418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #266450 http://www.youtube.com/watch?v=n_aDMqFrUV8
Kérdésedre a válasz,addíg nézd amíg megfullad 1x 2x aztán ruckváárc és oda pakol neki!
Kiváncsi vagyok a modelezési technikááájukra :) -
Néha kerül itt is megosztásra egy-egy videó, amiben tényleg beüzemelnek ilyen böhömöket. Nos, azokhoz mennyire hasonlít a játékbeli (gyári) megfelelőjük? Annyira nem vagyok hozzáértő, hogy én eldöntsem, de nekem kissé másnak tűnnek.
Főleg, hogy pl. több járműnél több motor elérhető - és mégsem változik meg a hangjuk, szóval akkor mit/melyiket is vettek fel?
A modellező rendszerekkel kapcsolatban viszont igazad lehet.
Ellenben ha van lehetőségem eredeti példányokat beüzemelni a hangrögzítéshez, nem megyek végig az összes elérhető működőképes járművön? Hogy jók lesznek azok esetleg későbbi hangokhoz? Vagy vissza-vissza járok, hogy jaj bocs, az object xy hangját kihagytam...?
Szóval a felsorolás egyik-másik tagjába bele lehet kötni, de nem is volt úgy kifejtve, mint egy munkatervezet. -
suba53 #266448 Érdekes probléma ez a motorhang.
Ugyan a csak papíron létező tankokba is a motorgyártók akkori kínálatából választottak motort, de maga a motorhang nagyban függ a beépítési környezettől, a kipufogó rendszertől, és attól hogy a tankon belülről vagy kívűlről hallható.
Biztosan vannak akusztikus modellező rendszerek, amikkel egy adott akusztikai környezet, mondjuk maga a páncéltest, a rezonáló üregek, stb adott hangra gyakorolt torzító, csillapító hatása modellezhető.
Biztosan ilyesmire gondolt, mert az bizonyára körülményes, bár nem lehetetlen, hogy a múzeumi még működőképes példányokat beüzemeljék, és felvegyék a motorhangot.
Aztán lehet hogy kombinálják a két módszert. De ennyi járműnek megtalálni a rá jellemző egyedi motorhangot nem lehet egyszerű feladat. -
EmR3 #266447 Te akár azt is teheted, de én inkább nem dugom ki még egyszer a pofámat, vagy megpróbálok más lövési poziciót keresni. -
Bmsrt n2 #266446 Azért Td-znek mert túltápolt szarok(Tier10+Bl-10)...
Előbb találkoztam a tökéletes példával.
Csinált 4500+dmg-t jó mi?
Igen Ő!!!
Csak meg kell nézni a többi T10 tankját mind 50% alatti és negatív Kill/Menet rátával...kivéve ezt a "jól balanszoltat",ezzel pozitív a ráta és tartja az 50%-ot:) -
Jacktor #266445 A kedvencem tőle:
"A történelmi csaták és a garázs csaták elletek tolva, mert a fejlesztési prioritás "sajnos" a cybersportoknak kedvezett a szavazatok alapján SerB elmondása szerint." -
bigmano #266444 Ez mire is jó?Mutatja ha goldal lőnek.....és akkor beírom hogy gold noob büntiből vagy mi? -
haflac #266443 "-Nagyjából 12 hónap kell ahhoz, hogy egy tankot belerakjanak a játékba. (Történelmi kutatás, az adatok összegyűjtése, modellezés, kiegyensúlyozás, eredeti motorhang rögzítése...)"
