418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok! AT15-öt szeretnék venni, viszont egy barátom hívta fel a figyelmem, hogy most van leárazás T8-ig, ezért várjam meg a következő Top of the Tree eventet (hétfőtől), mert akkor a T8-T10 lesz akciózva. Van ebben törvényszerűség, vagy randomban csinálják ezt? -
Oddball29 #263968 Izé...Szóval T95 játékélmény annyi mint egyedülálló lehetőség felfedezni az eddig észre nem vett apró részleteit a pályáknak. Mert lesz időd rá... -
Pares #263967 Ja, most nézem én is, hogy 600k. Hát nem is tudom. Igazából most nem élvez prioritást, szóval ennyit biztos nem adok érte. Lehet majd ha ismét fél áron lesznek a felszerelések, akkor elkezdek vele komolyabban játszani, de addig is marad a nem túl jó első benyomás és a másik 12 tankom...
Maala: Szóval én vagyok a buta, mert kifizetek majd' 3,5 millió kreditet egy tankra, ami használhatatlan mindaddig, amíg nem veszek rá egy 600k kreditbe kerülő felszerelést, ami mindössze annyit tesz, hogy az előzőleg már kifejleszett ágyút/motort/rádiót rátehessem, amikkel szintúgy alig veszem hasznát, és ez nekem nagyon nem tetszik?! -
Bee #263966 A torony és a sebesség miatt a T30-ra tippelnék. -
az már meg van :)) -
Toweliee #263964 Jagdtiger. -
Bee #263963 Az előbbi csatából chat:
- van magyar?
- Igen, miért?
- Klánt akarok alapítani, és kell hozzá min. 5 játékos.
- Miért nem csatlakozol inkább a 300 magyar klán egyikébe? Minek még egy?
- Ne szójjá be! Egyébként én akarok parancsnok lenni!
- Tudod, hogy mennyi munkával és idővel jár ez?
- Igen. Most akkor jössz vagy nem?
Íme a statja az eljövendő CW-k királyának, a Térképek Urának, a Diplomácia és Toborzás Császárának, aki rettegést és félelmet fog hozni rövidesen rátok!
-
Hi all - játék élmény szempontjából melyik a jobb ? T30 vagy T95 ? -
De jó, tegnap lett meg végre az M4-el a tankász, ki is dobtam mint macskát szarni:( -
madmanic #263960 de jó.. camp for the net... -
Bee #263959 De jó, hiszen a botok 0-4-6 XP-t kaptak! Végre! :)
Mondjuk fura, hogy ebben a tierben is vannak már AFK-k a meccsben. -
Bee #263958 600k.
@Pares: vedd meg, tedd fel! Lerövidíti a szenvedést. Így az XP mehet a toronyra, a motorra és az ágyúra, a láncot a végére hagyhatod. -
carp3tm0nster #263957 na jó,de ilyen?:-)
elite csapat -
Jó semmi, közbe haver írta hogy ingame látszik már. -
Ez mennyire biztos infó? BDR-em nincs, akkor ki kell húznom még gyorsan. -
Mindenesetre gondosan ügyelnek rá, hogy a WR értékem soha ne menjen 51-52% fölé. Mostanában sokszor van olyan, hogy bedob egy folyamatos 15:1-es szériába. Csata első 2 percében kilövik 10 emberünket, aztán a maradékot meg simán kifilézik.
Nemrég volt egy olyan csatám, hogy egyedül voltam a csapatban tier8-as tankkal (KV4). Ellenfélnél egy Panther2-es. 1db tier 7-es járgány volt mindkét oldalon (JgPanther-su152)), az összes többi tier 6. Na ilyet sem láttam még soha. Meg is jelent az arcomon az elégedett mosoly. Normál esetben a KV4-em nem is nagyon tudják sebezni szemből. Gondoltam a többieknek lesz annyi eszük, hogy mellém jönnek védeni az oldalam és igazából nem is kell nagy taktika csak menni szépen előre. Az ellen majd lő engem mi meg szedegetjük őket lefele. Erre mit csinálnak? Gyakorlatilag az egész csapat - mintha össze beszélt volna - nyílegyenesen nekiindult az ellenfél zászlójának fékezés nélkül és leöngyilkoltatta magát. Én meg a lomha KV4-el próbáltam utánuk vánszorogni. Pillanatok alatt egyedül maradtam. Majd rám jött a teljes enemy és minden oldalról lőttek ész nélkül. Szét is szedtek. -
Ha sajnálod rá, akkor ne sajnáld magadban tartani az érzéseket sem, hogy a butaságod miatt szenvedsz. -
Meg még két küldetés:
- random csatában 5k HP sebzésért +25k kredit jár
- lőj ki egy tankot random nyertes csatában úgy, hogy nem vesztesz HP-t és nem is lőnek rád (tehát 0 potenciális sebzést kapsz). Jutalom: 1 db camo net -
Okmyx #263951 "The vehicles for the upcoming weekend missions are: M4 Sherman, BDR G1B and T49" -
Pares #263950 Asszem 200k kredit, de még ezt is sajnálom rá... -
Mibe kerül a súlynövelő felfüggesztés modul rá? -
Vegulis ha szeretsz sajtreszelovel rejszolni, akkor az is jo
-
Bee #263947 T10-ben is van ilyen, bár szinte már művészet kill nélkül elbukni a csatát a nagyot sebző ágyúk miatt.
