418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hNeo2
    Na itt a 8.9 Lorraine 40t Buff:

-Traverse increased from 30 to 32 deg/s
    -Turret health increased from 310 to 320
    -Turret traverse speed increased from 38 deg/s to 42 deg/s
    90mm F3:
    Depression and elevation increased from -6 and +11 to -8 and +15
    100mm Sa 47:
    Depression and elevation increased from -6 and +11 to -8 and +15
    The Lorraine finally gets its historical 8 degrees of depression.
    Definitely can be distinguished from being a tier 9 AMX 50 100 now.

egész jó.
  • Anonymuser
    Értem. Kösz a tanácsot :)
  • Bee
    A BIA csak 100%-on működik, ha minden katonádnak van az adott tankban. Érdemesebb a javítást betenni, ha elérte a 100%-ot, akkor a következőnek olyan skilleket, amik azonnal aktívak (a hatás a képesség szintjével emelkedik). Kb. 50-60%-ánál a második skillnek érdemes újraosztani. Akkor a BIA-t választva azonnal aktív. Bár heavy-re a javítást javaslom, utána kuplungégető, stb. BIA-t a hatodik érzék és a javítás után tenném.
  • Met
    Én elsőnek mindig a BIA-t rakom, első skill hamar felpörög, utána tehetsz olyat ami fejlődés közben is aktív (javítás, álca stb).
    Minnél több skillje van a legénységnek annál lassabban fejlődik.
  • Anonymuser
    És elsőnek betenni BIA-t? Valaki arra esküszik és utána húzni csak más skilleket. Bár én a javítást hasznosabbnak látom elsőre.
  • Ytar
    Mi a f@sz van ma?!

Battle statistics Total Prc/Avg/Rat
    Wins / Battles: 9 / 10 ( 90% )

Nem tetszik ez nekem ..
  • Bee
    A tűzoltás az egyik legfeleslegesebb skill. A javítás hasznosabb.
  • Anonymuser
    Értem, de mondjuk gondolkozom az új TD ágon. Az AT-n javítás van, akkor erre is azt lenne érdemes tennem. Viszont ha inkább a Heavy felé indulok el szerintem érdemesebb lenne egy tűzoltás. Ennek függvényében kapják meg az 1. skillt.
  • Bee
    Logikusan átgondolva elsőnek olyan skillt érdemes kiválasztani, amelyik azonnal ad valamilyen előnyt (pl. javítás, camo, stb...). Nálad a felderítő skill kell, így a következőt tenném: ráraknám azonnal, mivel a látótávolságod fokozatosan nő, így távolabbra látsz, mint ha nem tennél rá semmit. Amikor eléred a 60%-ot, akkor érdemes újra osztani a skilleket; ugyanannyit buksz az XP-n, mintha üresen hagynád a harmadikat, de addig előnyben vagy.

ˆ Anonymuser: nincs értelme tartalékolni, válassz olyan skillt, amely jó lesz a következő tankodra és azonnal ad valamilyen előnyt.
  • Anonymuser
    A tankot nemrég kaptam meg (előző patch), és mivel nem tartozik a kedvenceim közé, csak szorzózni szoktam vele ;) A legénységi skillekt más tankra tartalékolom.
  • Zegi Norbi HUN
    Már nem azért, de ezzel lehet tartalékolni, én is szoktam. 113as kínai heavy-n pl csak 2 skill van meg, a pluszt rajta hagytam, mert így lazán átképeztem felderítőre és egyből 100%-os legénységgel mentem.
  • Bee
    Érdekes, hogy lúzernek tartod a csapatodat, miközben a VK3002M-mel mentél 44 kört úgy, hogy a legénységképzésről fogalmad sincs. Az a sárga [+] jel a legénységen azt jelenti, hogy képezheted őket. Közel 4500 csata után ennek már alapnak kellene lennie...
  • Toweliee
    Száz ilyen van naponta. Te is ráfogsz jönni, hogy tökmindegy, hogy szépen vagy csúnyán hozod a tudomására, hogy balfék nem változik semmi. Szélmalomharc.
  • Anonymuser
    Nem, félreértetek. Az elmúlt napokban szinte, csak vereségek jönnek. Nem tartom magam nagy játékosnak, ez se volt nagy kör, de amikor olyan szól, be aki még annyit se tett, mint én az kicsit idegesítő.
  • madmanic
    RED Foch bekempel és a végén alulmarad valami stock T8 ellen...

Ezúttal nem lengyel, hanem cseh...

Határeset.
  • csoszi87
    WOW!
    Sebeztél 1700at és nem nyertétek meg a meccset?
    Hát ez tényleg pofátlan.
    Egyenként felkeresem mind a 29 embert, hogy ismerje el tudásodat és kérjen tőled bocsánatot.
  • Toweliee
    Te is ilyen tízéves vagy, hogy megmondod a lúzer csapatnak, hogy mit gondolsz róluk és azt hiszed, hogy érdekel bárkit is.
  • Anonymuser
    Pozitív csalódás: menet után visszaírt, hogy bocs, meg tényleg én megtettem mindent. Ez is ritka
  • Anonymuser
    Miután megmondtam a lúzer csapatnak amit gondolok róluk a VK azt mondta, hogy, ha ennyire okos vagyok, nekem kellene hozni a csatát -.- De bírom az ilyen 10 éveseket.
  • voivod32
    Nagyon kevés olyan KV-1 -használót ismerek, akinek ilyesmi az eszébe jut. Szemből, meg simán viszi a Kv-1 elejét.
  • nemtudommivan
    Ez a type t34 lehet hogy gyorsan köpköd , de egy kv1 is megfogja beforgatva a lövéseit.
  • JeffDunham
    Voltam teszt szerveren.

