418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #266010 Nekem nagyon tetszik a DW2, a francia B1 is fun tank volt nálam, de ez még jobb, valami 57% a winratem vele, egy tarológép, csak forgatni kell, és feltankolni golddal, meg megvenni rá az amúgy elég drága felszereléseket és a jó legénységet. A Hetzer howitzerét közvetlen közelről pattogtatja, imádom amikor próbálkoznak. Nem egy csatát hoztam le vele úgy, hogy a végén egyedül maradtam 3-4 ellenféllel. Ráadásul tierkorlátos. Minden oldalról egyforma a páncélzata, és a 130 pen bőven elég a KV-k és Matildák ellen is. -
csoszi87 #266008 Nekem régi accomon volt PzB1-em.
Az fun volt!
Ennél is hasonlóra számítottam.
De ennél a hajamat tépem. -
AlucardHuN #266007 Megalkották vele a német B1-et, csak ez nagyobb meg papírabb, pz III löveggel. Német nehéztankot akarsz ami annyi ártatlan bolsevik harcos halálát okozta? Na akkor itt van ni, szívjál:D -
EmR3 #266006 Az indien nekem is tetszik, de a pta-t már lehet nem veszem meg. -
lexlutor #266005 idian nekem is van, de az elso tank amit inkabb abbahagytam, plane h utana a protorol en csak rosszat hallottam. lehet bennem a hiba. -
400V #266004 Szép képek, tetszenek. Ezért csak érdekesség számomra nem kell komolyan venni egyiket se mert én is tudok durvulni.Tetszik az az IS7 TD! 

Remélem jó lesz a spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem van Indi.-Pz. szerintem nagyon jó med. Egyik platoon társam azt mondja, a Leo. Proto. is király. -
lexlutor #266002 az utobbi idoben eleg nehez olyan uj tankot talalni ami eletkepes, kezdve az uj nemet med ag: indianpanzer, leopard proto, egeszen az uj orosz med agig, pl a43. -
csoszi87 #266001 Melyik marha fejlesztő lehetett az aki úgy gondolta, hogy a DW2-nek van létjogosultsága ebben a játékban?
Lassú, nincs páncélja, gyenge átütés, lassú célzás (hiába jó a rofja).
Nem csak, hogy nem élvezetes, de még a pénzt is viszi az aranylőszer miatt.
Mindezek mellé még xp-t is alig ad.
Még kb 10000 xp kell...
-
nemtudommivan #266000 Totál seggdebilek miatt 30%-os vagyok az újonnan vásárolt su100-al.
Kimegy a foglalókörből 95%-nál. Veszítünk
Prokhorovkán 2 tank kivételével mindenki a kezdőkörnél marad. Veszítünk.
Szaladnak mint a birkák közben lőnek a levegőbe. I_D_I_Ó_T_Á_K !
-
E-sport felállás, bajnokságokhoz. Max tier 8. 7 játékos, 42 tierpont. Erre írta hogy lehet hogy lesz 7/64 változtatott mód is, stb. -
Adjunktus #265998 " az álcaháló grafikus effekt lehetséges az új renderrel, de egyelőre nem lesz "
Azért az dobna a dolgon egy kicsit,hogy ha fölpattintom az álcát akkor a tankon megjelennek az álca cuccok!A háló,beletűzdelve lombokkal meg faágakkal.Menőn nézhetne ki. -
AlucardHuN #265997 Paper toronnyal kicsit talán könnyebb. Meg lehet hogy a gyorsat idézőjelbe kellet volna raknom:D -
Adjunktus #265996 Na engem valahol útközben megint elvittek az UFO-k!
Mi is ez a 7/42 ?
-
Engem tengap T110E3-ból szedett ki több száz méterről szemből 3 lövéssel egy HEAT-es Foch 155.
Ha nincs skill akkor pótolni kell valamivel sajnos. -
lexlutor #265994 e100 alappal megis hogy lesz gyors? :) -
lexlutor #265993 - mert etol gondolom kevesebb 122es lesz amjd tier6ban es kevesbe lesz op az agyu. teljesen logikus lepes. olyan wg-s megoldas:)))) -
OFF:
Dübörög az orosz propaganda gépezet.

ON: -
AlucardHuN #265991 WT E 100 teljesen ki lesz egyensúlyozva: táras lesz, de szar átütéssel és baromi hosszú újratöltésse. Továbbá "gyors" de minden hülye szétlövi:D
Kv-1s rebalance: több xp kell a 122 mm-es kifejlesztéséhez, cserébe stockon megkapják a t34/85 toplövegét:DDD -
lammaer #265990 "- Nem túl széles a képesség alapú MM szintkülönbsége."
Ők egy másik játékkal játszanak :D -
Forrás:http://wot-kpp.blogspot.hu/
Storm megerősíti: képesség alapú MM enm lesz normál csatákban.
- Nem túl széles a képesség alapú MM szintkülönbsége.
