418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Ez az. Szoktam látni embereket akik manapság is jól tolják artyval. Ez gondolom azért van hogy casual józsik visszaüllhessenek az artyba. Vagy tőlem legyen egy kis buff de oldalanként MAX 2 legyen. Vagy ha túl sokan vannak, új battle mod: scouts vs arties:DDD
  • pecaboy
    Hummellel néha még most is érek el szép teljesítményeket, szóval még most sem használhatatlanok az artyk. Mi lesz itt, ha még buffot is kapnak...
  • Okmyx
    Hehe, ráadásul nem is régi ez a bejegyzés: 2013.09.21.
    Serb kissé ingerült lett a kérdéstől ("már sokszor elmondtam..."), ezért Storm válaszolt helyette "érdemben". Öröm az ürömben, hogy nem a szokásos "How terrible" jött válaszként.
  • patchaou
    Nekem teljesen természetes, hogy ha jön valami ami jobban tetszik, akkor otthagyjam a régit, amitől ráadásul már tele van a tököm és néha attól összerándul a gyomrom, ha az ikon fölé viszem az egeret :D
  • DarkHorSe
    Győzelem!
    Csata: Swamp 2013.10.06. 13:18:42
    Jármű: KV-1S
    Szerzett tapasztalat: 1 839
    Szerzett kredit: 115 721
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védő, Radley-Walters medál

nem imba :D
  • patchaou
    Húzz ké még 4-5 10-est és simán lesz kedved itthagyni XD
  • AlucardHuN
    Nekem annyira t6-7-8ban nem hiányoznak az artyk... inkább baszogok Su 152, At sorozat, Jp-k ferdik stb ellen minthogy legyen megint 3-4 faszverő akik láncollnak, szétbasszák a modulokat meg koncentrállt tűzzel az első spottal hazavágják a játékot. A td legalább "kézzelfogható" (persze ha nem kerekerdő közepén campel amit amúgy az arty is megcsinál)
  • Bangaro
    Ez volt a legjobb vicc a mai napon. Köszi.
  • Nohab
  • csoszi87
    Ők is számolnak valamennyi visszaeséssel.
    Biztosan sokan kipróbálják majd, és biztos lesz olyan, akinek az majd jobban tetszik. Ez így van rendjén.
    Viszont amit írtál, hogy akinek van több 10es tankja az nehezebben hagyja majd ott a WOT-ot, hogy megint a 0ról induljon, az teljesen igaz.
    Akik gyengébb játékosok, és 1 10es tankot tudtak elérni 4000 csata alatt, nos... szerintem ők se nagyon fognak még 4000 csatát menni hogy meglegyen nekik még 1x az IS7.
    Historical Battle: szerintem köv év elején meglesz itt is. Hogy még kevesebb veszteséggel számoljon a WG.
    Ezért is írtam, hogy nem lesz egyszerű dolga a WT-nek, hiába nyáladzik 5-6 percenként itt valaki.
  • Okmyx
    Szerintem ők maguk se tudják még, hogy mi legyen, egy biztos: pénzt lehet csinálni belőle, tehát valamit ügyködnek. Majd elválik. Egyszer már írták, hogy a "KV-1S nerf in 8.9 cancelled", lehet, hogy pont ezért.

- regarding KV-1S: there is a variant of short-barrel 122mm derp KV-1S being introduced as a premium tank, but SerB states he might introduce it as a regular tank
  • Okmyx
    A warpack csalásról senki nem tud érdemben bizonyítékot szolgáltatni, hogy működik, csak néhány ezeréves youtube video van fent róla (hitelessége erősen kétséges).
    Silentstalkerék májusban kipróbálták (már rég volt! azóta ezer patch, változás történt) és akkor megállapították, hogy működik a dolog, de nem a resmods mappába pakol kliensoldali modként, hanem külön .dll-be a wot.exéhez. Ami ugye hamarbukta. Mellé kaptak kevéske vírust, trójait, és malware programokat az orosz programozózseniktől.
    Arról nem is szólva, hogy elképzelheted, hogy hogyan bizonyítod be, hogy prémium user vagy. No igen, én is kiadnám a fiókomhoz kapcsolódó adatokat.
    Szóval azért akárhogy is nézem ez eddig se volt és nem is lesz soha "hűdeterjedő", "minden noob ezt használja" hack. A bukás ráadásul permaban elég hamar, lehet kezdeni új accounttal T2-T3ban, T8-10 tankjait senki nem fogja kockáztatni.
    Persze elhiszem, hogy valaki ismer olyat akinek a barátjának unokatestvére feleségül vette a moszkvai nagykövetség egyik asszisztensét, és ott az orosz családban a kis 8 éves Szása használja ezt és ezért überpro és mindenkit aláz, szóval mások a tapasztalatai, készséggel elfogadom.
  • 400V
    KV1S lesz prémium 122mm U11 löveggel és teszik így be akinek megvan? Olvastam én is ezt de nem tudtam értelmezni.
  • Okmyx
    Javul-gat. Lassan.

