418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Valaki tudna mondani véleményt milyen az Object 416 használat közben? Mert nagyon elgondolkodtam átugrom 100k xp-ből a picsába az a44-et ha az fungép. Ilyen játszhatatlan szemét régen került a kezembe. Belépek, megyek 5 csatát nyerni nem tudunk. Oké, megszoktam. Csaták nagy részében mindenki vérvörös rajtam kívül. Oké, megszoktam. Viszont 2. második meccs ilyen: eltaláltak, motor meghal.
    Előbb hellcat átlőtt motor behalt vörösre. Megjavítjuk, arrébmegyek, arty mellém lő kigyulladok motor meghal. Nem fun az biztos.
    Másik dolga: sidescrap nem működik, eltaláltak lánc leesett motor meghalt. Nem baj, tudunk célozni. És célozni...és célozni... majd 60 méterről földbelövünk. Hol a faszban van a russian bias???
  • pecaboy
    Megvan a második hollárihó-Lehvaslaihóm :) Nem nyújtottam semmi extrát, csak véletlenül én vittem be kétszer az utolsó lövést, pedig nem szoktam fraghunterkedni. (T-34-gyel amúgy is nehéz lenne.)

http://kepkezelo.com/images/5repg1tcwcfhfvsxvax.jpg
  • Sunsetjoy
    Kép
  • Sunsetjoy
    Ezekre a szuper válaszokra mindig valami hasonló jut eszembe...

• GabeE3e
    Bocsi, lehet nem jó a kép, itt a link:HE
  • GabeE3e
    Az ilyen ember is elmehet a picsába, 10-es ágyú megvan a szarján, és csak HE-vel lő,úgy,hogy top tank, még t7-es tankokra is, aztán csodálkozik,hogy miért küldöm el a halál *******ra.

• yossarianHUN
    Ja közben látom hogy látod xD
  • yossarianHUN
    Na várj, te most szerintem az AT-15-ről beszélsz:) Én a prém hetes TD, az AT-15A-ra lennék kíváncsi:)
  • mittomén1
    su152 troll ágyú lőszere kompatibilis az isu152 ugyanilyen ágyújával? más a neve meg a pontossága de azonkivül ugyanaz.viszont a wg-nél sosem lehet tudni,lehet emiatt már új lőszert kell venni bele?
  • zsupeti
    Most olvasom,h te a prém td re vagy kíváncsi. :)
    Max annyi,h nem sokat láttam belőle.
  • zsupeti
    Fullosan nagyon jó!Sokan még mindig nem tudják,h hol kell lőni,és hamar goldra váltanak,plána a f2f vagy vele.Ha nyílt mezőn elkapsz valakit,annak reszeltek.Prémium nélkül is fent tartja magát.Arra figyelj,h vaktában ne sokat durrogtass,mert 680cr 1 lőszer,és 4,22sec alatt tölt újra.Futottam már vele mínuszba,nem is egyszer,pláne ha goldra váltasz.
  • BaleniX
    Nem -.-
  • Bmsrt n2
    Vakon tippelek,Allecto belerammolt a JagdE-be
  • Szpecnyaz
    Behoztak egy T4 tankot ami ráadásul AFK volt. Gondoltam megszabadítom a szenvedéstől :D.
  • popey8
    Mi vagy te, kutya?:D Azért vmilyen szinten 1 emberre is áll az ami egy platoonra.
  • Okmyx
    Látom egy teamkill csak befigyelt
  • Ytar
  • BaleniX
    Hé, de én nem platoonról hanem 1 emberről ugattam!
  • popey8
    Ne kezd már te is a baromságot. Ha egy platoon sebez majdnem 17k-t az biztos nem az igazat mutatja. Ez aztán nem jelent semmit, á dehogy. Ha nincs az adott 3 ember simán kikaptak volna, mert a csapat lófaszt se csinált. Ettől a csapattól aztán nem függött a csata, az biztos.
  • yossarianHUN
    AT-15A-ról vélemények? Hogy keres a kicsike?
  • madmanic
    57,33% ra visszaesett...
  • BaleniX
    Sokszor a csapattól függ egy csata és nem 1 embertől! Ezért nem éppen az igazat mutatja a stat.
  • TomDantes
    Azért eddig egész jó volt a mai napi arány is, szerintem tuti 50% feletti lesz, de megdöbbentő amikor valaki fogja magát és a jól látható ellenfélnek hátat fordít. Ez még ennyi idő után is megdöbbent.
  • Eagle16
    Látom népszerű a mostani akció...

