418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SASA86
    A nyolcaik csatám ezzel...nem is rossz.[IMG][/IMG]
  • NoparaWot
    nem tudom, nem ismerem - lehet külföldön élő magyar is, nem ?:D
    De akkor megnyugodtam :D
  • Bmsrt n2
    BASTION ZNISZCZENIA-névre halgató klán tagja ez az "akarmi",szerinted?
    Szerintem Siemma-CZSK miegymás ez...
  • NoparaWot
    "VOIVOD666[BZG]" ugye nem a mi voivodunk ?
  • bornofakone
    én is a dmg-t látom a "titok" nyitjának :) Cappelni csak akkor szoktam ha nagyon muszáj. 2k az tényleg ami a minimum cél kell h legyen, persze nem mind1, milyen szintű tankokkal megy főleg az ember, mert t9-el már én is 3k-t tűzöm ki.
    100k pedig prém nélkül a legrosszabb eshetőség nekem, átlag 250-300k-t keresek, mindenféle mission nélkül. A krediteső óta természetesen több jön be, ha meg még prém is csurran cseppen akk meg aztán tényleg ott vagyok 1m/napnál (akk leduplázom az összes tankot és dől a lé :D)
  • Maala
    Researched:Object 140 researched.
    Undistributed experience spent: 205735 
    Free Experience spent: 265

Researched:Object 268 researched.
    Undistributed experience spent: 608 
    Free Experience spent: 0

• Maala
    Szerintem csak az ikonokat cserélték ki, még nincs semmi. Tisztára beetetésszagú, nem?
  • Bmsrt n2
    Brumbar=T5 arty?

(FTR-ről)
  • a6m2mszero
    Tudom én se mentem arra s szívesen csak van egy rossz szokásom megnézem ki merre megy. A csapat két részre oszlott fele a várba indult fele meg a sinek oldalába a halál út felé senki. Viszont onnan meg hátba támadhatják mindkét oldalt. Így elindultam arra hogy csiki csuki módszerrel kicsit hátráltassam az ellent és időt nyerhessünk.
  • Maala
    Én napi 1m-at összeszedek az 50k dmg-es küldetéssel együtt, most épp 16 tankot kell dupláznom, 3 artyt (brit t6, meg orosz t-6-7 a mérnök miatt), a teknőcöt (ott az AT-15 van még hét végéig) kivéve a 9es TDket, meg DMax, Su100Y legénységhúzásra (DMax az új német ág miatt), heavyből WZ111-4, Maus (3. skillig), medekből meg T-54, Leo PTA, és Obj 416.

Mire ezeket leduplázom, általában meglesz az 50k dmg is, meg egy jó kis +1m-a.

Aztán ott vannak a +30%-os kredit eventek, mire azzal kihúzok egy ágat, általában megint összejön +8 milla (amiből egyből új T9-eket is veszek, már csak 4-5 van a tarsolyban).

Szerintem az egésznek a prém acc. mellett a DMG a nyitja. Minden tankkal a 3k avg dmg a célom, de azért naponta is megvan a 2k dmg átlagban, ami azért jól hozza a kreditet. Fúj cap.
  • bornofakone
    kb 30 tank van a garázsomba (nem tom pontosan), több vonalat húzok egyszerre, most is van 3-4 t6 tankom, sztem a legjobban azokkal tudok keresni, illetve van 1 t34-n amit anno ingyen kaptam. Napi duplákat szoktam letolni, ha letolom.
    Igazából így is 100k átlag összejön minden egyes alkalommal minimum, ha picit többet játszok (15-20) csata.
    Figyelem az akciókat, és próbálok úgy vásárolni, ezzel spórolni. Mindig van mit eladnom, persze vásárolok is helyette más tankot.
    Igazából nem monitorozom különösebben az anyagi helyzetem, ahogy a való életben is, az első 1 millát volt nehéz elérni, onnantól kezdve csak úgy jött a többi. Sokat köszönhetek persze a mélygarázsos eksönnek, azzal nagyon jól jártam, de igazából azon kívül h próbálok minél több dmg-t leadni, mást nagyon nem csinálok. Ha van dmg, van pénz.
  • yossarianHUN
    Hozzám vághatsz egy tízest, én folyamatos pénzhiányban szenvedek:D Egyébként nem értem mennyit játszotok, vagy egyáltalán hogy csinálja itt mindenki egyfolytában hogy tele van pénzzel, én már évek óta folyamatosan három-négyszázezerrel játszom. Általában ha veszek egy nagyobb tankot, eladok hozzá két másikat, 5 tanknál sosem áll több a garázsban. Egyetlen T9 tankomra fél évig gyűjtöttem, az E-100-at mikor megvettem, három tank maradt a garázsban, és abból az egyik a bétáért kapott prém sörmi volt.

