418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #264129 Jaja, ezek sem hagyták ki... de ettől csak méginkább hízik az ember mája, elvégre anyázás az ellenfél szájából dícséret
-
Oddball29 #264128 Egyik nap lekaszáltam két EFE-X-est Crusaderben Excelsiorral. Meg se próbáltak kitérni, csak elhullottak szemtől szemben. Persze én voltam a noob.
Ezeknél ilyenkor garantált a hiszti. -
Meg volt az első celeb randomban. Beírta a mondatot is, ügyes is volt, de nem sikerült neki sajnos. 
Pedig tiszta szívből drukkoltam neki. Ku.va jó akció, nagyon izgalmassá teszi a játékot.
-
pecaboy #264126 Tudom, h be kell forgatni. Szemből lánctalptalálatnál könnyen sebződik+láncolódik, ugyanúgy, mint a Church VII. Utóbbinak szemből a vékony tetőt leszámítva ez a leggyengébb pontja: a "sárhányó" alja (20mm lánc plusz 57mm függőleges páncél) illetve közepe (ugyanaz, csak az 57mm döntött). -
FosTalicskaa #264125 Az exnom sem verhetetlen... Múltkor su-152-vel rámoltam szét egy 3-as fogatot belőlük, úgy hogy mind3-an 9-es tankokban voltak... ki is kaptak, igaz hogy csak 2-en éltük túl low hp-val de behúztuk a meccset -
R3nton #264124 Igen ezek most tényleg nem rosszak. Mondjuk a BDR az kicsit necces, de a shermanra és főleg a már szinte op t49-re nem lehet panasz. -
R3nton #264123 Simán megéri szerintem. 5-ös tankot meg akár 1 nap alatt simán ki lehet húzni. Meg volt egy hír, hogy aki megcsinálja sorozatban az összes ilyen 20 killes eventet, a végén kapni fog egy IS-6-ost. Persze ez egyből cáfolva lett, és nyilván nem fog kapni senki ilyen értékes tankot, de simán el tudom képzelni, hogy a végén, aki megcsinálta az összes ilyen küldetés az valami plusz jutalomban fog részesülni. -
rudii #264122 Nem a magyar lenne komolyan, akinek egyből a szája jár ha kilövik egy sima randomba. Csak azért mert kilövik érted? Milyen fárasztó lehet mind a 10K csatába beírni. 

-
Okmyx #264121 Hát ha más nem is, de az egy hét prém pluszba behozza a kiadást, talán épp a múlt héten számolgattuk itt, hogy mennyire éri meg vajon az ilyen 60 killes hétvégi eventtel szarakodni.
A B1-hez meg annyit, hogy a páncél oldalt ugyanannyi mint elöl, csak elöl van 2 bazi nagy weakspotja, tehát forgasd be szépen a jobb oldalát, meglátod pattog az (bal oldalon van a motor a rácsok mögött). Az ágyúba kell a gold, viszont úgy már átcsapja a KV-1-est is, és mivel tierkorlátos nem fogsz keményebbet látni (Matilda van még ami problémás). Mobilitása szar, nekem BiA+venttel és crew skillekkel (offroad/kuplung) már egész jól kotort. Viszont a grindelése a semmiről gagyi legényekkel fájdalmas lehet, az tény.
A BDR meg csak a top ágyúval jó, de oda szintén el kell jutni, addig meg szívás. -
pecaboy #264120 Mindegy, elszórakozok vele. Péntek, szombat, vasárnap, hétfő - négy nap alatt csak meglesz valahogy. -
stoppos #264119 Kezdőknek és kispénzűeknek ez is jó biznic. A nagymókusok meg süteménybe is tölthetik. -
Oddball29 #264118 Francia nem táras hevi ágról tud valaki valamit? Van egy fölös crew-om, mert a TD-t hetesnél félbehagytam, és nem is folytatom. -
pecaboy #264117 Féláron lesz, merre nevessek... 30 ezer helyett 15 :D
Így is kb. másfél millámba fog fájni a dolog, és össze kell kaparnom szűk 35 ezer xp-t is kedd reggelig, a tankokon belüli fejlesztések nélkül, mert azok is xp-t és pénzt zabálnak. Nem tudom, h nekimenjek-e. Mondjuk annyiból megérné, h akkor ezen az accounton is ki lennének fejlesztve.
