418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    Ez már jól számol, vagy még mindig az xp t?

Hero of the Day

Goal

Deal 50,000 points of damage during a single day

Reward

250 000

Conditions

Random battles only.

A day is from 07:00 to 07:00 CEST (GMT +2) (i.e. when the daily double experience amount resets)
  • pecaboy
    Csak az utóbbiak. Meg pl. a tank gyorsulása, fordulása, sebessége.
  • pecaboy
    (A pajzstól jobbra-balra mondjuk van egy vékony 100 millis rész, de az is jó ferde 100mm.)
  • berobi
    egy gyors kérdés.
    függ a legénység képességétől a páncélátütés és sebzés, vagy csak a töltési idő, célzási idő stb...?
  • pecaboy
    A T-150-ben az a jó, hogy lehet vele osztani tier7-8-ban is. A tornya szemből nagyon pattogós, a toronygyűrűt és a kupolát nem számítva csak a 100 millis baromira döntött oldalát meg a lövegpajzsot lehet eltalálni, utóbbi a mögötte lévő sima páncéllal együtt 165-190 millit jelent.
  • DarkHorSe
    En a T-150re tippelnek, a tobbiek azert nem olyan erosek hozza. Bar a cromwell, hellcat nagy kedvenc :)
  • DarkHorSe
    Hat ez az :( Kv1s imba volt, nagyon fog hianyozni :(( A regi szep idok amikor mindenki nagyjabol ket loves volt, meg sajat magad is :D
  • madmanic
    sarkasm...?
  • madmanic
    IL2 1946... Vagy az egész széria. AZ a repülőszimulátor. De ez...
  • EmR3
    Az M6 szerintem már most is jobb.
    A KV1S a low tier siemkaweagen.
  • pecaboy
    T-150 egyik kedvenc volt, nagyon bika tank.

De esélyes még:

Hellcat
    VK 36.01(H)
    VK 30.02(M)
    Cromwell
    T-34/85 is egész jó
  • patchaou
    Szerintem egyik 6-os sincs annyira elszállva a mezőnytől, hogy egyértelműen a tier királya legyen.
  • 400V
    JA kihagytam! Object 261 lövege van rajta. :DDDD
  • 400V

A 180 mm gun on a SMK chassis in a fully armoured casemate would look something like this.

Tier 6 ba tegyék és amúgy is a SU100Y ra alapszik. Szerintem korrekt csere lenne. xD
  • patchaou
    Kinek hogy :)Wotban 3 nap alatt csináltam 21 napot, de ez a warplanes annyira igénytelen, hogy még egy hétre valót sem szedtem össze.
  • Trucker39
    Eddig kilencven premium nap gyűlt össze. Nem is bánom annyira, hogy a wot-ban véget ért a prem nap. Azzal sokkal nehezebb volt összeszedni.

• DarkHorSe
    Kv1s halala utan ki lesz a tier 6 uj kiralya? Ki mire tippel?
  • AlucardHuN
    Mellesleg mégegyszer: Ferdinandra célzás+töltésgyorsító+periszkóp jó combo?
  • PetiPetiHUN
    T-44-el bedobott egy 5-5 artys csatába (a régi szép idők). Tök jó móka volt élveztem rendesen. Amerre mentem minden porladt. Aki megállt annak vége volt, folyamatosan mozogtam mindenre menetből lőttem, végre meg is lett a tankász. 1800 sebzés-5 kill- 3600 mutatott
  • EmR3
    Szerintem felesleges.
    Még mindig sokan vannak akiknek fogalmuk sincs az egészről.

• mijki
    WoT celeb lettél Te is.
  • AlucardHuN
    Engem is most szopat. Ha jónak ígérkező t8-9 csatába rak ba akkor tuti beszopom. Tegnap mines dombon zaklatom az enemy Is 8-at, fél hp-n tart erre megcsesz az arty. Ruinbergben meg egyedül hagytak és egyik oldalról egy ferdi meg E 75 a másikon meg egy KT. Ès így rendre low sebzéssel meghalok de ha 2-3000+ sebzésem van akkor mostanság az se lehet win :D
  • popey8
    Nincs belenyúlás...