Szóval egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit nyúzni a játékot, nem játszom sokat, de azért így is sokszor többet, mint amennyit indokoltnak érzek, hétköznap max. egy-másfél órát, hétvégén valamivel többet, ezek az 50 000 xp-s/sebzéses missiönök is tök elrugaszkodottak a szememben, az 50 killes küldit is egyszer csináltam csak meg, de a végére már hányingerem volt az egésztől.
    Atomlila pro sem vagyok, de azért zöldség sem, úgyhogy erre sem foghatom hogy folyamatosan le vagyok égve.
    Egy szó mint száz nem értem, van itt egy rakás ember, aki prém/prém tank nélkül játszik, és mégis tele van pénzzel/tankkal. Hogy a vérbe kell ezt, vagy egyszerűen csak sok órát kell nyúzni minden nap a gammát?
    Mondjuk az tény, hogy farmolni egyszerűen rühellek, főleg hogy T5 tankokkal kell, amik még csak jól sem hoznak (még mindig a legjobban a prémeken kívül). Ha le vagyok gatyásodva, és alig van tankom, inkább nem játszom hetekig, minthogy neki kelljen állnom farmolni.
  • Master91
    We didn't even sniffed them!
  • bornofakone
    Ki van fejlesztve 1-2 t10, amit idővel ha úgy van megveszek, v t8 tankokra beruházok (ha esetleg jelentkeznék klánba, ergo legyen cw-re meg esl-re, company-ra tank).

Meg amúgy is 1 gyűjtögető vagyok pénzügyi téren. Úgy lettem nevelve, h próbáljak meg felkészülni bármilyen nemű kiadásra, amennyire csak tudok. Ez játékban is igaz rám. Na most 30+ millából 1-2 tank kijönne azért :D
  • Bee
    Hát, ismerve Stohl sittes múltját, azt gondolom, hogy új értelmet nyerne a "penetration" felkiáltás Buci hangján...
  • Bee
    Üdv a fórumon!
    Nem tudom, hogy T6 volt-e a top tier a csatában, de a halálútra ettől függetlenül szerintem nem való a Hellcat. A te géped előnye a gyorsaság és a jó camo, ezekre igyekezz építeni a csatákban. A halálútra olyan tankok/TD-k kellenek, akik megfogják az áttörni szándékozókat tűzerővel, HP-val esetleg RoF-fal. Te gyorsan feljuthattál volna a hegyre vagy a sínek mentén elfuthattál volna spottolni/arty-t vadászni és oldalba kapni az ellenfelet. Minden pályának megvannak a típusfüggő útvonalai, ezeket érdemes először elsajátítani. Több tapasztalattal már érdemes lehet meglepő helyre menni, de ehhez ismerned kell a tankod előnyeit és korlátait. Érdemes lehet youtube-on videókat nézni azokról a tankokról, amelyekkel játszol. A szakaszozás is rengeteget segít, ha tapasztalt játékossal nyomod.
  • yossarianHUN
    Esélyes:D Már az is több évig tartott nekik, hogy a nemzeti szinkronokat megcsinálják, valószínű, hogy külön-külön még 25 országnak csinálnak szinkront, csak úgy. Mellesleg nekem nem is hiányzik, épp elég hangulatos a nemzeti (mondjuk nekem a sima angollal se volt bajom sosem), a sok ostoba ember után, akikkel napközben érintkezek, jó egy kis pihi magyar beszéd nélkül.
  • Master91

