418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Csodásak ezek a tier 8 TD-k: T28, AT-15, SU-101. Egyik nagyobb hulladék mint a másik. Már úgy választok közülük hogy melyik a kisebb szopás. T28, AT-15 lajhárok, ha sok a gyors tank semmire nem jók. Az SU-101 meg papír, modulsérülős kacat, rossz lövegkitéríthetőséggel. Ezekhez képest a Ferdinand maga volt az álom.
    Ráadásul rohadt érdekes módon a csaták 90%-a tier 10 ahol minimum 5 van belőlük, ehhez bónuszként jön még egy olyan pálya ami jó dombos (pl EL Halluf vagy a hányadék Red Shire vagy mi), hogy még lassabban lehessen rajta mozogni és az SU-val semmilyen értlemes opziciót ne lehessen felvenni.

Nagyon remélem, hogy a T110E3 használható lesz mert eddig ezek az US TD ágak tier 5-től felfelé már-már a brit TD ággal vetekszenek annyira használhatatlanok a harcjárművek.
  • hNeo2
    Függ a srác:)

Ajánlom a Wot-tapaszt. és a Wotikotin tablettát.
  • Gottfried
    "Hányingerrel indítom a játékot."

Hát nem irigyellek ha neked ez már egy kényszer ls bár hányingered van tőle,azért elindítod.Ha nem szórakoztat akkor minek játszol?????
  • Bmsrt n2
    Hétvégi event:
    http://worldoftanks.eu/en/news/44/steel-warrior-weekend/
  • besti
    Ma nem olvastam fórumot, bocs ha voltmár. Milyen figyelmes supportja van a WGnek:
    Dear Tank Commander,
    Due to technical difficulties you were unable to receive your reward for scoring 50,000 damage points on October 1st and 2nd as part of the "Hero of the Day" mission (http://worldoftanks.eu/en/news/44/october-missions/).
    To compensate for this, the reward has now been deposited in your account.
    We hope you will continue to enjoy the mission throughout the rest of October and that you will be able to fully enjoy other events and specials prepared by our team.
    Best regards and Roll Out!
  • Szpecnyaz
    Én már pár napja megtettem a tétjeimet :).
  • Bee
    Marakodtok a testemért? :D
    Csomagban megyünk, ha kellünk valahová. Ákosnak még csak 1 db T10-es tankja van, így még kivárunk.
  • kHares
    Na ja, van még mit tanulnom. Lehet végig he-t kéne használnom mert az mindig sebez :)?
    Rádob még hogy 3 tankot húznék (ha csak duplázni sikerül örömmel kapcsolom ki az egészet) Wz-132, Wz-111(még nagyon stock) és A-44. Hányingerrel indítom a játékot. Talán a Wz-111 jó lesz majd 100k xp múlva de a másik kettő...
  • Szpecnyaz
    Ja, hogy már leszerződtettétek? :D
  • Szpecnyaz
    Vérző varjú? :D
    Majd ha birodalom leszünk, akkor a birodalmi varjú lesz a jelképünk.
  • JeffDunham
    A lelked eladtad már nekünk, csak ne járjon az eszed a varjúpacalon.
  • Bee
    Miért? Szerintem jól néz ki az a vérző varjú... :D
  • Szpecnyaz
    Nem tudom biztosan. De szerintem kap egy új logót.
  • JeffDunham
    Khm khm...
  • Bee
    Az alklán is megkapja a főklán ikonját?
  • Szpecnyaz
    Az AP az stronk ammó. Nem tudtad?
  • kHares
    Szóval a mostani állapotokat ez a csata szépen tükrözi. 7 db. T10 td a csatában de nem kell hardcap.

Kezdjük azzal hogy rühellem ezt a gépet, a legrosszabb lightom, egyszerűen semmit nem tud jól, nagyon kell neki használható térkép + csapat, jobban mint bármi másnak. Szóval 10 perc camp aztán beindul a party már csak páran élünk. Artynak 5 percig spottolom az is7-et 300 hp-n. Eltalálja 2x is majd azt mondja lepattant. Lolwat? Ap-vel lövünk rá szemből, gg. Miután elküldöm a picsába okos mausunk beszól hülye vagyok, artynerf volt. Sírva nevetek. Hab a tortán hogy két lövéssel nem tudtam kiszedni az artyt majd elfutott. Sajátunk közvetlen mellé lőtt...ap-val.

• zoltanblau

Itt vitatkoznak SerBiék, milyen 10 vagy 20 mm-es legyen a új tized Td tornya. Ebben a harcban dőlt el, mennyi lesz a tára is
  • Angelus1991ster
    :D Jó étvágyat kívánok én is a videohoz!
  • Szpecnyaz
    ITT!
    De végig kell nézni a videót hogy kiadja a linket :).
  • zoltanblau
    Most olvasom a leveleimbe, SzeBé azt írta, holnap lesz. Addig vedeli a vodkát
  • hNeo2
    Így van. már rég tesztelünk. zoltanblau le vagy tiltva a WGnél.
  • zoltanblau
    Dobnátok egy linket melyen le lehet tőlteni a klienst ha szépen megkérlek rá?
  • Oddball29
    Elkanyarodok és átmegyek másik oldalra, ha senki nem követ. De ha már egyvalaki jön, akkor már általában továbbmegyek. Ha nincs olyan gyors tankjuk, egyedül is bevállalom. Pl. meddel biztos nem fogok másodvonalból lövöldözni.
  • Oddball29
    Elkanyarodok és átmegyek másik oldalra, ha senki nem követ. De ha már egyvalaki jön, akkor már általában továbbmegyek. Ha nincs olyan gyors tankjuk, egyedül is bevállalom. Pl. meddel biztos nem fogok másodvonalból lövöldözni.
  • Szpecnyaz
    Csak neked nincs. Mi éppen ott platoonozunk :).
  • zoltanblau
    Á már 10-e van & nincs teszszerver ? Vagy csak nekem nincs? Úgy mondtátok lesz mára, ezek szerint késik, de mennyit.