-Az arty buff csak T4-T7-et érinti tudtommal, ott se minden artyt (pld. brit ágon egyelőre nem lesz változás) és lényegében az aim time csökkentésére és a shell velocity (lövedékgyorsaság) növelésére korlátozódik. Magas tierben nem lesz változtatás, ott maradnak a TDk artyk helyett, a kicsikben meg eddig nem volt olyan gond a TD mennyiség.

-A KV-1S 122-es ágyúval egy külön prémium tank lesz T6-on úgy néz ki (lásd tegnapi infok). Sokan fogják megvenni (lesz bevétel, biztos vaskos ára is lesz), tehát marad az OPság, csak fizesd meg. A többieknek ott a 85-ös ágyú, ettől még a KV-1S nem lesz "szar".

A svéd mozdony meg királyság
  • Roger6
    Régebbi project. Sajnos a zene félúton leáll, többször is próbáltam orvosolni, de nem sikerült. Két siemkával találkoztam. Mindegyik kiváló teljesítményt nyújtott, érdemes megnézni, hogy halálozik el az első siemka.

Ha nem lenne jó a videó: link

• TomDantes
    Ki egyensúlyozni nehéz dolog, az szintén hogy mindenkinek megfeleljen. Sőt ez lehetetlen feladat. Van akinek úgy se felel meg. Állítgatják, ez van.
  • 400V
    Mezei nem átlagos. A játékosok 60-70% a vérvörös noob. Nekik van írva a játék nem azoknak akik röhögve kihúznak egy tier 10 est.Sztem tier 9 be prémium számla nélkül tuti nem húznád sokáig ha csak tier 9 el kéne játszanod és semmivel nem farmolhatsz kreditet hogy letartsd. Ezen lenne a lényeg hogy szenvedj egészen tier 10 ig utána élvezd a szenvedés gyümölcsét.
  • madmanic
    akkor a barakkban kattints az üres helyre, ott van, hogy legénység toborzása, a legördülő menükben ki tudod választani a nemzetet a tanktípust milyen legényt szeretnél, stb.
  • lexlutor
    en anno sem sirtam amikor sok volt oldalankent. csak azt jeleztem, h kar abba ringatni magad, h ez igy is fog maradni.
  • Nohab
    - ezek a küldik, amit említettél (kurva mód meglehet tőlük gazdagondi)
    - vesztes csatában medált szerzel, akkor kompenzációt kapsz
    - WP-s prémium szerzés (igaz az elsődleges célja az emberek odacsalogatása)
    - arty nerf
    - goldot kaphattak azok, akik a nerf után eladták az SP-t (Type 59 esetében szó sem volt róla)
    - az eventeknél arra is ráálltak, hogy nem csak az kap bónuszt, akinek XY tankja van, hanem az is, aki kilövi azokat
    - ez a múltkori 15 éves évfordulós cucc is jó volt (igaz lófaszt se nyertem :D)
    - tank eladásnál biztonsági kód (sokakat megszopatott már a részeg énje)

És a közeljövőben meg fognak változni:
    - skill alapu leosztás a 7/42-ben
    - garage battle a 7/42-ben
    - op shitek nerfelése (van KV-1S-em)
    - némi optimalizálás a növényzet terén (gyenge gépnél nagyon érezni, hogy megfogják a gépet)

Igaz sok fasság van még a játékban, de azért javul.
  • mijki
    "Egy mezei játékosnak tier 9 is megeröltető."

Azért ezt nem hiszem...az M103 állat, E75 jó, a T-54-re meg lassan kezdek ráérezni. Nem szenvedés szerintem a T9.
  • TomDantes
    Lehet, hogy jön egy kis buff némelyik arty-nak, jaj már. Sírás-rívás brühühü.
  • Okmyx
    SerB éppen tegnap fejezte ki szerény véleményét ezzel (márhogy a WT szebben néz ki) kapcsolatban:

- SerB, when asked why World of Tanks looks so terrible compared to War Thunder tanks: “How terrible. Demo-version, barely working on i7 with – if I noticed correctly – “bricks” instead of damage models is naturally better.” and “The old principle ‘grass is greener on the other side’ works for Gaijin, that has to be taken into account.”
  • ikarus44
    Helyesbítek: maga a barakk van, csak az üres.
  • lexlutor
    a kov patch-notesban mar jon egy kis buff nekik, mert sikerult gyakorlatilag kinyirni azt az agat.

