418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Látod ez a baj! MÁR SEMMI!
  • Szpecnyaz
    Nem igazán vágom hogy ebben mi a különleges.
  • JeffDunham
    Egyszer álmodtam egy szép, biztonságos, boldog jövőről... de elmúlt.

• Okmyx
    Naja. A felújított Serene Coast mapon északról indultam AT-8-cal.
    Gondoltam egy merészet, hogy átkelek a gázlón...
    Nem is értem miért csinálták ezt így meg. Puszi a tervezőknek.
  • Maala
    Tudod, ez olyan, mint a szexi ikerpárral való szex. Nem fog összejönni.
  • Bee
    Szerintem hagynod kellene, hadd rusholjon át rajtatok is, hiszen gyűjti a klánokat. Biztosan fenn vagytok a bakancslistáján :D
  • Szpecnyaz
    Bee kollégának ment, de megint hülye az SG.
  • Maala
    Fordítva lehet.
  • Malarki
    Ezt már én is megszívtam kétszer is. Először Dicker Max-szal a folyó közepén fulladtam meg, aztán JGPII-vel meg nem tudtam felmenni a túlparton. Nem értem, ha már odarakják azt a szaros vizet, miért nem lehet kijönni belőle bárhol. De nem csak itt, az összes pályán.
  • Szpecnyaz
    Szerintem érezte hogy a HUNS nem neki való :).
  • yossarianHUN
    Megoldható, csak kicsit közelebb a hídhoz, és valami gyorsabb géppel, előzőleg lendületet véve. De azért kockázatos úgy is, ha valami félremegy könnyen vízbefojthatod magad.
  • genRob
    Köszia választ, megoldódott. :-) (nem tudom mi volt.)
  • GabeE3e
    Már én is zombi módban játszok,láttam,hogy két csapattárs elindult át a vízen , elindultam én is de kiderült,hogy nem lehet kijönni a másik oldalon,puszi a tervezőknek

• Maala
    Nem volt.
  • Greenscape
    Nekem akkor szokott ilyen elofordulni ha elfogadom a masik szerverrol a platoon meghivot. Ha ugy, automatikusan rak at nem latni mit irok a klanchat-be.
  • Bee
    Basszus, még a rendszer sem bírja követni... :D
    Tegyük tőlünk telhetően teljessé a listát: kimaradtak még:
    VTEPS (nem tudom mettől meddig)
    HAC-L (joined: 27.7.2013, left: 27.7.2013)
    H-TP: (joined: 30.8.2013, left: 30.8.2013)
    Olyan klánok jelentkezzenek, ahol még nem játszott Rush! Van esetleg ilyen magyar klán? Biztos volt HUNS-os is... :D
  • genRob
    Sziasztok! Valami miatt nem látszik amikor írok game-ben a team- vagy all-chatbe, de a szakasz az viszont igen. Ez valami büntetés lehet? Valakinek ötlete esetleg?
  • pointer4
    Ez a lista hiányos, RUSH volt VTEPS tag is, legalább 3 napig :D
  • csoszi87
    Sőőt.
    Lehet, hogy a lövedéket a haragom irányította és a stug a pálya másik részén állt, de mivel a szerver nem tudta feldolgozni a kanyarlövésem, odarakta a stugot a halála után az m3 elé.
  • Bee
    Igen, Rush koma, HPTS. Miért bántod őket? Pont te? Milyen jogon kritizálod őket? Nézzünk meg téged? Ám legyen.

