418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    2.426 csata az 5.500-ból KV-1S-sel. 5,09 cap pont.
    A def pontja viszont jó.
    Mivel nem akarok újabb meddő vitát, ezért a véleményemet megtartom. Azért ez az állítása: "Én a legtöbbel 1900-2000 tp ket szerzek, úgyhogy szerintem kevés." a med állományát elnézve mintha kicsit sántítana.
  • kisokka
    Sajnálattal tapasztalom, hogy a biztonságos elhelyezés kb egyenlő a nullával. Ugyanúgy kapom az ammo rack-et WZ-vel, mint eddig...Mire van akkor ez a képesség, ha arra nem jó, amit állít magáról?
  • Adjunktus
    2200 csata KVs-el?
    Nos,azon a szinten valóban sok noob-al fut össze az ember,akiket a tier op járművével le is lehet szépen mészárolni...
  • Maala
    Lol. Tényleg szörnyen rossz csapatokba rak be, hisz csak 0,6-al nagyobb a WRed az elmúlt 2 hónapban, mint idáig összesen. :D És a surviving rate is csak 42,8%. :D Ha nem öngyilkoskodsz, akkor túléled? :D
  • FosTalicskaa
    Muhahaa, mégegy noob hunter...
  • FosTalicskaa
    Majd a low accokkal nagyon gyakran trollkodni is kell szóval erre is kész a megoldás. Az már más kérdés, hogy ehhez már nagyon hardcore-nak kell lenni, hogy valaki tudatosan a vereségért játszon egy magasabb cél érdekében...

Mindenesetre erősen kétlem hogy lenne majd bárkinek kedve sumákolni. Kisebbek lesznek mint a századok, tehát hamarabb összejön a kellő mennyiségű ember és oda sem trollkodni mennek a népek. Jah, és elnézve a szabályokat, nem kicsit ESL kompatibilis az új játékmód...
  • madmanic
    http://wotlabs.net/eu/player/madmanic1978
  • Maala
    De ha külön 42/7 stat lesz, akkor egy idő után a piros accokkal menő lilák is csak lilákkal fognak harcolni... Vágoooood?
  • Maala
    Linkelhetnél egy accountnevet, mert kétlem az általad megadott értékeket, ha ennyiszer megöngyilkolod magad az első percben. Rofl.

---

Lefogadom, hogy a 42/7 "skill based matchmaking"-je annyi lesz, hogy a leader kiválasztja, milyen képességű közegben akar indulni, és akkor ott keres. :D
  • FosTalicskaa
    Vegyes csapatokat kell létrehozni. Feltölteni low accountokkal és máris bárkivel összekerülhetsz...
  • Pongyi
    Hát igen, ingame nevet még mindig nem kaptunk....
  • pointer4
    De pont azt írják, hogy skill alapján kapjuk majd csak az ellenfeleket.
    Lesz bent éjfélkor egy HAMI, meg egy valami 300 átlag effes csapat, és sose fogja bedobálni őket egymás ellen, mert nagy a skill beli különbség.
    Cserébe majd az átlag 1000 effes csapat mehet mind a kettővel, ha előkerül, felváltva :D

Persz olvastam, hogy nem eff alapján lesznek rangsorolva, hanem a 7/42 rendszerbeli teljesítmény alapján.
  • davidbog
    Jók ezek a google fordítós orosz szövegek. :D Ezt még érteni is lehet. Komolyabb szövegnél érdekes dolgokat hoz ki. Volt hogy a SABOT lövedéket fapapucsnak fordította, én meg csak néztem, hogy milyen fapapucs. De elgalább lefordította valahogy. Most is épp orosz szöveggel bíbelődök, vicces.
    De úgy néz ki megtaláltam ezt a harckocsit amire Serb azt mondta, hogy 152 mm-es löveggel szerelt IS-7 változat. Hát nem találta el. :D
  • JeffDunham
    Látod milyen ez a Poi... állandóan "kücüködik" mindenkivel... Egyszer már jól meg kéne verni! Ahelyett hogy megtanulna játszani, mindig itt szítja az indulatokat.
  • madmanic
    here we go again...
  • JeffDunham
    Na ja. Az biztos hogy párszor a f@sz rossz végére kerülsz.

Gondolj csak bele. Össze szedsz egy csapatot, és 10-ből 6-szor full lilák ellen dob, akik tényleg gyakorolni akarnak. Semmi esélyed, megunod, maradnak a jók, és ugyan az a 30 csapat fogja tolni minden nap.

Mondjuk az is igaz hogy aki már elért egy bizonyos szintet, mindig talál tréning partnereket.

No, majd elválik.
  • pointer4
    "fájdalom csak 1841 effi, 1824 WN7, 57,33 wr "

Ez full kamu, nincs neked csak 800 effed :D 49% WR
  • pointer4
    kíváncsi leszek erre a skill alapú besorolásra a csapatoknál :D
  • DarkHorSe
    5 korbol aztan lehet velemenyt alkotni :D
  • madmanic
    Véleményem szerint megtaláltad a tökéletes végszót...
  • Fefe82
    BAZDMEEEG megint kezdek ott tartani ,hogy vinyákolok az artyk miatt,most mentem 5 kört abból 4x min 3 db arty,és még ezek a patkányok kapnak buffot?
  • okosszöszi26
    történt valami a fegyverek pontosságával?
    csak mert ma az összes harckocsim fegyvere össze-vissza lődözött
    sokszor mintha direkt nem a célt akarná eltalálni a lövés
    eddig ennyire nem volt gáz a helyzet, de ma totál kikészített
  • Bee
    Kettőnk közül Te tűnsz frusztráltabbnak.

