418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #264449 ez nettó hülyeség.
Stock TigerII vel simán betett utolsónak. -
csoszi87 #264448 Hát így 13-14 ezer csata után nehezen fogod megváltoztatni a véleményem.
Akkor felszerelt tankkal sohasem leszel Toptier?
-
Szerintem azért kapta a bant mert valami olyasmi volt hogy akkor csinálta mikor a server beszart vagy valami. gondolom csomó álló tankot találtak , mert ki lettek dobálva -
Malarki #264446 Erről a menetről gondolom replayt nem lehet találni a világon sem.
Szerintem teljesen kizárt, hogy BT-2-vel, aminek a legnagyobb átütése is 92 mm golddal, T10 csatában 2400 sebzést össze lehet lőni. Ráadásul azt írja, hogy 17 lövése sebzett. Na most ebből pláne nem értem hogy jön össze ennyi, mert ez 141-es átlagsebzés, ennek max a felét tudja bármelyik ágyúja is. Max ha kigyújtott párat, akkor jöhet össze. -
ratgab #264445 Pedig igaz. Minél jobb felszerelésed van annál nagyobb tierű csatákba is betehet az MM. Alap felszereléssel nem fog olyan gyakran. -
csoszi87 #264444 Ebben az ágyú mm összefüggésben nem hiszek. -
Okmyx #264443 Én is az alap ágyúval használtam végig, legnagyobb pen, legjobb RoF, legpontosabb acc, leggyorsabb célzásidő és legolcsóbb lőszerárak. Némi súlykönnyebbség (alig érezhető, de mégis), és tartalékba kell tartani goldost, ha a 170 pen kevésnek bizonyulna.
A másik két ágyú csak azért van, hogy itt kifejleszd és a következő kettőn ne kelljen bajlódni velük (ARL, AC46). -
ratgab #264442 Jaja. Bitang jó az alap ágyú is és akkor kedvező lesz az MM is. -
haflac #264441 Le volt írva szabályban,hogy tilos szakaszban akár nagyobb tierben játszani vele?A WG direkt nem bünteti azokat akik tier 10-el bevisznek kis tankokat,erre most meg hirtelen.Akkor ezek után remélem lesz valamiféle megrovás azokra a spílerekre akik e-100 és pz4 kombóval jönnek. -
-
haflac #264439 Kifejlesztve:
Löveg '122 mm M62-C2' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 7551. Elköltött szabad tapasztalat: 56449.
Remélem megérte elkölteni a szabad xp erre a lövegre.Su-122-54 top csúzli. -
csoszi87 #264438 Ha jól emlékszem ez a tank, amire nem szabad fejlesztett ágyút rakni.
Első kör. 75%os legények. stb-stb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mivec #264437 Eladó accont Boccs, így könnyebb :) -
Mivec #264436 Kedves fórumozók! Boccs az offért, de volna itt egy eladó account. http://hardverapro.hu/apro/world_of_tanks_account_elado_1
-
madmanic #264435 nem lesz 7 nap prémem.
nem éri meg a szopást ezzel a fospisztoly bdr el... -
faja0124 #264434 Sziasztok!
Van olyan stat oldal ahol meg tudom nézni a tankjaim külön-külön statját? Mert a 8.8 -ban a xvm már nekem nem mutatja. -
nomiss #264433 durva!
Melyik ágyúval ? -
AlucardHuN #264432 Is 3-at meg aztán lőheted Hellcattel, sose fogja beadni max extrém jó szögben. De ha 200 pen körül történt az szar ügy. -
AlucardHuN #264431 Mert az orosz "szaroknak" főleg a kv széria tagjain van a fronton egy rohadt döntött lemez ami immune, automatikusan pattint mindent és persze vonzza a lövedékeket. Emellett a kv1-snek hát igen, pattogós a tornya is. De persze az elég historical hogy a KT-t már majdnem minden belövi szemből és ki is ég:D Mondjuk az Is 3 csukaorra is elméletileg sokkal erősebb. -
nemtudommivan #264430 Kocsog gusztustalan orosz férgek. Hellcattel tiger 2-őt simán szarrá lövök szemből (hasa )de az is3-at meg se tudom karcolni szemből mert hatodjára sem adja be. Az oldala meg benyeli. T150 4-ből 4-szer pattan. Mire fel ? ja igen orsoz...
A kv1s t6-ból eltakarításakor meg pezsgőt fogok bontani. Nem elég hogy köcsög nagyot sebző lövege van, de még az elc-vel is alig bírom lehagyni. Szépen ki van egyensúlyozva...
-
Ric Flair #264429 Ja amúgy nekem is eladó az accom 32mill kredit, 5darab t10es tank:E4,t57Hevy,m48,t110E5,BC25t, 35 garázshely 5,6,7,8,9,10 es tankok kifullozva modulozva 3-4 skilles legénységgel minden tank T34-es Gold tankal. részletek privibe. -
Ric Flair #264428 Hát az nagyon nagybaj ha mediumként akarod használni. A hellcat egy papir tank gondolom feltünt már neked, két lövés és vége van, valamint baromi lassan forog a tornya.
Használat:
Baromi pontos tank jó penetrációval. Hátulról sniperolni. 1 Skill rá 6 érzék az összes többi legénységnek álca.
Mivel gyors tank ezért könnyen ellehet foglalni vele a létfontosságú poziciókat te érsz előbb oda.. álca háló bekapcsol snpierol.. aprit..
Ennyi a hellcat egyik legjobb tc-tank.
