banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Valóban, mindenkinek más az értékrendje, és mindenki magából indul ki. Én ide 700 effis koromban (akkor még nem volt WN rendszer) kezdtem járni, majd 1500 eff-nél váltottam 1300 (?) wn4-re, azóta lassan 1700-nál tartok.

Azért kezdtem el olvasni a fórumot, mert jobb játékos akartam lenni. Attól pedig nem lesz senki jobb játékos, ha goldot használ egy tankban. A statja lehet, hogy jobb lesz, de ugyanúgy megeszi egy 900 WN7es, aki goldot használ. A goldammótól ugyanis az ember egy idő után érezhetően veszít a megfontoltságából. Ezért látni annyi fail-unicum platoont randomban, akik bedöglenek az első pár perc során, aztán nooboznak nagyban a csapatra. És szerintem ezért látni annyi hihetetlenül ótvar E-100-ban, Mausban ülő emberkét is látni, akik csak spammelik a goldot, aztán 1-2 betalált, jó esetben sebző lövéssel zárják a csatát toptierként.

Persze szíved joga golddal használni bármelyik tankot. Nekem meg szívem joga elmondani erről a véleményemet úgy, ahogy erre a fórum keretei engedélyt adnak. Az, hogy te ezt hogyan értékeled, nem az én dolgom. Nekem ugyanis nem célom meggyőzni téged.

Fingja is van mindenkinek, mégsem kíváncsi senki a másikéra, nemde?