418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #264609 Nem kell olyan messzire menni, itthon is van, aki így keres mellékest. -
R3nton #264608 vannak akik megveszik, én nem adom el, de meg tudom érteni. Van olyan ember aki nem akar kihúzni 2 év alatt baszott sok játékidővel 20db tier10 tankot. Hanem megteheti, hogy megveszi. Az más kérdés, hogy hogy játszik velük. -
R3nton #264607 Koreában, kínában vannak olyan fiatalok akik abból élnek, hogy accocat húznak fel, nem wotra gondolok konkrétan, hanem akármilyen másik MMO, és utána ezt eladják.
-
nem kell eladni, játszani kell azt csókolom.... -
Azon gondolkodom, hogy ezt komolyan kérdezted, vagy csak poénkodsz. -
R3nton #264604 Tehát te most azt mondod, sőt itt többen is, hogy az az acc amin van egy db t34 és semmi más tank az ér kb 12000 Ft-ot.
És az az acc amin van egy T34 és mondjuk 20 db tier10 tank az is 12000 Ft-t ér.
Aki ezt így gondolja, annak beteg az agya, már bocsánat. -
Nem, M60, Type59, ami számít, más nem nagyon. -
Egy olyan accountot, amim részben csak német tank van tuti nem fog el menni 30-ért....jó ha kapsz érte 12k-t... viccen kívül mondom most ezt. -
Az enyémért anno amikor még csak 3 10-esem volt kínáltak 40k forintit, cska mert van rajta T-59 :) -
lol :D :D -
stork13 #264599 Igen, az vagy. -
Szabályt sért az Eladó, ha feljelentem akkor szarrágó vagyok ????
-
Majdnem minden ilyen accot kapásból úgy számolnak hogy a prém tank mennyi goldot ért...
nem 1 accot kínáltak már löwével és 15-20k közt volt -
stork13 #264596 Nos, itt pedig az igazi magyar mentalitás látható...
Ha igaz, akkor érdemes várnod egy kicsit, majd goldért nevet és supportnál emailt változtatni és az ajánlott külföldi oldalon meghirdetni. Addig kihúzol max még valamit. A lényeg: a sz@rrágók miatt magyar oldalra ne írj ilyet, pláne accnévvel. -
atee73 #264595
ez egy verbeli magyar hozzaszolas volt
-
R3nton #264594 Hánt pont az, hogy a befektetett idő ér valamit lol. A 2 prém tank kalapszart nem ér főleg külföldön. Megfogja a külföldi azt zsebből vesz egyből 3at. Viszont mondjuk 15 T10 tankot hogy vesz? És azt nem fogja neked kihúzni belátható időn belül főleg ennyit.
Egy komoly accban pont ez ér valamit, CW képes és nem 2-3 tankkal + mondjuk ESL képes 3-4 tankkal.
És ezt kell megfizetni, nem a bárki által 1 pillanat alatt megvehető prém tankokat. -
Supportnak levél. -
AlucardHuN #264592 A végén majd a falusi-városi pályákon beraknak futkározó riadt civileket és majd azokat fogják kergetni... esetleg ilyen spéci események mint metorbecsapódás, tornádó, idegen inváziós flotta vagy necromorph járvány várható? -
Okmyx #264591 Továbbra is ez a hozzáállás:
- when the player stat hiding is implemented, 3rd party API-based applications (SS: XVM, noobmeter etc.) won’t be able get them either (“What would be the point of hiding statistics if they could”) -
Solyom2 #264590 Értem!
Sikerült is felrakni, köszi a segítségeteket! -
lexlutor #264589 ohh isten.. hianypotlo lenne!! :))
"- moving clouds might be implemented at some point" -
SASA86 #264588 Ez jó kis csata volt ezzel a nem is tudom minek nevezzem tankal...