Gyanúsan egyre gondoltatok :D :D
  • atee73
    ....

hat ezt nem tudom honnam vetted ... sztem egyre tobben vannak , pedig tobb mint a fele elhuzhatna nyugodtan es jatszhatna vmi olyasmivel amihez nem hulye
  • Maala
    Az túl szipogós lenne. :D
  • Szpecnyaz
    Majd ezután szipogna egyet, nem? :D
  • Master91
    Stohl Bucit akarod hallani hogy "Lepattant!" ??
  • yossarianHUN
    Jah... Akkor félrenéztem. Kövesse a fene a sok ojjektet már.
  • Angelus1991ster
    Tudom, hogy van magyar szinkron mód. De! Nem lehetne egy szinkronszínészt pár mondat felolvasására megkérni/megfizetni?
  • Maala
    De minek neked 30m kredit?
  • Maala
    "Az Object 430 kap egy, az Obj.140-hez és a T62a-éhoz hasonló ágyút."
    - Mi a pöcs? A legjobb T8 med ágyú van rajta, talán a Centurioné mellett...

Te az obj 416-ra gondolsz... Ami afelett van 2-vel T10-ben, na az lesz az Obj 430.

Amúgy a 416-é a legjobb T8 med ágyú sztem.
  • bornofakone
    igazából hazudnék ha azt mondanám h nem örülök ennek a tömésnek, mert az a fajta mazochista vagyok, aki 1 fillért nem költött a játékra még (volt 1 pc gurus dolog, amit így is, úgy is megvettem volna, szval max az a 2k írható a számlájukra). Örülök az ingyen szerezhető prémnek, sok kreditnek. Több mint 30 milla kreditem van, amiből simán lövöldözhetnék...de azt hiszem ez nekem nem szórakozás, van 1 tartás v nem tudom minek nevezzem, ami megakadályoz ebben. Számomra az az élvezet h sima AP-val lövöm ki az enemy-t, h úgy hozom le a game-t. Nem az eszetlen full gold spam. Mondjuk lehet ez a baj, h más meg pont az ellenkező módon gondolkozik. (csak akk miért látok sok nagyképű majmot, aki még menőzik is h kicsi a pénisze?!)
    Na mind1, annak örülök h páran még úgy látják a dolgokat, v legalábbis hasonlóan ahogy én :)
  • yossarianHUN
    "Az Object 430 kap egy, az Obj.140-hez és a T62a-éhoz hasonló ágyút."
    - Mi a pöcs? A legjobb T8 med ágyú van rajta, talán a Centurioné mellett...

"Lőszerrekesz találatnál lesznek lerepülő tornyok."
    - Bocs ha kételkedem, de ezt már egy évvel ezelőtt is hallottuk.

"A nagyon rossz játékosok száma nem emelkedett meg az utóbbi időben"
    - Tekintve, hogy a statisztikák szerint az "átlagos" játékos is épp csak nem tökhülye, ez nem hiszem hogy nagy szó.
  • Oddball29
    Amíg tömik a usereket ingyenkredittel, addig ez lesz.
  • bornofakone
    Én is hasonló arányban pakolok goldot a tankjaim 1 részébe (bl-10-hez pl. nem rakok, mert feleslegesnek tartom)
    Nem is azzal van bajom ha használják, azért van, csak sokan túlzásba esnek. Tényleg 1 agresszív jól páncélozott tankot teletölt golddal, és snipeolgat vele meg veri a mellét, h juj de profi vagyok a 3k dmgel amit vért izzadva lőttem össze....
    Meg t10-s td-vel kevés ám a 300+ pen, adjunk a plebsnek 400mm-t....van pénz, "skill" is. Persze ha kilövöm őket a bugyijukból még nekik áll feljebb v h szegény láncom/mantlet benyeli a goldot és h rohadt wg :)

