418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én már kaptam tankra is.
    E75-el mentem jó csatát és kaptam Löwe kupont.
    De kell a francnak.
  • besti
    Oda van az írva, csak szerintem nem vetted észre (van ott egy kis i betű). Nekem most ez van: The coupon gives a one-time 20% discount on any World of Tanks package with the exception of gold, special offers, discounted items, and time-limited offers. The coupon is valid for 7 days from the date of receiving.
    Azaz pont úgy van, ahogy lentebb is írták, prémre és nem akciós tankra váltható be. Egyébként, ha érvényes az adott cikkre, automatikusan meg fog jelenni a kupon fizetés előtt.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.08.19. 01:35:09
  • suba53
    Na végül is vettem egy Basic Needs csomagot, de semmi kedvezményt nem adott.

Miért nem lehet mellé korrektül odaírni, hogy mire vonatkozik a kedvezmény, és mire nem.

Imádom az ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" önfényezős ajándékokat. Valami multis marketingest alkalmazhattak, azok ilyen idióták.
  • suba53
    Ezt írja a kuponhoz: Enjoy an exclusive 20% discount on a vast selection of World of Tanks package.
    De hogy ez mire jó, az honnan derül ki vajon?
  • Angelus1991ster
    Mitől paródia? és miért énekel ilyen hülye hangon a faszi? Magyar nóta mellett ez a másik szar zenei stílus/műfaj vagy micsoda ami zavaró ha szól. Nem véletlen nem adják a rádiók ezeket.
  • tigrincses
  • nemtudommivan
    Elc-t válaszd. T92 a hajára kenheti a dpm-et ha egyszer lepattan mindenről aminek egy kicsit is döntve van a páncélzata, köszönhetően a szívószál vastagságú lövegnek. Egy lttb is kihívás neki. Ellenben full gázon is eltalál mindent automata célzással. Puha talajon képtelen fordulni, gyakorlatilag csak egyenesen tud haladni.
  • Maala
    Kétféle kupon van, egyik a prémium shopra szól (ahol ingame cuccokat tudsz venni, tankokat, aranyat, prémet), a másik meg a wargaming store-ra, ahol pólókat, maketteket, és egyéb szarságokat tudsz venni.

Nézd meg, hogy melyikre kaptad még egyszer.
  • joe662
    De.
    Olyan tankot kell venni,ami màr megvan.
    Azt megkapod a teljes àràt aranyban,20% al olcsóbban.

suba53
    Mikor a fizetési opciokat beadja oda autómatice berakja a kupont is,ha érvényes az adott csomagra.
    Ha nem akkor arra nem jó.
  • Plata
    Ha van 20%-os kuponod akkor be tudod váltani,úgy emlékszem van egy kupon fül vásárlásnál.
  • Nirz
    A kuponok többsége szinte semmire nem jó, altalaban csak prem accountra hasznalhatoak
  • suba53
    Sziasztok!
    Van egy 20%-os kuponom, amit be kellene váltanom, lenne is mire, de a vásárlási folyamatban sehol nem mutatja, hogy a 20% kedvezmény meglenne. Így nem merek a végső kifizet gombra kattintani, mert félek hogy egy nagy átverés az egész.
    Hol látom azt, hogy a 20%-ot valóban le fogja vonni a fizetendő összegből?
  • joe662
    Az igengrat!
  • TiborTamas
    Azért nehéz, mert egyedül teljesen ki vagy szolgáltatva a csapatoknak és a mapoknak minden szempontból. Kell 2 ember melléd szakaszba, akik biztosítani tudják neked, hogy folyamatosan legyen mire lőnöd, illetve lőjék neked a stun assistot, és ha kell, megvédjenek a yolokás retardoktól.

Mondjuk a lefH-el én egyedül húztam be, mert ezzel gyakorlatilag csak sebzésből jön össze a mark, assistra nem nagyon alkalmas. Viszont könnyebb lett volna, ha van mellettem mindig társ, aki segít.
  • Sherman0070
    Artykat nem értem miért szinte lehetetlen markolni. Valami el van cseszve a WG formulában artykra nézve eléggé.
  • TiborTamas
    Ne tudd meg. Gunmarkért én ennyit még nem szoptam... :D
  • Sherman0070
    Hogy a faszba csináltad meg? :D
    Én 2 gunmark fölé nem tudok menni... :D
  • TiborTamas
    #nohomo