modellezés---egy profinak kb 3-5 nap egy tank ,és egy wg csapatnak több hónap
kiegyensúlyozás--- a foch 155-öt jól kiegyensúlyozták
eredeti motorhang rögzítése----a csak papíron lévő tankoknak nagyon érdekelne honnan és mikor rögzítették a motorhangját
mókás figura ez a serb -
Pongyi #266442 Most h van az event a ruszki td ágon, én is belevágtam és SU152-nél tartok. Derpivel huzom az ISU-t, jó lenne megvenni amíg levan árazva. Rájöttem mit élveznek annyira egyesek a td-zésben!! Amikor számol vissza a számláló betöltéskor és pont faszául rálátok egy T25/2 seggére mondjuk, orgazmus közeli állapotba kerülök!! Szinte rimánkodok h "ne mozdulj meg, maradj úgy, csak egy kicsit várj még" Aztán BUMMM.... Mostmár tudom miért td-znek ennyien:) -
CW-n ugyis csak a gold, az ne riasszon el az e100 tól:) Amugy szerintem ne fáraszd magad a crew xp farmolással, 3 skill pont elég t10 heavyk-re(meg tdre) ha repair a 3.ik mindenkinél. Amire nagyon kell a sok skill az a med mert univerzálisabb. Szerintem.:) -
PetiPetiHUN #266440 Nekem eddig a csapatomban 9 sebzés nélküli volt a legtöbb 8. tierű csatában. -
EmR3 #266439 Eredeti gold detektor verziók -
nemtudommivan #266438 Jelentések elemzése. 15 emberből 5 nem sebez, 5 egy lövést ad le ( t28proto tiger2 stb ) a maradék 5 meg 1-2-3 ezer sebzéssel búcsúzik... -
EmR3 #266437 De lehet ide előbb utóbb feltöltik:
Batonywot-g-portal.hu -
A 300 métert nem én írtam, a ti baromságotok. -
EmR3 #266435 Szerintem ez csak magyarul van, az éjjel még tesztelték.
Vitirist kellene megkérdezni róla.
Régebben itt is megosztotta a dolgait. -
suba53 #266434 Ez igaz, de hogy téged éppen melyik oldalra tesz, az tényleg a vakszerencse dolga. -
suba53 #266433 Azon vagyok.
Lehet hogy a felsőbb osztályokban már több a megfontoltan taktikázó játékos, akikkel együtt tényleg lehet alkotni.
Egyenlőre T7-nél tartok több ágon is.
-
nemtudommivan #266432 Vagy az hogy a te oldaladon vannak a 44%-os 2ezer csatás emberek akik igazából még azt sem tudják hogy milyen rendezvényen vannak a másikon meg a 19ezer csatás 54%-osok. Inkább. -
Fefe82 #266431 Akkor még tolj 4k csatát és belátod ha top tankban ülsz akkor igenis tőled is függ a csata végkimenetele!Nyílván vannak olyanok amikor sebzel 6k lösz 5-6 enemyt és mégis loose!De 5 csatából 3x biztos hogy nyersz ha ilyen eredményt csinálsz! -
besti #266430 Köszi Emre, hogy közzétetted! Nem tudod esetleg hol lehet megtalálni ennek angol nyelvű változatát? -
suba53 #266429 Egy dolgot megtanultam ezalatt a bő 4k csata alatt, amit eddig volt szerencsém végigjátszani.
A csaták végeredménye teljesen független az én személyes teljesítményemtől. A vakszerencse dönti el, hogy az adott alkalommal hogy alakul a helyzet.
Élvezetből játszom, nem méricskélek, beleszerettem a tankokba. Sokszor csata közben is azon gyönyörködöm ahogy hullámzik a lánctalp a terepen robogó monstrumok alatt.
-
nemtudommivan #266428 Zsinórban folyamatosan bukás. 34%-os vagyok a su152-vel. Már orrba szájba csak goldot lövök , körönként megkaphatnám újra a tank ászt de vereség vereség vereség. -
Ennek nagyon egyszerű oka van: jobb csapatokba kerültél ma, mint tegnap, ezáltal nem tudtál olyan hatékony sem lenni a csatákban, viszont a jobb csapatok hozták magukkal a győzelmeket is.
A következtetésed alapján pedig pl. mittomén1 kollégának kiemelkedően jó winrate-je lenne és azonnal felmerülne a csalás vádja, holott ő biztosan nem csal. -
EmR3 #266426 Fordítva van.
