418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #266410 Csak egy tanács.Addig ne fejleszd ki a kövi td-t(su 122-54) amíg nem lesz elegendő free xp-t a nagy stukkerra.Mert kurva nagy szenvedés lesz 21x pennel rohangálni 10-esek közt td-vel.Az arany lőszere meg vicc. -
enncsibaba #266409 De ha már vettem a fáradtságot és bejelentkeztem feldobok egy kérdést is.
Jelenleg legénységet húzok a KTben és a T32ben is. El szeretném kezdeni a 4. skillt tier9 elött. A T32 csalódás a T29 után, a KT hol isten hol ördög. Jelenleg egy tízes ágra van mani, ki mit ajánl? Az E5-ben nem bízok a puskája miatt az E100ra meg szoktátok mondani, hogy csak a gold -
enncsibaba #266408 "330 átlag tp-re, összes csatámból kiátlagolva csatánként ezer átlagsebzésre meg 1 kilőtt tankra csatánként tehát ezer csatára számolva 1millió sebzés és ezer kilött tankra átlagban van 1100 effem. azt bátran merem állítani hogy 1300-1400 felett a nyomorék hackerek vannak csak és kizárólag..."
Nekem is ennyi 14k csata után.
Viszont: átlag fps-em 10-12 pingem napszaktól függően 60-999. Több fps-el (használható sniper nézettel...) ill. stabil pinggel minimum 1-1,5 sebzésem lenne csatánként. 3 duplomával ki tudod számolni, hogy az menni... Átlag tierem 6,5 körül van.
Ja, még 1: a legtöbb tanknak nem ismerem a weakspotjait, oda lövök ami kiáll meg ahol green a célkereszt :D -
bigmano #266407 LoL...ez az a topik ahol minden 3-ik hozzászólást le kell nyitnom.
Látom volt ismét egy önjelölt félisten! -
madmanic #266406 Arty a városban... A rof ját nerfelni kellene.. -
Thoryne #266405 Imádnám ezt a tankot (SU-101), ha nem állandóan T10-be pakolna, vagy nem ilyen csapattársakat kapnék velük:
(Gyönyörű sarokharcosok A0-ban...)
-
Szpecnyaz #266404 Mire megcsinálsz több diplomát, simán írsz annyi beadandót, esszét, szakdogát stb hogy zsigerből tudjál normálisan írni. Meg a 180as IQ-hoz társul elég műveltség olvasásból stb, ami szintén segíti az előbb említett dolgot. -
Azért egy klasszikus csodabogár nem feltétlenül fog azzal törődni, hogy hogyan adja elő megszállottságának tárgyát a külvilágnak.
Persze esetünkben erről szó sincsen. -
Kicsit durci lett,hogy kilőttem.
-
Megkövetlek, azóta én is észrevettem. :) -
Szpecnyaz #266400 Am valaki nem tudja hogy mikor jön a ki a pattanékony hack új verziója?
-
Szpecnyaz #266399 Bakker, nem olvastam este fórumot és miből maradtam ki :D.
Am nálam is az szúrt szemet nála, hogy több diplomás létére nem tud normálisan írni. Én a hozzá képest szerénynek mondható 1 diplomámmal képes vagyok rá, akkor már 180as IQ és több diploma mellett illene ismerni a mondat végi és közbeni írásjeleket, tagolást.
Vagy kitudja, lehet van neki egy BA és egy MA diploma mondjuk ruhatár büfé szakból (inkább nem írok szakot, hátha valaki magra veszi xd). Ami igaz hogy effektíve 1nek felel meg, de ő erre hivatkozik :D. -
Tessék Maala:
-
Bee #266397 Én hiszek neked! A több diplomás emberek nyilvánvalóan sokat olvasnak, és hamar megtanulják, hogy az írásjelek után szóközt kell tenni. Továbbá a mondatokat nagybetűvel kezdik. De a kiugróan magas intelligencia-hányadossal megáldott emberek nyilván nem követik a többség által betartott szabályokat, írhatnak csapnivalóan és fogalmazhatnak pongyolán. Hisz ki ítélné el őket érte?