mert szokas szerint ennyire futotta. de legalabb lett helyette oldalnkent 8 td.
  • 400V
    Csak egy ötlet. Magamból kiindúlva nem azért játszok hogy tier 8 ba megrekedjek aztán ilyen max nullás körökkel vígasztaljam magam hogy a tier 9 meg 10 százszor szarabb. Ott lenne a tudat hogy toljad tier 10 ig mert utána ingyenes. Most mi van? Toljad tier 10 ig majd toljad még többet hogy eltudd tartani. Olyan mint a lutri, azt se tudod hogy most bemész jókkal kerülsz össze vagy sem. Ha ingyenes lenne szted kit érdekelne? Amíg low tierbe vagy fizetned kell. Tök érthető, a vége a lényeg. Egy mezei játékosnak tier 9 is megeröltető.
  • lexlutor
    a hivatalos eu oldalon megjeleno akciokrol beszelek, mint most hetvegen is. kiraktak h su100y 30%-al olcsobb, aztan kiderult h mindenhol mashol 50%. ehhez baromira semmi koze nincs a magyar fordito csapatnak.
  • TomDantes
    Az átlagjátkosnak az a fontosabb, hogy kitudjalőni a T34-est a Tigrisével. Ahol ez könnyebben megy, azt választja.
  • Okmyx
    Van többmag-támogatás:

- multicore support? SerB: “I said it many times, there already is such a thing” – later, Storm explains more: “The game already uses multicore support, it uses two cores. According to the statistics we collected, roughly 70 percent of all players have a processor with one or two cores. Cores 3 and 4 will be used, when we introduce client physics. By the way, this doesn’t reduce the importance of the video card. For example when I switched Nvidia 550Ti for 660Ti at home, I had the possibility to play on higher settings with the same performance.”
  • TomDantes
    -arty nerf? Nem pozitív változás? Szerintem eléggé.
  • lexlutor
    lehet neked nem annyira lenyeges a grafika, de szerintem egy atlagjatekosnal, aki csak potyogni megy fel, sokat fog nyomni. es itt a wotnal, igenis regota kuszkodnek evvel.
  • 400V
    Arról nem ők tehetnek hanem a magyar fordító csapat. Ők dolgoznak a WG nek és őket ugráltatják mindenért ha csak egy apró dolgot átakarnak írni.
  • yossarianHUN
    És mégis ki maradna low és mid tierben?
  • Pares
    Nekem az E50M kivételével megvan mindkét med ág. Indient én is szerettem, amìg nem lett meg a Panther II, ami szerintem sokkal jobb nála. Leo proto egy használhatatlan hulladék amíg nem szerzed meg rá a nagy ágyút, ami eltart egy darabig. Viszont megéri a grindet, mert a Leo 1 meg nagyon jó.
  • 400V
    Mondjuk tier 10 ben mivel egy két tankra kell modult fejleszteni, ha elit lenne ingyen játszhatnál vele max a prémium lőszer kerülne kreditbe/aranyba. Egyikkel se termelsz hasznot csak a kreditet zabálja. Hatalmas húzás lenne.
  • lexlutor
    nem kotozkodesbol , de mire gondolsz pozitiv valtozas alatt?
    - kihoztak az event feluletet, ez tenyleg jo, de meg mindig sokszor nem oylan mint kene.
    - az uj napi 250k akciok? ez csak arra jo, h konnyebben jut elore acasual plyer magasszintre.
    - igeret hegyek? az mindig megvolt, kb alig lett meg valami, ami fontos is lenne.
    - a stilus: az alap, lekezelo es taplo: serb kommentjei, a szatlinos felirat, stb

+ fel eve nem kepesek jol kiirni egy rohad hetvegi akciot az eu szerveren!
  • 400V
    Azért van az hogy ha T54 variáns medium tankal játszol és ha kifogsz egy idióta hit zone modos noobot két három lövésből felgyújt. Nagyon kóser. Ha meg lenne integrity check a játékban jó páran leblokkolnának alap játékkal nem tudnának egy métert se megtenni.
  • TomDantes
    Azért ez a piac vesztés nem olyan egyszerű. Sokan, akik már most sem WoT-oznak, mert a WT -re várnak, hát ők nem veszteség. Ők a WT nem árkád részével fognak játszani, ami realisztikusabb, stb.
    A veszteség azok akik a WT árkád részébe mennek át, és nem jönnek vissza. No de, miben lehet más, egy másik árkádos tankos játék? Szebb grafika? Ez engem nem csábít. Reálisabb? Miben? A tüzérségben? Hát az igen vicces volt a videó alapján. Nincs HP? Ízlés kérdése. Járművek? Abból, ebben van többféle. Nagyobb pályák? Na igen, ez már valami, de azok itt is lesznek elvileg. Láthatósági rendszer, lepattanások, célzás, sebzés, sérülés modell, ezeket meg nem lehet előre tudni milyen lesz.Játékos állomány, az árkádos részben egyforma.
    A WoT-nak annyit kell tennie, hogy a WT árkdos részénél nyújtson többet, és csábítsa vissza az embereket.

Személyes vélemény: komoly dolgot kell letennie a konkurenciának az asztalra, már csak azért, mert nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem. Nagy dolgot kell felmutatni, hogy legyen kedvem.
  • yossarianHUN
    Még mindig csak a többmag-támogatás kéne, és a problémák 80%-a megoldódna. Ez azért elég putri, hogy egy ilyen triviális dolgot a mai napig nem sikerült implementálni a játékba.
  • 400V
    Linkeltem egy rakás TD t amin 203mm es löveg van meg 180 mm es. Az a baj így hogy kéri egy két ember nem lesz betéve.