Ha jó a csapat nem kell ívbe feszülni, és küzdeni kell a sebzésért. -
Fefe82 #266425 Tényleg az vagy 
Mert ha nem "sistereg" a skuló akkor nem visz át semmi 300 m-ről az kurva élet,(a torony nem a hasa)sztem vagy 5-6 száz csata után van alapom,kitől mitől honnan kapom az áldást!Meg én egyből megnézem a "sebet" miután atkúr vki messziről ,hogy hova kaptam!Pedig vannak szép élményeim,1820 dmg egy Britt 10 TD-től,szt hittem összefosom magam amikor belém baszta! :)
-
PetiPetiHUN #266424 Ugyan azokkal a tankokkal játszottam tegnap és ma:
2200eff - 831eff, 2000Win7 - 1200Win7, 1400sebzés - 666, de 50%win - 75%,
Következtetés: Szarul kell játszani akkor jönnek a győzelmek.
-
suba53 #266423 Fullosan viszont remek.
Egyik kedvenc T6-os tankom. :-) -
Okmyx #266422 Ha jól veszem ki 1064 akkor az alap xp? Csak azért kérdezem, mert én is a Tank Ászra gyúrok épp vele. -
darkwraith #266421 Ez nagyon izgalmas meccs volt, csak a csapat ....
Vereség
Csata: El Halluf 2013.10.08. 9:10:33
Jármű: AT 8
Szerzett tapasztalat: 2 127
Szerzett kredit: 51 903
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
-
Még mindig szerelem van (mai első meccs):
-
Ez a vk 3001D stock állapotban, alkalmas vallomások kicsikarására... -
Akkor szar csíter vagyok. -
Fefe82 #266417 Jó persze,van,olyan!csak a használhatatlan "kalapból" akartam kihúzni,nyilván ha forgatod,mint a tankok nagy részénél,lehet pattogtatni,jó kicsit szélsőségesre vettem,mert közelről valóban átütöd azokkal a baszott csillagromboló ágyúkkal,de 300m ről nem biztos,persze nem onnan kell vitézkedni az E-110-al,mert onnan meg az ó ágyúja kevés!De úgy gondolom ,hogy ha már vki oda eljut,hogy van egy ilyen szara akkor a tank használata alapnak gondolnám!(naiv vagyok mi :/ )persze a fvf-ben vagy akkor sem voigyorog az ember hogy full merőlegesen üssék,de ha vki ilyen akkor csak mérgelődjön ,hogy mindennel átviszik!(mellesleg,tudom nem számít,de van egy 20k lehetséges dmg-m vele)meg azért a csaták nagy részében min 5k,ha nem futok bele egy kivégző osztagba!Vagy egy kibaszott hiéna (MED) falkába!Imádom amikor egy B.Chat meg egy T62 rohangál körülöttem ! -
haflac #266416 "Object 268-al bármikor alap lőszerrel átküldöm szemből."
300m távolságtól nem nagyon fogod te azt átlőni szemből 268-al.De ezen távolság alatt sem 100%,hogy belövöd 10 ből 10 szer.Nagyon kutya páncélja van az e-100-nak,plusz tuti nem üt át 303mm-et a 268 alap lőszere. -
Hát ja, Object 268-al bármikor alap lőszerrel átküldöm szemből. A trükkje az, hogy az E100 tornyát is fogatni kell, hogy pattogjon. -
"simma lőszerrel meg egy tank sem üti át az E-100 tornyát."
Ez komolyan mondtad? -
EmR3 #266413 Syts_golddetector_damagepanel_Vitiris.zip
Köszönet Vitiris kollégát illeti érte. -
Toweliee #266412 -Jelenleg a HEAT lövedékekre is vonatkozik a 3 és 10 kaliberes szabály. (Ha a lövedék kalibere háromszor akkora mint a találatot kapott páncél vastagsága, automatikusan átüti a lövedék a páncélt, illetve sikeres átütés esetén a lövedék a kaliberének a tízszeres távját teheti meg maximum a tankban.)
-A Superpershinget csak addig lehet eladni míg ki nem jön a 0.8.9-es patch.
-SerB azt mondta, a tesztek megmutatják majd, hogy milyen gépek tudják 50-60 FPS-el futtatni a fejlesztett grafikát, de szerinte elég egy átlagos játékra szánt számítógép elég lesz hozzá.
-Radeon laptop videókártyákra való optimalizálás? Majd ha kész lesz.
-Az M6A2E1 túl gyenge a tier 9-es és 10-es tankok ellen? Próbáld oldalbakapni őket és takard el a frontpáncélod. Ha ez túl nagy dolog számodra, ne játssz ezzel a tankkal.