Azt is elhiszem, hogy tanultál pszichológiát. Nyilvánvaló tény, hogy az ilyen kinyilatkoztatás, mint a kisebbségi érzés (szaknyelven önértékelési zavar vagy kisebbségi komplexus, bár ezt nyilván sokkal jobban tudod nálam), megadja azt a tekintélyt, aminek segítségével fölénk, a plebs fölé helyezed magad. Mert a földi halandók fel kell, hogy nézzenek rád, ugye?
Az igazság azonban az, hogy rosszul játszod a szereped. Egy váltóőr talán el tudja játszani, hogy jól ért az ívhegesztéshez, de azt már nagyon nehezen, hogy otthon van a neurológiában. Ehhez hiányzik a tanultsága és a stílusa. Amit te itt előadtál, abból egyszerűen kikövetkeztethető, hogy a 14. életévedet sem töltötted még be. Ebben a korban még sok minden fehér és fekete, később fogod árnyaltabban látni a világot. Az intelligenciádra egyszerű következtetni a hozzászólásaidból, erre máskor jobban ügyelj. -
Ma vettem, IMÁDOM! T34 egy időre elfelejtve, ezzel ÉLVEZET játszani! 

-
Mer' te is csíter vagy, pfejj! 
-
Pares #266394 -
kHares #266393 Értem hogy trollkodni jöttél ide, azt is elfogadom hogy "magas intelligencia hányadosod" veri a plafont. Viszont a még sikeresebb troll életmódhoz keress már rá a mondat eleji nagybetűre, nagyon bántja a szemem, köszönöm.
Ja, az én effim/wn6/wn7/wn8-om nagyobb muhahaha. -
Jó lesz az az íkú 80-nak is :) Eszembe jutott róla az egyik srác a lépcsőházunkból. Egyszer Ő is is kinyilatkoztatott :
"Lehet hogy nem látszik rajtam, de megmérték az IQ-mat és 85%-os"
Kurva nehéz volt megállni hogy ne röhögjem pofán XD -
Feldobtad a napom, kapsz egy pluszt. 
-
diegho #266390 Most trollkodni van kedvem szóval...
Zsenikém azt magyarázd el a kurvanagy IQ-d miért csak 1k eff-re elég egy olyan játékban, ahol az ég világon semmi másra nincs szükséged, csak gyors helyzetfelismerésre, ami pedig az intelligenciából adódik?! Ezen azért gondolkozz el, mert lehet jó anyád azt mondta neked, hogy jól van kisfiam te vagy a legjobb, legszebb, legokosabb és ezt te ezt el is hiszed neki, mi viszont tudjuk, hogy bizony hazudott, nem is kicsit.
(már régen jártam erre, de látom pont a legjobbkor tévedtem ide, bár lehet most már minden napra jut egy hozzád hasonló agyoniskolázott buta rinyagép)
Természetesen az összes offline versenyen játszó 2000+++ WN-es játékos is csal, az offline versenyen is csalnak és hackelnek, én is vagy 80 szerveren futtatom a scriptemet, hogy a WG ne tudja lenyomozni honnan töröm fel a szerverüket, hogy tudjak sebezni... az a baj a hozzád hasonló barmokkal, hogy ti még el is hiszitek a hülyeségeteket. -
Tudom, tudom... anyukád megvizsgáltatott...

-
Kedves "istenkém" ! Ha 180-as IQ-d lenne, akkor nem vernéd a nyálad ily buta emberek között mint "mink vagyunk itten". Szintén statisztikák alapján, rettentő sokat számolva, sok-sok év tapasztalattal:
Akik így viselkednek egy ilyen fórumon (akármilyen fórumon), mint Te (..játszák az istent,hatalmas baromságokat írnak, lenéznek mindenkit .. stb.),
azok az esetek többségében nem idősebbek 10-14 évnél, és még kevésbé valószínű, hogy 180-as iq-val rendelkeznének. -
diegho #266387 Én meg merem állítani, hogy minden számolás nélkül 1 hozzászólás alapján is már mindenki tisztában van vele, hogy hülye vagy. Ugye, hogy igazam van? (és én most nem voltam itt, tehát nem írtok privátot, nem nyaggattok stb.)