öröm az ürömben legalább h élmény nézni a vergődésüket mikor meghalnak a sok gold ellenére :D
  • Toweliee
    -The_Cheftain szerint az amerikai prémium TD-nek 6 fős személyzete lesz.
    -A T28-at valami "történelmi" tankra akarták kicserélni... de erről nincs pontos adat.
    -SerB szerint Jordánia királya a német ággal játszik. -
    "A tankok nem érződnek nehéznek" -"Próbáld ki a Maust-t!" -Az Object 430 kap egy, az Obj.140-hez és a T62a-éhoz hasonló ágyút. ("Akkor az amerikaian, britek és németek kapnak royal ordnance 105mm-est?")
    -A klánok egységesek lesznek a WG játékokban
    -A WoWP autópilóta, mikor földbe csapódik, normálisan viselkedik.
    -A gépágyúknak nem lesz egyes lövés módjuk
    -A roaming olyan lesz, mint a teszt szerveren, azaz ha van egy magyar "Pista" és egy amerikai "Pista", akkor az amerikai "Pista_NA" néven jelenik meg az EU szerveren, mert NA az eredeti szervere.
    -Kínában törvénybe ütközik a káromkodás, ezért ott a szűrő nem kikapcsolható. Ha Oroszországban elfogadnak hasonló törvényt, akkor az csak az orosz szerverre fog vonatkozni. -SerB: "A betöltési táv beálítás nem a tank látótávolságát, hanem a tereptárgyak betöltési távolságát befolyásolja. A tank 500méterig lát alacsony beállításon is."
    -Nem lesz archivement 4-5 TD kilövéséért. (egyenlőre) -Lehet hogy lesz nagyobb betöltési táv, de nem egyhamar. -Lőszerrekesz találatnál lesznek lerepülő tornyok.
    -SerB: A nagyon rossz játékosok száma nem emelkedett meg az utóbbi időben (Szerk.: A csak simán rossz játékosok számáról nincs hír)
    -SerB: A 10,5cm KwK45 és a 105mm mle.57 (C.1504) ugyan az, mint az L7
  • a6m2mszero
    a frag lopás már csak mosolyogtat, de hogy valaki azt hiszi bérelt helye van és hisztizik ha valaki oda ér kicsit ledöbbentett. De én jártam jól ő meg pórul ez a jobbik eset hisz túléltem /oké a csatát nem:)/ a tiéd a rosszabbik volt hisz kinyírtak miatta.
  • szakasz
    "sokan itthagyták....végleg bezárthatja kapuit"... jó duma, most is 180e ember van fent(a RU-n kb 800e), szóval szinte senki sem játszik, mindenki itt hagyta a wot-ot
  • voivod32
    Rengeteg, ma is volt ilyen, bokor mögött állok, be van célozva az egylövéses ellen, erre jön egy gyökér társam, és annyira neki kellett a frag, hogy szabályosan félrelökött, menetből. Mivel ez miatt megmozdultam, az ellenfél észrevett, és fél HP-mat lelőtte. Az idióta barom társam mellélőtt, én meg tudtam, hogy már nem lesz időm becélozni az ellenfelet, mert messze is volt +revolvertáras volt, ezért az utolsó lövésemet a társamra áldoztam, akinek maradt kb 20 HP-ja, majd az ellen kilőtt. Örömmel láttam, hogy a "bajtársam " 5 sec múlva követett engem a Valhallába.
  • lexlutor
    igen, es siman mesz ugy tier8as csatat h nincs senki rajtad 1200 eff felett..
  • Oddball29
    Nálam 40 AP és 8 HEAT volt betöltve, de ha lőttem is golddal, annak is vagy a fele pocsékba ment, mert mire céloztam, addig olyan helyzetbe kerültem, ahonnan AP is elég lett volna.
  • AlucardHuN
    Ezt úgy érted hogy azelőtt kilépsz hogy megmurdellsz?! o.-
  • Szpecnyaz
    Sokan otthagyták és mégtöbben jöttek.
    Mindig csak több ember van esténként a szervereken.
  • Gerdzso
    Itt mindenki arról beszél, hogy mindenki otthagyja a wotot stb.. ehhez képest a szerverek állandóan "tele" vannak emberekkel...
  • ladanyi78
    Az az igazság, hogy a wotot már így is nagyon sokan itthagyták. Magam is jó ha 10-20 csatából talán ha 2-3 csatát játszom végig. Egy rossz húzás és végleg bezárhatja a kaput.