Tudnátok némi felvilágosító körülírással szolgálni a Tesszerverról ?
  • Szpecnyaz
    Ha rajtam múlna, akkor biztos kapnád a perma bant :).
  • Szpecnyaz
    Nyilván nem :).
    A fő klánban is komoly retorziók vannak a lebukott tagoknak :)
  • madmanic
    megkattant a szmájli beszúrás...
  • madmanic
    a lényeg lemaradt: lehet-e csúnyán beszélni...

Még fontos lehet... http://www.sg.hu/kep/faces/idiota.gif
  • mijki
  • Okmyx
    Ismerős... AT-8 duplázkör Redshire encounterben. Csiga. Mire odaértem vége lett.
    Még jó, hogy jár valami xp arra, hogy ott vagyok és a csapat nyert...
  • Gottfried
    Mert te jobb játékos vagy nálam. :) Nekem a 60% win csak olyan op. tankokkal van meg mint a KV1,T28,T18,stb....
    Az átlagom szerintem nem is fog 55-nél feljebb menni.Két accom van,az egyik régen artys volt és ott is 55% volt csak random artyzással is és most is csak 56% hogy egy ideje már csak fun acc,t4-6 tankokkal.Ennyit tudok de ez nem baj.
    Az xvm-et sem a statok miatt használom,a csata esélyét nem is mutatja de nagy taktikai segítség ha tudom hogy kire számíthatok,hogy melyik oldalt milyen képességű játékosok védik,hogy milyen az arty,stb.Ezek + infok,amik segítenek a saját taktikám eldöntésében egy adott csatában.Szerintem nagyon nem ugyanúgy kell játszani ugyanazon a mapon sem egy gyenge és egy jó csapatban.Jó az az xvm,mégha néha elkeserítő is a csata elején hogy 110% a vereség,bármit teszek is.Ilyen esetekben nem is érdekel a győzelem,csak hogy minél többet sebezzek,hogy az utolsó lövésemmel még kiszedjek valakit mikor egy falka ellen jön a végén. :)
  • Szpecnyaz
    Meglepi :D.
  • Maala
    conteo

Ez Szpecnyaz szánalmas kísérlete a hatalomátvételre.

/conteo
  • popey8
    Nem is tudtam, h lesz alklánunk
  • Me Ga
    Grat. Nagyon utálom az afk noobokat...
  • Szpecnyaz
    Közérdekű közlemény!
    A mai napon megalapítottuk a HUNS alklánját. Lent mellékelem a követelményeket, néhány saját megjegyzésemmel kiegészítve. Akit érdekel, az dobjon itt egy privátot, vagy ingame keressen meg.

"A HUNS2 a HUNS alklánja, melyet azért hoztunk létre, hogy tovább bővíthessük közösségünket tehetséges játékosokkal. A két klán vezetése, szabályai és céljai azonosak - ennek tudatában mérlegeld, hozzánk akarsz-e csatlakozni.

Felvételi követelmények:
    • Minimum 1300 WN7
    • 3 CW képes tank a garázsban, minimum 200 csatával, 2K+ sebzéssel (a 3cw tankot még nem vesszük túl komolyan, ha 1 van az is elég)

Ha az arty-t favorizálod:
    • Minimum 1300 WN7
    • Obj 261 a garázsban, minimum 200 csatával, és 2K+ sebzéssel
    • Legalább egy arty más nemzetektől a garázsban
    • Legalább 1 CW képes tank a garázsban, minimum 200 csatával

Elsődleges CW képes tankok:
    • Heavy: T57, T110E5, AMX 50 B, IS-7, IS-4
    • Medium: Leopard 1, E 50 Ausf. M, Bat.-Châtillon 25 t, Object 140, T-62A, M48A1 Patton
    • TD: T110E3, T110E4, FV215b (183), AMX 50 Foch (155), Object 268, Object 263
    (persze a többi T10 is elfér)

Ha megfelelsz a fenti követelményeknek, és szeretnél csatlakozni, hogy Te is segítsd a klánt, akkor jelentkezz a HUNS toborzóinál vagy honlapunkon."
  • Pares
    Serena Coast, Tigris 2, első csata. 2 ellenfelet láttam, annyira átgázolt rajtuk a csapat. Az egyik egy M6-os volt, amiről 2x pattantam a nagy ágyúval... a másik meg egy 300hp-s T28-volt, akit csak úgy menet közben frontpáncélon lőttem, azt meg simán átvitte, mint a szart... Csodálatos 800xp 2x-ezve. Kicsit idegesítő ez a random.