Volt olyan klán, ahol legalább egy hónapot eltöltöttél? Nem, te nem vagy antiszociális, ahogyan ezt az MTA TS-én bizonygattad nekem... Akkor miért nem bírsz ki napoknál többet egy klánban? Tudom, mert rajtad kívül mindenki noob, mert ezt is előadtad. Aha. Az 1100-as WN7-ed és a 49,8%-os győzelmi arányod simán az átlagos játékosok fölé helyez. Kérlek legközelebb ne szólj le olyan klánt, ahol - abban az időben - a játékosok nagyobb része jobban játszott, mint te.
    Anno parancsnokhelyettesként meg tudtam ítélni a klán játékosait. Gyengébb stattal is jobb volt néhányukat CW-re vinni, mint téged, akinek nem a csapatjáték volt fontos. Tudod, Rico is ott volt, amikor elvertük a WHY-t CW-n, akkor is, amikor 22 csatás győzelmi szériát toltunk, csak a VTEPS és a BIA vert meg bennünket, és akkor is, amikor két területet befoglaltunk Afrikában. Rá lehetett számítani, amikor nem volt meg a csapat; nem ügyes játékos, ez tény, de inkább játszom vele, mint az olyan játékosokkal, mint te. Kérlek, a jövőben hagyd békén a HPTS-t!
    A többiektől elnézést kérek az off-ért, de a volt klánom a mai napig szívügyem. Az is marad.
  • Szpecnyaz
    A posztod feléig eljutva azt hittem hogy az amcsik sikeresen megismételték a Philadelphia kísérletet.
  • csoszi87
    Néhány hete volt 1 köröm, ami lehet beférne ide.
    Kv1el lőttem 1 M3Lee-re néhány száz méterről.
    A lövedék jó irányba tartott, de mielőtt elérte volna az M3at eltűnt.
    Elkezdtem magamban morogni, hogy rohadt bugos szar.
    Erre lőttem még 1et, és kilőttem az M3 előtt álló láthatatlan Stugot.
    Az első lövés is őt találta el.
  • voivod32
    Leszarom., már valamennyire lehiggadtam...
  • Szpecnyaz
    Try again!.
  • FosTalicskaa
    Íme:
  • FosTalicskaa
    Furcsa, hogy most először játékbugokat is beleraktak...
  • Ry0K3N
    És íme bemutatjuk a Random Noob Generátor legújabb adását főszerepben az orosz szerver legalja játékosaival.
  • ToCsEk
  • Pales27
    Csak a te kedvedért frapsel lemértem egy teljes csatát. 2009es gyártmányú mobil 4650 van a laptopomba grafikai beállítások Minimum fps 23 maximum 89 és átlag 60,3. Ennek megfelelően egy 635m kártya (ami erősebb az enyémnél) biztosan tudja legalább ezt a teljesítményt.
  • killbull
    Én először azt hittem botozik azt úgy keres pénzt vele. Ja és HPTS :DDD
  • Szpecnyaz
    Vajon mikor teszi be valaki a "winrate is luck" képet? :)
  • killbull
    Eladnám én is az accomat de a magyarok olyan csórók sajnos hogy felesleges vele szenvedni. IS6,Type59,SU122-44,IS7,Object 268,Object 261,Object 140,T62A top tierek. ST-I ig kivan húzva IS4 ágon.

20 000 ért nem vitték el anno mikor még csak 4 tier 10 volt rajta.
  • rico86
    na mindegy nem akarok belemenni ebbe avitába, érdekel valakit az acc?
  • PiciPanzer
    EU-ra is kijött:
    http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-amx50b/
  • rico86
    a stat nem csak rajtam múlik
  • PiciPanzer
    Ezt valóban nem néztem. Bár ha ügyes a játékos, azért noobmeteren Recent, last 7 days, last 1000 battle alapján lehet tájékozódni.
  • Szpecnyaz
    Szerintem erősen leveri az értékét az account statja.
    Mert a cw-ző klánok nevetve küldenék el az ezzel jelentkező delikvenst.
    Bár nyilván van olyan, akinek ez nem szempont.
  • PiciPanzer
    Engem nem érdekel :). Csak szerintem OK az ár.
  • PiciPanzer
    Ok látom a linkben, hogy még nem volt.
  • rico86
    Igen bővítve van 2x a barakk és van rajta vagy 4 szabad garázs hely!