418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #264089 Ajajj, megjött a VTEPS komandó... Egységben az erő, nem igaz? :D -
Gold loszert mindenki vehet, mindenki huz valamilyen tankot, mindenki jatszhat platoonba. Ezek a dolgok mindenkire vonatkoznak, szoval meg mindig a wr a mervado -
Most nem tudom eldönteni, hogy miért vagy ekkora paraszt, amikor tök normális hozzászólást írtam. Komoly gondjaid vannak asszem. -
Ez komoly? Ennyire nem érted amit írtam, vagy szándékosan kötekedsz? A VTEPS-ben már egy jó ideje szünetel a tagfelvétel, mert megvagyunk százan!
A 10000 pályázót a Wotinfo.hu látogatóinak számából tippeltem!
Remélem eljut a helyére mondandóm! -
FosTalicskaa #264085 Tele van? 10000 pályázó? Gondolom percenként kaptok ennyi jelentkezést, nem? Nagy humor Herold vagy te... :P -
stoppos #264084 Jaja. :) -
Fefe82 #264083 Így van,én nekem sincs vmi nagy átlagom,de a tesomnak hihetetlen szar,de nem azért mert balfasz,hanem a 7 éves fia trollkodik rajta,ennyi:) -
PetiPetiHUN #264082 Képességeinek és lehetőségeinek a tükre mert azért még a képességeken kívül sok egyéb dolog is belejátszik.
- Van pénze gold lőszerre
- platonba nyomja
- új ágakat húz stock tankokkal és legénységgel vagy fullos gépekkel megy
stb
SamanApo
Utoló 1000 csatám
A T-44-et most fejlesztettem de toltam bele a goldot mint az őrült.
Még az angol light-med ág amit újonnan húzok többi fullos tank.
Ha elkezdenék még 5-6 ágat húzni biztos leesne a win rate-m és az egyéb értékeim is. Én inkább már csak játszom és nem szenvedek új ágak húzásával. (Kivétel ha már fullosan tudok indulni.)
-
Nem volt semmilyen hátsószándék, főleg mert jelenleg szünetel a tagfelvétel a VTEPS-ben! Egyszerűen csak kellett valami szűrés, mert enélkül kapott volna vagy 10000 pályázót! -
FosTalicskaa #264080 De az is lehet, hogy haverok és nem lehet mindenki egyforma képességű, de szeretnek együtt játszani... nem kell mindjárt grindre meg tank húzásra gondolni. :D -
Na ilyet néha látok. Szakaszban fellelhető- általában klántársakkal, akik viszont az illetőnél több száz wn értékkel magasabban vannak.
Magukkal rángatják (lehet századba is), de képességei nem növekednek ezzel - lehet, hogy tankot húzatnak azon az accounton.
De igaz, nem gyakori a dolog.
SerB véleménye sem egzakt, hogy csakis WR (+avg. xp) és semmi más. Ha több ágat húz az ember, tier 3-8 között mondjuk, ott piszok szórás van WR terén. De az tuti, hogy 10k csata környékén egyre inkább valóssá válik a megállapítás :D -
FosTalicskaa #264078 idézet: "ha már ott vagy, !!TALÁN!! ott is ragadsz"
most nem tudom, hogy te vagy ennyire értetlen, vagy csak így akarod benntartani a köztudatban a versenykiírást, hogy biztosan legyen mindig valaki aki erről beszél... -
stoppos #264077 Ma este minden csatában be fogom írni, hogy szelet leszek. Aztán mivel inni szándékszom, tíz után elég valószínű, hogy így is lesz. :) -
Persze hogy a wr a jatekos kepessegeinek a tukre, minel tobbet sebzel, minel tobbet spotolsz annal tobbet teszel azert hogy ti nyerjetek meg az adott kort. -
Okmyx #264075 Én már az ellenkezőjére vadászok: olyan játékosra, akinek magas a WR-je (mondjuk 52+), legalább 10K csatát ment, de az effje vagy a wn értékei pocsékak.
Ezzel megnyugtatnám a lelkemet, hogy a WR tényleg csak szerencse kérdése.
Sajnos nem sűrűn látok ilyet.
Vajon tényleg SerBnek van igaza és a WR a játékos képességeinek tükre?
-
nyavajas #264074 Nem tudjátok lesz ezekből a tankokból valami?
http://www.youtube.com/watch?v=A5Ns96QGAgg -
Csalás? Egy frászt.
Na, azért őszintén, szerintem mindenki gondolt ilyenre.