• Szpecnyaz
    Am noobok voltunk, mert nem miattunk nyert a csapat, hanem az alecto miatt, meg egymásnak spottoltunk :D.
  • mijki
    3 muskétás :D
  • Szpecnyaz
    Én még nem hallottam olyat hogy neked jól ment volna a játék.
    Mégis mennyi winrated van? 20%?
  • BaleniX
    Sok az apucikák accountja xD
  • madmanic
    nem tudom mi van ma, többször próbáltam játszani bármilyen tierben csupa debil agyhalott..

És egyre több van T9 T10 ben is..
  • Pares
    Az a vicc, hogy nekem végképp semmilyen mod nincs fent, és mégis csinálja...
  • popey8
    Rajtam kívül írták itt páran, h van nekik chat bug, azaz bizonyos időközönként "frissül" a garázs és az éppen írt szöveg ilyenkor kijelölődik. Ha pedig tovább gépelsz törlődik. Írtam supportnak, ez volt a válasz:

Dear Tank Commander,

Thank you for contacting us.

Please get rid of all your MODS and SKINS. All pre patch modifications are no longer compatible to the game client (nincs is fent 8.8 előtti mod). After you have deleted all of your MODS and SKINS (újra rakosgassam fel a modokat, inkább nem kösz), delete WOT settings stored in the file preferences.xml file (újra állítgassak be mindent, dehogyis).

You can do it automatically by running the program at the link: http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/updates/wot_pref.zip

If no luck, please delete all the WOT game files and download the game again from our webiste: http://worldoftanks.eu/en/update

• Full client archive file 0.8.8 - http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_install_eu

• Torrent-file full version - http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_install_torrent_eu

Ja 2 megás nettel szedjem le a full klienst, biztos nem. Majd otthon a 10 megással esetleg. Megcsinálnám én ezeket szívesen, csak kétlem, h segíteni fog. Még eddig akárhányszor írtam a supportnak vmi ügyben, egyszer sem segített, amit tanácsoltak. Akinek van ez a chat bug, kipróbálhatja a fent leírtakat, aztán beszámolhat róla, h jó-e:)
  • TomDantes
    Na ma is megvolt a napi hülye csata. Mountian Pass. Jön a egyik hegyvonilat mögül egy ISU. Jelzem, tán oda kéne menni, mert bizony a hátunkba kerül, és bizony akkor szarrá lő mindenkit...de hiába kattingatok a térképen, arra senki nem figyel, hiába a segítség, arra se. Oké, az ISU-t végül ki tudtam lőni, de túl sok hp-t vesztettem, és aztán annyi is lett. Nem értem, látják ,hogy hátukban van egy nagy tűzerejű TD, nem ám szembe fordulnánk vele, elkapjuk, nem. Menjünk el az ellenkező irányba, hátha segbe lő, úgy lesz az igazi, sebezzen belénk hátulról egy jó nyolcszázast.
  • popey8
    Sebzésre, ez biztos. Nekem már azt számolja. Három előtt javították, szal az azelőtti köreid nem számítanak bele.
  • patchaou
    "Megszerzéséhez a járművel egy adott csatában szerzett XP pontnak, a többi játékos által ugyanazzal a járművel az elmúlt 1 hét alatt elért XP-k legjobb 1%-ában kell lennie."
  • Okmyx
    Mindenkire, SerB szerint nem csak az XVM-et befolyásolja majd, hanem az olyan stat websiteokat is mint pld. noobmeter.com.

• mittomén1
    nem, de ha nyersz több xp értelemszerűen nagyobb esély. tank ászt meg első osztályút vesztes csatára szinte lehetetlen szerezni.
  • mittomén1
    az új elrejthető statisztika mindenre vonatkozik majd vagy csak az xvm nem fogja látni? gondolok itt például a wot.eu/játékosok keresése részre meg ilyesmi
  • Koridor
    A kiválo sofört plecsnit csak a nyertes körre ad?
    A gyengébbik köre kaptam egy 3. osztályut.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [IMG]http://[/IMG]
  • GabeE3e
    Nekem most lett meg, és ezer százalék,hogy nem sebzésre adta,mert már 70.000 felett van, az xp-viszont pont most lett 50k,szóval szerintem egyértelmű
  • kisokka
    Na most mi az igazság?