• Plata
    Szerintem Elc-t azért szeretik jobban mert táras ágyúja van.
  • joe662
    Nekem nincsen meg egyik sem,így nem tudok nyilatkozni róluk
    + amúgy is Lt antitalentum vagyok 13-57el is csak szenvedek mióta megvettem
  • Maala
    A camo érték egy dolog, az, hogy milyen magas a tank valójában, meg egy másik.
  • Plata
    Elc-t jól kilehet röhögni.
    Haláli mikor rád lő vagy huszat goldammóval oszt max viszket a tankod lánctalpa tőle.
  • Sir Charles
    Ha már ezeknél tartunk. Kellene egy jó passzív spotter light tank.
    Igazából két lehetséges jelölt van: ELC EVEN 90 és az amcsi T92.
    Tanácsot kérnék melyik a használhatóbb.
    Amit néztem:
    T92 jobb látótáv, ELC jobb camo, T92 jobb DPM, T92 nagyobb mobilitás.
    Ahogy látom mindenben jobb a T92, és a camója se sokkal rosszabb, mégse látok sokat belőle a csatatéren, ELC-t annál inkább.
    Van valami rejtett szarja (modulsérülés, gyúlékony stb) ami miatt nem éri meg vele játszani?
  • joe662
    A Amx13-57,és az Elc90 is a boltban,ha valakit érdekel:-)
  • joe662
    "pont akkor adják, amikor elkezdődik ez a szar? :D"
    :-DDD
    A multkorit is elöbb odaadtàk,ha jól emlékszem talàn 1hétre rà.
  • pett3rson
    Igen, a múltkor is így volt, azt hittük 14 napig várni kell aztán kb 3 nap múlva már kihirdették a nyertest és mindenki megkapta a magáét...
  • Sherman0070
    " rewards of this season will be granted in the 14 days after the season close "
    Ha jól értelmezem, akkor 14 napon belül bármikor jöhet?
  • Sherman0070
    Na akkor jó, hogy léptél még 1-et. :D
    Amúgy most komolyan 14 napot kell várni a jutalmakra?
    Én még suli kezdés előtt szeretnék játszani erre pont akkor adják, amikor elkezdődik ez a szar? :D
  • TiborTamas
    Hát, jól éreztem, hogy éppen kicsúsztam volna a rank 15 44%-kal... :D
  • joe662
    Megy majd a sok jó képességű,randomozni:-DDD
  • Sherman0070
    Na király. :D
    Jó tudni, hogy holnap már nem megy. :D
  • TiborTamas
    Ma éjfélkor lesz vége, pontosabban holnap délelőtt 10-kor... :D Szerintem elég lesz. Én azért tegnapelőtt még inkább ráhúztam egy 16.-at, hogy biztos legyen. Mondjuk nekem csak 44%-os arányom volt.
  • Sherman0070
    Kíváncsi vagyok bent maradok-e liga 1-ben.
    Rank15 59.76%-al. Az utolsó, aki bent van az Rank15 37.63%-al.
    Holnap éjfélkor zárul ez az egész?
  • Nirz
    na szép..pont kihagytam..
  • Sherman0070
    Pár hete volt talán.
  • Nirz
    vagy szokott lenni egyáltalán?
  • Plata
    Kaja?
    Én most kerestem vagy 3 millát azzal hogy eladtam őket.
  • Nirz
    Mikor lesz vmi kaja kedvezmény?
  • pett3rson
    Egy dolgot látok amiért van valami kis értelme, hogy több accountod legyen, az pedig ha el akarod majd adni valamilyen oknál fogva...de mivel ezt tiltja a játék szabályzata - ennek ellenére csinálják és elég sokan - ezért ez sem állja meg a helyét...tényleg felesleges szétdarabolni.
  • suba53
    Elaprózod magad, ha több accountot is viszel párhuzamosan. Egy account bőven elég, akárhány tank is érdekel. Így egy accounton gyűlik a kredit, a free XP, a személyes tartalékok, az arany, a garázs helyek, barakk helyek, sokkal nagyobb a mozgástered.

Nekem 5 év, és 5 napba telt a magasabb rendű műszaki mérnök plecsni, ami azt jelenti, hogy a játékban lévő összes tank ki van fejlesztve.
    Nem unatkoztam az biztos, de ez volt a kitűzött célom, amikor elkezdtem játszani. ( Plusz a garázsban lévő 160 tankból 30 db tízes. )

Ha párhuzamosan húzol több ágat is, akkor sokkal gyorsabban haladsz összességében, mintha csak egy-egy ágra fordítanád minden idődet.
    Minden húzott tankot leduplázol, így mindig mindegyik dupla XP-t kap naponta, plusz az akciók. Nekem ez volt a taktikám, és bejött.

Így vissza tekintve nem volt olyan ág, amit megbántam volna. Volt sok aminek az eleje, közepe jellemformáló volt, de mindig kárpótolt valami.