Az biztos, ha így akar valaki érvényesülni, ÉN BENNE VAGYOK BÁRMIKOR.
Nyomjon le! Nekem lesz a legizgalmasabb, mivel nem fogom hagyni hogy jobban teljesítsen a másik játékos. Jujjjjj de várom!
-
Az eredeti felvetés arról szólt, hogy az 1-49 wr állomány fogja elrejteni a statot? Én erre nem is reagáltam - simán mindenféle statisztikát rejtést elemeztem.
A WG-nek a vesszőparipája a WR meg az átlagxp :)
Ahhoz, hogy cheater felkiáltást kapjál, nem szükségszerűen nézik meccs közben a WR-t nálad...tengernyi "oka" van, amiért egyes emberekből kibukik- én WoTban soha a büdös életben nem cheatereztem le senkit. Nem úgy, mint egyes FPS-ekben... :) -
Ezek szerint bennem van a hiba. Meg sem fordult a fejemben, hogy felmenjek a ts-re és csaláshoz kerítsek magamnak társakat. Csak gondoltam jó lesz ezt észben tartani és figyelni csaták elején van e VTEPS játékos. De Én már csak ilyen gerinces rohadék vagyok. -
De gondolom nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy ott ragadj. Felmész, beszélsz velük, és TE vagy az, aki dönt, nem ŐK. -
A nagyobb töltési idő miatt azt inkább nem választottam (kipróbáltam, de nekem nem jött be). A lassúságot talán ezzel 2,.. töltési idővel lehet "kompenzálni" (gyors tüzelés - folyamatos láncolás), mert ha mellém érnek már vége a dalnak. -
Szerintem is.
Nem vagyok benne a vezetőségben, én is most olvastam ezt az akciót.
Annyira nem lehet hátsó szándék mert elég nyilvánvaló (szerintem).
-
Valamit valamiért. Lehet össze szednek 4-5 jó játékost, de egy csomónak valami "verseny" élményt szereznek + 1 embernek 2500 aranyat.
Bőven korrekt alku. -
Shion #264066 Egy részről hasznos WR, másrészről totál félrevezető. Ha valaki csak ebből indul ki, időnként nagy koppanás lehet a vége. Egy egyszerű példát hadd meséljek el, az enyémet.
Amikor 2 évvel ezelőtt kijött a WoT (bétából végre éles játék lett), akkoriban csak egy dolog érdekelt: minél gyorsabban elérni a T10-es tankot. Ehhez le kellett tojni a WR-t és csak a csata mennyiségét (ezáltal a kapott XP-t és Silver-t) növelni ész nélkül. Anno egy vesztes csatáért jött 100-300 xp, győztes csatáért 400-600 xp. Messze nem olyan egetrengető különbség, amiért érdemes minden csatában a 15 percet végigvárni. Inkább toltam a csatákat ameddig bírtam (4-8 perc) és ha kilőttek, azonnal átlog másik tankra és már mentem is tovább. Ezzel a módszerrel óránként 8k xp jött (a napi duplázók és egyéb bónuszok ebben nincsenek benne, mert napi 100 csatánál 3-4 tank esetén jelentéktelen), de cserébe a WR-em 40% volt. A nulláról elértem a T10-et kb. 1 hónap alatt, ismerőseim közül messze az egyik leggyorsabban.
2 év elteltével (manapság) már inkább a minőségre helyezem a hangsúlyt és próbálom élvezni a csatákat. Ennek megfelelően ma már 50-60% között ingázik a napi WR-m, egy-egy tank esetén 70-80% is összejön egyes napokon.
Azonban a globális WR-m éppenhogy csak 50%, köszönhetően a játék elején lezavart pár ezer 40%-os csatámnak. Így hiába játszom ma már sokkal magasabb WR-el, a globális WR alapján nagyon sokszor alábecsülnek. Én pedig könyörtelen kihasználom ezt és jönnek a Cheater felkiáltások :)
Hát ennyit a WR-ről :) -
Mountain Pass encountere tetszik talán a legjobban :D
Olyan aranyosan lövöldözök keresztbe 0 kockázat nélkül hogy gyönyör nézni -
FosTalicskaa #264064 Szerintem a versenykiírás hátsó szándéka pont ez hogy menjél fel a ts-ükre számolj össze velük, ismerd meg őket, aztán ha már ott vagy, talán ott is ragadsz... kreatív toborzási módszer. -
Persze hogy visszahozták, a játékosok nagy százalékának ezek "új" mapok. Majd ha ezek is elkezdenek elegen sírni akkor talán újra kiveszik. -
FosTalicskaa #264062 Hát jh, a swamp, a komarin, Serena coast gyilkos kombináció volt régebben is, erre visszahozták mindhármat. Komarin javult valamennyit az tény, de a swamp, meg a serena coast még rosszabb mint valaha... -
Érdekes... tetszik.