-
TottiHUN #266386 ne húzd fel magad miatta, pont ezt akarja elérni inkább csak nevess rajta :D -
atee73 #266385 Lol meg1 tobb " diplomas " alapitsatok mausbattle haveroddal 1klubbot jarjatok oda.
van itt mar eleg atomfizikus , takarodj innen te hobbit
u.i: elnezest a tobbiektol a hangnemert
,de hat kiborulok a jatekon a sok marha miatt,azutan idejovok olvasgatni erre itt meg ez marha osztja az eszt...
-
Azért, ha le akarod törölni a játékot, meg lehet azt csendben is tenni. Nem kell még jelenetet is rendezni mellé.
Fogadjunk, a konkurencia bérence vagy. :-F (ördögitématerelés) -
AlucardHuN #266383 És most hol van Mausbattle és a MENSA-s IQ-ja??? 
-
FosTalicskaa #266382 Azt írta általánosba, az meg 8 év. Nyilván a 7 első meg 1 második után végre eljutott arra a szintre, hogyha egy négyjegyű számot megszoroz 1-el akkor az esetek 85%-ban már jó eredményt kapott. A tanárok meg annyira megörültek, hogy végre értékelhető eredményt tudtak kicsikarni belőle, hogy kiállítottak neki egy 180-as ájqú bizonyítványt csak hogy kirakhassák már végre. :P -
lexlutor #266381 erolkodj meg erolkodj :DD
komolyan szorakoztato eza 180 iq duma, te joerzesu foldmunkas :)) -
TottiHUN #266380 ti 4 évig tanultátok az összeadást? :O -
Örülök hogy legalább valaki elolvasta amit írtam. :) Remélem tetszett. :D
-
mittomén1 #266378 semmit nem kell bizonygatnom.majd biztos átfénymásolom neked... persze nasa meg minden...ti csak egyszerűen hülyék vagytok.engem már várbörtönben tartanak akkor fogva az ensz katonák mert attól félnek hogy ha kiszabadulok az aliennel szövetségre lépve szereznék világuralmat és sztálin ülne a bábkormányom élére...jól szórakoztam de megyek ebből a diliházból mert garantáltan károsítja az egészséget hosszútávon. egyébként 3 is van de odáig elsem tudsz számolni mert ahhoz az elemit legalább félig ki kellett volna járni.szánalom. -
Ytar #266377 Szász Marci közöttünk jár, térdre előtte! 
Ez biztos csak egy újabb troll, ember ennyire hülye nem lehet!
Meg amúgy is .. Milyen buzi hallgat pszichológiát?!
A mi mérnöki diplománk olyan átlagos .. Minden heteronak olyanja van ..
-
"én leléptem nem pazarlok több időt itt"
-
raymondcurto #266375 18-at akartál írni nem?
Legalábbis az eddigi megnyilvánulásaid erre engednek következtetni. -
Annyira unatkozol, h ide jársz trollkodni? Get a life mate:)
Kétlem, h lenne akár 1 diplomád is, szal fejezd csak be az észosztást. Ha gondolod meginvitállak ide magamhoz és nézd meg, h nem használok semmilyen hacket. Ja, egyet igen: AZ ESZEMET;) Úgy látszik te nem használod, pedig jó érzés hidd el:D -
TottiHUN #266373 kell pattanekony hack? én is ezt használom és csak úgy repked az effim -
yossarianHUN #266372 180? Amatőr, nekem 260, csak azért nem vettek fel a NASA-hoz, mert féltek, hogy átveszem a világuralmat. Úgyhogy inkább wotozok. -
HansKammerling #266371 Nolám, híres lettem :)