418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #267990 Vagyis nem azzal, este van már... -
Oddball29 #267989 Na jó, egyet én is.
Jó lenne már olyan Foch 155-el is találkozni, ami HEAT-al lő. -
foxbat88fx #267988 én T71et nyomom, az meg ugye teljesen useless tank
így a csapatra vagyok hagyatkozva :)
azokról meg gondolom nem kell mesélnem neked... -
Aww, még szerencse, hogy csak E2-vel dobott minket eddig össze az MM :D -
Jah, azért volt most is 9k pot dmg vele. :) -
EmR3 #267985 Kb fél órája hagytam abba zsinórban a harmadik vereség után.
De addig egész jó volt. Ez volt az utolsó győzelmem, mit mondjak nem volt egyszerű, fel is basztam az agyam mikor kiszedtek.
-
Oddball29 #267984 Ha én találok egy AP-vel küszködő E-100-at másik tízes TD-ben vagy heviben ülve, körberöhögöm. -
foxbat88fx #267983 de eddig lószar :)
6 vereség 0 win
nem akarja a wot h visszatérjek gamelni -
Hmmmm.Így mindjárt más!
-
Ry0K3N #267981 He? Erről egy screent légyszi úgy többet tudunk mondani. -
Ry0K3N #267980 Miért nem tetszett a cirkusz? 
Meg mégis mi az istenről beszéljen az ember?
A ez a játék ugyanarról szól closed béta óta ugyanazokkal a hibákkal. Ahol a fejlesztő cég ugyanazokba a hibákba esik bele egyfolytában a fejlesztés folyamán. -
virkir #267979 Meg amikor szeretett masudat kicsontozzák. Ugye?
Mert arról meg azt hallottad, hogy átlőhetetlen. -
foxbat88fx #267978 hahaha hali :)
nyugi csak felkerekítem a csataszámomat 19.937-ről 20k-ra :) -
Visszaeső vagy baz+! :D
Szevasz haver! -
foxbat88fx #267976 hát a visszatérésem nem sikeredett túl jóra :)
0 win eddig, de jó jel hogy leszarom :P -
Bmsrt n2 #267975 Látom egyesek már nagyban gyúrnak a Roaming-ra
:
-
Elég aberrált szexualitással vagy megáldva, ha te el tudod képzelni, hogy ilyesmitől valaki kielégül. -
yossarianHUN #267973 Már megint félrenéztél valamit, szó nem volt róla, hogy golddal használtam volna az E-100-at. Pályafutása alatt ha 15 goldot lőttem el vele.
De zárjuk inkább ezt a szájkaratét, mert láthatólag a fórumtársak érthető módon nem óhajtanak több bulsittet olvasni, ha még mindig nem elégültél ki, majd jövő héten kötekedj következőnek kérlek, hetente csak egy ilyenre van energiám. -
Malarki #267972 LOL, a nap kommentje 

-
Én a goldammóra ugrok. :D -
Valóban, mindenkinek más az értékrendje, és mindenki magából indul ki. Én ide 700 effis koromban (akkor még nem volt WN rendszer) kezdtem járni, majd 1500 eff-nél váltottam 1300 (?) wn4-re, azóta lassan 1700-nál tartok.
Azért kezdtem el olvasni a fórumot, mert jobb játékos akartam lenni. Attól pedig nem lesz senki jobb játékos, ha goldot használ egy tankban. A statja lehet, hogy jobb lesz, de ugyanúgy megeszi egy 900 WN7es, aki goldot használ. A goldammótól ugyanis az ember egy idő után érezhetően veszít a megfontoltságából. Ezért látni annyi fail-unicum platoont randomban, akik bedöglenek az első pár perc során, aztán nooboznak nagyban a csapatra. És szerintem ezért látni annyi hihetetlenül ótvar E-100-ban, Mausban ülő emberkét is látni, akik csak spammelik a goldot, aztán 1-2 betalált, jó esetben sebző lövéssel zárják a csatát toptierként.
Persze szíved joga golddal használni bármelyik tankot. Nekem meg szívem joga elmondani erről a véleményemet úgy, ahogy erre a fórum keretei engedélyt adnak. Az, hogy te ezt hogyan értékeled, nem az én dolgom. Nekem ugyanis nem célom meggyőzni téged.
