarlámák balfaszkodása nem múlik el sosem. -
FosTalicskaa #263847 Ez a vicces, hogy én is azt látom, hogy a többi foch megpattint minden szart, nálam meg mintha pz1 páncéllal rohangálnék. Már az is megfordult a fejemben, hogy ha túl magasra szökik valakinél a survive ratio annál a játék ál-random generátora drámaian lerontja a páncélzat védelmét. Más ötletem tényleg nincs de nem is igazán érdekel. Ha idegesít akkor nem játszok egy hétig a játékkal aztán kész... meg van oldva a probléma. -
Már sok mindent megnéztem és kipróbáltam, de egyenlőre semmi. -
Nincs jobb érzés mikor a JpzE100asomat pattintja le a kis szar, aztán röhögve felfoghatatlan sebességgel meg fordul és elporol messzire... -
stoppos #263844 Ehh. Anno nagyon régen ugyanez volt, de sajnos már nem emlékszem mi volt a megoldás. A hivatalos fórumon találtam valamit, ami segített. -
Dell 5520 elégnek kellene lennie ... -
FosTalicskaa #263842 Csupán a saját tapasztalataimról tudok beszámolni. Nálam ilyen a random faktor, ennyi. A 10-es franciskáról egyszerűen nincs lepattanó. Na jó alkalmanént ilyen t32-k néha pattannak ha elfelejtették betölteni a goldot. Régebben még számoltam is a csata végi jelentések alapján és 100 lövésből átlagosan 92 át is ment rajtam. -
Notebook?
Hülyeség lehet, nem lehet az a gond hogy túl kicsi a kijelző felbontása a játékhoz? -
Nyílván a frontján kívül érti... -
Ha csak foch-al játszanék, nekem sem tűnne fel. :) De itt már csak a Tortoise hiányzik a T9 kollekcióból, így van jó pár, amin feltűnik.
BIA ráér T10-en, addig javítás és camo, tanktól függő sorrendben. -
HHpanther #263838 Ezen én is megakadtam egy pillanatra:) -
Lenne egy problémám. Kollégán notiján nem akar elindulni a progi.
Launcher indít, pillanatra felugrik a program majd kilép és ennyi.
Találkoztatok már ezzel a problémával? -
A Foch 155-el is az a baj, hogy zéró páncél van rajta...
Közelharcban pedig ha rádjön egy med egyszerűen nem tudsz olyan gyorsan forogni, hogy tartsd vele az iramot.
Wat??? -
FosTalicskaa #263835 Oda is az kerül fel elsőnek. Sőt szerintem jelenleg nincs olyan td-m ahol lenne javítás a láncon. :D
A gyors javításnál már csak egy a jobb, ha le sem tudják lőni, mert meg sem látnak.
A Foch 155-el is az a baj, hogy zéró páncél van rajta, ergo ha spotolódsz a csatában akkor 2 másodperc alatt leszedik rólad azt az 1850 hp-t. Közelharcban pedig ha rádjön egy med egyszerűen nem tudsz olyan gyorsan forogni, hogy tartsd vele az iramot. Főleg ha leüti a láncodat, még javítócsomaggal felrakva (néhány tized másodperc késés) már az is késő és már melletted is van. Egyszerűen velem még nem fordult elő az, hogy hiányzott volna a javítás. Ha lelőtték akkor már úgyis mindegy volt, egyébként meg a javítás skillek helyére berakott egyéb cuccok meg sokkal hasznosabbnak bizonyulnak csatánként. de ez az én játékstílusom. -
Toweliee #263834 B+ de ideges voltam :)) hátad mögé akartam kerülni, életembe először jártam abba az árokba de még nincs lámpám, nem tudtam, h felfedeztetek :) szép volt! -
Azért TD-ken necces elsőnek rakni, ott azért durva, ha 10mp-n át javítják a láncot. :D -
Dejó, hogy így elcsúszott a szöveg + kép, sg love. :) -
Nédda, kit one-shotoltam :)
-
FosTalicskaa #263830 A camo egyetlen tankra sem hülyeség. Mivel ez egy skill és nem pedig az álcaháló, ezért menet közben is megvan a hatása, emiatt még ha rohamozol akkor is nyerhetsz 30-40 métert ha rohamozol és azért nem mindegy hogy 300 méterről kezdenek tüzelni rád vagy éppen csak 250-ről.