A többi tank amúgy játszható (mondjuk BDR-rel nem játszottam, de azt hallottam, az is jó), de a B1-ről közel sincsenek pozitív tapasztalataim. Összevissza lőhető páncél, gyenge löveg, közepes mobilitás :/ -
Persze hogy keményebb az E3, az E4 sok páncélt és ágyú statot feláldoz a tornyáért...meg a kicsivel nagyobb mozgékonyságért.
Amíg megvolt az E-100-asom addig én is szerettem, akkor adtam el mikor behozták a prémium lőszert kreditért dolgot. AP-vel értem el vele a 3k sebzés / csata átlagomat, persze akkor még nem voltak nagy TD-k sem... -
Ez előtt meg EXNOM-os T10 közepes platoon ellen kellett játszanom, szóval megérdemeltem hogy paradicsomok ellen rakott :D
Szerintem érik ezzel az E3-mal egy brutális 10k sebzés feletti kör, az lesz a Master Tanker-em szerintem. Addig is élvezem ahogy az 5k-s HEAT lőszer pattog róla :D -
Okmyx #264114 A T82 féláron lesz, 80% credittplusszal, a howitzerrel jól hoz azon a szinten, veszteséged nem lesz abból. A B1 stockként szar, a másik kettő meg még topként is az, azokhoz türelem kell. -
Okmyx #264113 Szerintem nem rossz, én már vártam a barracks leárazást (Gamescon óta nem volt).
+Marder féláron, +credithozammal, remek alkalom gyűjteni kis expet a pár hét múlva érkező német TD vonalra,
+potya camo net, bár ez tényleg csak ajándék,
+lehet megveszem 3 napra a kis Renaultot, féláron 20K-ba kerül, a 80% credittel 3 kör alatt visszahozza az árát, a többit meg bonusként termeli (kb 12 ezret hoz egy nyertes csata prém nélkül).
Melette fut az 1 milliós event is a keménymagnak, ráadásul most jó tankokat adtak, egyik se lesz szivola, pikkpakk melgesz a 60 kill.
Jó talán láttunk már jobb eventet is, de azért nem rossz ez.
-
pecaboy #264112 Beérném gold vagy garázshely missionnel is :) -
pecaboy #264111 Nekem garázshely kellene már missionért... Azzal a nyolc meglévővel nem tudok sokat kezdeni, gold meg nincs :(
M4-et meg tudom venni egyből, de
- a BDR-hez végig kell mennem a D2-n és a B1-en is
- a T49-hez kell a T82 és az M8A1
Nem lesz egyszerű :( Kérdéses, h meg fogja-e nekem érni. -
Hat ez a hetvegi akcio kritikan aluli, 3x crew xpt akarok meg ingyen goldot! -
Orrba-szajba toljak a(z igen jo) specialokat, itt valami buzlik...
-
FosTalicskaa #264108 Tőletek? Hagyjuk már...
Azért mert 2-3-an toljátok itt ugyanazt a hülyeséget, attól az még nem lesz értelmes valami... :P
-
Oddball29 #264107 Hát ezeknek éppen csak a nyáluk nem folyt. Vagy mégis. -
Fefe82 #264106 Na ja,nekme is már csak 30k xp-kell a 110E4-hez,brádőrnek van már,elég jóféle,de az E3-t csatákban ellenként páncélzatilag keményebbnek érzem!A nagy DMG meg E-100 után teljesen mindegy,most + 100 dmg/lövés!Sokan szídják az E-100-t de sztem egy kibaszott jó T10 vas,a minap mentem vele a rekord dmg-met (8900)köbö 2 aranyat lőttem el,kaptam rá 132k ezüstöt,abból 76 tiszta pííz,szinte farmolni használom! -
Inkább rúgja mint dugja. 
