418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Valoszinuleg egy hetes melo lehet kijavitani ejjel-nappal valtott muszakban... Amugy honnan vakartak elo tehetsegtelen poetsch programozot? Szerintem Minszk mellett termesztik oket a tsz-ben.
  • patchaou
    1. Akik nincsenek teljesen elvakulva és nem elfogultak, azokat már most érdekli.
    2. 17k csata van csak az 0T3P accomon, de ha jön valami amivel szívesebben játszok majd és esetleg még jobb is, akkor miért ne hagynám abba?
    3. Szerintem már most lépett a wg, nem véletlenül vannak egyre jobb küldetések stb...
  • Bangaro
    Nem erről volt tegnap fórum bejegyzés, hogy a kliensben látott mission ellenére 50k damage kell? Erre most benyögik, hogy bocs kapjátok be bugos, de mégiscsak az a jó? Nem az a bajom mire adja meg, hanem az hogy halvány lila fingjuk sincs mi történik a saját játékukban. Beszarás.
  • Solten
    Egy rakas f*s ez a kuplung parduc, de legalabb f*ssa az xp-t is rendesen T10-ben (allandoan oda rak be -> #265107)

• Szpecnyaz
    Amíg játszottam vele, nem találtam kevésbé bosszantó játéknak én se, mint a WoT-ot.
    Csak ugye sokan azt tartják az "ígéret földjének", pedig nincsen kevesebb hibája/előnye.
  • Amarth99
    1. Majd ha ki lehet próbálni, akkor esetleg érdekelni fogja az ittenieket a WT tankos része.
    2. Majdnem 20k csatával gondolod majd kukázom az accomat :D?
    Ki van húzva kb minden, ami érdekel, most már élvezhetem a játékot farmolás nélkül...
    3. Ahogy valós konkurenciát fog jelenti a wotnak a WT, a WG rögtön lépni fog...
  • Szpecnyaz
    Szerintem egy topikban se szeretik ha bemegy hozzájuk valaki, aki szidja a kedvenc játékukat, majd kijelenti hogy egy még nem is látott új game mennyivel jobb lesz.
  • Bmsrt n2
    Na meg az is olyan szinten tele van félkegyelművel,hogy az csak na...ma előbb sikerült felkúrnia mint a Wot-nak,és ez nagy szó!
    (6 kretén kerget 1 bombázót,3 ütközik,és egy 4. belerepül a bobázóba...
    engem is hátulról,lerammolt egy kretén,a csetet a mecs végéig spammelte,noob-figter-beaufighter lelőtt mert az útjába voltam,az ellen szemből belerepüléseit nem is számítom...hiába akar az ember kitérni,ŐK nem akarnak)
    Szóval meg lesz a "szint" ott is...ja meg csak VH tankok,tán jetek?
  • Szpecnyaz
    Mondjuk úgy hogy ez az ésszerű megoldás. Én azoktól félek akik már most is trükközni próbálnak.
  • Amarth99
    Az aktuális témához hozzászólnék én is:
    - az xvm a leghasznosabb mod a játékban szerintem, és az előnyeivel és hátrányaival együtt is segít jobb játékossá válni
    Hogy miért?
    1. tudod kire számíthatsz a csapatból és milyen szerepkörben, ha piros jó lesz golyófogónak, mert amíg őt lövik több időm van sebezni az ellenfelet
    2. ha zöld, kék, lila akkor meg együtt lehet vele működni, mert tudni fogja adott helyzetben mit kéne csinálni, és jó eséllyel sikerülni is fog neki, vagy érdemes védeni a hátsóját bekapott sebzés árán is, mert tudod, hogy nem feleslegesen tartod életben
    - sőt ha látom, hogy én vagyok erősebben páncélozott tankban, akkor még írni is szoktam neki, hogy maradjon mögöttem
    3. Hátrányok: az ellenfél xvmet használó játékosai kipécézhetnek maguknak
    - erre számít is az ember, ezért készül rá
    - ha goldoznak, na mi van, olyan helyzetet kell kialakítani, hogy azzal se mehessen biztosra
    - engem kevesebb eséllyel fog minden lövéssel sebezni, ezért sok időt lehet nyerni a csapatnak, ha hátráltatja őket az ember
    4. meg lehet mondani a csapatnak, hogy kire kéne figyelni, és gyorsan eltüntetni
    5. az ellenfél jó játékosai vélhetően teszik a dolgukat, ezért nagyjából sejthető hol fognak feltűnni, ezért meg lehet lepni őket

+1. a wot egy csapatjáték, átlagban 8-10 olyan csapattárssal, akikre csak golyófogóként lehet számítani, szóval azzal teszek jót a csapatnak, ha hagyom hasznosan elhalálozni őket... mert ha egy csata tovább tart 5 percnél, akkor egyre nagyobb az esély arra, hogy "alakíthassam" a csata végeredményét

• Oddball29
    Majd kiderül. Statot ugye anélkül is számolni fog, ha meg jelentkezel valahova, akkor kiengeded a rejtést, és látszanak majd a toborzó számára aa 10-es sebzések, stb.
