418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #265969 Nem bricsesz, hanem börcs ;) -
Nekem sem működik az xvm stat, sztem szerver gond lehet náluk, mert kora délután sem mutatott már semmit, pedig akkor még nem is hallottam erről a modról és nem is lett felrakva semmi. -
pecaboy #265967 Ha már KV-1S. Ebben a csatában voltunk rendesen - 14 darab szép szál 1S :) Akció van, na. Tiszta szkander volt az egész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nekem nem megy, kiírja, hogy "Damage Announceer configuration file missing.
Pedig minden ott van, ahol lennie kell. -
csoszi87 #265965 4330 lehetséges sebzés Kv1-el himmelsdoron halálúton.
Ellenfelek: Kv1s, Hellcat, Churchill7, Brich Gun, Kv1, Vk30.01.
Egyedül megtartottam.
-
yossarianHUN #265964 Bizony, nekem is földbe gyökerezett a lábam, de minden nap tanul valami újat az ember. -
Okmyx #265963 Ja és:
- regarding KV-1S: there is a variant of short-barrel 122mm derp KV-1S being introduced as a premium tank, but SerB states he might introduce it as a regular tank.
Tehát fizetős tank lesz akkor a 122-es változat (?) -
pecaboy #265962 Na, utánanéztem:
KV-1S = KV-1szkorosztnoj (= gyors) -
pecaboy #265961 Igen, de a "rebalance" nálam itt nerfet jelent :) Nehogy már még erősítsék is :D
(Amennyire tudom, történelmileg a KV-1S-t azért fejlesztették ki, hogy tudja tartani a tempót a T-34-ekkel. Tehát sokkal inkább egy játékbeli KV-13-ról volt szó, mintsem egy 122-essel felszerelt batárról.) -
pecaboy #265960 Én meg úgy tudom, némelyik damage panel mod okozza. Nekem is volt vagy 3x, rohadt idegesítő tud lenni - pláne, ha a célköröd se látszik tőle. -
Okmyx #265959 "Kövi patchben nerfelik."
Egyelőre nem tudni biztosat, SerB meg akarja tartani a 122-est mindenáron T6-ban is.
- KV-1S nerf in 8.9 was cancelled: “We won’t nerf it, we will rebalance it completely” -
Kínai heavyre lőttél - akkor csinálja azt hiszem. -
XVM csinál néha furcsaságokat. Mindig röhögtem amikor ts-en mondta valaki hogy felugrik egy nagy szám a monitorra... láttam screenshotokat is, de engem elkereüüült. Aztán egyszer csak bumm.. semmit nem piszkáltam, nem raktam új modot, és egyszercsak szétcseszte a tájképet egy nagy nyolcas... -
Okmyx #265956 Highwayen vízbe lehet fulladni? Olyet még nem láttam, az már mesterség. -
Gond nélkül működik. Nem felülre, hanem a chat ablakba írja a bekapott sebzéseket. Amit te lősz, simán működik a hitlogban. -
pecaboy #265954 Kitöröltem, mégse működik az xvm. Akkor nem ez a gond.
Valamelyik tank kilőhette az xvm modulomat...
Pedig ezen kívül semmit nem módosítottam. A csapattársak közül is jeleztek, hogy nekik megy. :/ -
Ezért kell behúzni őket a csőbe. Vagyis a híd elé. Elején előremenni egy kicsit, aztán mikor már jönnek, visszamenni.
T57-el múltkor 8 kill, 7,5k dmg jött össze így. Igaz, 1200 team dmg is mellé, mert noob is3 elkezdett célzás közben lökdösni.. Egy mellé, egy az e100 tornyának hátuljába ment miatta... A maradék kettő meg belé, aztán kitoltam az enemynek. Rohadna meg a büdös noobja. Aztán be a híd mögé, ezek meg csak jöttek. Én meg (kezdőtől nézve) elmentem jobb szélre, és kitáraztam, töltöttem, kitáraztam, oda-vissza cikázva hídfeljáró és jobb szél közt... Easy noob tactics. -
Most raktam be és még csak felül sem írt semmit, úgy pedig nehéz kiütnie az xvm-et :) -
Nekem sem. -
Ytar #265950 nekem nem -
csoszi87 #265949 Nem elég, hogy végig mögöttem jönnek.
Nem elég, hogy haszontalanak, mert egyedül 1 Valentine tankot lőttek ki, azt is én hagytam nekik, mert siettem a Kv-val.
Nem elég hogy befoglalják a bázist mikkor már csak 2 tank van hátra.
Még be is írják, hogy GG!
0 illetve 168 sebzés, valamint 50-50 foglalási pont van a nevük mellett.
191 és 322 xp járt nekik erre a nyertes csatára.