Fingja is van mindenkinek, mégsem kíváncsi senki a másikéra, nemde? -
Te annyira senki vagy itt hogy nem is értem miért látom a kommentjeidet ? -
madmanic #267968 Nem tudom miről szólt a "csevej", csak átpörgettem de elhanyagolható hasznos infó volt közte. -
killbull #267967 Amíg itt hunsosok lesznek meg eleve hunsos a moderátor mást ne várj csak e penis lengetést meg aki bénább náluk az nem ember commenteket. -
Vicces
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bee #267965 Mindenkinek van valamilyen vörös posztó a szemében, amire ugrik. Kinek ez, kinek az. Ha valaki a VTEPS-et szidja, leoltja néhány klántag (lásd ma de.), ha valakinek a HUNS-szal van gondja, tőlük kapja meg a magáét. Én a HPTS kigúnyolására ugrottam. Nem volt semmilyen csődítés, egyszerűen marhaságot csinál azzal valaki, hogy több embert/klánt betámad, akik szintén olvassák a fórumot. Ennyi. -
yossarianHUN #267964 Tudom hogy ez téged meglep, de engem például érdekel, hogy a fórumra írogató nick mögött milyen ember ül. Ezt persze csak megsaccolni lehet, de ha elég időd van, elég könnyen kivitelezhető. És tudom, hogy ez is földtől elrugaszkodott gondolat, de sokkal szívesebben olvasok gondolatokat olyantól, és adok a véleményére annak, aki emberileg is rendes ürgének tűnik. Ha az illetőnek speciel 1000 az effije, a másik nagyhangú kreténnek meg 2000 (mert bizony erre is volt már régebben példa itt a fórumon), akkor is a szimpatikusabb ember véleményére adok.
Neked ezek szerint más az értékrended, erről nem tehetek, de már nem csodálkozom, miért nem találjuk a közös hangot. -
Andrásss #267963 Tudtok segíteni abban, hogy miért van az, hogy nem engedi a barakkba küldeni a Tigerem személyzetét a játék? Csak egy embert tudok kiszedni mindig a Tigerből, és nagyon fontos lenne hogy megtartsam a katonákat mert nagyon jók a skilljeik, jól fognak jönni a Tiger II-nél. Ez miért lehet? 19/34 a barakkom kihasználtsága, és ez így a jó kis tier8 kapujában nagyon bosszant... -
madmanic #267962 Ezt nem hiszem el..
Valahányszor felnézek ide, az esetek 99% ban valaki baszogat valakit..
Valaki kiír valamit/belinkel egy replayt/kérdez valamit jön egy pattanásos hülyegyerek, akit pont most hagyott el a barátnője ( error 404 a keresett oldal nem található ), vagy megint kúpban kapta a féreghajtót aminek a mellékhatása, hogy csíp a pisi, és nekiáll leugatni.. Majd skypeon riasztja a haverokat, hogy helyzet van sg n és 5 perc múlva itt ugrál az egész negyedik B, és órákon keresztül lájkolják fényesre egymás pihés zacsiját, hogy hogy megmondták a lúzernek... Eredmény: 400+ felesleges hsz, lásd ma reggel..
Ha ilyen van, a megoldás: NEM KELL REAGÁLNI. ENNYI.
Kicsit még pattognak, majd csend lesz és nyugalom.
Majd megint kitesz valaki egy replayt... -
A T69-ről is azt híresztelik úton útfélen, h csak goldammoval használható, aztán még se így van. Persze bizonyítani nem tudom, de a 170 csatából max 10-15-ben töltöttem goldot (akkor is T10 ellen) és mégis majdnem 2k az átlag dmg-m vele. T54E1 szintén ilyen hírben áll, de az eddigi 154 csata alatt - erre konkrétan emlékszem - 4x töltöttem goldot és mégis 2600 felett van az átl. dmg, ami nem egy bődületesen nagy érték (többet is ki lehetne belőle hozni), de ez sztem már elég jó. -
"Mondja ezt az, aki szintén nem tud a másikról ezen kívül semmit, de azért alpári módon szánalmasozik, satöbbi, anélkül, hogy egy rossz szó érte volna. Igen, tudom, egyesek csuklóból parasztok, de azért ne kelljen már minden személyiségficamot szó nélkül elnézni."