  • patchaou
    Itt nem szabad még csak megemlíteni sem a konkurenciát, mert a wothívők szerelmesek a hőn imádott (de mégis mindig fikázott) játékukba...
  • Toweliee
    Kibszott jó játék a WT. Lövöm az ellent, meg se kottyan neki, engem meg a két osztállyal alacsonyabb szar egy találattal megsemmisít. Fantasztikus. Ott rohadjon meg az a szar ahol van.
  • Szpecnyaz
    És gondolod hogy a WG képes ilyen rendkívül egyszerű megoldásokra? :D
    Van egy olyan érzésem hogy a stat rejtés náluk FULL stat rejtést jelent.
  • Szpecnyaz
    És szerinted minket érdekel az hogy milyen fasza lesz egy játék amit még senki se látott mozgás közben?
    Nem!
    Szóval mehetsz nyáladzani a WT topikba.
  • Oddball29
    Randomban ne írja ki a statisztikát, attól még a profilok csatán kívül tőlem elérhetőek lehetnek.
  • Szpecnyaz
    Én nem szoktam túl sokat adni az overall WN6ra. A recent WN6ot nézem (vagyis az elmúlt 1 hónap), meg az összehasonlító részt arról hogy mennyire fejlődőképes. Továbbá, a T10 tankok statját. Az általad említett dolgok meg úgyis kiderülnek pár hét alatt, mert ha nem teljesít jól CW-n akkor úgyis sok panasz lesz rá.
  • BaleniX
    Én azt tudom! A WoT-osoknak mondtam.Akkor meg ott szólnak meg? O.o
  • Szpecnyaz
    Most hogy aktív féléven vagyok már váltakozó xd.
    De igazából ez olyan, mintha CV nélkül mennél munkát keresni. Majd előadnál szóban egy szép életpályát, de megtagadnád azt hogy erről mutass valami bizonyítékot. Szerinted kit vennének fel úgy akár próba időre? :)
  • Oddball29
    Statot meg ugye csinálni is lehet. Ha a top ten tankjában túlburjánzanak a T18, T49, Hellcat, KV-S meg hasonló fóbabébi-gyilkos cuccok, akkor hiába 1600-as effis, akkor is át akar vágni, ha egyébként public a statja. Azt hogy milyen katona, mennyire kezdeményez, hogyan tud parancsot teljesíteni, az csak játékban mutatkozik meg.
  • Oddball29
    Annyi randomot sztem te is mész naponta, hogy beleférjen.
  • Szpecnyaz
    Szerinted ki kíván azzal foglalkozni, hogy minden stat rejtett próbálkozóval próbaköröket fusson?
    Meg igazából neki kell megkönnyítenie a toborzó dolgát, nem pedig fordítva xd.
  • FosTalicskaa
    Ennyi. Ha klánba akar kerülni akkor mutasson valamit, egyébként meg húzzon a fenébe... Aki be akar kerülni egy klánba az úgyis fel fogja fedni magát.
  • Szpecnyaz
    Miért nem lehet megérteni hogy ez nem a WT topik? Vagy nem tudod elolvasni a fejlécben található Word of Tanks címet?
  • Bee
    Különbözőek vagyunk. Számtalanszor előfordult, hogy beálltam egy leláncolt zöld-kék-lila elé, amikor már ellőtte magát, és "letolt gatyával" várta low HP-n a véget. Az esetek döntő többségében nem bántam meg (megköszönték és segítettek). Nem azért tettem, mert szentté akarom magam avattatni, hanem azért, mert ez csapatjáték.
    Az "egy-két parafenomén" viszonylag népes tábort takar; ők azok, akik a randomban is próbálnak csapatjátékosok lenni.
    Az öngyilkos támadás unikum ellen nem azt jelenti, hogy semmire sem tartja a T10-es tankját, hanem azt, hogy a legnagyobb veszélyfaktort meg akarja gyengíteni (nagy mázlival kiiktatni), mert egyszerűen nyerni akar.
  • Oddball29
    Két-három próbajátékkal is le lehet szűrni, kit milyen fából faragtak a játékban.
