banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Amarth99
    Az aktuális témához hozzászólnék én is:
    - az xvm a leghasznosabb mod a játékban szerintem, és az előnyeivel és hátrányaival együtt is segít jobb játékossá válni
    Hogy miért?
    1. tudod kire számíthatsz a csapatból és milyen szerepkörben, ha piros jó lesz golyófogónak, mert amíg őt lövik több időm van sebezni az ellenfelet
    2. ha zöld, kék, lila akkor meg együtt lehet vele működni, mert tudni fogja adott helyzetben mit kéne csinálni, és jó eséllyel sikerülni is fog neki, vagy érdemes védeni a hátsóját bekapott sebzés árán is, mert tudod, hogy nem feleslegesen tartod életben
    - sőt ha látom, hogy én vagyok erősebben páncélozott tankban, akkor még írni is szoktam neki, hogy maradjon mögöttem
    3. Hátrányok: az ellenfél xvmet használó játékosai kipécézhetnek maguknak
    - erre számít is az ember, ezért készül rá
    - ha goldoznak, na mi van, olyan helyzetet kell kialakítani, hogy azzal se mehessen biztosra
    - engem kevesebb eséllyel fog minden lövéssel sebezni, ezért sok időt lehet nyerni a csapatnak, ha hátráltatja őket az ember
    4. meg lehet mondani a csapatnak, hogy kire kéne figyelni, és gyorsan eltüntetni
    5. az ellenfél jó játékosai vélhetően teszik a dolgukat, ezért nagyjából sejthető hol fognak feltűnni, ezért meg lehet lepni őket

+1. a wot egy csapatjáték, átlagban 8-10 olyan csapattárssal, akikre csak golyófogóként lehet számítani, szóval azzal teszek jót a csapatnak, ha hagyom hasznosan elhalálozni őket... mert ha egy csata tovább tart 5 percnél, akkor egyre nagyobb az esély arra, hogy "alakíthassam" a csata végeredményét