418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    az első kiírásban valóban nem volt egyértelmű...

Én is úgy értettem, hogy egy csatában csinálj 5000 kárt.
  • pecaboy
    Miii?? Ez komoly? Én is azt hittem, hogy egy csata alatt kell... lol, megyek grindelni :D
  • Lokker
    Csak annyi, hogy máskor a nagy képeket tedd spoilerba mert van akinek nincs olyan jó gépe és/vagy nete így lassan tölt be, meg hát sg fórum. Amúgy jó képek. ;)
  • Maala
    Max Power

Goal
    Deal 5,000 points of damage over any number of battles.

Reward
    25,000

Conditions
    Random Battles Only

Egyértelmű volt az oldalon megjelent tájékoztatóból.
  • mijki
    Bocsánat hogy valami érdekeset is akartam mutatni a folyamatos hiszti mellett. Az én kurva anyámat...
  • Bangaro
    Talán azt, hogy miért ilyen könnyű küldetést tesznek be. Én úgy gondoltam, hogy egy csatában kell 5k damaget csinálni, de látom, hogy folyamatosan számolja és 5k damage után megadja. Csak a szokásos jól megfogalmazott leírás. De nyugodtan basszál le.
  • madmanic
    Mad lekerült a szopórollerről...

• Maala
    Akárhányszor megismételhető. 5000 dmg-enként kapsz 25k kreditet, mit nem lehet érteni rajta? Egyik legjobb küldetés eddig.
  • Maala
    Vazz, ez a mostani trió... a leggyengébb tagja egyértelműen a bdr... Úgy emlékeztem, jó tank, de ott kezdődött, hogy kell bele loader, ami a későbbi, azon az ágon lévő tankokba már nem. Nevetséges.
  • Ytar
    gratulálok .. nagyobb méretben nem találtad meg ezt a képet, baszod? ..
  • Bangaro
    Én ezt a max power missiont nem értem. Nem bugos egy pöttyet?
    8-as, 7-es tankokkal megyek eddig még csak megközelítettem az 5k damaget, de már háromszor beadta...... Sikerült ez is?
  • Maala
    Tegnap egy ideig nem volt jó, aztán leszedtem az új Test3-at, beállítottam, és azóta megy.
  • gabor145
    Valaki tudja hogy miért nem működik az XVM? Már próbáltam teljes újratelepítést, config cserét. Nem segített. Tudtok valami megoldást? Nektek is rossz vagy ez most valami egyéni hiba?
  • mijki
    ISU(belülről) Irakban, valami amerikai járművel a háttérben.
  • mijki
    Egy kis érdekesség:
    ISU-152-es ágyúja a gyártósoron
  • kisokka
    Ez a célkör széle-dolog engem az egyik csatában annyira bosszantott, hogy direkt a dombot céloztam, amikor az egyik amcsi kupola virított csak ki mögüle. De beadta
  • Maala
    Tegnap óta nálam is ez van. :D Majd elmúlik.

Viszont szánalom, amit ezekkel a questekkel csinálnak. Nem hiszem el, hogy nem lehet egy kibaszott számlálót berakni oda, ahová kellene... Pl. hogy hány kill van meg a 20-ból adott tankkal. Egyszerűen hihetetlen fail.
  • Ytar
    kurva RNG.
    8/0 találat, győzelem, triplázó.
    MIND a kibaszott célkör szélére ment.
  • madmanic
    vicc..? elírás..?
  • Avenger93
    Ha van még valakinek regisztrációs bónusz kódja azt szívesen elfogadom :)
  • Avenger93
    De tényleg :) köszönöm csak az kavart meg hogy fent a barakk kihasználtsága helyett menü/baracks stb... volt és azt hittem összekutyultam valamit a játékba
  • Eagle16
    3,3k-nál járok 17 csata után a T110E3-mal, de nem hinném hogy 3,7-8 fölé tudok majd menni. T95 után baromi gyors, de azért összességében mégis egy lassú tank, sokszor csak kullogok a többiek után a támadásnál.

Foch 155-tel valószínűleg egyszerűbb lenne elérni a 4k-t :)
  • Eagle16
    Bal oldalt legalul az összes legénységet kéne kiválasztani nem?
  • Malarki
    A kínai ágat tényleg csak úgy érdemes vinni, ha mind a hármat húzod egyszerre. Én csak a med ágat kezdtem el, fogok is szopni a T9-cel eleget mire használható lesz.

