418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #264809 Akkor ez a baj... A 101-es átütés még tier5-ben is hajlamos lepattanni mindenről, nem hogy tier6-7-ben. Akkor már inkább sima HE, 53 pen, 410 dmg, mindig sebez. -
pecaboy #264808 Hosszú idő után először találkoztam egy Vtepsis klántaggal, nyomom a mondatot, legjobb lettem... VOLNA, ha a másik csapat be nem veszi a bázisunkat... GRRRR -
yossarianHUN #264807 Na igen, ezen filóztam én is teszten, hogy ez az ágyú egy rémálom lesz ehhez a harcmodorhoz, nem is értem hogy gondolták ezt wégééknél. Lassan szűkül, pontatlan... Gyakorlatilag meg kell állni, és malmozni, hogy célzott lövéseket adhass le, ez meg minden med halála. -
kHares #264806 Mentem vele pár csatát, első benyomás: borzasztó.
Bár meglepően jól pattog az ágyú iszonyatosan pontatlan rádobva egy nagyon lassú szűküléssel. Másik hátrány azt gondolod vízszintes talajon mozogsz majd rádöbbensz a legkisebb terepváltozás is az ellenséged, -4 kitéríthetőség nagyon karcsú. Ezt mondjuk már megszoktam a Su101-nél szóval nem akkora baj.
Ha véletlen betalálsz és még át is megy szép nagyokat rúg, viszont volt egy t8/t9 csatám ahol 8 találatból egyetlen egy sem ütött át, kell a prém lőszer. Weakspotokról nem is álmodok.
-
kHares #264805 Igen, olyan mint az AP, át kell ütnie hogy sebezzen egyébként nem fog. Különbözik abban hogy a spaced armor könnyen elnyeli pl. lánctalp ill. nem veszít az átütésből 100 méter után.
A HESH az magasszintű brit tankokon ami sebez akkor is ha nem megy át. -
Toweliee #264804 Köszi! Nekem is, hihetetlen jó vele menni. -
Pares #264803 Gratulálok! Nekem 1422 alap xp-re adta meg! Nagyon jó kis tank ez, egyértelműen a kedvencem! -
pecaboy #264802 Nem teljesen értem a heat működését. Ha nem üti át a páncélt, nem okoz semmi sebzést? És ha átüti? Teljes sebzést okoz, mint az AP/APCR? -
pecaboy #264801 A poén, h ezt 79% legénységgel értem el... Mit tudhat ez 100%-kal? :) Ráadásul olyan csősüllyedése van, h csak nézek - szinte a saját görgőjét ki tudja lőni :) -
kHares #264800 HEAT-el nagyon OP a sherman. Elkezdtem killeket gyűjteni az eventre kétszer egymás után radley-walters medal. Mondjuk ez t5-ben volt de még így nerfelve is cuki -
A mai napra sincs panaszom, erre inni kell 

-
Pares #264798 Én holnaptól a VK3001H-mat izzítom be... -
Toweliee #264797 Pares megvan a tank ász E-25-el. 2989 kiosztott sebzés, 1085 elszenvedett sebzés és 1654 spotolás kellett hozzá, 1486 prémium nélküli xp-re adta. Lecseréltem az álcahálót periszkópra, és ez lett. 109m-ről lőttem bokor mögül egy T29-est és nem spotolódtam. -
pecaboy #264796 A Sherman HEAT lövedéke mijafrancér pattan mindenről? Kedvencem az volt, mikor a SU-100 oldalát kaptam el kb. merőlegesen, és "We didn't penetrate their armor"! A könnyűtankok kivételével eddig mindenről pattant, csak a pénzt zabálja. Könnyűtankokat lehet vele 1hitelni, más értelmét eddig nem láttam. -
pecaboy #264795 Ja, és a mai naptól ünnepélyesen sárgára váltott a nevem (narancsról)!
-
pecaboy #264794 Pont most linkelek egy egész pofás M4 Sörmi meccset, amivel tán esélyem is lehetett volna, ki tudja... Csak hát a verseny holnap kezdődik :(
1307 base xp -
csoszi87 #264793 Taktika T5-ben.
9 hullát számoltam meg 1 rakáson. Ebből 5öt én lőttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #264792 Ha volt már, akkor elnézést:
Tier V for Vendetta
5-ös tankkal kell top XP-t összeszedni, replayt kell feltölteni róla, szakasz, prémium tankok és M24 Chaffe kizárva. -
csoszi87 #264791 Na jó asszem alszom egyet.
Kv1-el 10 meccs alatt 30 kilőtt tank, ebből 3 topgun, 1000 átlag dam.
75ös legények, volt stock kör is benne 2, és 7esek közé is rakott már 3x.
OP SHIT! Asszem megtartom.
