418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #264689 Nekem van, de nem szeretem. E3 után az a lövegcső-kitérítés kiborító. -
Nekem már ezer éve ki van fejlesztve, de így T110E3 után nem tudom van-e értelme megvenni.
Fele annyi páncél, de kétszer olyan gyors. -
pecaboy #264687 Nemtom, én általában szeretem, mikor sok a vöröske. Mind potenciális préda
Csapattársak engem valahogy ritkán szoktak s*ggbedurrantani, szándékosan kilőni meg havonta ha egyszer. Csak a lemmingezés tud néha felidegelni.
-
Atyaég! Pont Object 268at húzok. Bár még csak 100k xp van meg a 302k ból de remélem beleesek ebbe a leárazásba majd.
-
BaleniX #264685 Csodálom a társaságot, hogy még mindig bírják a játékot... Én már 1 hónapja abbahagytam, 2 évet játszottam, de nekem már elég. Sok az amit a fejlesztők tettek a játékkal, de inkább a játékosok miatt hagytam ott a WoT-ot. Ellepték a hülyék, és már a veteránok is lassan kihalnak.
A WT (bocsi ha spam) jobban leköt, ott még nincs annyi hülye és nem lehet kempelni :-P -
Toweliee #264684 Köszi. -
pecaboy #264683 De a Wacraft 2 Battlenetes verziója óta, ahol Alt+Q+Q volt a kilépés kombinációja, játékból kilépést is jelent. Pl. "Idiot noob, learn playing or QQ". :) -
pecaboy #264682 sírás -
Toweliee #264681 Mit jelent netes szlengben a "QQ"? -
Okmyx #264680 Nekem is volt ilyen: Prokhorovkán délről indultam artyval encounterben, ahogy betöltött az arty megküldtem az északi vasúti átjárót, gondolván, hogy kb akkor van ott nagy tömeg. Puff, aztán elkezdett a számlálójuk mínuszba menni... csak néztem, biztos ment az anyázás egymásra... -
bigmano #264679 Tegnapi személyes kedvencem a top tier T34 aki közölte hogy megy pudingot enni,és berohant az ellenfélhez lelövetni magát.
Én jó étvágyat kivántam és megkértem ha végzett már ne is jőjjön vissza játszani. -
Teszt szerveren volt, hogy egy 113 nekem jött a kezdésnél. Eltolt és ment tovább mintha ott se lennék, ekkor belelőttem a seggébe és mentem tovább. Az meg nem tudta, hogy én lőttem meg és vkit meglőtt, aki mögötte volt. Ekkor elszabadult a pokol :D én már távolabbról néztem, hogy lövik egymást kb -8-9el kezdtünk rögtön. Teszt szerver volt, senki nem fogta vissza magát :D -
PetiPetiHUN #264677 Érdekes hétvége volt.
Péntek délután VK 3601 H-val szuper körök és győzelmek, szombat reggel meg egy POOL medál-os kör. Szombat délutántól nem lehetett nyerni bármit csináltam. Kaptam egy csomó medált meg creditet de nyerni nem lehetett fel is adtam a 15 győzelmes küldetést. Vasárnap már csak vereségek meg pattogás minden mennyiségben. T95-tel bárhova céloztam az Object TD-nek mind a lövegpajzsra ment és lepattant. (Biztos gondolta: a NOB lövi a lövegpajszsot hogy jutott ez el tier 9-ig) Abba is hagytam a komolyabb gépek húzását és a Cromwellel mentem szórakozni. Mostantól ez az új szerelmem. -
Okmyx #264676 Vízbe lehet fulladni Sand Riveren is és Karélián is... én se hittem el először amikor kiírta, de aztán visszanéztem a replayt... -
FosTalicskaa #264675 Az is jó amikor valaki egyedül van 3-al szemben és segítséget kér, odamész, hogy ugyan ne legyen már egyedül, az meg a csöppnyi kis húsgombóccal a fejében úgy gondolja, hogy megjött a váltás és otthagy téged egyedül a sz*rban... a legnagyobb baj, hogy ez annyira sokszor fordul elő, hogy már nem is segítek a random embereknek, hanem inkább megpróbálok úgy helyezkedni, hogyha kinyírják legalább tudjak jópárat lőni mielőtt engem is leszednek... -
Elérkezett az idő az ISU megvételére. -
Ez olyan mint Siegfried Line, imadom amikor ott kepes valaki megfulladni :D -
Nekem még az is tetszik, hogy amikor segítséget kérsz, a map másik végéből jön egy "értettem" és campel továbbra is!
-
Pares #264671 Tegnap volt részem egy igen érdekes csatában, bejött egy T10-es tank 2db T1-essel, a csata elején az egyik T8-asunk kilőtte mindkettő T1-est, aztán a platoonos T10-es kilőtte a 2 teamkilles T8-ast, aztán egy másik T10-es elkezdte lövöldözni a platoonos T10-est... Szóval elég érdekesen kezdődött a csata, ellenséget még nem is láttam, de már -4-0 volt az eredményjelzőn... -
kHares #264670 Következő leárazás: Object 268 -
VanDaal #264669
Szerintem ezek közül néhányat rövid időn belül lesz lehetőségem megtapasztalni.
-
rahotep #264668 Néhány dologból kimaradtál:
1.Team killer csapattárs
2.Egymást lövő szakasz
3.Szakasz 1T6 és 2T1-T2-T3 tankkal
4.Az előbb említett szakaszból az egyik low Tier akadályoz...
5.A másik berohan az ellenfél bázisára és 15.másodpercben már halott...
6.A T6-os folyamatosan a ctrl billentyűt nyomva tarva random kattog a minimap-ra
7.A csapat maradéka elindul jobbra(vagy ballra),a kritikus pont előtt fedezék nélküli bokrokba megállnak(úgy,hogy azért mind jól láthatóak legyenek)
8.Az ellenfélnél csak zöld és sárga játékosok vannak
9.A lemmingcsorda mellett elszáguldó scout kilövi az egyetlen artyt és felspotol téged...
10.ennek köszönhetően az ellenfél arty-ja 40m-re az észlelési helyedtől mozgás közben oneshot-ol.
GL&HF! Egy szép nap kezdete...a teljesség igénye nélkül!
-
szakasz #264667 a wot-ot egy dolog miatt érdemes SSd-re rakni,
ha bármi gebasz van (kidob a szeró, lehal a játék, vagy a win), akkor nagyon rövid idő alatt vissza tudsz lépni a játékba -
VanDaal #264666 Néhány nap kihagyás után első csatám:
T6 tankkal t8 csatában legalul. Top tankunk 1k csatás 250 effes T34, de a többi se sokkal jobb. Kiosztok 1500 sebzést (mint a végén kiderült, ez volt a 2. legtöbb a csapatból a t8 mezőnyben...), majd valahonnan a világ végéről oneshotol egy ISU.
Ezt követően pedig szépen behúzták a bázisunkat, ugyanis a kezdőkörben ott rohadt egy seggpiros KV-1S, ami kiváló fedezékül szolgált nekik.
Hihetetlen, hogy csupán egyetlen csata elég volt ahhoz, hogy ilyen vegytiszta esszenciában részesülhessek a WoT minden szépségéből :D
És mindezek ellenére, valamiért még mindig játszok vele ennyi idő után is...
Komolyan nem értem magamat :) -
Erre csak ennyit tudok mondani: ki kell húznom a T69-et minél gyorsabban!
-
Mikor elkezdtem játszani a T54E1-el, azt gondoltam, h a T69 sokkal jobb volt és ez egy hulladék. Az utóbbi pár napban teljesen megváltozott a véleményem a T54-ről. Ha ez ennyire jó, milyen lehet a T57? Már várom 
-
[spoiler]
-
Thoryne #264662 Mellesleg túl sok lett a mellesleg. -
Thoryne #264661 Jaj már, legalább ne egy ilyen elcseszett klisével erőltesd ki, hogy tiéd legyen az utolsó szó, mint a "na pá"...
Mellesleg ha én mínuszoltam volna, mégis mit számít? Ez legyen a legnagyobb problémád egész életedben...
Mellesleg nagyon hangulatosak a kis emoticon-összeállításaid, de következő alkalommal próbáld meg ne saját magad és a viselkedésed ábrázolni velük. -
Oké rendben, ne haragudj,valóban hülyének érzem magam,hogy benyalom amit most írtál.De legyen jó napod,na pá 
hm, és amit a Sonarrol írtam poénnak szántam,még ha sz@r is volt,de kösz,hogy belinkelted

