banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hozzám vághatsz egy tízest, én folyamatos pénzhiányban szenvedek:D Egyébként nem értem mennyit játszotok, vagy egyáltalán hogy csinálja itt mindenki egyfolytában hogy tele van pénzzel, én már évek óta folyamatosan három-négyszázezerrel játszom. Általában ha veszek egy nagyobb tankot, eladok hozzá két másikat, 5 tanknál sosem áll több a garázsban. Egyetlen T9 tankomra fél évig gyűjtöttem, az E-100-at mikor megvettem, három tank maradt a garázsban, és abból az egyik a bétáért kapott prém sörmi volt.

Szóval egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit nyúzni a játékot, nem játszom sokat, de azért így is sokszor többet, mint amennyit indokoltnak érzek, hétköznap max. egy-másfél órát, hétvégén valamivel többet, ezek az 50 000 xp-s/sebzéses missiönök is tök elrugaszkodottak a szememben, az 50 killes küldit is egyszer csináltam csak meg, de a végére már hányingerem volt az egésztől.
    Atomlila pro sem vagyok, de azért zöldség sem, úgyhogy erre sem foghatom hogy folyamatosan le vagyok égve.
    Egy szó mint száz nem értem, van itt egy rakás ember, aki prém/prém tank nélkül játszik, és mégis tele van pénzzel/tankkal. Hogy a vérbe kell ezt, vagy egyszerűen csak sok órát kell nyúzni minden nap a gammát?
    Mondjuk az tény, hogy farmolni egyszerűen rühellek, főleg hogy T5 tankokkal kell, amik még csak jól sem hoznak (még mindig a legjobban a prémeken kívül). Ha le vagyok gatyásodva, és alig van tankom, inkább nem játszom hetekig, minthogy neki kelljen állnom farmolni.