418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Sajnos azzal a pályával az a gond,hogy az egyik csapat hamarabb képes elérni egy olyan kritikus pontot ahonnan agyaggalamblövészetet tud rendezni minimális vesztességgel hulldown tankokkal.Azt nem mondom,hogy soha nem megyek át a hídon,mert vannak olyan tankok amelyekkel elég szépen lehet szögbe kitolatva lövöldözni( nekem az ST-1 ilyen),de ahhoz 1-2-3 tank kevés,több meg nem fér el,így simán szétkapnak 3 irányból minimum+arty,ha van.A basecamp ebben az esetben egyszerű taktikai húzás.Ott kényszeríted az ellenfelet harcra,ahol neked kényelmesebb és valljuk be ez csak ezen a térképen a saját bázis.A többi térképen normál módban a basecamp általában bukta,mert mindenki nem marad a bázison.
  • Szpecnyaz
    Mozgékony tankkal nyilván azt csinálom. De mondjuk egy E3al vagy E100al?
    Azokkal nem igen van idő arra hogy visszaforduljak és körbemenjek a mapon.
  • Bangaro
    dzsidzsi
  • Maala
    Ne viccelj már. Ha tudod, hogy az enemy várakozni fog egy helyen, te mégis odamész, és szétlöveted magad? Hadd campeljenek. Hisz tudod, hol vannak, szépen elmész középre, vagy a távolabbi végére, és szarrá lövöd őket seggből.

Amelyik enemy meg nem ezt csinálja a hídnál campelés ellen, az magára vessen, ha kikap.
  • Szpecnyaz
    Meg mellesleg, ennyi erővel, a legtöbb mapon nem érdemes elhagyni a bázist se. Elvégre majd csak jön egyszer az enemy, mi meg ne menjünk sehová, mert majd jól szétlőnek.
  • Szpecnyaz
    Csak szimplán ez az egyik leggusztustalanabb játékstílus ami létezik. Ülni egy bokorban 10 percig, aztán szétlőni azt a szerencsétlent aki támadással próbálkozik. Persze megértem, hogy nem mindenkinek van meg a kellő skill a face to face harchoz.
  • Maala
    A type nem vett észre, pedig pár 100 méterre voltam tőle... Azért csak -15% az ellen látótávjára alapból... Punciszűkítőre meg nincs pénz, úgyhogy marad ez. :) Majd TX-ként megkapja egyszer. Bino meg 380-as látótávra... Meeh.
  • Oddball29
    Ér azon a batár dögön a háló valamit?
  • Count Adyn
    Marha jó az a tank, én képes volamt a proto ágyuval kihuzni az e4 et mondjuk, de még úgy is élmény volt hulldownból mészárolni a lemmingeket:)
  • rahotep
    oké...már összezavarodtam,aludnom kéne,de holnap estig melózok és beszélem ki a hülyéket a fejemből itt nektek! lol
  • Maala
    NapiEPenis

T30, 8625 dmg, Kolobanov (capelés nélkül). Ja, és win.