- Storm elmagyarázza, hogy az ütközési modell valójában 16 páncélcsoportból áll:
" 16 csoport 16 "vastagságú fajtájú" páncélt jelent, az azonos vastagságú részek a test és toronypáncél különböző részeiként rakhatók. Lánctalpak - 2 különböző páncélcsoport, test és minden rajta - 16 csoport, torony és minden rajta - még 16 csoport, köpeny - még 16 csoport, ágyú modul - különböző páncélcsoportok"
- A 0.9.0-ban lesz pár grafikai fejlesztés anélkül hogy nőne a gépigény, a fák és a fű átdolgozás alatt.
- Egyelőre a Neubaufahrzeug nem fog bekerülni (az ASAP videóban látható).
- A 7/42 csaták első verziójában nem lesz figyelembe véve a képesség amikor automata csapatválasztás lesz mivel mindenki 0 cybersport pontal kezd. Ennek kell majd kb. 2 hét.
- Egyelőre nem lesz hangüzenet moderálás a 7/42 módban.
- Lehetséges lesz az egész 7/42 csapatodat magadnak kiválasztani.
- Jelenleg 3 városi pályán dolgoznak
- A WT E-100 "teljesen kilesz egyensúlyozva" (nem úgy mint a Foch 155) ( CX: ... :) )
- a videokártyát legjobban leterhelő effektusok a növényzet, árnyék és látótávolság
- KV-1S nerf a 8.9-ben el lett törölve: "Nem fogjuk nerfelni, teljesen újraegyensúlyozzuk." - Az új cynersport osztályozásba belefog számítani a nyerési arány (7/42 csaták csak), ha hónapokkal azután fogsz játszani hogy bekerül akkor automatikusan kezdő szintre rak még akkor is ha unicum játékos vagy.
- Storm azt mondja, hogy a WT E-100 ágyúpajzs átüthető nehéz/TD 10es HE lövedékkel
- a 8.9-ben az IS-4 picit javítva lesz (SS: "hibák a páncélzatban" - kiváltképpen az elülső páncél szöge)
- Storm a roamingról: "Először teszt módban adjuk ki Roamingot, emglátjuk hogyan működik, mennyire terheli le a szerevreket és, hogy vannak-e rejtett hibák benne. Ez egy belső teszt lesz. Csak ez után beszélhetünk róla."
- nagyon egyszerű lesz csapatkapitánynak lenni a 7/42-ben, a kezelőfelület nagyon egyszerű
- A tiltólista nem lesz figyelembe véve a 7/42 csatánál amikor automata játékos keresés van.
- A képesség alapú MM elején csak "kis" különbséget néz de minél tovább kell várakozni annál nagyobb lesz a különbség amit beenged.
- Mountain Pass ütközet nem lesz most kivéve újradolgozásra
- Redshire újra lesz egyensújozva, Malinovka nem ("Az egyik legjobb pálya a játékban")
- Erlenberg-en kicsit több a "döntetlen" mint a többi pályán
- 7/42 módnak lehetnek változtatott módjai (pl. 7/64), a pont és megengedett osztályok/szintek függvényében
- a 7/42-ben elérhető pályák:: Lakesville, Abbey, Prokhorovka, Mines, Ruinberg, Steppes, Himmelsdorf, Ensk, Cliff
- lehet lesz egy 7/42 verzió 10es szintűeknek
- képesség alapú Mm nem jó ötlet? "Ha nem tetszik ez a mód, akkor ne játssz rajta, a normál csata nem megy sehová."
- Storm azt mondta gondoltak arra a 7/42 taktikákkor hogy egyik csapatban lesz 2 noob és a többi unicum lealázza az ellenfél csapatot akiket az MM automatikusan rakott be. A trollcsapatok nem fognak gondot okozni.
- a 7/42-ben, a döntetlen vereségnek számít mindkettő csapatnak
- Storm leszögezi, hogy a 7/42-ben a kisebb csapatok lényegesen hátrányban lesznek
- Storm azt is elmondja, hogy a 7/42 mód nincs kőbe vésve, lehet módosítva lesz, szóval nincsenek mindent verő felállások
- az álcaháló grafikus effekt lehetséges az új renderrel, de egyelőre nem lesz
- a 8.8 E50M kpeny hiba javítva lesz a 8.9-ben
- ESLO csaták külön játékon belüli módban? "Nem idén"
- nem lesznek új achievemntek a 7/42-höz amikor elkezdődik, később kerülnek be
- lesznek 7/42 bajnokságok a játékban, de nem egyszerre
- az új Northwest pálya nem olyan lesz mint a Tundra vagy a Highway
- az álcafaktor azért titkos mert így alakult (mármint, a múltbéli döntésekre alapul) - "valamint a paraméternek nincsenek számai, mert egy együttható"
- az "egyik jövendőbeli javításban", a középszintű artik buffolva lesznek
- 7/42 mód azért lett kiválasztva, mert azt használják a bajnokságokban
- az új városi pályák "variáltak" lesznek (Félig városos meg teljesen város)
- Egyelőre a csata előtt nem tudod milyen pályát kapsz a 7/42-ben. Ez később lesz berakva.
- Nem lesz "fog of war" (vagyis hogy nem látod alapból mivel van az ellenfél) a 7/42-ben.
