A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #265377 1. nem csodálkoznék, megnéztem az elmúlt napokat, nem véletlen a 90%-os megállapítás.
2. nem címzed senkinek, csak spameled a kínodat a fórumba. Az eszmefuttatásod szerint emiatt figyelmen kívül hagyhatom őket. De mivel nincs címzett, akkor mindenki figyelmen kívül hagyhatja. Akkor minek csinálod? Kinek panaszkodsz? Az SG a feszültséglevezető fórumod?
3. Te is tisztában vagy vele, hogy 1800 WN6 felett unikumnak számít a játékos (legalábbis benne van a top 1%-ban), felesleges az álszerénység. Ilyen stattal viszont már rengeteg sikerélményednek kell lennie, mégsem olvasok tőled sikerekről, jó körökről semmit.
4. neked a játékban levő noobok szúrják a szemed, emiatt hőbörögsz folyton, nekem a fórumon az állandó rinya böki a csőröm. Ha Te megteheted, hogy itt üvöltöd világgá a fájdalmadat, akkor én is, hogy megjegyzést tegyek erre.