Ha továbbra is médiumként használod nem fog menni vele a játék. inkább add el. -
Ric Flair #264427 Baromi egyszerűen, leülsz a fenekedre oszt játszól. ha meg nem akkor ne sírj. -
pecaboy #264426 A Hellcat pedig elég faszányos :)
Az első meccsekkel mindig vigyázni kell. Olyankor mindig top tierbe rak, ami megtévesztő lehet. -
pecaboy #264425 Még sose goldoztam, de most hirtelen ki kellett húzni a BDR-t egészen a D2 elejétől (meg is lett, még tizenvalahány kill hiányzik a BDR-rel). A B1-gyel meg csak úgy lehet érdemi tempóban xp-t farmolni, ha goldot használsz. Ez van. A tier3-as "top" lövege, alap lövedékkel 66 pen és 55 dmg, egy röhej, nem lehet vele mit csinálni. Az egy tierrel alatta lévő könnyű chi-ha körberöhögi (81 pen, 60 dmg), de a többi is. A Hetzert szemből speciel általában még prémium lőszerrel sem viszi át, és akkor ott van az összes tier5 heavy tank, a tier4 matilda, stb. stb. -
Grat! Nekem is meg kéne vennem több T9 és T10 tankot. Szal, gyűjtenem kéne bőszen a kreditet, de ez a szemét WG nem hagyja, h meggazdagodjak 
Ahhoz, h mindent meg tudjak venni, amit még ki akarok húzni, 81 millió kreditre lenne szükségem. Ebből persze nincs levonva a top of tree akció miatti esetleges megtakarítás és nincsenek beleszámolva a modulok árai sem. Sajnos így várhatom azokat az "ágakat", amelyek nekem kellenek, h egy kicsit tudjak spórolni. Ezzel az "50k xp-hez kötött 250k kredit jutalom" húzással októberben nem sokat fog gyarapodni a számlám. A 15 win elérése is "sok" idő, hát még az 50k xp. A 15 win eléréséig kb. 30k-t szoktam összeszedni. Az a +20 már túl sok időbe telne (a mostani napi játékidőmhöz képest), ha csak tankot húzok és nem a garázsban lévőket duplázom. Már pedig nekem tankot kéne húznom, mert lehet, h a későbbiekben nem lesz ennyi időm játszani. Az aug és a szept után nem kéne elégedetlenkednem, de ez az októberi kreditszerzős akció nagyon nem tetszik. Ha így akarja a WG több játékra ösztönözni a népet, akk ez nálam nem jött be, mert biztos nem fogok a mostaninál többet WoT-ozni. Kabbe SerB
Kíváncsi lennék arra, h ki milyen módszerrel szerzi meg (aránylag gyorsan) az 50k xp-t naponta. Hátha kapok vmi jó tippet:) -
Lokker #264423 Nagyon sehova, mert nem szabad ilyesmit csinálni a WG szerint, szóval csak óvatosan. Meg van pár kedves emberke aki felnyom ha észreveszi. :) -
Lokker #264422 Értem, köszi az infót ezt nem tudtam. -
yossarianHUN #264421 Ejj, megfogadtam már párszor, hogy nikotinhiányos idegesség mellett nem játszom a WoT-tal, de sosem sikerül betartani. SerB meg ezt valahogy mindig megérzi, és gyorsan rátenyerel a szopóág-kapcsolóra. Majd forródróton értesíti a T-Home-ot, ahol gyorsba felgyújtják a szervereket, hogy még a net is kiakadjon, és mikor 50-ből 1-szer top tank vagyok AMX-szel még csak a csatába se tudjak belépni.
Na inkább megyek is, elteszem magam holnapra mielőtt elpattan valami ér a fejemben. -
stork13 #264420 Nagyon vágytam egy Hellcat-re. Meglett, kifulloztam, de valamiért nem fekszik a gép. Az egyik legrosszabb WR-ű tankom, szar avgXP és csak 1. osztályos. Talán az a baj velem, hogy medium-ként akarom használni. :D
Sebaj megvettem a T25/2-t (majd Hellcat-re vissza-visszatérek, hátha összerázódunk).
Első meccs, motor és rádió kivételével stock. Erre mit is csinál?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"This is the beginning of a beautiful friendship..." :) -
Mivec #264419 Hová érdemes amúgy feltenni? -
Csak 8.9-ig lehet eladni goldért a Superpershinget. Ha addig nem talál gazdára, utána már nem. -
Lokker #264417 Azt az is megteheti aki megveszi nem? Hátha valaki olyan szado, hogy superpershing kell neki. :) -
Mivec #264416 Ha a vevő úgy kívánja... -
Érdemesebb lenne eladnod róla a superpershinget, és 10790 golddal árulni az accountot... -
Mivec #264414 Ja igen, van rajta 20 millió kredit is, meg fogyócikk és felszerelés dögivel. -
a délelőtti 60% WR-t estére ledolgoztam 40-re. Egészségügyi szünetet tartok asszem pár napra, eljött az a pont mikor már nem idegesített hogy zsinorban defeat hanem csak kuncogtam, ijesztő:DD -
Mivec #264412 Üdv! Eladóvá vált accountom. 3590 golddal, egy SuperPershinggel, egy Panther M10 el, valamint egy Churchill III-al. Ezeken kívül 18 garázshely. A tankok: t62a, Is4, Is7, Obj261, Pershing, pz3/4, Obj 704, Is3, ISU152, t29. Privátban a többit, ha érdekel valakit. -
Onyád, az mán állás
-
kisokka #264410 Még nem a top csúzlija van meg, de úgy hiszem ezzel a morzsival mi nagyon jó barátok leszünk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!