418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    Ahh köszi az infót! Ilyesmi válaszban reménykedtem :D még 4k exp és akkor meg van a torony is :D
  • kHares
    "regarding autoloading Soviet tanks, SerB states that in 1943, autoloaders for both the KV and T-34 were developed, but they won’t be implemented for now"
  • JeffDunham
    De még mennyire! Hatalmas hibám volt a nagy csövet előbb kifejleszteni mint a tornyot. Hiába a nagy cső, kis toronnyal pontatlanabb, nagyobb a célköre mozgás közben, arról nem is beszélve hogy másodpercekkel lassabb a tűzgyorsasága. Kell a nagy torony a nagy cső előtt!
  • AlucardHuN
    Automata töltőbe.... MIVAN?
  • patchaou
    Ha behozzák ezt a füstös mókát akkor búcsúzhatok.. már a bokrok álcázásának számításától is leesik az fps-em, ha bejön a füst akkor diavetítés lesz.
    Sebaj könnyebb szívvel fogok a vártündérrel tankozni :)
  • JeffDunham
    Nem tudom mi a baj. Valószínűleg türelmetlen vagyok a játékkal. Nehezen viselem a sok növényt és ez sajnos kihat a játékomra is. Ma úgy kezdtem hogy 11 csatából kettőt nyertem. Rengeteg olyan csatám van ahol a top tank mindig valami 300 eff-es agyhalott, ha meg nem az, akkor tele van afk top tierekkel. Nem enged nyerni.

Meg amúgy is sok a teendőm... majd télen lesz leginkább időm játszadozni.

Leginkább az hiányzik hogy húzhassam az új német TD ágat. Az tuti lenyugtatna.
  • NoparaWot
    Leopard proto-nál a fejlesztett torony befolyásolja a töltési időt a nagyobb gunnal ? vagy milyen előnye van, amiért érdemes kifejleszteni ?
  • Toweliee
    -A WoWP felhőinek a fejlesztéséhez kapcsolódik a WoT-beli füstgránátok bevezetése. Ha Warplanesban sikerül optimizálni őket, akkor a WoT-ban lehet számítani füstgránátokra.
    -WoWP-ben a füst úgy működik, mint a WoT-ban a bokrok álcázómechanikája. Majd a kilőtt tankok füstje WoT-ban is elősegíti az álcázást.
    -A 122mm-es D-83 löveg túl erős lenne a játékhoz, de a fejlesztők megfontolják még a bevezetését ha rá lesznek szorulva.
    -Automata töltőrendszer készült a KV-1 és T-34-es tankokhoz, de jelenleg nem rakják őket bele a játékba.
    -Object 277 nem lesz a játékban.
    -Sajnos ha egyszer a részletes csataeredmény elveszett, nem lehet visszaszerezni.
    -A tudásalapú MM-et nem lehet azzal kicselezni, hogy 2 noob T1-est rak a játékos a csapatba.
    -A cserélhető páncéltest egyik tulajdonsága az lesz, hogy befolyásolja majd a jármű végsebességét.
    -Lehet, hogy a kifejleszthető páncéltest a T-28-nak a T-28E-lesz vagy a T-29 lesz.
    -Egy játékos megkérdezte SerB-et, hogy szerinte hova fejlődött volna a nagy hatalmak páncélosai, ha nem lett volna második világháború. Ő azt mondta, hogy szerinte a szovjetek T-34M-et és KV-5-öt gyártottak volna, a németek Panzer IV-t és egy Tigrishez hasonló elektrodízel meghajtású tankot gyártottak volna, az amerikaiaknak nem lenne tankjuk, a briteknek Cromwelljük és Churchilljük lett vola 6 fontos löveggel, a franciáknak meg valami jó közepes tankjuk lett volna meg egy nehéz tank, mint például az ARL-44.
    -SerB azt nyilatkozta, mindent éghetővé varázsolna a játékban, ami a valóságban is az (fák, bokrok...) csak ez nagyon megterhelné a kliensoldali gépeket.
    -A WG talajban keletkező kráterekkel kísérletezik (pl arty lövedék becsapódása után keletkezett kráter), de elég nehéz megvalósítani, nem garantálják, hogy bekerül a játékba.
    -SerB azt mondta, hogy a 0.9.0-ban bejövő HD grafika nagyon meg fogja hajtani a videókártyákat, de majd a tesztek megmutatják a végeredményt.
    -A felújított üzenetrendszer csata közben nem lesz elérhető.
  • kHares
    Érdekes, nekem se megy. -20k csaták wz-111-el. Mondjuk ezt betudom a stock állapotnak. Másik horror az a-44. Erősen gondolkodok egy hodor összeállítás készítésén. Elég minden második sebződésemről videót csinálni annyiszor lövik el a motort. Előbb is leláncolnak, azonnal földobom aztán miért nem megyünk? Ja vörös a motor már megint, sorry.
  • csoszi87
    Én a francia könnyű tankokat kezdtem el azért, mert úgy gondoltam hogy:
    Ha már ígyis-úgyis átlövik a nehéztankjaimat, akkor már legyek legalább gyors.
    Amikor először eszembe jutott csatában T28al, hogy ha nem állok a Hetzer ágyúja elé, hanem maradok az oldalában, lehet nem tudott volna kilőni.
    Böszme TD-ket le lehetett szopatni 1 light tankkal, mert nem tudtak fordulni ha melléjük állsz.
    Is-t a 100 milis löveggel használtam, mert nem tudtam átlőni semmit, és még olcsóbb is volt.
    Kv1nél fel voltam háborodva, hogy a 122-es lövegének a használható lőszerét (akkor még csak 2 fajta volt) csak aranyért tudom megvenni, én meg kidobtam a sok xp-t az ágyúra.
    Mikor rájöttem Bisonnal, hogy ha shiftet nyomok, akkor 1 érdekes felülnézeti célzást kapok. (kb 20 csata után)
    Amikor azért küzdöttem, hogy az 50%ot elérje a winrártám.

