418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Sőt, a jó WG félre ratinget csalás nélkül is meg lehet csinálni.
    Az 1400 feletti WN7 meg ugye csak csíterek számára elérhető. Jól ki van találva ez.
  • Maala
    Vagy! A sok noob kitalálta a wn7-et magának, hogy jobb legyen a statjuk az EU topjátékosainál!

Trololol conteo.
  • Ry0K3N
    Itt mit kell nézni? :D
  • Ry0K3N
    7 ace tanker xD
    ez most vagy fogyatékos vagy öreg vagy rokkant :D
    vagy mindegyik egyszerre :D
  • suba53
    Ehhez azért kell egy jó adag mazochizmus. :-)
  • MALZrt
    Ez a colinbrett666 624 wn7-el rendelkezik, de a Wargaming féle global ratinban a 74247 csatája miatt mégis az EU szerver egyik top játékosa. A több százezer accont között ez a 222. legjobb. A global rating besorolás nem ér semmit.
  • JeffDunham
    Sorry hogy szétkúúútam a böngészőt... kicsit kiakadtam a gyerektől...
  • JeffDunham
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

• Thoryne
    Szerintem azzal farmolta össze a 10 (TÍZ!!!) darab T10 tankjára a kreditet...
  • Lokker
    pz2-vel 11k csata az üt :D
  • Okmyx
    Nem tudom, volt-e már, de a gyűjtőknek mindenképpen nagy kincs az ilyen stat. Randomban találkoztam vele.

Colin Brett
  • Maala
    Azért vicces, hogy próbálják az XBOX verzsünt nyomni. :D
  • JeffDunham
    Én se látom. De nem ártana ha már tölthetném, mert gyorsabb a net itt a melóban mint otthon.
  • Szpecnyaz
    Ment a + :D
  • Bee
    A legrosszabb esetet feltételeztem, kiindulási alapnak jó lehet. Ha ennél kevesebb, értelemszerűen annyival kevesebb idő jut sebezni a Trógert.

Reakcióidő alatt azt értettem, hogy az ellenfél felvillanásától számítva mennyi idő a "rámozdulás", a lehetőségek közüli választás - cselekvés nélkül. Én ezt kb. 0,5-0,7 mp. közé tenném.

De az előbbi példát nyilván tovább árnyalják az arty-k és táras tankok.
  • Maala
    Reakcióidő már nincs, egyszerűen lenyomva tartod az egeret.
  • Maala
    Előbb várjuk ki az aim time-ot. Nem mindegy, hogy 5x kell kivárni a 2-3mp közti szűkülési időt, vagy 3x. Addig felesleges erről beszélni.
  • Bee
    Oké, tegyük fel, hogy a Tróger az első lövés után spotolódik. Legyen rajta az alap ágyú, így 2 mp. töltés + lövés X 5, azaz 10 másodpercig egy helyben állva mészárol. Tegyük fel továbbá, hogy átlagos játékos ül benne, azaz nem 15 méterrel a bokor mögül lövöldöz, hanem fedezék nélkül letolt gatyával egy dombról osztja az áldást. A fedezékbe gurulásra adjunk neki 4 másodpercet. Így az ellenfélnek van 14 másodperce arra, hogy a több, mint 2k HP-t lebontsa. Életszerűen átgondolva a következő lépéseket kell végrehajtania a TD-re vadászó játékosoknak: tüzelési pozíciót felvenni és ráfordítani a csövet/testet TD esetén (kigurulni fal/szikla mögül), rászűkülni, majd lőni. Erre jön az átlagos reakcióidő, tehát ha 8 másodpercenként tudsz lőni egyszer mondjuk 500-at, akkor egyszer tudod (szerencsés esetben) sebezni (nem pattan, nem 0 dam). Mindezt úgy, hogy közben Te is kiteszed magad az ellenséges tűznek.
    Persze meddel vagy nagyot sebző TD-vel kissé változtatja a képet, de még ha 4 tank együtt ki is lőné a Trógert, addigra ő már kinyomott magából 2000+ sebzést és 4 támadó tank is vesztett HP-t, amíg a TD-vel foglalkoztak. Tévednék?
  • Master91
    Este 5-6 fele többet tudunk...
  • R3nton
    mivel forgó tornyos ezért tök másképp kell vele amúgy is harconli. T110E4 feeling. Nyilván a nyomorultaknak nem fog vele menni a játék, akik folyton bent állnak a leghátsó bokorban a TD-vel.
  • R3nton
    Megy még a med event??? Mentem egy egész jó kört t-34-el.
  • patchaou
    Lehet hogy Én siklottam el valami fölött, de nem úgy volt hogy ma jön a teszt? Vagy csak Én vagyok olyan vaksi hogy nem találom?
  • Bee
    Ezzel még nincs is gond, én is viszek magammal minden tankommal; lehet olyan helyzet, ahol a csata múlhat azon, hogy tudsz-e sebezni vagy pattansz. E100-zal szintén gold + 5 repesz, mert az AP átütése harmatos T10-ben. De az Obi? Az E4? A T57?
  • Maala
    Az egyikkel 9, a másikkal 10mp-n keresztül kell kinn állnod a szabadban. Glass cannonnál nem mindegy. HEAT is csak egyiken van.
  • bigmano
    Én be is pakoltam a T69-be goldból ami csak belefért....hagy dolgozzon a "goldmeter" :-)
  • Bee
    Semmi értelme nem lesz a nagy lövegnek a Trógeren. Az alaplöveggel egy átlagos játékos is kivégezhet bármit ilyen RoF-fal, átütéssel és sebzéssel. Elég, ha kinézel egy sarok mögül, máris láncon vagy, és 2 másodpercenként kapod az újabb csomagot. Még ha pattan is vagy 0 dam kritikus mondjuk 2 lövése, akkor is átlag 2.240-et ver beléd.
    Más. A gold detektor szerint eddigi tapasztalataim alapján T10-ben a játékosok legalább fele arannyal lő. Tök mindegy nekik, hogy mi a célpont, mennyi HP-n maradt, lövi az aranyat. Lehet, hogy nem is visz be mást a csatába?
    Üdítő kivétel volt tegnap egy T110E5, amelyik 22 lövéséből 20 találatot ért el, 539 sebzést produkálva. Kár, hogy az én csapatomat "erősítette".
  • bornofakone
    Azért arról a tényről ne feledkezzünk meg h DM 1 relatíve kis tank, na most ez a tróger100 hatalmas lesz. És mint tudjuk ez azzal jár németeknél h még a szokásosnál is jobban fog világítani. (elméletben, lehet WG ad neki 1 jó kis camot, legalábbis a beetető időszakra)
    papíron eddig tényleg OP, imádom JT gun-t, az 1 lézerágyú, na most abból 1 6-s sorozat....kő kövön nem marad:)