Mivel magyar vagyok így automatikusan a kiskapukat keresem először.
A szabályzatban nem láttam olyat hogy nem jöhet fel valaki a Ts-ünkre és össze számolhasson egy VTEPS-essel. Ha ezt megcsinálja, még akkor is a legjobbnak kell lennie, szóval nem egyszerű.
Annyit azért hozzáfűznék hogy ez lehetséges út, mivel a TS-re bárki feljöhet és vannak olyan nyitott szobák amit bárki használhat ha egy klántaggal akar játszani.
Ha valakinek segíthetek, keressen nyugodtan meg. -
Minden klánnak be van másolva a klánikonja oda ahova kell és mégsem mutatja minden klánnál. Nem csicsázni akarok, csak így hamarabb kiszúrom/kiszúrtam azokat amik ezért vagy azért érdekesek/fontosak lehetnek. A visszaszámlálást soha nem a nevek böngészésével töltöm, viszont az ismerős logók mindig szembetűnnek. -
TomDantes #264059 Szerintem Mines nem is rossz. De igaz, vannak pályák amik nagyon rosszul sikerültek. De normál módban is vannak nagyon rosszul sikerültek. Sőt, néhány szar pályát vissza is tettek, hát remek.
De igenis nagy probléma az ,hogy sokszor szerintem fel se tűnik a hülyéknek, hogy másik módban vannak. Az elmúlt napokban tucatnyi alkalommal láttam, hogy a mi csapatunkból senki vagy vagy egy-két ember megy a zászló felé, és az ellenfél meg befoglalja két perc alatt, hát erről tényleg nem a fejlesztők tehetnek, hogy ennyire debilek. -
Minden létező EU szerveres klánnak lemented a klánikonját az internetről - mivel mappából tölti be, képfájlokban vannak. Ha nem találja, nem tölti be.
Csicsázni akarsz? :) -
FosTalicskaa #264057 Szerintem sem az encounter móddal van a baj, de nem is az emberekkel... Egyszerűen némelyik pálya az ami alkalmatlan rá: pl mountain pass, mines stb. Az ok amiért ráadásul eddig bejött az encounter, az az hogy a legtöbb pályán csodásan működik: sokkal agresszívabb játékstílust követel meg, több a kontakt az ellenféllel, de ezekkel az új pályákkal, lehet inkább kikapcsolom a fenébe...
és a nagy tömeg sem azért kapcsolta ki az assaultot mert hülyék voltak rajta a népek (mellesleg a legtöbb player minden mapon, minden módban ugyanannyira idióta, szóval ez amúgy sem lehet komoly érv), hanem mert kifejezetten rossz volt rajta játszani. Gondolom még sokan emlékeznek az izgalmas prokhorovka assaultra... Szerintem a wg nem is teszteli a játékát csak tolják ki havonta az újabbnál újabb bugokat és számukra ezzel le van tudva a fejlesztés. -
Howitzer jobb azon a tankon -
Azt hogy tudnám megoldani, hogy minden klánikont mutasson az xvm? -
És nem csak oda, Én lövöm a tipikus kemper bokrokat is. Például El halluffon a túloldalt mindkét oldalról lehet lőni nyugodtan, akár van spot, akár nincs:) -
AT2 Ace Tanker Replay, sok sok gold ammoval.
Egyébként sok goldot használtam hozzá, hogy valamit sebezzek is. Sok T5 ellen csak pattog, a T6 ellen meg a gold is pattog. -
stoppos #264052 Tipikus spotter bokrokra szoktak lőni néhányan. -
TomDantes #264051 Egyébként nem az encounter móddal van a baj. Igaz, némelyik pálya szar így, de van amelyik kimondottan jó. Vagyis lehetne jó, mert a játékosokkal van a baj. Nem pálya a szar akkor jha egyetlen nyűves hülye barom s megy a zászlóhoz tőlünk, és lövés nélkül elfoglalják. Sajnos, a WoT túl bonyolult játék a többségnek. Már amikor csak pletyka volt az új játék módokról, akkor gondoltam, ez nem jó, a normál mód is bonyolult, nem fogják érteni. Nem is értik, ennyi idő után se. -
Jacktor #264050 wotinfo.hu nyereményjáték