418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Azt nem nagyon hiszem el, h pl. meddel egyedül elmész kulcs pozíciót foglalni. Valameddig fel tudod tartani az ellent, de h nem sok sebzést fogsz csinálni - mert rád mennek hárman és kilőnek - az tuti. Amint kiderül nekik, h nincs mögötted a fene se azonnal rád is fognak mennek.
  • Gottfried
    Hát igen,a hozzád hasonló AFK játékosok a kedvenceim nekem is.Adnál egy játékbeli nevet,kíváncsi lennék a statjaidra. :) Ha nem titok.Lenne egy tippem de nem akarok hasraütésre semmit írni. :)
  • Oddball29
    Én aszerint használom xvm nélkül a tankot, amire való, és megvan a 60-as szóló WR.
  • popey8
    Én se (se az 50k xp, se az 50k dmg nem volt meg elsején), mégis kaptam;)
  • bence099
    nem tudom én is kaptam most játszok először ma és nem teljesítettem semmit 50k sebzést szóval nem értem.
  • AlucardHuN
    Most is ez volt, hogy caps lock on van? :D
  • ladanyi78
    ÉN ÁLTALÁBAN MÁSHOGY KÜSZÖBÖLÖM KI A HÜLYÉKKEL JÁTSZOTT MECCSEKET. HA LÁTOM, HOGY LEMINGEK STB. VAGY CSAK ALAPBÓL REMÉNYTELEN A DOLOG NEM IS JÁTSZOM. 10-20 CSATÁBÓL KB. 2-3 JÓ ESETBEN 4-5 CSATÁT JÁTSZOK A TÖBBIT LESZAROM. NEM TÚL JÓ TECHNIKA, DE AZ IDEGESKEDÉS ELMARAD.
  • Gottfried
    50K sebzést okoztál 24 óra alatt.
  • Gottfried
    100%-ban egyetértek veled!
    A Csatáim 99%-át randomban,egyedül játszom.(nem szakaszban) Egy darabig megpróbáltam valami taktikát vinni a dologba,írni pár mondatot abban a pár másodpercben az elején,főleg amikor top tank voltam.Az esetek 99.9 %-ában le sem szarják ha az ember kér,jelez a minimapon hogy az egyik oldal tök üres,vagy bármiféle információt közöl a tisztelt társasággal.
    Sokszor ráfizettem emiatt mert egyedül visszamentem védeni az üres oldalt,egyedül próbáltam visszaérni lelőni a foglalást valami lassú döggel miután a gyors medek szartak rá hogy pittyegtetem a bázist a kibaszott mapon mert ketten húzzák,stb.

Ma az a helyzet hogy a csata elején várok egy percet,nem megyek semerre.Ha full vörös nyomorék a csapat,akkor eszemben sincs támadni semmivel ,mert bármelyik oldalra megyek egy top heavyvel,a másik oldal 100% hogy elesik és nem érek már vissza.(volt rá bőven példa) Ilyenkor szépen kemp egy jó helyen ahonnét tudok lőni és elég közel van a bázishoz(jobb esetben rá is látok).Ha van néhány jó játékos a csapatban és ők egyik irányba mennek,akkor nem megyek velük,az előbbi okok miatt hanem újra csak kemp valahol hátul,úgy hogy a másik oldalt tudjam védeni.

Bizony a csata elején megőrzött HP-val egy jó játékos el tudja dönteni a csatát a végén,főleg ha az ellen már elbizakodottan támad.Mióta így játszom,nekem is javultak az eredményeim.A WR-em is nőtt majdnem 2%-ot (53-ról 55-re)ami 30K csatánál ,full randomban már nem kis eredmény.(természetesen a killek száma,a kiosztott sebzés is javult)

Természetesen ha jó a csapat,sok jó játékossal akkor lehet úgy menni egy tankkal ahogy kell,lehet pár mondatban kommunikálni és bizony egy zöld vagy jobb játékosnak nem kell pittyegni a térképen mert figyeli folyamatosan a minimapot és tudja mivel tesz jót a csapatnak.El tudja dönteni hogy gyorsan foglaljon vagy jöjjön vissza segíteni,stb.
  • popey8
    Igen azért.
  • hNeo2
    miez?
  • csagataj
    Talán október 1. napjáért?

Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2013.10.10. 18:51:00
    Kreditet kaptál: 250 000
  • Ry0K3N
    Jó. Érdekel egy eladó account? :D
  • R3nton
    Én randomban is szoktam segíteni a playerknek, ha látom low HP-ja van és kemény tankkal vagyok pl IS-4, behúzom elé a tankom úgy hogy felfogjam a lövést, ha ki akarnak rongyolni rá. 2 gun többet lő, ha életben marad.

Meddel meg pláne szoktam segíteni ha valaki segítséget kér és úgy látom, hogy van esély a szituáció megoldására.
  • hNeo2
    Szabotáljuk őket! :O
  • Ry0K3N
    http://worldoftanks.eu/en/news/46/subversions-coming/
    Ezek retardált faszok elvesztették a maradék ép eszüket is....
  • Master91
    Victory!
    Map: Prokhorovka
    Date: 2013.10.10. 18:31:34
    Vehicle: ISU-152
    Exp: 3 400 (x2) Credits: 71 133
    Achievements: : Top Gun, Fadin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

• hNeo2
    http://ftr.wot-news.com/2013/10/10/0-8-9-test-postponed-till-tomorrow/

NEEEM, Tomorrow!
  • Okmyx
    Na.