Ugye tudod, hogy ez nem verseny? Ha megnyugszol, a WoT-ot játéknak fogod fel, és nem itt vezeted le napi 10+ hozzászólásban a frusztrációdat, akkor mindenki nyer. Te is, én is, a fórum közössége is.

Kölcsönös. Emiatt vitatkozunk már két órája.
  • madmanic
    most, hogy kiadtad magadból jobb?

Ha azt mondom, hogy nyertél, befejezed?

CSak mert unlak.
  • bujcsik555
    Ez bármelyik, bármikor eladottra vonatkozik? Még a betas playerek amit kaptak Valentine eladtam kb első héten én hülye mert kellett a hely, azóta van annyi hely a garázsba mint állat de azóta is bűntudatom van hogy eladtam. Igaz hogy egy kalap fos volt, meg csúnya is, meg minden, de azért csak jól mutatna most a garázsba. Van rá esély hogy azt visszakaphatom? :D
  • madmanic
    te képzeld! t29 cel mentem, ketten maradtunk egy kv3 mal 6 ellen, ( mert a sok, általam nagyon tisztelt játékos, akiknek valamiért ez a csata nem sikerült, elhullott ) és lehoztuk!

AAAnnyira jó csata volt! Nekem volt 2 killem, a Kv3 nak 5, már csak az arty maradt, és írtam neki, hogy kilőheti, hogy meglegyen a top gun...

Mer' mad ma jó fej..

Tudod ilyen haditudósításokat miért nem írok? MERT EZ A NORMÁLIS.
  • JeffDunham
    Nagyon elsiklottunk a "Team Battle" felett. Igazi 7v7 gyakorlás ESL-re. Tuti azért csinálták hogy csapatokat "építgessünk", hogy mindig tele legyenek az ESL küzdelmek. Szerintem baromi jó dolog hogy ezt meglépték. Vagy csak én örülök ennek ennyire?!
  • Okmyx
    7/42:

- both teams will be balanced based on their members’ skill
    - skill will NOT be rated based on the new WG “personal rating”, but on separate (hidden and secret) “cybersports rating”, based only on this type of battle mode

Ha jól veszem ki mindenki nulláról indul majd és a 7/24 statja különálló lesz a többi stattól. Lesznek új accountok, és új Guiness rekord...
  • Bee
    Benji abbahagyta a játékot orvosi utasításra :D
  • Bee
    Melóhelyről írok, szóval nincs olyan sok időm, de megpróbáltam felnyitni a fórumtárs szemét; bár tudom, hogy felesleges időpazarlás volt. Pedig mennyivel szebb lenne a világ, ha mindenki felállna az asztalra... (gy.k.:Holt Költők Társasága)
  • Cseri0058
    újabb xp rekord a 110-el!
    1652xp!
    Replay
  • Zegi Norbi HUN
    Hát kár:( Azért köszi:)
  • Bee
    1. nem csodálkoznék, megnéztem az elmúlt napokat, nem véletlen a 90%-os megállapítás.
    2. nem címzed senkinek, csak spameled a kínodat a fórumba. Az eszmefuttatásod szerint emiatt figyelmen kívül hagyhatom őket. De mivel nincs címzett, akkor mindenki figyelmen kívül hagyhatja. Akkor minek csinálod? Kinek panaszkodsz? Az SG a feszültséglevezető fórumod?
    3. Te is tisztában vagy vele, hogy 1800 WN6 felett unikumnak számít a játékos (legalábbis benne van a top 1%-ban), felesleges az álszerénység. Ilyen stattal viszont már rengeteg sikerélményednek kell lennie, mégsem olvasok tőled sikerekről, jó körökről semmit.
    4. neked a játékban levő noobok szúrják a szemed, emiatt hőbörögsz folyton, nekem a fórumon az állandó rinya böki a csőröm. Ha Te megteheted, hogy itt üvöltöd világgá a fájdalmadat, akkor én is, hogy megjegyzést tegyek erre.
  • Toweliee
    Nem, egy eladott prémjárgányt tudsz visszaigényelni.
  • madmanic
    csak másfelet..

De a baszogassuk-madet-napot ünnepélyesen lezárom.

Most rászállhattok megint rentonra..
  • Zegi Norbi HUN
    Mindenkinek van egy lehetősége, hogy visszaigényelheti a prémium tanknak az árát?
    Mert a Pz IV Schmalturm nekem nagyon nem jön be:( Ablakon kidobott gold volt:(
  • NH3CL
    Mad most átment támadásba, mert védekezni nem tud ugyebár, az idézetek feketén/fehéren bizonyitják, hogy mad az überpro, aki úgy szerez 2k XP-t, hogy csak 3 percet tölt a játékban :D

Bocs, meghúzom magam meg amit még meg kell.

Benji hova lett?
  • JeffDunham
    Mi van ma? Mindenki zizi? Itt a hétvége, erre mindenki most készül ki?

Bee szépen összeszedted az idézeteket, látom te is piszkosul ráérsz.

Húúúúúú de várom már hogy hazaérjek...
  • DarkHorSe
    Kv-13 kivegezve, 65% winrate lett a vege, nagyon nem lett a kedvencem, hianyzott a 6todik erzek, nem valami nagy szam az agyu sem rajta, cserebe nagyon jo front armorom volt. Viszont ami kritikan aluli az az hogy minden masodik meccsen felrakja tier 9be, ott meg nem valami sokat er. Felve kezdek bele a t-43ba, szerintem azt meg jobban fogom utalni :D
  • JeffDunham
    "mi van ha" vagyis te adtad el, különben "nem én adtam el"-t írtál volna. Nem tudtam hogy vissza akarod venni és azért kell az összeg. Másrészt aki eladja a T34-et a bolond, azért ebben megegyezhetünk.