-Az Object 416-on az M-63-as löveg hosszának változása a fejlesztett toronnyal szándékos volt.
-SerB azt mondja, a fejlesztett A-44-es tornyon nincsenek speciális páncéllemezek a játékban, mivel a 2 páncél között nincs üreg, egy tömör páncélnak nézi a játék.
-SerB azt mondja, hogy ha a Turbopanthert bevezetik a játékba, csak a történelemhű páncélzatot fogja megkapni, de a tank még csak ötlet szintjén van, nem biztos, hogy berakják.
-WoT HD textúrák? Majd meglátod, ha eljött az ideje.
-Az elzsákmányolt tankok nem lesznek 0.8.9-ben.
-Nagyjából 12 hónap kell ahhoz, hogy egy tankot belerakjanak a játékba. (Történelmi kutatás, az adatok összegyűjtése, modellezés, kiegyensúlyozás, eredeti motorhang rögzítése...)
-A huzagolatlan lövegek azért nem kerülnek be a játékba, mert nagyon nagy a páncélátütő képességük.
-A 25%-os random érték nem hasraütésszerűen lett kitalálva, hanem az orosz lövegek páncélátütő képességén alapul.
-Ha a kifejleszthető páncéltestek bevezetődnek a játékba, akkor a brit tier 1-es tankot lehet lecserélik az 1921-es Vickers könnyűtankra és a Medium Mk. I. az alap páncélteste lesz a jelenlegi Medium Mk. II.-nek.
-Ha egy égő tankot láncolsz akkor az égési sérülésből nem kapsz TP-t, mert a tankot azelőtt gyújtották ki, mielőtt te azt leláncoltad.
-A Löwe-t nem fogják megváltoztatni.
-Nemzeti csaták jóideig nem jönnek. (Pl.: német vs amerikai tankok)
-SerB-nek tetszik a csata ütközet mód a Mountain Pass pályán, csak végszükség esetén akarja megváltoztatni.
-SerB szíve szerint több embert bannolna ki, mint amennyit az automata ban rendszer bannol. -
Fefe82 #266411 Nehogy azt hidd ,hogy csak gold,EZ EGY BAROMSÁG!Szitu függő,ha FvF állsz egy másik E-100-al vagy maus a tornyot kb 100-150 m is átütöd golddal,de lehet több is nem tudom,sima lőszerrel meg egy tank sem üti át az E-100 tornyát,vagy csak vmi ranadom lövés a torony és a test találkozásánál!De a tornyot kizárt,és az E-100 on pl nincs akkora weak mint a többi TX-en nyílvén az E3-IS7,leszámítva,mert azokat nem könnyű toronysebzéssel sima lőszerrel baszogatni!De vissza térve csak ha hull-ba van az ellen akkor kell az E-100 ba aranyat tenni,ha nem goldot használsz simán lehet farmolni vele,6-7-8k sebzésért kapsz már 90k körüli zsét amiből 50-60 k tiszta!Én csatánként köbö 2-3 aranyat lövök el ,de mondom SZITU FÜGGŐ!Az E5 meg még nincs meg,de annak a nagy gép puska torony a weak-ja,amit rendszerint el is trafálnak,de 1v1 ben ,lehet megvernének vele ,ha ügyesebb az ellen!Olvastam már sok olyan kommentet ,hogy egy kalap szar az E-100 meg semmit nem ér mert ég,stb,valóban megvannak a hátrányai ,mint mindennek,de sztem az egyik legjobb heavy a játékban,bár nincs 6 Tx a garázsba,de mentem már vele eleget,nem is tudom ,hogy állok vele,2400-2500 körüli átlagom van vele meg a tank 1500-1600 eff környéke,de csak random,nem nagy eredmény de a használhatóságát tükrözi!Szerintem meg kurva jo,baszott HP-val,és egy TD sebzésű ágyú!Ami mellesleg elég pontos ha weakot kell vele lőni!Nekem olyan 9 k dmg a maxom ,amire kaptam vagy 130k kreditet,gondolom van benne spot is,de van vele egy POOL-om is ami azért Tx-ben nem olyan rossz!1v1 ben kell vele a leginkább résen lenni,mert a java leforog!