Miért nem vagy TS-en? Gyere nyerjük meg a 2500 aranyat.
-
A legutóbbi és eddigi legjobb ( 5 csatából :) ) köröm vele, csináltam vele hülyeségeket, mert még szokni kell, plusz a legénység is 92%-os, BIA még nem aktív stb... link
8,2k sebzést osztottam ki, 8k potenciális sebzést kaptam. -
Megvettem a T110E3-at végülis, az E4 és e között vacilláltam.
Eddig 5 csatám van vele noob legénységgel, de úgy tűnik jó lesz.
Mindenki a tetején akarja lőni a géppuskát, csak az ugye nem gyenge pont :)
Szépeket lehet vele sebezni, ez az első Tier 10-es TD-m, szóval kicsit szokatlan 990-es értékeket látni.
A páncélzata eléggé jó, attól függetlenül hogy az első csatámban egy E4 átlőtte a döntött 305mm-es felépítményt, a következőben meg 113-as tank HEAT-tel próbálkozott és 3-ból 3 lepattant...
-
Szpecnyaz #264102 Hát, ez jó szar event :D. -
pecaboy #264101 Hétvégi special:
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-last-sunstroke-year/ -
pecaboy #264100 Én harmadik meccsre találtam rá a stock AT-8 "erős" pontjára: gold ammó :) Azzal viszont elég jó, csak sok pénzbe kerül. 110 damage, 144 pen, és óriási dps, mert durva gyorsan lő. Top tieres meccseken jól lehet vele tarolni: az ominózus harmadik játékomban 4 killt és 1198 damage-et értem el vele. -
Lehet klán tag is? 
-
...de elég az is, ha egy szívecskét tetováltok a seggére!:) -
Én fizetek egy havi prémiumot, ha valaki pic.án rúgja Jeff-et!:D -
Okmyx #264096 Minden tankra jár a gold, egyenként, nem tierenként. De van tierenkénti összesítés is, jutalom tankért. -
Ácsi ácsi ácsi! Nononoooo! 
Aki velem lesz egy csatában az tuti nyerő, mert mindent bele fog adni. Ezt így kell nézni Barátom.
-
PetiPetiHUN #264094 Létrehozok egy új felhasználói fiókot és veszek bele egy 6-os prémtankot. Csak azzal a tankkal mennék és 60% lenne a WinRatióm. Jobban befolyásolnám vele a csatákat mint a mostani VK 3601H-mal (aminek szintén 60%) de a nevem mellé csak 53%-ot írna ki az XVM?
Serb meg nyugodtam dolgozhat a WinRate-val mert ő úgy sem egyénenként nézi hanem pályánként, oldalankét, típusonként és úgy már van tanúsága. (ha képes levonni) -
Semmi közöm a VTEPS-hez, de látom üldözési mániád van. Csak nem befoscsiztál? -
Fefe82 #264092 Ebben a hónapban futó MED event (verseny)ez Tier-re szól,vagy szinten belül minden tankra verseny van?vagy csak szintek szerint fut? -
Jacktor #264091 Meg sem fordult a fejemben a toborzás, pláne hogy tele vagyunk. Felajánlok 2500 aranyat egy poénos versenyre, erre egyből oltás van. Nakapjátoktibe ;) -
Jacktor #264090 Aki Jeff-el kerül egy csatába, az sem nevezhet :P
Mégis ki a tököm tudná ellenőrizni hogy ki-mikor jön fel a ts-ünkre, vagy számol össze MSN-ben vagy a tököm tudja mit csinál :D Hiába teszi, csak minimálisan nő az esélye, mivel közel sem biztos hogy összerakja vele, illetve a top XP-t is le kell mellé hozni a csapatban...
Fostalicska. H nem is 10k, de több ezer nevezés biztos lenne ha nem lenne a vteps-es szerencsefaktor berakva.