-
Skyline0021 #263946 Délelőtt mentem párat, és egész jól ment :)
Obj. 140-el 8100dmg és 6kill -
Pares #263945 Nekem mondod... A legrosszabb az, amikor bedob a felső harmadba, és 100-200 körüli sebzéssel fejezem be a csatát... De most komolyan, hogy lehet t6-os ágyút t9-t10-es tankok ellen használni? Mert én még sehogy sem jöttem rá. Lassúsága és fordulékonysága miatt még bekerülni se tudom az ellenfelet... -
Az xvm használó és CW-ző emberektől kérdezném: működik nektek az a funkció, hogy az ellen felspotolódása után kiírja a statjukat és persze színezi is őket?
Loading enemy stats in fog of war <-- ez a funkció az. Be van kapcsolva nálam, de mégsem működik. Régebbi, átkonvertált, de normálisan beállított configot használok. -
carp3tm0nster #263943 most kaptunk ki 15:0-ra tier8-9 tankokkal, volt olyan heavy aki mégcsak nem is lőtt. stock ferdivel nem sok esélyem volt...
-
Bee #263942 A PII-t én is élveztem, ezt már közel sem.
Mindenképp vedd meg rá a csavaralátéteket, a 8.8-as löveggel valamivel használhatóbb, gyorsabban jön az XP vele. Gyakorlóban teszteltük a francia T8 TD ellen, röhögve leforgott. Úgy kanyarodik, mint egy szekér, úgy gyorsul, mint egy reumás csiga, hegyre mászni rémálom vele.
Ráadásul a nagy löveg csak a fejlesztett toronyra megy rá (23.670 XP+ 59.400), a kicsi IX-es ugyan rámegy az alap toronyra, de erre 43.500 XP-t kell kigrindelni; mindezt 240-es átlagsebzést okozó ágyúra... Szánalom a köbön. -
Én ilyet nem veszek észre. Szerintem üldözési mániátok van. Komolyan. Több balfék van, de az ellenfélnél is, szóval egál. -
Pares #263940 Gratulálok! Én együtt érzek veled. Panther II után szabályosan mellbe vert, hogy mennyi gyenge tank. A 8.8 óta kisebb az alap terhelhetőség, így gyakorlatilag full alap állapotban kell vele szenvednem... T6-os ágyú egy T8-as tankon? Ezt valami viccnek szánták a WG-nél? Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, lassú, nem lövök át semmit, gyúlékony... Katasztrófa... -
Shion #263939 Nem vagy egyedül, tegnap este én is a hajamat téptem a csapattársaim miatt. Haveromnak le kellett lépnie 22 óra körül, de a napi 15 győzelemhez már csak 4 hiányzott neki. Semmi gond, beloggoltam helyette és gondoltam pikk-pakk megcsinálom neki egyedül is. Nos, közel 1,5 óra alatt 0 győzelmet tudtam összehozni Tier 3-7 tankokkal, rendszeresen az első 2-3 percben kihalt a csapatomban 8-12(!) ember. Tényleg a feladás határán voltam, amikor hirtelen 23:30 körül fordul a szerencsém és fél órán belül meglett könnyedén a hiányzó 4 győzelem.
Csak nekem van az az érzésem, hogy a legutóbbi (8.8) patch-el megváltoztatták a Match Making rendszert megint?! Mert azóta nagyon sok kreténnel találkozom és szinte állandóan +2-es csatákba tesz, ahol elég nehéz eredményt elérni ennyi "Speedy Gonzales eldurranó" csapattárssal körbevéve. :( -
Bee #263938 Végre összejött a tank ász ezzel a szutyokkal (vagy lehet, hogy jó tank, csak én vagyok vele béna). 1405 XP-re adta meg. Ha ilyen lesz az 50M is, akkor porfogó lesz a garázsban.
-
Igen, érdekes "problem". :/ -
Csak mutatott egy képet, szerintem nem kell lekezelően írni vele ezért. Ha nem érdekel, nem nézed meg. -
Akkor ne csinálj ellenőrzést ... -
Tegnap majdnem összejött egy BF2-es bíborszív.
5/19-es mutatónál inkább abbahagytam. -
Rossz típust írtam, Dell 5530 Intel HD4000, youtube-on van gameplay vele. -
Tegnapi nap elkezdtem húzni a német TD ágat, hogy ki legyen maxolva a Marder II és legyen mellé valamennyi XP a majdani Marder III-hoz (vagy valami hasonló lesz a neve ha jól emlékszem).
Na a PzJg I-el szépen felültem a szopó rollerre. 21 vereség vele zsinórban! Még csak le sem tudtam duplázni! Ennyi vereség kellett hozzá, hogy összejöjjön az 1600 XP a Marder II-höz. Azt meg is vettem, emezt meg eladtam gyorsan. -
Hogy jó neki a vinyója ( nem tudja felelepíteni a wotot, és valaki hardveres problémára gyanakodott, azon belül merevlemezre )
Gondolom csak a wottal baszakszol matyi, nem? -
Okmyx #263930 Sehogy. Nem csinálnák, hanem élveznék.
"Azért használok HE-t, mert az olcsóbb, és úgy hamarabb összejön a Tiger P-ből a Ferdinandra."
Sajnos ez van.