-
atee73 #264587 ja es meg egy kis adalek
power leveling hogy mennyire maskep koltenek a wotra nyugatabra
Magyarul xp es credit farmolas ,erdemes megnezni az arakat
en kulfoldon elek ,ismerek olyan figurat aki ebbol keresi a kiegeszitojet(meg a fel klanja , neves eu klan) :-) es nem is keveset -
Éjjel találkoztam T1-ben goldot ajánló botaccounttal is. Csak teleszemetelte a chatet, hogy "visit xysfda.com, 30000 gold xy usd... stb" Aztán afk volt.
Fene az ilyenbe. -
VJP #264585 Miután kielemeztem a mecset vettem észre, hogy az első "lopásom" után is kaptam tőle egyet, csak a csata hevében azt hittem ellenség a dombról. Itt megjegyezném a "lopás" úgy nézett ki, hogy 2 méterről lőttük egymást, kinek fogy el előbb a HP-ja, ő meg valahonnan messziről ért oda pont. A második is hasonló volt, egy kis tank futott be elém, mivel alig volt HP-m gondolta sikeres lesz az akció... nem lett 4. killem volt. Ekkor ölt meg, gondolom a kis tank is kellett volna neki.
Ja amúgy T-34-el voltam én. Ha érdekel valakit a replay szóljon, felteszem akkor. -
Rossz a példa. Először is vonatkoztass el attól, hogy ők itt akarják eladni az accountot. Ez noobság, de hát valahol el kell kezdeni.
Pistike nem Béluskához megy oda, hanem Petikéhez, akiről hallotta, hogy csokifagyit akar. Vagy még inkább - az esetek többségében -, Petike, aki csokifagyira vágyik, hall az ismerősétől valakiről, aki csokifagyit árul. Elkéri az elérhetőségét, és megkeresi
Petikét nem érdekli az, hogy a csoki felett eper, vanília volt. Őt csak a csokifagyi érdekli, és ezért hajlandó rendesen is fizetni. Rendes alatt azt értem, hogy körbenéz, más fajta fagyikat mennyiért árulnak a fagyizón kívül, és ugyanannyit ajánl érte ő is.
Ezért mondom, hogy ne a magyarok példáját vedd alapul. Ők nem fizetnek, mert nem bírják felfogni, hogy is működik ez valójában. Ahogy te sem bírsz elvonatkoztatni attól, hogy nem kifejezetten rád akarják tukmálni ezt az accot. Hanem annak ajánlják, akinek kell. Ha neked nem kell, nyilván sokallni fogod.
És amíg nem adtál el nagy mennyiségben karaktereket MMO-ban, addig kérlek, ne próbálj meg cáfolni. -
kHares #264583 Belépek panaszkodni és ez fogad? Ezzel sem nyertünk aranyat, azért kösz hogy szóltál. Semmitmondó csata volt szerencsés leosztással de tudom, csak így lehet nagy xp-t elérni. Hogy az összes replay közül pont egy átlag skillel rendelkező nyerje az aranyat mondjuk kicsit zavaró. Ja és miért volt végig láthatatlan? Ott bugos a térkép?
Napi panaszkodás: már 1 hete nincs kedvem játszani de beléptem az event miatt.
1 csata: rádöbbenés miért gyűlöltem a bdr-t majd egyedül maradni 1 perc után a térkép egyik felén 8 enemy által lerohanva.
2 csata: m4 mines encounter, team befoglal 2 perc alatt, saját emberünk hátbalő mikor megyünk föl.
3. csata: t49, el halluf encounter, 2 perc után 8 emberünk halott 2 db. teamkillel, enemy még nem tűnt fel.
Lehet én is eladnám az acc-ot, már arra sincs erőm hogy fölháborodjak. Valakinek celebrity acc? Quickybaby megemlíti, csak jó lehet :) -
kisokka #264582 Ahogy nézem, ma legalább kétezer új játékos van, low tierben lehetetlen meglenni. Nem szoktam szídni az újakat, mert valahol el kell kezdeni, de amikor 10-ből 0 a win, az egy kicsit megvisel. Főleg egy viszonylag trágya "tankban' ülve. -
atee73 #264581 Ne flameljetek ...rakd fel ide playerauctions
Kell hozza leelenorzott paypal account (nem art ha nem vadiujj)beszkennelt ID stb.
