A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is a med. első részével kezdtem és hihetetlen mennyire tetszett.Az összes nemzettel az egész világot meghódítottam.(bár azért éázadó tartományok mindig csúfították a térképet :D)
Ízlések és pofonok egyébként úgy látszik nagyon különbözőek.Engem pont a középkor(ezen belül is a keresztes háborúk és a reconquista) érdekel leginkább a hadtörténelemben és természetesen a WW2. A napóleoni (és korabeli) háborúk vonal harcászata valamiért soha nem tudott igazán megfogni.Persze az tény hogy stratégiai szempontból talán pont az ókori és a napóleon korabeli seregek vezetése a legérdekesebb.A középkorban nagyon sokszor a lovag urak önfejűsége felborított mindent,ráadásul nem voltak igazán reguláris hadseregek,mint az ókori birodalmakban.Az egyes háborúkre összehívott többé kevésbé lojális főúri bandériumok meg hát ugye mégsem római légiók voltak.Sem fegyelem,sem az egységes fegyverzet,vezetés,stb. tekintetében.Na erről ennyit,nem igazán tankos téma. :D