Most először éreztem azt, hogy volt haszna a 2k környi T34-ezésnek ennél a tanknál. :D
  • AlucardHuN
    Jó, hát a félistenek odalőnek kettőt és tiszta a terep Meg meglátja az enemy a lila színt és összefossák magukat Najó viccet félretéve, az is kivitelezhető de én ha már hulldown tankot, vagy bármi olyat látok amivel ott komoly bajunk lesz inkább már én is írom. Csak az a baj hogy néha csak 1-2 ember fogja fel ez mire jó aztán naívan bemennek és a T29-T34-T28 Proto, Ferdi és sorolhatnám tankok röhögve szétszedik őket. Még pontos tankkal is kurva nehéz egy t29 kupolát ellőni, akkor egy IS mit csináll? HE-t tölt vagy foglalkozik azokkal akik oldalt jönnek. Aztán elvérzik a csapat és megy esetlega noobozás. Kezdetben én is furcsálltam mire jó ez, és asszem az első ilyet be is szoptuk, de utóbbi időkben Tiger P-vel masszívan védek ott, máskor meg JP-vel húztam be a macit a málnásba.
  • PiciPanzer
    Fordítva, mint a #266178 ban írtad.
    "Az észlelési távolság fixen maximum 500 méter, míg a látótávolság akár 700 méternél több is lehet."
  • PiciPanzer
    Most nézem, hogy elkéstem az okoskodásommal.
  • rahotep
  • PiciPanzer
    Az érlelési távolság kör alakú és max 500m, a látótávolság négyzet alapú, amiknek a középpontjában te állsz. Ezért a látótáv, ha a spottolt nmy a négyzeted csúcsában van akkor 707.1m, ha a négyzeted oldalának felezőpontjában, akkor 500m.
  • popey8
    Én is ezt mondtam, de csak legyintett rá Szpec:)
  • GabeE3e
    70%-os winratem volt, aztán elmentem egyet CW-zni, és azóta 7-et játszottam mind lose, komolyan nem értettem,és akkor felnéztem EU2,-elfelejtettem cw után visszalépni Eu1-re, szóval inkább azt ajánlom,mint a 2-es szervert.
  • rahotep
    +1
  • AlucardHuN
    Talán mert nem mindenkinek van kedve szétlövetni magát hulldown tankok által. Ott viszont könnyen meg lehet fogni őket.
  • FosTalicskaa
    500 méter az észlelési távolság és ha jól tudom 700 méter a max látótávolság, e felett már a felspotolt enemyt sem fogod látni. A két fogalom között azért van egy óriási különbség amit nem érdemes keverni.
  • rahotep
    ...és bármilyen furcsa 90%-ban megnyerhető így.
  • Szpecnyaz
    Igen. Egy okos kijelenti hogy "dont cross the bridge, just def". És kezdődik a kemp.
  • GabeE3e
    Újabban Pearl Riveren az a módi,hogy nem jönnek át a hídon?
  • yossarianHUN
    Igen, közben belegondoltam:)
  • rahotep

Kép lemaradt..
  • rahotep

Nagyjából így modellezhető,tedd magad a középpontba!
  • yossarianHUN
    Ja hogy átló... Alapvető geometria, lassan lehet hogy aludni kéne:D
  • rahotep
    Látótávolság és észlelési távolság részletesen:itt
  • yossarianHUN
    No mi a fene? Akkor a minimap mod hogy működik? Az egész életem hazugság
  • Fefe82

Persze kurva kinai kibaszta a számot,de ott a célkör jobb felső sarka !Ha nem értettem ezt a mondókát is félre
  • rahotep
  • rahotep
    Oké! Igaz! Nem néztem meg az átlót...707m a maximum elméleti észlelési távolság.A Látótávolság van 500m-en maxolva.
  • Fefe82
    akkor screent kell hogy vadásszak :)
  • Fefe82
    El ahllufon ha csak a tulodalra átlősz az min 500 M
  • yossarianHUN
    Pedig tényleg 500 méter a max látótáv, még ha mások spottolnak neked, akkor is. E fölé még távcsövekkel se lehet menni. Locastans minimap mod direkt húz egy négyzetet köréd, az az 500 méteres határ, azon kívül hiába van felspottolva az ellen, nem látod.
  • nyomiarty
    EZ MI ?????????

30K csata után ma először kiléptem a csata első pillanatában.Full t7 csatában egyedüli t5-ként ezzel az ágyúval. :D

• Fefe82
    Nem nem...Néztem már én is 550 körüli messze és löttem is !De lehet messzebbre is már!
  • Toweliee
    A saját látótávod? Mert ha spotolnak neked akkor messzebre is ellátsz. Jimbo crosshait modot használok, ezért jegyeztem meg.
  • rahotep
    Az elég érdekes lehetett...mivel addig nem látsz el! Max látótáv ha jól emlékszem 445méter,ha a kutya macskát eszik akkor is!beszélnek 500méterről is,de az már nagyon a maximum!