Torodj bele magyarorszagon nem koltenek az ilyenekre (bar ismerek nehany embert aki vett acc-al vagizik ,de ez nem ide tartozik es vita lenne belole)
Viszonyitaskeppen ,par honappal ezelott felraktam az enyemet(wot nev az alairasban) ,mert akkor ugygondoltam eladom ,450 dollar volt a legjobb offer a lejarat elott 1 nappal ,de aztan meggondoltam magam :-)
-
AlucardHuN #264580 Én tegnap láttam airfielden olyat hogy a helkcatünk kicsit elbénázta és egy magaslatról jött ami pici hp vesztés mellett a láncába került. Ránézek, konstatálom mivan, megyek tovább. Erre a shermanunk 105-össel kilőtte. Az indok: campelt a Hellcat... azthittem beszarok, ment is a jelentés bár biztos leszarják.... -
Pontosan. És egy újonnan jövő ember nyilván az érdekel, hogy minél előbb alázhassa a többieket. Ehhez pedig TX tank kell neki, mert ahhoz nem kell skill. És ha nem akarja kigrindelni magának, hát megveszi az accountot, hogy átugorhassa ezt a szakaszt.
Ezt kell megfizetni. Ez jelenti a beleölt időt. Senkit sem érdekel, hogy neked szórakozás volt, vagy sem. Nem a te szempontodat kell nézni, a vevőét. -
yossarianHUN #264578 Neked ezek szerint tök oké, hogy Pistike odamegy Béluskához egy tölcsér fagyival, és így szól:
-Béluska, tudom hogy neked a csokifagyi a kedvenced, az én fagyim utolsó gombóca pedig csoki, úgyhogy ezt én eladom neked 150 forintért.
Igaz, hogy 100 forint volt a fagyi a fagyizóban, de nekem meg kellett ennem a csoki előtt az epret, meg a vaníliát is, amiket meg én sem szeretek annyira, ezért 150-et kérek a csokiért.
Béluska ezek után vagy pofán vágja Pistikét, vagy egyszerűen csak nem veszi meg. -
Éh, szarszemét chatban, lemaradtam az I will be your celebrity! nyereményjátékról miatta. :D -
yossarianHUN #264576 Játék -> Szórakozás. Az, hogy neked speciel melyik tank volt élvezetes, és melyik nem, az egyéni szocprobléma. -
Ezt pedig te felejtsd el. Ahhoz, hogy valaki egy OP tankkal alázza a másikat, a legkisebb erőfeszítéssel, kőkemény grinden kell átesnie, mint minden más MMO-ban.
Ezért pedig jó helyen megfizetnek. Mo. nem ilyen. -
nemtudommivan #264574 Vegyél már vissza az arcból. A témához nem akartam szólni többet. Szereted ha tiéd az utolsó szó ? -
yossarianHUN #264573 Ez volt aztán a kőkemény érvelés, pajti. Menj akkor inkább durcázni. -
nemtudommivan #264572 Na mindegy én nem vitatkozom itt veletek hisz biztos csak hazudok. Úgyis az van amit ti gondoltok . További jó okfejtést. -
yossarianHUN #264571 Ezt a "befektetett idő" dolgot meg felejtsétek már el. Ez egy játék, ergo a befektetett idő szórakozás. Az, hogy neked az M3 Lee, meg az AMX 40 szenvedés volt, már senkit nem érdekel. Mit olyan nehéz megérteni ezen? Ha házibarkács hokedlit árulnál, akkor számolhatnád fel a befektetett időt, egy játéknál nem. -
nemtudommivan #264570 Elhiheted hogy ismerek nem egy ilyen gyagyást. Az egész fizetését DC cuccokra költi. A másik meg telefonb.zi.