Az, hogy te a való életben szívsebész vagy, itt senkit sem érdekel, sajnálom. Ahogy az sem, hogy te úgy érzed, a szívsebész munkádat becsmérlem, amikor arról beszélek, hogy milyen szarul játszol az E-100addal. Ezt neked kell a saját fejedben helyre tenni. Meg még jó pár embernek itt a fórumról, kezdve a ma reggeli balhé résztvevőivel. -
yossarianHUN #267959 Ezeket hol olvastad? Azt írtam, gold nélkül nehezebben használható, mint a többi T10 heavy. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Ezzel szerintem azért a nagy többség egyetért. -
Hát, ha csak annyit írt volna, hogy "nekem nem jött be", akkor annyiban is hagytam volna, de ehelyett jött ezzel láma dumával, hogy "csak goldammoval használható". Aztán amikor kiderül, hogy nem, akkor már jön a való életben elért dolgokkal is, meg egyéb butaságokkal, amiről eddig szó sem volt. -
yossarianHUN #267957 "Így továbbra is nevetségesen szánalmas, amikor a WoT topicjában azzal jössz, hogy "bár a játékban jobb vagy nálam, egyébként egy nagy kalap szar az életed". Amikor semmit sem tudsz a másikról, csak azt, hogy az adott játékban jobb nálad." - Mondja ezt az, aki szintén nem tud a másikról ezen kívül semmit, de azért alpári módon szánalmasozik, satöbbi, anélkül, hogy egy rossz szó érte volna. Igen, tudom, egyesek csuklóból parasztok, de azért ne kelljen már minden személyiségficamot szó nélkül elnézni.
"És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet." Bezony, ÉN nem veszem olyan véresen komolyan ezt a játékot, sőt, még úgy is fogok tudni aludni, hogy tudom, hogy elbuktam 3 milla kreditet. Ilyen egy szemét dög vagyok, mit tehetnék:)
"Ne csodálkozz, ha körbenevetnek" - Kik is? Csak te nevetsz pajti, szerintem nem sokan vannak rajtad kívül, akiknek ekkora arca lenne. Megesik persze, de az a szélsőség, lássuk be.
"Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék." - Az előző mondataid után higgyem is el, hogy így gondolod, hmm?:) -
Bee #267956 Szerintem úgy, ahogy én tegnap 50B-vel kétszer 0 sebzéssel pusztultam ki TD-knek köszönhetően. Egy árva spottert láttam, mielőtt kilőttek. Mondjuk én noob vagyok :) -
316hp-s trackelt valamit ölt meg -
Bee #267954 Nem szeretnék állást foglalni, de most úgy tűnik, hogy ízlésről vitatkoztok. Neki nem jön be az E100, de meddel ügyesen tolja. Nekem pl. az E100 nagy kedvenc, a medek annyira nem fekszenek. Kinek a pap, kinek a paplan. -
Hívjatok már cska mesternek! olyan szánalmas az a 91 a végén :D -
Hogy a picsába lehet 316ot sebezni E100al úgy, hogy elbuksz közben 2700 HP-t??? -
Na, megtaláltuk még egy accát killbullnak? :)
Egyelőre ez még mindig a WoT nevű játék fóruma, és nem a "termesszünk tulipánt holland módra", pláne nem az "így kell élned az életedet" topik. Így továbbra is nevetségesen szánalmas, amikor a WoT topicjában azzal jössz, hogy "bár a játékban jobb vagy nálam, egyébként egy nagy kalap szar az életed". Amikor semmit sem tudsz a másikról, csak azt, hogy az adott játékban jobb nálad.
És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet. Ne csodálkozz, ha körbenevetnek. Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék. Utánanézel, mit hogyan kell vele csinálni, és menni fog.
De aki még erre is képtelen, az használja a goldammót. Vagy miután eladta a tankját, mert arra is képtelen, hogy megtanulja használni, fossa a szájából a demagóg dumát, hogy "ez csak goldammóval használható".
Mégis, miben érzed magad különbnek a Mester91 által belinkelt e-100 userektől ezek alapján?