De jó is volt.
  • Master91
    Miért nem megy, mi a baj? Én 1-2 hete képtelen vagyok bármivel eltalálni bármit.

Áll az ellenfél, állok én is, 100%ba látom a tankot, nem is rám néz, higgadtan rá szűkültem, lövök, és méterekkel elmegy a lövedék...
  • patchaou
    A T34-et Én is azóta is sajnálom. Csak ugye mindig úgy volt hogy nem lesz idő már kihúzni blabla... T1-M6 kombóhoz nagyon nem volt amúgy sem kedvem, aztán annyiszor nem futottam neki, hogy bőven kihúztam a Masut mire kegyeskedtek megvariálni a techtree-t...
  • patchaou
    Anno a kv-val (152-essel) volt egy 1shot2kill is, persze akkor még nem volt bombavető medál... Komarinon egy ~400hp-s T29-et lőttem meg és egy mellette áló low hp-s T-28 is vele ment :)
  • csoszi87
    Akkor voltam hülye, hogy nem szereztem 8as prém tankot, meg Is4-et.
    Hónapok voltak rá adva.
    De úgy tényleg kicsit nehézkesebb volt az xp szerzés.
  • JeffDunham
    Tudjátok miért nem post-olok jó kis csatákat mostanában? Mert szánalmasan sz@rul megy a játék mostanában. Már vagy két hónap óta ez volt az első normális csatám. Gondoltam megosztom veletek. Top Gun és Szárnysegéd egy csatában.

Aki röhögni mer a játék végén az "arty-s incidensnél" azt agyonlövöm!

LETÖLTHETŐ REPLAY ITT

• patchaou
    Nekem is már már elérhetetlennek tűnt a KV. Mindig top tankként láttam és úgy gondoltam, hogy ha egyszer majd meglesz akkor Én leszek a badass! Aztán koppanás volt :)
    Az egyik legjobb köröm azzal a KV-val volt :) 107-es ágyúval malinovkán 3 tigris P és egy E8-as sörmi, prém nélkül hozott 80k-et XD
    Azzal farmoltam ki az IS7 (is-4-et meg kellett tartani) és a Masura valót.
  • csoszi87
    De jó is volt...
    Visítottam a Kv1 152-es Ap-ja miatt, mert nem akarta vinni a KT-t szemből.
    Minden áron kv1et akartam, mert renget láttam top tierként, amikor meglett akkor meg mentem a 8-9esek ellen.
    Fenomenális volt.
    Viszont, hogy DW2vel eddig 1x voltam top tier az kicsit felháborít.
  • patchaou
    Nálam eu klienst mutat..
    innen szedd le
  • lexlutor
    nem szoktam veled egyeterteni, de ebben kivetelesen igen!
  • suba53
    Amikor klienst kellett választani, csak amcsit és ruszkit adott fel.

Ezért kérdem, hogy a béta csak amcsi meg orosz szerveren megy?

Egyébként csak a tokenek miatt tolnám egy kicsit.
  • Oddball29
    Bezzeg a mi időnkben, amikor még T1 hevivel lehetett agyonrammelni IS-3-asokat...
  • csoszi87
    Idéznék 1 játékost magyarra fordítva: (SU76-ban ült T5ös csatában)
    Noob programozók!
    Noob programozók!
    Hogy lehet egy 3as Td-t ös csatába rakni?
    Noob programozók!
    Nem tudok megsebezni senkit.