- there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”

- hardcap for TD’s is not planned

- developers are analysing the situation about the TD’s in tier 10 battles, a player stated that at least one third of each team is filled with TD’s, Storm answers that according to their statistics it’s much less

- regarding the “too many TD’s” whine: “Dominance of TD’s – statistics don’t show their dominance. Yes, there are more of them, but not so many that they would break the game”
  • Oddball29
    Ha ez így lenne, mindenki csak a másikra várna, és a végén senki nem megy sehova.
  • virkir
    Felejtsd már el ezt a "mire való egy adott tank a játékban"-t.
    Amivel mész az arra való, hogy a lehető legtöbb sebzést oszd ki és a lehető legkevesebb hp-d vesszen.
    Randomban ennyi.
    Hányszor de hányszor beszoptam med-el a foglaljunk el kulcspozíciót.
    Ja... aztán a csapat meg baszik támogatni mert esetleg a lemmingek éppen másfelé vonulnának.
    Meg a hasonlók.
  • 400V
    - Sturmtiger will be implemented, “when it’s done”, SerB states that while he won’t go into any details, there might be some more German monsters á la WTE100 coming at some point (SerB confirms it will most likely be a TD) (SS: I’d hazard a guess he means the Bär)

• Count Adyn
    Akkor megnyugodtam:)
  • GabeE3e
    Obj268 stat, +1 amx50b,az átlag dmg-et érdemes nézni,akit érdekel:
    [spoiler]
  • Ry0K3N
    http://www.gamestar.hu/oroszorszag-arseny-mironov-company-of-heroes-2.html
    Már mindent értünk :D
  • Cseri0058
    Replay
    na ezt a replayt mindenki nézze vissza!!! hihetetlen nagy makk :D de azért én is kellettem hozzá :D
  • TomDantes
    Hát arra akartam utalni, hogy attól hogy sok volt a win, az nincs feltétlenül összefüggésben azzal, hogy jól vagy rosszul játszom. Vagyis, jobban mondva nem csak ezen múlik.
  • lammaer
    Persze zt nem is viatom. CSak a magyarázat volt arra a látszólagos ellentétre, amit leírtál (szarul játszottál - sok win)
  • madmanic
    150 mm-es top ágyú (E-100 ágyúja):
    235 mm átütés
    750 átlagsebzés
    4 lövés/tár
    3 másodperc két lövés közt ??????????????????????????
    50 másodperces újratöltés

Remek... lesz miért rinyálni...
  • TomDantes
    Ja, de attól még tudom ,hogy jól vagy rosszul játszottam. Tegnap rosszul.
  • lammaer
    WR kis mintavételnél nincs összefüggésben az egyéni teljesítménnyel.
  • lammaer
    szólj 200 múlva...
    Egyszerűen 39 meccs egy %os érték számításnál annyira kevés... gondolj bele, minden meccs 3%ot jelent valamelyik oldalon. Azaz ha mondjuk 3 meccsel többet nyertél volna, a WRed máris epikus 58% lenne....

Mivel a játékban sok a véletlenszerűség - beleértve azt hogy kivel sorsol össze a gép - egyszerűen nem szabad ilyen kevés meccs után százalékot nézni. Biztos vagyok benne hogy pl az egyéni teljesítményedben messze nem vagy ilyen szar a T62ben mint ahogy a WR mutatja.

• GabeE3e
    Ú de jó kis csata volt ez, hárman visszahoztuk a vesztes kört.

• zoltanblau
    páncélvadász

Ezzel a papírnak is alig nevezhető toronnyal lesz érdemes harcolni az új TDX-el? Kb az AMX 50B újratöltve. Van értelme kihúzni ?
  • TomDantes
    Tegnap nekem is 75% lett, pedig szarul játszottam, fáradt voltam, nem ment jól. Hülyéknek is lehet szerencséje. Meg olyan is van jól játszok, és 30% . Meg olyan is, jól játszok és 60-70%. Ez ritkább.
  • Eagle16
    Tegnap jól ment egyedül.

Victory ratio: 78.95%
    Battles: 19

T69-el 17, Tortoise-szal 2 csata.

Nemsokára meglesz a T54E1, 19k xp még.

Tegnap olyan nyomorék Is-7-es játékossal találkoztam...El-Hallufon mentem volna le a völgybe a közepes tankos útvonalon, ez meg direkt beáll elém keresztbe, de úgy hogy mikor ki akartam kerülni még elém is tolatott...amúgy is haszontalan szar csapat volt, de ő volt a király köztük.
    Annyira tudtam amúgy hogy mire készül, a sötétpiroskától ezt is vártam. Ezek a legrosszabbak, szarul játszik és még akadályoz is másokat.
  • Ry0K3N
    Ha lemegyek még 200-at akkor sem fog nagyon változni az eredmény. Itt most összességében lenne érdekes túlélési aránnyal és átlagsebzéssel de nincs fent a játék itt hogy megnézzem.
  • zoltanblau
    10-e van és mégsincsen teszszerver ?
  • lammaer
    Randomban az önzőség alapfeature. Nem számíthatsz a másikra, és a rewardod nem attól lesz több hogy kisegíted a bajban levő csapattársadat, hanem attól ha leosztod a sebzést és minimalizálod a sérülést.

Ezért szeretek platoonban játszani, ha csak tudok - mert jó dolog nem önző módon játszani.
  • kissd
    Okés felveszlek majd holnap tolom majd :) Köszi.