-
Thoryne #264659 Legközelebb előbb kérdezz. Nehogy hülyét csinálj magadból - mint most. Nem mínuszoltam... -
Miért mínuszoltad le a hsz-t?,mert én nem használom a Sonar-odat?

-
Thoryne #264657 Igen Sonar. -
Sonar? Bírom,hogy te már a World of Warships-el játszol 

-
zsupeti #264655 Nekem csak a mini xvm,sonar,zoom,hitlog van feltelepítve és tökéletesen működik.
-
Egy ideig elbíbelődött a srác a neveddel, lehet hogy ezért könnyebben megragadt.. Amúgy szép kanyar volt :) -
Thoryne #264653 1: elég egyszerű, jellegzetes neved van. Nem sokaknak nagybetű a 2. betű.
2: vannak, akik örülnek, és tapsikolnak mint egy retardált fóka, ha egy "hírességgel" (Jingles, QB, Ectar, mittudomén) játszhatnak... s kötelességüknek érzik, hogy rájuk köszönjenek, ezzel is felkeltve a celeb érdeklődését irántuk. -
kHares #264652 Azt tudom hiszen Thoryne kolléga linkelte de arra értettem most napokig rámköszönnek vadidegenek mintha egy szerencsés menet jelentene valamit?
Ráadásul hogy a fenébe jegyzik meg a neveket? Láttam tőle elég videót de 5 sec után törlődnek ezek az infók. -
Thoryne #264651 Játékot felesleges SSD-re rakni. Csak a töltési időket gyorsítja, ennyi. (De azt nagyon.) -
Vettem SSD-t. Ma telepítettem újra az asztali és a laptopot is. Sajnos nem volt időm játszani, épphogy annyi hogy feltelepítettem a WOT-ot. Nem is tudom, nem tűnik olyan gyorsnak így hogy SSD-n van. Eddig is első voltam aki belépett, 30 sec-ről számolt vissza, most is. De f@szán elszálltak a beállításaim... öröm lesz megint carakodni vele. Úgy érzem tök felesleges a wot-ot ssd-re rakni.