banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Valaki tudna mondani véleményt milyen az Object 416 használat közben? Mert nagyon elgondolkodtam átugrom 100k xp-ből a picsába az a44-et ha az fungép. Ilyen játszhatatlan szemét régen került a kezembe. Belépek, megyek 5 csatát nyerni nem tudunk. Oké, megszoktam. Csaták nagy részében mindenki vérvörös rajtam kívül. Oké, megszoktam. Viszont 2. második meccs ilyen: eltaláltak, motor meghal.
    Előbb hellcat átlőtt motor behalt vörösre. Megjavítjuk, arrébmegyek, arty mellém lő kigyulladok motor meghal. Nem fun az biztos.
    Másik dolga: sidescrap nem működik, eltaláltak lánc leesett motor meghalt. Nem baj, tudunk célozni. És célozni...és célozni... majd 60 méterről földbelövünk. Hol a faszban van a russian bias???