- Lesz egy külön mechanizmus a versenyekhez a jövőben.
- Nincs tervben "long service" medál a régi accoknak.
- A 8.9-ben különböző buffot kapnak a rossz nyerési aránnyal rendelkező tankok
- Storm azt mondja hogy a hátrányos csapatok a 7/42-ben előnnyel rendelkeznek a normál csata csapatokhoz képest.
- SerB arra válaszolva hogy a War Thunder tankok versenytársa lesz-e a WoT-nak: "Egyelőre nem. Talán egy fél év múlva, ha közbe alszunk. Sok megoldásuk vitatható, de nem adok tippeket."
- A 0.9.0-ban "komoly változások" lesznek.
- A történelmi csaták és a garázs csaták elletek tolva, mert a fejlesztési prioritás "sajnos" a cybersportoknak kedvezett a szavazatok alapján SerB elmondása szerint.
- Dolgoznak a 30vs30 csatákon.
- Azért nem lett az E-50 T10 és a "turbopather" T9 eddig mert a játékosok hátsó sebességváltós E-50ért sírtak. De nem biztos hogy ez a változás meg fog történni.
- Egyelőre még mindig nincs elég adat a RU251ről.
- A 8.9-ben lesz másodperces újratöltés mutató. -
Arra adjon nekem vki magyarázatot, h T10 TD-ben (fos) miért használ vki goldot már a csata elején? Sajna az xvm néha megy, néha nem, szal nem tudom milyen playerek voltak. Mindenesetre rohadjon meg az ilyen. Nem elég, h op szar tdben ül, még golddal is lövöldözget? Nem elég neki a sima AP átütése? Egymás után 2 csatában volt fos és mindkettő golddal lövöldözött. Lassan igazat kell adnom R3ntonnak... -
AlucardHuN #265987 Nagyon furmányos az MM! Előző csata win tiger p-vel, következőben meg olyan idiótákhoz rakott be riunbergben, egy simán hozható csatában... bement mind a városba. Azért 3 felől védekezni én sem tudok... -
PiciPanzer #265986 Bocs az off-ért. -
PiciPanzer #265985 Nekem ez a nagy kedvencem:
-
Úristen tényleg, de régen,mintha ezt más színnel jelölte volna 
-
Krigare90 #265983 Hali. Tudna valaki lőni egy linket ahol meg lehet nézni az új német TD-ket? -
csoszi87 #265982 Első köröm DW2-vel.
Még 1 ekkora rakás szart.
19 arany lőszert használtam el. Fele még így is pattant.
Legalább elfogadható lett.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2013.10.05. 23:51:40
Jármű: Durchbruchswagen 2
Szerzett tapasztalat: 2 616 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 17 075
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
PiciPanzer #265981 Feljebb is ez van, csak ott isu, obj. 704, obj. 268 már kicsit ritkább. -
Nagy álmod teljesül, IS-4 frontját 8.9-ben kijavítják (állítólag). -
PiciPanzer #265979 Terveznek valami olyasmit, hogy több törzs variáns lehet majd egy tanknál, lehet, hogy ez tízesekhez is bekerül majd. -
Te noob, 789-et sebeztél a batetekbe, a 60 az a bírság, amit még levontak tőled. (XP) -
davidbog #265977 Igen a szokásos alsó-felső lemezes ékfront és ugyanúgy le van csapva a "válla" mint az IS-4-nek.
Ezek nem valószínű hogy bekerülnek. Talán egyszer az Object 705. Az IS-7 1945-ös verzióját akkor be lehetne ha a tier 10-es gépek fejleszthetőek lennének. Ez lenne az alap verzió a 130 mm S-26 löveggel a fejlesztett meg a mostani. -
Na,akkor most olyat mutatok,amin besírtok, nem elég,hogy pocsék napot zártam, a WG meglepett még ezzel a csodás körrel,is ,ahol állítólag team dmg-eltem, pedig szerintem marhára nem,de,hogy ne csak ilyen légből kapott dolog legyen,van replay is, ezen mégis hol van csapat sebzés?
:GABI vs WOT 0:1
Az meg a másik,hogy senkinek nem mentem neki, akkor mégis,hogy dmg-eltem volna 60-at vkibe?
Persze jelentésben sehol sincs feltüntetve az ominózus sebzés.
-
NapiEPenisReplay.
Extra magyar sírással! -
Kronos79 #265974 Talán az a gond, hogy letörölted. A Windows regben maradhattak dolgok, amik az újratelepítés során nem kerültek felülírásra, viszont összeakadnak a játékkal. Javaslom, hogy egy uninstall, reinstall párost nyomj neki! -
Nyilván a zipből oda tömörítette ki... -
csoszi87 #265972 Ohhh.
Köszi, hogy szóltál. -
pecaboy #265971 De másoknál működik. Játékban is írták, meg itt a fórumon is.
Eddig nekem is ment, ma kezdett el sz*rakodni.
"How terrible..." :) -
Nekem a 2 fájl itt van:
res_mods/0.8.8/scripts/client
És nem beljebb, mondjuk gui vagy mods mappában.