Egy kis gyors beszámoló.

tier 5 td: nagyon mozgékony, jókat lő, nagyon is használható... de mivel úgy néz ki mint egy uzsidoboz, nincs rejtőzködése és mindenki szanaszét lövi

tier 6 td (Nashorn): Hummelnek és egy csigának a klónja... borzalom... lassú, nem mozgékony, egyedül az ágyú ami használható

tier 7 td: mint egy kigyúrt DickerMax... nagyot lő, lassan tölt, NINCS GOLD AMMO hozzá, végsebessége nálam 24 volt (csiga), de alapvetően használható ha hátulról akarod támogatni a csapatot

tier 8 td: eeeeeez kegyetlen jó! Száguldozik mint a mérgezett egér, 500-akat sebez, pontos, forgó tornyos... nem tudok róla rosszat írni... olyan mint egy med lób@szó ágyúval felszerelve

tier 9 td: nem rossz, olyan mint egy mindenben lassabb verziója a tier 10-nek

tiet 10 td: aranylőszer betöltve és hajrá... rusholtam is vele, védtem is... biztos hogy nem egy JpzE100, de imádni fogom
    ezt már annyian kielemezték, nincs mit írnom róla

ezeket a tapasztalatokat 2 kör után tettem (mindegyikkel), ilyen érzéseket váltottak ki belőlem... lehet másnak teljesen eltérő tapasztalatai lesznek velük
  • madmanic
    megint játszhatatlan...

debil-weekend...
  • TOMSILENT
  • killbull
    Waffenshitragers!

E100 50 db HE lőszerrel betöltve! Kegyetlen szarok, IS7 lövegével is 600 akat lőttem a tornyukra HE vel.

Ott vagyok legalul, RUSH0620!

• madmanic
    Annyit kap egy legény alapból amennyi xpt szerzel.

Gyorsított képzéssel akin a jel van az duplát.

Ezeket szorzod meg, ha valamelyik küldetést teljesíted ami szorzót ad.
  • DarkHorSe
    hol lathatom hogy mennyi crew xpt szereztem a csata utan?
  • Maala
    "Removed the rule for HEAT shells that excludes ricochet if the shell\'s caliber exceeds the armour thickness by 3 or more times."

"Deflection angle for HEAT shells changed from 80 to 85 degrees."

Hmm. Az elsőről eddig is volt szó, de a 2-ról nem. :)
  • R3nton
    Hol vagy fostalicska???!!! Hagyd a picsába az obj268-t. Látod mekkora OP ez TrógerE-100. Ezt kell kihúzni te noob!!! :D
  • foxbat88fx
    köszi :)
    hát majd kiderül hogy a gyógyulás útján járok-e
    hónap végén megyek vissza pszichiátriára :P
  • Solten
    Kitartas, legy eros, a gyogyulas utjara leptel, jol haladsz :)
  • Master91
    ott a 2 T-62A ki idegelt....majdnem full hp-n jött az eggyik, és 10en lőttünk rá percenként, és el se tudtuk találni :D

nagyon gyűlölöm már a 9-10es orosz médiumot
  • Bee
    Tegnap az E50-emet sem élvezted annyira Serene Coaston... JpzE100-ban ültél.
  • Master91
    wow, kicsit nagy lett a kép, sry :D :D

Aki tud szerkeszteni kap 1 sört ha spoilerbe teszi, köszönöm !
  • Master91

15v15 JpzE100ast is élveznék akár...Foch ne legyen 1 darab se, meg T-54, T-62A és OK.
  • Bee
    Nem lesz akkora élmény, 15 tankból 12 Tróger. A többi pedig megszeppent hullajelölt.
  • Pares
    Így első ránézésre és pár csata után nekem mind tetszik. A 10-es különösképpen, brutális!
  • Master91
    Alig várom hogy a 2 haverommal platoonba küldjük éles serveren azt a trógert:D
  • Bee
    Elmebeteg. Ha a Foch OP volt, a csillagromboló OP, akkor erre nincsenek szavak. Bebújsz a ház mögé előle? Lebontja, és meg ver beléd néhányat. Nincs egyedül? Akkor halott vagy.
    CW-re szvsz kötelező lesz, három-négy ilyen bármilyen támadást megfog a full rush-on kívül.
    Az új pálya nagyon szép, de a TD-knek kedvez. Rengeteg helyről be lehet lőni a pálya nagy részét. A déli oldal első blikkre sokkal könnyebben védhető.
    Pearl Rivert áttervezték, most már a híd teljesen belőhető a szikláig a teraszról, ahová még tettek 3 bokrot is. A kínai prémet közvetlen közelről tudtam csak spotolni, amelyik ott állt és lőtt. A bugos feljáró megmaradt az északi oldalnak, de ez sem nagy vigasz.
  • Maala
    Igaz.

Mondták, hogy csak az elején lesz gift shop only.