418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #265729 Bezony, legyünk hálásak, hogy 10 percen belül 15-ször vagyunk alpári stílusban ledorongolva, mivel hogy meg mertük kérdezni, mik a terveik a játékkal a közeljövőben
-
Angelus1991ster #265728 Mi a francért kéne elvenni Hetzertől a 105 mm-s löveget? Egyszer sem voltam top a csatában. Tier 5-6 közé meg igen is kell (nekem). -
Toweliee #265727 Egyszer megcsináltam:
- Kézcsók, kártyával lehet fizetni? (Toweliee)
- Persze. (Pénztáros hölgy)
- Pikk ászból tud visszaadni? (Közben kipattintottam a kabátzsebből)
Nem arattam osztatlan sikert. -
A holnap kezdődő akcióban megéri megvenni a SU-100Y és SU-122-44 valamelyikét? Vagy várjak karácsonyig a még jobb akciókkal? -
pecaboy #265725 Milyen kár, hogy kreditért nem kapható. Vajon mit szólna hozzá a pénztáros csaj, ha megkérdezném tőle: "Aha, ezer forint - az kreditben mennyi? :) -
pecaboy #265724 Ne izélj már, én már rég megkezdtem a goldért... izé, forintért megvásárolt két üveg borovicska pusztítását. Nem kell ahhoz kocsmába menni :) -
Okmyx #265723 ja igen, és:
- SerB states that since this answering is not his duty but his free time, he considers it a relaxation
... -
Okmyx #265722 Igen, az ember azt várná, hogy határozott választ kap, hogy "igen így van", vagy egy határozott cáfolat, hogy "ez hülyeség/hülye a kérdező".
Marad az érzés, hogy "ezt már eldöntöttük, nem vitatéma", némi cinizmussal fűszerezve.
-
yossarianHUN #265721 Azért ez igazán SerB-s, hogy egy ilyen tök ártatlan kérdésre is parasztkodva kell válaszolni:) -
Okmyx #265720 Már nem sokáig lesz Hetzer howitzerrel, balance lesz. Utána marad a Matilda királynőnek T4-en.
- Q: “Will Hetzer lose its 105mm?” A: “How terrible…”
-
Bangaro #265719 Off:
BF 4 beta is kijött, de ez az origin még mindig egy rakás szar. Hatszor próbáltam belépni játékba nem sikerült. A felszerelést meg csak akkor menti el, ha belépsz multiba. Roppant izgalmas volt hatszor beállítani mindent. Jegeltem is egy időre. -
kesebaro #265718 köszönöm a segítőkész válaszokat ! :) -
aside #265717 Előre is bocs az off-ért
Megy a Panzer General online closed beta, lehet jelentkezni ha valakit érdekel.
Igen jól sikerült, súlyosan addiktív
PGonline -
nyomiarty #265716 Egy mai meccs a hetzerrel. 1600+ dmg t4-ben és 9 kill. Ha ez nem fun,akkor semmi,még ha vereség is lett a vége.
-
Bangaro #265715 Hát akkó brit med és amcsi heavy. -
Angelus1991ster #265714 Egyetértek nyomiarty-val: Hetzer, T18 páncélvadászok valóban ütősek. Főleg a T18. Ajánlom az IS-2-t és Type T-34 ( 1,9 mp-es töltésidővel verhetetlen ), tier1-ben pedig a Leichtraktort javaslom ( bár nem értem miért akadozik jobban a játék tier1-2 szinten mint a tier8-9-10-en ).
Továbbá, a T18 az a harckocsi amivel lazán dupla killrátát csinálsz ( nekem 144 csata / 319 kill ). De azért van a tier2-3-as meccsekben jó játékos, aki csak ezen a szinten nyomatja. Ezeket a harckocsikat statjavítónak hívom. Ha nem akarsz tökölni lövésekkel , és egy lövéssel akarod kiszedni az ellent akkor Hetzer és T18. A Hetzeren lévő 105 mm-es , ami több más járművön is elérhető ( VK3601H, StugIII, PZIV stb. ). De csak a Hetzeren van értelme. Egy kis ajánló a Hetzerhez: 'wotreplays.com/site/368121?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907' -
Angelus1991ster #265713 Egyetértek nyomiarty-val: Hetzer, T18 páncélvadászok valóban ütősek. Főleg a T18. Ajánlom az IS-2-t és Type T-34 ( 1,9 mp-es töltésidővel verhetetlen ), tier1-ben pedig a Leichtraktort javaslom ( bár nem értem miért akadozik jobban a játék tier1-2 szinten mint a tier8-9-10-en ).