OFF:
    Ha már TW, akkor csakis a Medieval2. Iszonyatosat lehetett aprítani benne a magyarokkal. Olyan gyönyörű lovas seregeket lehetett felállítani, hogy öröm volt nézni ahogy földbe döngölnek akárkit.
    Mondjuk a Rome sem volt semmi, szigorúan a Julii házzal, a zöld meg kék légiósoktól a falra másztam.
    Az Empire-re meg aztán kaptam rá hogy 2012-ben kijött a Sabaton Carolus Rex albuma.
  • Kubukli
    Mindenkinek köszi a kínai tankos dilemmára adott tanácsokat.
  • Avenger93
    Sziasztok! Mi okozhatja ezt hibát? Csak xvm, célzó mód és garázsmódot használtam. Hiába töröltem őket még mindig nem jó a barakk.

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/9/28/a1_2013_9_28_p76blpaxqp_tn.jpg]
  • Maala
    Én 4k avg dmg-et lőttem be célul, de nem nagyon sikerül eddig. :D Főleg, ha sok ilyen nap jön, mint a tegnapi, hogy fullra szűkült célkereszttel is mellélő, vagy 0 dmg. :D
  • bagolykopet
    nekem kűld el légyszi
  • Nickel77

• Nickel77
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
  • Eagle16
    Prémium tankos részhez kiegészítés:

Persze egyszer majd meg lehet venni őket a játékban is, 1-2 patch után...
    Így aztán a CW-s, vagy más helyről szerzett aranyból nem lehet majd rögtön megvenni őket, akinek nagyon kellenek, annak pénzt kell majd értük fizetnie.

Másik érdekes hír, hogy a könnyű tankos verseny egyik Type 59 győztesétől már vissza is vették a nyereményét, meg kapott is 7 nap ban-t. link
  • Eagle16
    Tier 10 TD-vel mekkora átlagsebzés számít nagyon jónak?

Úgy tűnik hogy az új prémium tankok már csakis az ajándékbolton keresztül vásárolhatóak majd meg. link
  • AlucardHuN
    Jajj Rtw, az ám a baba játék :D Viszont érdekes hogy a medieval nekem se jött be, pedig nekem pont a középkor az egyik kedvencem. Nekem olyan mintha grafika is csúnyább volna. A rome-nak viszont hihetetlen nagy hangulata van. Egyik kedvenceim köztük a trákok, kár hogy a lovasságuk gyenge (pedig állítólag jó lovasok voltak)
  • Szpecnyaz
    Végül is jól megfogalmaztad hogy miért szeretem jobban az általam említett korok harcászatát :D.
    Mondjuk én a külsőségeiket is imádom. Menetelés a sasos birodalmi jelvények égisze alatt, a római és francia egyenruhák stb :D.
    Mondjuk ettől függetlenül elviselnék egy Medieval 3at valamikor. Nem is lepne meg, ha az lenne a következő TW játék.
  • Gottfried
    Én is a med. első részével kezdtem és hihetetlen mennyire tetszett.Az összes nemzettel az egész világot meghódítottam.(bár azért éázadó tartományok mindig csúfították a térképet :D)
    Ízlések és pofonok egyébként úgy látszik nagyon különbözőek.Engem pont a középkor(ezen belül is a keresztes háborúk és a reconquista) érdekel leginkább a hadtörténelemben és természetesen a WW2. A napóleoni (és korabeli) háborúk vonal harcászata valamiért soha nem tudott igazán megfogni.Persze az tény hogy stratégiai szempontból talán pont az ókori és a napóleon korabeli seregek vezetése a legérdekesebb.A középkorban nagyon sokszor a lovag urak önfejűsége felborított mindent,ráadásul nem voltak igazán reguláris hadseregek,mint az ókori birodalmakban.Az egyes háborúkre összehívott többé kevésbé lojális főúri bandériumok meg hát ugye mégsem római légiók voltak.Sem fegyelem,sem az egységes fegyverzet,vezetés,stb. tekintetében.Na erről ennyit,nem igazán tankos téma. :D
  • maross
    még mindig van 1500 aranyas invite kodom ajandekba, ha kell valakinek :). (CSAK UJ REGISZTRACIONAL JO).
  • Lokker
    Tiger P-n még az L/71 se az igazi, olyan tankokról képes pattanni, hogy néha a fejem verném az asztalba (pl t5 felderítők). Máskor meg meglep, hogy pattognak róla a nagyok. Kedvencem volt, mikor szemből T69 folyamatosan pattogott. :)
  • Maala
    Először mindenképp IS-2, mert annak a kifejlesztésével megkapod a t-34-1 top ágyúját.
  • yossarianHUN
    Nehéz kérdés... Med, vagy heavy kell?
  • 3636
    Véletlenül összejött.