és hogy érzékeltessem ennek a néhány 10 méternek a stratégiai jelentőségét: ha csapattársakkal rohamozol és soknak közülük nincs álcája, őket előbb fogják észrevenni mint téged, emiatt ők szedik be az első lövéseket, az ellenfél ugyebár ezután tölt. Mégközelebb kerültök hozzájuk, most már mindenki fel van spotolva, betöltenek, de a wotos playerek pszihológiája, hogy a gyenge ellenfeleket akarják előbb kivégezni. Szóval kik kapják a második sortüzet? Hát persze, hogy a sérült és low hp-s tankok, te pedig full hp-val szépen kisakkozhatod hogy mi is legyen a következő lépésed.
Óriási előny ez... A leghasznosabb skill minden szituációban. Nálam minden tankban ez a legelső képesség amit megtanulnak a legények. -
Az azért van, mert a parancsnoknak az képessége, hogy ahányszor 10% a fő képzettsége, annyiszor +1%-ot ad a legénység többi tagjának.
Bia+venti = parancsnok 110%. Legénység nek emiatt +11% -> legénység többi tagja -> 121%
Minden tanknak érdemes camot adni, mert hat rá a bia, sokkal több pluszt ad, mint egyéb skillek. -
Írtam hogy off. Csak egy kis délutáni móka. -
Gugli rögtön kidobta amúgy, de hogy jön ez a Wot topicba? -
Yessss!
Ügyesek vagytok. Itt az eredeti. Ha ezt mutatom túl könnyű lett volna.
Szét röhögtem magam mikor megláttam ebben a cuccban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oddball29 #263825 Sheldom Cooper a TBBT-ben. -
Plata #263824 De ki az a jim parsons?Annyit már tudok róla hogy buzi,de több nem rémlik. -
Győzelmek/Csaták: 66.67% (16 / 24)
Tapasztalat: 16075
Szapad tapasztalat: 1343
Kredit: 625583
Arany: 0
Okozott sebzés: 21450
Kapott sebzés: 18201
Ölések: 23
Találatok: 70.0% (210 / 147) -
Oddball29 #263822 Jim Parsons. Szép hercegnő lett belőle. -
Rocky Horror Pictur Show valami új színészekkel, de elég bugyután fest Tim Curryhez képest... -
Ha JP-vel nem lett volna meg már az Ace Tanker, most biztos megadta volna 
-
Plata #263819 Passz. -
Plata #263818 Nem tom azon a tankon amin mentor és mi a túró,bia van ott 121%-os a letgénység,amin nincs mentor ott meg 116. -
Attól hoy a hermafordítva mellé bekerült egy állvaszopógép még nem lettünk közelebb a megoldáshoz. -
Hát, ezt benézted, mert a mentor a csata során kapott XP-t növeli meg 10%-al (100%-on) a parancsnokon kívül az összes legénységi tagnak.
De ha ennyire vagy tisztában a skillekkel, akkor nem próbállak meggyőzni, rakj rá azt, amit szeretnél. -
Baszki azt hittem kapásból rájöttök...
Kis segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #263814 Is3-ra camo oltári nagy hülyeség,Is3 nem német vagy francia tank hogy hátul kempelj vele bokorból. -
Plata #263813 Parancsnok lehet hogy kicsit lemarad,de a legénység 121%-os lesz mentorral és bia-val. -
Jim Parsons? Bar nem tudom kicsoda o :D -
Főleg amivel oda kell menni az arcába csapni az ellennek :D
Is3massal sokszor menet közbe köszöntem be az ellenfél álló tankjaiba egy 400ast, röhögve mentem fedezék mögé... -
Plata #263810 Akkor serb lánya?
one-shotoltam :)