Továbbá, a T18 az a harckocsi amivel lazán dupla killrátát csinálsz ( nekem 144 csata / 319 kill ). De azért van a tier2-3-as meccsekben jó játékos, aki csak ezen a szinten nyomatja. Ezeket a harckocsikat statjavítónak hívom. Ha nem akarsz tökölni lövésekkel , és egy lövéssel akarod kiszedni az ellent akkor Hetzer és T18. A Hetzeren lévő 105 mm-es , ami több más járművön is elérhető ( VK3601H, StugIII, PZIV stb. ). De csak a Hetzeren van értelme. Egy kis ajánló a Hetzerhez: wotreplays.com/site/368121?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907 -
De az Abszint volt :D -
kesebaro #265711 Abból lehet ajánlani :) -
Hidd el nekem, nem akarod látni ezt az embert 1,5l sör után :D Múltkor egy kicsit beszartam, mikor hasonló mennyiség mellett baltával kezdett rohangálni... -
Bangaro #265709 "Ezek vannak" mit jelent? Ebből lehet ajánlani vagy ezeket csináltad meg? -
AlucardHuN #265708
Ez komoly? -
nyomiarty #265707 No,akkor elmondom az én véleményemet pár tankról,így 30K csata után.Hátha segít,bár szigorúan csak saját ízlés,sokan nem fognak velem egyetérteni néhány részletben.
A játékosállomány jelenlegi színvonalát nézve,már szinte nem játszom randomban t6-nál magasabb tierekben.Ha mégis,akkor az obj.268 és a Foch155 a nyerő.Azokkal sokszor még egy gyengébb csapatban is le tudom hozni a meccset.A többi TD nekem túl lassú.Nagy medekkel nem mentem,így azokról nem tudok mit mondani.A heavyk közül nincs kimondott kedvencem.Amit nagyon gyűlölök az a sokak által kedvelt T110E5.Szánalmasan szarulmegy vele. :D
Mivel a fun tankokra kérdeztél rá,gondolom élvezni akarod a játékot,nem idegeskedni.Ezért ha rám hallgatsz,t4-5-6-ban tolod.Ott ha mindkét csapat full vörös,nagyokat lehet alkotni és bosszút állhat az ember a sok vörös idiotán akikmegkeserítik az életet a nagy tierekben.
Szerintem a legnagyobb fun tank a Hetzer és a KV1. (a KV1s is jó de sajnos nemsokára szétkapják,így azzal sokat már nem lehet funolni.) A még kisebbek közt egyértelműen a T18 a király.Igazi pedo TD :D. Jó még a t28 és a VK3001H is.
T7-8-ban is vannak jó tankok de ott már sokkal jobban függ az ember a csapat teljesítményétől,ezért ott már nem olyan nagy fun játszani.Ott már idegesítőek az idioták.
Persze ez csak az én egyéni véleményem,nyilván sokaknak más jön be,másképp látják.Ízlések és pofonok.... -
Másfél litykó még simán vállalható. -
Ma lecsusszant 1.5l sör, ma kihagyom a WoT-ot! :DDD Mindjárt megyek tovább kocsmába, további jó játékot néktek! :D -
Utállak! :D :D -
Pares #265703 Na... erre kíváncsi leszek... -
AlucardHuN #265702 Pontosan, Foxit is majdnem el is ragadta, de szerencsére eléggé kapaszkodik:/D Reklámban azon kívül amit mondtatok, mintha azt mondaná hogy játsz megfontolltan. Haha:D Tankjáték.hu -
Toweliee #265701 Mindenkinek más jön be. -
kesebaro #265700 Nem akarok úgy járni mint a kinai heavy-vel vagy a su-152. Ott leragadtam és inkább eladtam őket jah és még a centurion az sem jött be de gondoltam megkérdem az okosokat hátha mondanak valami jót
Az amcsi heavy-n gondolkozom de nincs kedvem menni az M3-lee vel elég volt kihúzni rajta a Shermant
-
nyomiarty #265699 Van egy rakás top tankod és hozzá 13K csata,közel 1600 effivel.Szerintem tudod te hogy mik itt a fun tankok. ;) -
Mé ne? :D Szomorú leszel? -
Okmyx #265697 - KV-1S nerf in 8.9 was cancelled: “We won’t nerf it, we will rebalance it completely” -
Ne szóljá' be :D -
Ahhoz képest, hogy múltkor elküldted a picsába azokat az embereket, akik megemlítették a WT-t... Majd utána a Ts-en is kifejtetted, hogy mekkora király vagy ezért...
Elég nagy öngól... -
kesebaro #265694 Sziasztok !
Már van 10db 10-es tankom és mindent kihúztam ami érdekelt. Szóval az lenne a kérdésem hogy melyik az az ág ami "fun" szóval amit még érdemes kihuzni?
ezek vannak: amcsi heavy és autoloader, francia td, brit med és heavy ág és a kínai ág. Nem a 10-es tank érdekel hanem a hozzá vezető út. -
Pares #265693 Terjed, mint a dögvész...
-
TomDantes #265692 Kerek 68 ! sebzést kellene csinálnom még, hogy megkapjam a jutalmat, vajon sikerül-e? A kérdés komoly, nem biztos hogy sikerül egy csata alatt. -
A magyar szinkronos olyan szánalmas -.- Főleg a végén az a felkiáltás... Wőőd of Tenksssz -
FosTalicskaa #265690 Már rosszul vagyok, ha meghallom azt a borgőzös kocsmatöltelék hangot, hogy: "~Dübörögjön az acél..." jujj, rémálom.