-
pecaboy #265948 Ez a received damage mod, amelyik jelöli, ki lőtt meg, szerintem üti az xvm-et :( -
Cyon #265947 Mai kedvenc köröm:
Wot replay -
TomDantes #265946 Óh igen, óh igen, ilyenkor szoktam hangosan mondani, hogy lőjjetek már ti hülyék, de nem hallják meg... -
És amikor lövés nélkül végig nézik fedezék mögül hogy szétlőnek. Aztán megindulnak egyesével(nagy ritkán együtt ami még bosszantóbb), hogy majd ők megmutatják. -
TomDantes #265944 Ja, kifelejtettem, amikor libasorban ,mennek meghalni a jó fedezékben lévő ellenfél felé, de ezzel szemben képesek befékezni három tier 8-as tank egy szerm csörcsillel szemben, és egymást sarkát taposva tolatnak...hihetetlen. -
yossarianHUN #265943 Na ez az... -
Én azt tapasztaltam, hogy ha vannak értelmesebbek akik bejönnek velem és le tudjuk őket nyomni, akkor lenyomjuk. Ha nem akkor egyedül vagy másodmagammal halok meg és jó sok idő eltelik amíg kijön a tankom egy vesztes jelentéssel. -
TomDantes #265941 Eh, mi ez ahhoz képest, amikor seggel! támadnak a csapatársaid. Amikor a mellettem álló Tigris rövid 105-össel és HE -vel lövöldözik. Amikor a tier 9-es ojjectum, át akarja lőni a vasúti töltést, és ezen nagy igyekezében azt sem veszi észre, hogy a díszes társaságot oldalba támadták, és a piros pötyök vele egy kockában vannak mégse fordul feléjük...
Amikor a zászlót kéne foglalni, veszítünk úgy ,hogy senki megy oda, csak az ellenfél, és két perc alatt vége.
Vagy Sacred Valley van, ott mindig szívás van.
Vagy a szokásos lemmingvonat, amire jobb inkább felszálni. Vagy Himmlesdorf, ahol a gyorsabb tankok elmennek kóborolni, a lassú tetvek megmásszák a hegyet. Vagy amikor egy pályán az összes TD helyen egy med tank áll, tőled meg elvárnák, hogy TD-vel rohanjál előre.
De a kedvencem amikor lökdös, és még belém is lő...
és persze, vanmagyar? Meg az ellenfélnél lévő magyar, aki szerint hacker vagyok és feljelent...
Vagy amikor 3 top tankunk mondjuk 4 percig AFK, majd hirtelen felébredenek, és mint Zrínyi kirontanak...egyenesen a halálba. Inkább megse mozdulnátok. -
yossarianHUN #265940 Nem-e?:D Én speciel nem tudok ilyen illúziókat táplálni. Tegnap Highwayen egy csóva 9-es kínai WZ-ben, top tankként végigücsörögte egy bázis melletti bokorban, a folyó feletti szirten a csatát. Ami ugye kb. 5 percig tartott, mivel minket támogatás híján pillanatok alatt eldöngetett a fenti dombos résznél a túlerő. Mikor végeztek velünk, és az ellenfél elővédje, egy hetes VK DB odaért a bázishoz, egyszer mellélőtt, majd a szikláról levetve magát megpróbálta lerammolni, aminek az lett a vége, hogy a VK 400 sebződéssel megúszta, a WZ meg háromnegyed HP-ról vízbe fojtotta magát.
Na az ilyesmi miatt nem játszom az elmúlt pár hónapban napi 2-3 csatánál többet. A játék egyik kisebb-nagyobb hibája se zavarna, ha nem lenne ennyire tűrhetetlenül ostoba a player-felhozatal.
Noha soha nem voltam egy nagy MMO-s, de korábban sosem hittem volna, hogy egy alapjában véve kifejezetten jó játékot mennyire tönkre tud vágni a játékosállomány. -
Oddball29 #265939 Ha jól emlékszem, a menetirány szerinti jobb oldala a sebezhetőbb a Tortoise-nak, ezért érdemes elforgatni jobbra 30-40 fokkal, és még mindig tudsz előre lőni vele. A test így AP ellen kb. védett, persze a kupolán ez sem segít. -
Szpecnyaz #265938 Dehogy mennek, eddig minden egyes alkalommal az volt, hogy átment 1 tank, instant halt, a maradék meg visszavonult fedezékbe. Aztán a maradék 10 perc úgy nézett ki mint a nyugati front 1916ban.
Nem tudom mitől jobb kempelni mint csiki csukis harcot vívni. -
Most jó lesz :D
-
Nem feltétlenül. Jöjjenek csak ők, aztán azokat lehet aprítani. Mindig jönnek, de ha mégse, akkor meg kell tolni körbe a másik oldalt és seggbe kapni őket. Szal nem kell kempelni, lehet menni körbe. Én azt tapasztaltam, h ez a taktika sokkal többször vezet győzelemhez, mint az, hogy menjünk át a hídon és nyomjuk le őket. Arty és hull down tankok kiszedhetnek mindenkit. Jó fedezék sincs ott. Olyan kevés tank meg úgyse megy oda, h egyből le lehessen őket nyomni. -
OFF:
Nem tudom, hogy hallottátok-e már, de szerintem egyszer érdemes végighallgatni.
ON: -
pecaboy #265934 Egy "vörös" hadsereg dehogynem :) -
Szpecnyaz #265933 Igazából iszonyat noob taktik az egész, mert senki se fog sebezni semmit. Ha meglátják hogy be van kempelve a base, akkor ők se lesznek olyan hülyék hogy a vágóhídra vonuljanak. -
pecaboy #265932 Igen, ez lenne a függőleges harc :) Van egy-két TD, meg pl. az M3, ami teljesen használhatatlan ilyenekre. -
Szpecnyaz #265931 Én 2588 átlag sebzéssel zártam a teknőst, a rekord sebzésem és XP-m is vele csináltam. Nekem bejött, bár a kupola az iszonyat fel tudott engem is húzni.
Szerintem érdemes vele hátul kempelni, hogy ne tudják lőni a kupoláját. Elég szar megoldás, de közelharcra tényleg alkalmatlan emiatt. -
Az volt ott is, 15 perc draw. Lőttem vagy 3-4-et? Az a vicc hogy ha akartam se tudtam volna átmenni, olyan profin blokkolták a hidat.