FTR cikk
  • popey8
    Ezek után vagy letiltom vagy lerontom a statomat

• Ry0K3N
    Gondolom a replay az esetről varázslatos módon már elnyelődött ugye?
  • mittomén1
    eléggé pontatlan ágyú de célozni tudok.mikor a kupoláról is lepattan közvetlen közelről akkor már nem keresgélek magyarázatot rá.lehet hogy már 10 méterről félrehord de ez nem érdekel a játék hülyesége akkor.a baj az hogy 6 ezret fizetek érte darabonként.
  • JeffDunham
    Nem tudom ki ajánlotta itt a MyWay című filmet, de üüüüüüberbrutál jó. Most tartok a felénél, épp a tankos lerohanásnál. Felturbózott teherautókkal rohannak bele az orosz tankokba. Ezt a filmet nagyon összerakták.
  • Bangaro
    2 t-69-el voltunk erlenbergen rajtunk kivül csak 10-es. Szerinted úsztunk fél perc múlva?
  • JeffDunham
    2 napja telepítettem újra mindent, még vírusírtó sincs, ez nem lehet a hiba
  • Bee
    Szia Csagataj,

mégsem hagytad abba a WoT-ot? Voltál elvonón? :D
    A szabályokat a fórumtroll alregek és a spamelők ellen hozták, türelem. Ha gondolod, addig küldd el priviben a linket, amit szeretnél megosztani, kiteszem a nevedben.
  • Szpecnyaz
    Meglepően ritkán találkozok ilyennel. Gondolom közrejátszik benne az, hogy a táras tankok golddal nagyon költségesek.
    Szóval maradni szokott az, hogy röhögve agyonverem őket.
  • R3nton
    De ha arany kör van betöltve neki, akkor csúnya meglepetésben lesz részed

Én is pislogtam már néhányat emiatt :P :D
  • Master91
    Hát, most mondok durva számmal 1 dolgot, 100 ezer csatánként 1000 lesz ilyen
    (úgy kell érteni, hogy lényegébe nem szar az MM, csak párszor beszopat)
  • Szpecnyaz
    Goldolom a spaced armort lövöd.
  • mittomén1
    a heat lőszer számomra felfoghatatlan dolgokat művel. e75-t ott lövöm át vele ahol akarom.de egy istenverte m6-ról szemből úgy pattan le hogy azt se tudom kinek az anyját szidjam éppen az övét vagy a wg-ét. de ugyanez van az IS tornyával is.sehol nem képes átlőni azt a nyomorult 9 centi acélt.bezzeg az e75 25 centijével semmi baja azt viszi.teljesen elmebeteg volt aki ezt kitalálta.
  • stork13
    A letöltés is az update szerveren mehet, lehet az a hiba.
  • FEKETEKARD
    Most olvastam hogy SerB szerint semmi gond az MM-el. Nekem nem ez a véleményem. Ez tegnap történt:
  • mittomén1
    én azt mind elhiszem hogy te jó játékos vagy és ezt így csinálod.a csata elején. de ha 12-5re vezet az ellenfél és 3-4 tank van tőled 100-150 méterre akkor ne mondd már nekem hogy te a pálya másik felén a bokrokat lövöd!!
  • GabeE3e
    Netán nem Nod32-d van?
    Próbáld meg kikapcsolni,nekem karanténba rakta az update fájlokat,ha nem ez akkor nem tudom mi lehet.

• mittomén1
    ki tud lőni?még egyszer mondom: falon át felderítés nélkül???? olyan nehéz kimondani hogy ebben a játékban is vannak csalók? az a drága object a végén 3 vk4502b-t is lerendezett még utánam szóval 1v4ben simán nyert... már jó hogy nem a kezdőkörben egy lövésből viszi az egész csapatot és még akkor is jön a biztos csak szerencséje volt meg ehhez hasonló nagyonis hihető szövegek... egyszerűen olyan helyen álltam ahonnan így nem lőhetett ki.másik oldalról vagy szemből jöhetett volna de olyan közel kellett volna lennie hogy mozgás közben kizárt hogy fel sem derítem ő meg lát engem miközben meg sem mozdulok.mivel felfedezték így láttam honnan lőtt.ennél már csak tényleg ha 1 másodperccel kezdés után lő ki az az egyértelműbb eset.