De azért kíváncsi leszek h mint fog szuperálni teszten:)
  • 400V
    Attól félek ez a 7/42 se lesz egy random player számára más csak azoknak kedvez aki klánozik meg összetud 5 jó játékost szedni. Ezzel arra gondoltam hogy meglehetne kerülni a randomot csak ugye ez a mód tier 8 ig szól a 9 esek 10 esek le vannak ejtve.
  • Bmsrt n2
    De lesz mellé egy JT-lövege,bőven elég pennel(276pen+560dmg+6-os tár),2mp-enként lövéssel,nem kötelező az E-100 ágyúval vinni,és azt is ha goldra tölti máris megvan a 300+pen.
  • Lokker
    Viszont a top ágyújának nem lesz olyan nagy penje, ha nem volt elírás akkor valami 230 körüli érték és két lövés közt 4 sec van míg nem ürül a tár
  • Oddball29
    Nyilván valami köztes kell, de az ésszerű lenne, és ezért a WG-nek semmi köze nem lehet hozzá.
  • kissd
    Akkor ezt sajnos szomorúan konstatálom :(
    Összefoglalva, marad a szopóroller és küzdés:)
  • Toweliee
    Azért mert a DM T6-os. De ugyanúgy átlövi egy T4-es is. Alkalmazd ezt az analógiát a T10-re is. Én is bízom benne, hogy vagány vasak lesznek.
  • R3nton
    Igen kicsit más lol tök mind1 melyik tier10 jön vele szembe, 1vs1be bármelyiket 6-8 sec alatt szétbombázza :D Ha valami gyorsan töltőssel vagy talán 2x rá tudsz lőni :D
  • Lokker
    De ott nem tier10 tankok jönnek szembe vele legrosszabb esetben is 8-as de az is ritkán (nekem is Dicker Max). Itt viszont tier10-ről van szó, kicsit mások az értékek, de ne nekem legyen igazam használhatóságban, mert komálom a német ágat. :)
  • kHares
    Teljesen egyetértünk, úgy tűnik aranyhal memóriával rendelkező emberek egyre inkább szaporodnak.
    Az elmúlt 2 évben mindenki (köztük én is) itt sírt a f@sszopó artysok miatt mert oneshotolnak, mert műholdnézet, mert láthatatlan és elbújik a sarokban ahol nem lehet kikaponi, mert bekanyarodik a lövése a fedezék mögé és omg op szar mindegyik.
    Erre most visszavárjátok őket? Igen, engem is zavar hogy t5-t9 csatában 7 db. td van szemben (pláne amikor 750 az átlagsebzésük) de könyörgöm, még ez is sokkal jobb mint ami régen volt artykkal.

Tény hogy valamit csinálni kéne mert magas tier kicsit el van borulva de ez nagy részben azért is ilyen mert a pályán senkivel nem tudsz összedolgozni, a felhasználót meg nehéz lecserélni. Amennyi ember van mindig a serveren valami hardcap esetleg megoldás lehetne. Tudom hogy nem akarják de valami megoldás kell.
  • R3nton
    TD-khez még annyit, hogy lehet szépítgetni, hogy nem tud belőni a kő mögé meg stb, igazából annyi történt, hogy kiszedték a játékból az artykat némileg és átvették a szerepüket a TD-k. Múltkor obj140-el spotolnék. Szikla mögül kinézek, éppen hogy az első görgő kilátszik. Obj268-tól kaptam egyet és fél másodpercen belül jgdpze-100tól is. Ennyi volt.

Igen vissza lehet nekik lőni, JA NEM, mert basztak felspotolódni

Ezt a német buziságot már én is kihúzom, mert ez akkora OP lesz ilyen konfigurációval, mint az állat.
  • R3nton
    Igen csak mondjuk pont a Leo1 egy olyan gyilkológép, hogy ha az jól van használva, akkor elég kellemetlen meglepetésben részesülnek a TD-k. Volt olyan köröm mikor 9000 felett sebeztem vele.
  • Toweliee
    A Dicker Max-nak sincs semmi páncélja, mégis használható. A páncél a legutolsó tényező ebben a játékban.
  • 400V
    Élvezet lesz lesz teszten mikor bejött a papír Leopard 1 is 900 akat meg 1200 akat adagolni rájuk tier 10 TD HE jével.