banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Néha kerül itt is megosztásra egy-egy videó, amiben tényleg beüzemelnek ilyen böhömöket. Nos, azokhoz mennyire hasonlít a játékbeli (gyári) megfelelőjük? Annyira nem vagyok hozzáértő, hogy én eldöntsem, de nekem kissé másnak tűnnek.
    Főleg, hogy pl. több járműnél több motor elérhető - és mégsem változik meg a hangjuk, szóval akkor mit/melyiket is vettek fel?

A modellező rendszerekkel kapcsolatban viszont igazad lehet.

Ellenben ha van lehetőségem eredeti példányokat beüzemelni a hangrögzítéshez, nem megyek végig az összes elérhető működőképes járművön? Hogy jók lesznek azok esetleg későbbi hangokhoz? Vagy vissza-vissza járok, hogy jaj bocs, az object xy hangját kihagytam...?

Szóval a felsorolás egyik-másik tagjába bele lehet kötni, de nem is volt úgy kifejtve, mint egy munkatervezet.