Sírtam a röhögéstől.
  • patchaou
    Persze hogy van. worldofwarplanes.eu
    De inkább vártündérezz az sokkal jobb.

zoltanbla - xbox360 lesz az :) És ők egymással tolják, a pc-sek nem velük játszanak.
  • oneal1
    egyszer mintha olvastam volna valahol hogy a 9.0 ban fejlesztett grafika lesz.

igaz ez?
  • suba53
    Sziasztok!

A world of warplanes csak amerikai szerveren játszható?
    Regisztráltam és az amerikai szervert adta fel.

Van európai szerver egyáltalán?
  • zoltanblau
    thnx:) Engem is sokszor felhúznak, kár volt playstationon is kiadni. Még több növény tolja
  • patchaou
    Bocs csak fölhúzott as sok retard játékban... holnap jön a teszt.
  • patchaou
    Tudjuk. Le is írnánk, de már leírtuk párszor.
  • EmR3
    Én meg a bétát állítanám vissza, mert nem volt ennyi sírás.
  • FosTalicskaa
    Jah, mert a T54E1 az aztán qrvára normális tanknak számít, na meg ami utána jön T57... 2-3 sec alatt leürítik a tárjaikat 1600 dmg, csak halkan jegyzem meg, hogy a sokak által op-nak gondolt foch ezalatt az idő alatt még a 2. golyót sem tölti be a tárban!!! majd utána kb 24 sec töltés, míg az istencsászár td-n ez olyan 45 sec...

Kár hogy nem lehet verziószámot választani a launcheren, hogy milyen wot-al is akarok játszani. Visszaraknám a 6.7-et. Nincs revolvertár, nincs tier10 med meg tier10 td, meg extrém ritka esetekben megjelenő no dmg lövések stb.
  • zoltanblau
    tudja valaki mikor lesz teszszerver?

leírnátok.
  • AlucardHuN
    Kéne valami limit, akkor nem lenne baj. Ha meg visszabuffolják a buzikat azoknak max 2/team limit kell.
  • popey8
    Ez volt az utolsó alkalom, h megpróbáltam csinálni is vmit a győzelem érdekében egy olyan csatában, ahol ez van a túloldalon:

Nyomorult basecamper tdk Swamp mapon. Ezentúl, ha ennyi td van a másik oldalon, akkor én is basecampelni fogok, aztán jöjjenek ők vagy legyen döntetlen, bánom is én. T10 szarokkal basekempelni nagyon jó taktika. T54E1-el a város melletti dombon kinéztem, elkezdtem egy leo protot lőni és ahogy felvillant a lámpa máris kaptam a baseről a 700-800-as sebzéseket. Ez az WG rakjatok csak újabb okádék tdket és hajrá palyerek játszatok csak tdvel, mert az olyan kurvára izgalmas. Normális tankkal már nem is lehet fejlődni ezektől a szemét ócskavasaktól.
  • EmR3
    Engem is hagytak érvényesülni, csak kár hogy lejárt zs idő....
  • FosTalicskaa
    Mert legtöbbször nem is figyelnek rá, hogy mi a szitu... Még fénykoromban amikor egész arti platoonokat tüntettem el a csapatomból a kezdés utáni első percben, elég sokszor kilőttem az elsőt, majd a platoonjából az egyik belémlő, erre beírtam, hogy hülye buzik, nem elég hogy artiznak még tk-znak is és szinte mindig volt 1-2 másik ember akik kilőtték a maradék artistákat, majd tovább anyázták őket hogyha nem tudnak rendesen játszani akkor inkább ne is lépjenek be. Aztán már azon röhögtem, hogy rólam, aki kirobbantotta az egészet, teljesen megfeledkezve marja egymást a két oldal... XD
    Jajj azok a régi szép idők, amikor naponta 10-15-öt is ki lehetett lőni. Bár elnézve a játék fejlődését, úgy érzem hamarosan megint kezdődik majd az arti tk szezon...
  • FEKETEKARD
    amelyik repesszel lő :D
  • csoszi87
    Nem szóltam!

Köszi a választ.

Ám miféle Hellcat ágyú sebez 50et folyamatosan?
  • patchaou
    Tier 5-ös tankra van stabilizátor?
  • FEKETEKARD
    Ez egy mostani szösszenet. Kérdezném hogy a többiek a csapatomban mit csináltak?
  • csoszi87
    Kv1 specóra szokásos felszerelés ajánlott?
    Venti, célzás, töltésgyorsító?
    Esetleg a célzás gyorsító helyett stapilizátor?
    Tényleg! melyik ér többet?