-
kisokka #264790 Tessék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
100K tiszta haszon, az eventet meg szarom lefelé, ott van minden tisztán a második képen. Megint azért firkálsz ide, hogy fosd a hülyeséged. Hol kábítottam kicsodát? -
Végre mentem vele egy jó kört,erre kikapunk mert 1 nyomorék afk-volt nálunk.4300dmg t7:S
-
kisokka #264788 Ja, amúgy mindig pluszban jövök ki vele, persze ez a prémnek is köszönhető, de anélkül sem verne oda. -
szakasz #264787 azért ne kábítsd a népet hogy anyagilag nem volt rossz, elég hatásvadász, mivel a javítást és a lőszert nem számoltad, az event miatti 50e-ről ne is beszéljünk, szóval aki normál körülmények közt megy (veszi a lőszert, és javít), annak korántsem lesz ekkora nyereség -
kisokka #264786 Megmondom az őszintét, ez nagyon ritka, hogy betalál 8 lövés. Man-mode-ba kapcsolva kifiléznek, mindenki tudja hol a gyengepont a Jagd-on, szóval nem mindig érdemes emberkedni vele. Ebben a csatában is már hülyeségeket kellett csinálnom, hogy történjen valami, de végül bejött(rámentem az IS-7-re, holott tudtam, hogy messzebb picsán fog lőni a Fos, picsán is lőtt).
Amióta megvan, lementem vele kb 170 csatát, mert funnak szerintem iszonyú jó, elég csecse sebzéseket lehet bevinni, de sokszor lő méterekre mellé. Holott ezek a legények Ferdiről lettek szerválva és azzal nem volt ennyire pontatlan, pedig pontosságra ugyanaz lenne, de szerintem ez kamu. Vagy csak a lassabb töltés miatt bosszant jobban.
Viszont, ha betalál és nem pattan, az azért elég zsír
Akrok már vele egy 10K feletti sebzést is, de nem akar összejönni, holott azért esély mindig van rá. Csak ehhez kell egy béna csapat, meg egy még bénább ellen. -
TomDantes #264785 Előbb nem látszott, vagy csak már lassan nem látok, de ok. Nem rossz, nem rossz, ilyen köröket milyen gyakran lehet vele menni? Egyszer csak el érem a tier Xes TD-t is, most Ferdinál járok, év végére szerintem meg lesz, kiáncsi vagyok mire számíthatok. -
kisokka #264784 8682 dmg, de ott van a második képen, ha látszik. -
csoszi87 #264783 Régen a Su-5 122-ese volt rajta. 
De sajnos későn kapcsoltam és asszem max 15 kört mentem vele mielőtt átalakították.
Pedig évekig elérhető volt. -
Styx36 #264782 Ott van a 2. képen. :) -
TomDantes #264781 Ehhez mennyit kellet sebezni? -
kisokka #264780 Bosszúból mentem egyet Jagd-al a kisköcsög miatt, anyagilag nem volt rossz 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kisokka #264779 Úgy érzem ebből free lesz, mert rengeteg a vesztes kör, ez mellé a 0-s sebzés. -
kisokka #264778 Mégis hogyan kellene azzal gyilkolni? Ha nagy nehezen betalál, az pattan, gold használhatatlan, nem is próbáltam. Jó régi degeneráltak lehetnek, akikről beszélsz, mert nekem fingom sincs hogy kellene ezzel játszani.
Sosem artyztam, de mondom emiatt a ronda tetű tier 10-es szovjet retek miatt kipróbálom, mert miért ne. Viszont ezzel lehetetlen maradandót alkotni. -
csoszi87 #264777 Régi lövegével OP shit volt.
Mentem vele anno 1-2 kört és 1 lövés 1 kill.
azóta... -
Bangaro #264776 Na ki lőtte ki a kis drága t-69-met? Na ki? KonkaCZ tiger 2 csapattárs....
Kért elnézést? Nagy büdös Ló..szt
-
Egy jó nagy adag degenerált azzal húzza a kill arányát, szóval annyira szar nem lehet. -
kisokka #264774 Nagy nehezen rávettem magam, hogy buzi legyek és nekiálltam artyzni, csak a változatosság kedvéért.
Artystáktól kérdezném, ez a SU-26 tényleg ennyire játszhatatlan szemét, vagy csak egy szutyok, amit önjáró lövegnek merészelnek nevezni? -
csoszi87 #264773 Lol.
Meglett a Kv1-re a golyószóró.

-
Type59 is játszik ebben az xp gyűjtős játékban ? vagy premtankok kizárva? -
Természetesen nem Lengyelek voltak... -
Micsoda csodaplatoonnal találkoztam. IS-3, IS, StPzII
IS-3 7 lövés-347dmg
IS 8 lövés-0 dmg
SzPzII 4 lövés-51 dmg
És a végén beírták hogy "GG".