  • Szpecnyaz
    Nyilván az lesz, hogy amíg nem tudom csekkolni a statját addig nem állok szóba vele, de már látom hogy ez mennyi veszekedésbe/időbe fog kerülni.
    Főleg hogy most is vannak olyanok akik mindenféle vásárolt accounttal meg egyéb trükkökkel próbálkoznak.
  • BaleniX
    Na majd ha kijön a WT:GF akkor sokan átjönnek rá a WoT-ról! Nem lesz Hp rendszer, valósághűbb lesz! Legalább nem az lesz mint a WoT-ban, hogy szétlövik a kupolád és felrobbansz, hanemolyan helyre kell lőnöd ahol felrobbanhat stb.
    És csak 2. Vh;s tankok lesznek, nem lesz tele papíron létező tankokkal. De ez csak az én véleményem!!!
  • FosTalicskaa
    Szerintem biztos lesz olyan opció, hogy privát, csak barátok, publikus... Ha ez így lesz, akkor a tagfelvétel sem lesz zsákbamacska...
  • Oddball29
    Az már régen lesz, ha az emberek elkezdenek effi-re meg egyéni statra játszani, nem teszik a dolgukat, és csak golyófogónak használják a csapatot, mert azok "pirosak".
  • Bee
    Lehet. Az is lehet, hogy -lévén pro játékosok- tudják, hogy 3 tank 33%-os HP-val 3 löveget jelent (3 célpont az ellenfélnek, 3x X RoF, 3 irányból való védekezés/támadás lehetősége, stb.), míg ha egyedül maradnak 100%-on, csak 1 lövegre számíthatnak. Néhány kivételtől (aki épp a megfelelő tankban ül) eltekintve egyedül nagyon nehéz meccset eldönteni.
  • Oddball29
    Eddig se használtam semmire, ezután meg le fogom tiltani. Egalitárius lévén pedig más se használja az én adataimat egy csata alatt semmire, egyszerű.
  • Szpecnyaz
    Mellesleg ez a statrejtés csak arra lesz jó, hogy megkeserítsék vele a recruiterek munkáját.
    Már várom hogy hány idióta fog megrohanni rejtett stattal, hogy ő bizony jó játékos és be akar lépni a klánba.
  • Szpecnyaz
    Vegyük úgy hogy az xvm a ami hírszerzőnk, mivel ez csak egy játék.
  • nemtudommivan
    Zsinórban két csata T25/2-vel amikor 1000 feletti xp-t kapok úgy hogy vesztettünk. Hah ! :) 8-9 ellen a sor legaljáról. Az ellenfélnél 1 ember volt aki ezt meghaladta . Nem is izgat így hogy veszítünk mert csináltam valamit.
  • Oddball29
    Ha infót akarsz valakiről-valamiről, nézz utána magad, dolgozz meg érte, CW-n van is jelentősége. Az igazi hírszerzés sem úgy működött, hogy pl. minden ellenséges repülőgép fölé kiírta automatikusan szép színesen a HUD-ra, hogy melyikben ül a kezdő és melyikben a veterán pilóta.
  • DarkHorSe
    Szamomra inkabb hatranya van, ha latom hogy minden korben csak nyomorekok vannak velem nagyon el tud menni a kedvem az egesztol. Inkabb a boldog tudatlansag :D
  • FosTalicskaa
    munkahelyen vagyok, de ezen majdnem hangosan felröhögtem:
    "sőt, adott szituban még a sebzést is felvehetik helyetted;"
    Ez sok volt most. :P

Előnyök? Semmi. Egy két parafenomént leszámítva aki xvm-et használ ÉS figyel is a csapatára, nem tudsz velük mit kezdeni, de az ellenfeleid meg komoly taktikákat vagy éppen öngyilkos akciókat indíthatnak ellened, pont ahogy te is írtad. Jópár ilyenben volt már részem és igaz hogy könnyedén össze lettek csomagolva de nem túl jó 70% hp-val kezdeni a kört mert valaki a 10-es tankját semmire sem tartja...
  • Oddball29
    Gyakorlatban inkább az történik, hogy a "pro-k" fejben már előre elveszítik a meccset, és nem kockáztatnak.
  • Szpecnyaz
    Igazából nem mindegy hogy 3rd party vagy official? Szerintem az infó a lényeg.
    Továbbra is mondom, hogy ez olyan mint ha egy hadsereg eldobná magától a hírszerzését. Szerintem eléggé otthon vagy a témában, hogy ne kelljen ennek a jelentőségét ecsetelnem.